Zaman: 22 Oca 2026 14:21

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 144 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 12:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Emek Tuzun yazdı:
Merhaba,

Öncelikle bu zaten çok yeni bir değişiklik değilmiş, aylardır bu şekilde üretiliyormuş, Euro 5 motora geçilirken, motorda bir çok iyileştirilme de yapılmış ve hat Japonyada. Bu Colt maliyet fiyatını arttıran bir etken... Yani bu hat taşınması bile, sonuçta Colt adına bir maliyet ve fabrikadan çıkan tüm Colt'ların, parçası nereden gelirse gelsin, bu maliyet artışını dengelemek için etkilendiği kesin.

Yani dezavantajı maliyet, avantajı ise yapılan iyileştirmeler diyebiliriz. Euro yükselir, YEN düşerse bu iş tam döner ve avantaj sağlar... Ama şu an YEN'in her hareketinden etkilendiğimiz kesin.

Teşekkürler,

Valla bence de tam tersi EURO dusuyor, YEN yukseliyor. Yani YEN'i dusurseler bile EURO dusmeye devam edecek gibi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 22:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Emek Tuzun yazdı:
sinir kupu yazdı:
Yav Emek bey, hiç yen düşer mi? Adamlar o kadar katma değeri yüksek ürünler yapıyorlar ki düşeceğini hiç zannetmiyorum.

Belli olmaz... Yani suni yollarla düşürülmesi gerekiyor, yoksa kendileri de çok sıkıntı çekecekler... Tüm ihraç ürünleri yüksek fiyatlı kalmış durumda. Mitsubishi Motors Başkanının yılbaşı mesajında da özetle, krizin etkilerinden ve YEN'in beklenenin ötesinde yükselişinden bahsediliyor... Mesaj şöyle:

I would like to thank all of our shareholders and investors for your support and wish you a happy and prosperous year.

The first half of fiscal 2010 (from April 1, 2010 to September 30th, 2010, hereafter "1H 2010"), saw a mild recovery in the global economy at the beginning, driven by continuing high growth among emerging countries of Asia, with China at the fore. However, economic uncertainty began to spread once again, spurred by the Greek financial crisis. This, in addition to the appreciation of the yen that has progressed beyond expectations has made MMC's business environment become all the more severe.

Despite this situation, MMC's 1H 2010 business results were as follows: on a year-on-year basis sales volume and net sales increased with improvement in profit/loss, exceeding original goals set at the beginning of the year, and MMC became profitable on an operating income and ordinary income basis.

The harsh business environment is expected to continue. However in the second half of fiscal year 2010 MMC will work as a one to use various methods to counter the appreciation of the yen and steadily achieve its sales volume plans; working towards achieving its overall plan announced at the beginning of term.

I would like to ask for your ongoing support in the years to come.

December 2010

Sevgili emek keşke bu adamları Türkiye'de bir fabrika kurmaya ikna edebilseniz. Valla mitsubishi gördükçe yollarda bayram çocuğu gibi seviniyorum arkadaş. Bu arada dün bi asx gördüm yine aşık oldum benim bu mitsubishi aşkım ne olacak arkadaş bigün hııııkkk hııııkkk deyip gidicem yahuuu mitsubishi diye diye... :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2011 22:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
üstad beni dövseler fiat falan almam be kardeşim makarasına yazdım ben onu Attan inip eşşeğe binmek eşşeklikten başka nedir ki? :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Kas 2011 14:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: öMER
Araç: COLT 1.3 invite AMT-2011
Meslek: akademiya
Kan grubu: Arh+
Colt ların fiyatları arttı ama ben sadece kendi bulunduğum şehir adına söyleyyeim.Rizede hem yetkili satıcı hemde yetkili ve anlaşmalı servisler var. Ben colt1.3 amt alalı tam 1 yıl 1 ay oldu. Yeni kasa colt ilk benim tarafımdan alındı.Şu an 5-6 tane oldu diyebilirim ki bu bence mitsubishi gibi reklamın r-sini yapmayan bir firma için ve rize gibi kapalı bir şehir için iyi bir sayı.
Ne olursa olsun kaliteyi ayrıcalıklı yaşadığımı düşünüyorum.Arabama kim bindiyse çok geniş, çok rahat ve canavar olduğuu söyledi, kısaca COLT'um var ve mutluyum
selametle

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 144 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye