Zaman: 16 Eki 2025 16:52

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 49  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 20:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: ali utkan mahanoğlu
Araç: yok
Meslek: bankacı
Etrafımdaki herkes "colt araba mı , hiç girme böyle işlere , bu araç teneke , bunla yola mı çıkıcan vs..gibi kötü şeyler söylese de ben galiba ben bu arabaya aşık oldum ya :roll: Sürekli colt ilanlarına bakar oldum yolda gözlerim sürekli gayri ihtiyari olarak colt arıyor bana ne oluyor yavv ?? :roll:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 21:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersen
Araç: New Beetle 2.5
Meslek: istatistikci
Kan grubu: A+
utkanmahanoglu yazdı:
Etrafımdaki herkes "colt araba mı , hiç girme böyle işlere , bu araç teneke , bunla yola mı çıkıcan vs..gibi kötü şeyler söylese de ben galiba ben bu arabaya aşık oldum ya :roll: Sürekli colt ilanlarına bakar oldum yolda gözlerim sürekli gayri ihtiyari olarak colt arıyor bana ne oluyor yavv ?? :roll:

sakin ol, şimdi rahatla, derin nefes al;
hayatın tadına varmak üzeresin, yakın zamanda her şey senin için de çok farklı olacak :twisted:

:kart:

ekstralar:
Mitsubishiclubturkey çıkartması,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2011 23:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: mıtsubıshı colt 1,5 instyle florit yeşil
Meslek: çalışan
Kan grubu: Arh+
arkadaşım bende 6 ay felan colt baktım dizel amt buldum tam alacam derken araba 1 günde satılmış bütçem 17-18 di kredi çektim zaten tamamına bende güvenemedim gittim mar otodan buldum atladım boludan istanbula aldım 17.600 tl ye gayet memnunum arabamdan şükür çok iyi bakarım 56 binde aldım 1,5 istyle 2005 model şuan 66 binde 1,5 biraz atak motora sahip hoşuma gidiyor özellikle bolunun rampalarında çok rahat gidiyor yakıt çok iyi özellikle arkadaşlar aracınıza kesinlikle castrol magnetec kullanın yakıtı olumlu yönde etkilediğini düşünüyorum benim tavsiyem sabırlı olun ve özellikle yetkili bayiden alın diye bugün arkadaşa araba bakmaya gittik oda ne adamlar 180 bin km yapmış arabaları öve öve bitiremiyorlar golf,megane,corsa,honda hrv,fıesta yok yok abi bence colt kullananlar bence bilinçli şöförler arabalarına dikkatli bakıyorlar ve tahminim genel anlamda temiz bakıyorlar o yüzden arabama bir kez daha aşık oldum inşallah temiz ve gönlüne göre bulursun bende ilanlara bakarken sıkılır ve başım ağrıırdı ama sabrın sonu selamet demişler neyse ben bu akşam fazla daldan dala atladım herkeze hayırlı geceler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2011 00:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
utkanmahanoglu yazdı:

yalnız değilsin arkadaşım, merak etme. bugün ilk defa yeni kasa bir colt gördüm ankara trafiğinde, çocuklar gibi şenlendim.
İnsan başkasının Colt kullandığına bu kadar sevinir mi yaw :beer:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2011 09:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
ekhnaton yazdı:
utkanmahanoglu yazdı:

yalnız değilsin arkadaşım, merak etme. bugün ilk defa yeni kasa bir colt gördüm ankara trafiğinde, çocuklar gibi şenlendim.

Ağustos-Eylül 2010 daki kendimi gördüm birden :dus:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ağu 2011 12:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: fuat KEHRİBAR
Araç: COLT 1.3 Invite
Meslek: tasarımcı
Kan grubu: 0RH+
harbiden yaw,görünce seviniyom ama,MCT de bulamayınca kullanıcılarını (zira samsunda colt bu aralar gırla) ince bi nefret başlıyo içimde :twisted:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Ağu 2011 02:10 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
mesuttgur yazdı:
ekhnaton yazdı:
utkanmahanoglu yazdı:

Ağustos-Eylül 2010 daki kendimi gördüm birden :dus:

ben de 40 küsur ay evvelki halimi hatırladım...

Colt: heyecanlandırır...

Gökhan DEDEjiiim :D (yaş 95 görünüyor ) iyi alışveriş ... hayırlı olsun dertsiz sürüşler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Ağu 2011 11:21 
Kullanıcı avatarı

Maaşşalllah DEDEjiim, Allah daha uzun ömür versin :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2011 13:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: Çevik
Meslek: Bankacı
herkese selamlar, uzun araştırmalar sonucu colt un alınabilecek iyi arabalardanbiri olduğuna karar verdim ve araştırmaya başladım.

öncelikle elimdeki fiesta mı satıp eşimin de kullanabilmesi için amt bir colt almak istiyorum, sizlerden öğrenmek istediğim bi kaç husus var? yardımcı olursanız sevinirim.

1-ekspertiz yaptırmak için anadolu yakasında ve avrupa yakasında hem temsa yetkili servis hem de özel servis usta nereler var? fiyatları ne olur?

2-aklım hep 1.5 te kaldı performansı yüzünden ama ama 2005 2006 var yenisi yok bunlar da çok km.li, 1.3 tatmin eder mi performans ve donanım açısından yoksa illa 1.5 mi bak dersiniz. gerçi hanım da kullanacağı için biraz sakin olması iyi bu soruyu kendi kendime cevaplayayım 1.3 iyidir :)

3-internetten araştırıyorum, ama fiyatlar çok oynak aralıklar çok fazla, 2006 üstü olsun az km li olsun diyorum ama, az km li 2005 de olabilir, sizin önerebilieceğiniz bir fiyat aralığı var mı? temiz bi araba şu modelle şu fiyata kadar alınabilir gibi. (1.3 invite baz alınırsa sevinirim) (1.5 tavsiyelerinize de açığım)

4- 18.000 TL sanırım üst sınırım, arabamı kaça satacağıma göre değişecek, bu paralara neler alınabilir, temiz genç az km li bi colt gelir mi?

5-amt şanzıman program güncelemesinden bahsediliyor, bunun yapılıp yapılmadığını nasıl öğrenebilirim.

6-ziebartta yalıtım sorunu çözülüyor denmiş, kaput içi keçe falan gibi, bu ve komple bakım ne kadar olur.

7-bunlar dışında sizin tavsiye edeceğiniz dikkat etmem gereken hususlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2011 14:02 
Kullanıcı avatarı

utkanmahanoglu yazdı:
Arkadaşlar , bu ilan benim ilk mesajımda bahsettiğim 2. ilandır. Dün galericiye araç 6 hava yastığı olan güvenlik paketli coltlardan mı diye sordum ve araçla ilgilendiğimi söyledim. Gece "6 hava yastığı var gp'li" diye mesaj atmış. Sabah saat 10 civarında tekrar mesaj atıp şasi no vermesini istedim , sorgulama yaptırmak istediğimi , araç temiz çıkarsa gelip göreceğimi belirttim. Kısa bir süre sonra verdiği cevap şu oldu , aynen aktarıyorum : "hovam çok şey istedin araç satıldı" ilana geri dönüp baktım sahibindende satıldı diye etiketlenmişti. Şimdi işin ilginç ve düşündürücü yanı şu ki ; araç çok uzun süredir yayındaydı önceleri fiyatı 18500 olarak yazılmıştı , sanırım uzun zaman alıcı çıkmayınca galerici Nazar Otomotiv fiyatı 17000'e düşürdü. Ben adamla fiyat 17000 iken mesajlaştım. Şasi moyu istediğimde satıldı diye cevap verdi. Bugün bu olaydan kısa bir süre sonra resimsiz olarak ÖNCEKİ İLANIN AYNI AÇIKLAMASIYLA (!) yeni bir colt ilanı düştü siteye ! Şimdi ise sizin de gördüğünüz gibi onay sürecinde olarak görünüyor ve bu sefer resimler de eklenmiş üstelik aynı araç ! Ben şöyle düşünüyorum , galerici uzun zamandır ilgi görmeyen ve ilk zamanlarda 18500'den siteye koyduğu aracı ciddi bir alıcı ve ilgilenen çıkınca satılmış gibi gösterdi ve hemen bugün sanki farklı bir ilanmış gibi 18650'den tekrar yayına verdi. Hadi gelin de galericilere güvenin şimdi , genelleme yapmak istemiyorum ama bana göre %80'i çakal. İlanı bilmeyen önceden görmeyen arkadaşlar için uyarı niteliğinde söylüyorum daha düne kadar bu araç nazar otomotiv'den adıyla sahibinden.com'da resimli olarak 17000 TL'ye yayındaydı. İlgilenen arkadaşlar varsa galericinin tuzağına düşmeyin diye söylüyorum ):(

bu araca bernim de gönlüm kaydı, takas için mesaj attım, olur dedi üstüne ne vereceksin falan dedi, dedim 2-3 bin veririm de plakayı sorguladım, sen kaza yok demişsin 4 tane kaza çıkıyor, bi de şu şasi no.sunu ver sorgulayalım dedim, cevap arkadaşım 4 tane ufak (iki 1000 TL üstü) kaza var sen bile saklamışsın plakanı ben açık bıraktım üstüne 4000 almadan olmaz demiş. ben de vazgeçtim bu adamla alışveriş yapmaktan ilanı favorilerimden sildim. bi kere 4 tane kaza çıkıyor plaka sorgusunda sen kesinlikle kaza değişen yok yazıyorsun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2011 16:28 
Kullanıcı avatarı

Fatih kardeşim 18.000 TL ile iyi bir 2007-2008 1.3 bulabilirsin veya 2005-2006 1.5 bulabilirsin. 1.5 in KM si yüksek olur ama performansını zaten biliyorsun. Bu senin kararın.

Senin yerinde olsam ilk tercihim 2005-2006 KM si az, bakımları yapılmış kazasız bir 1.5 arardım. Bunu bulamayacağın için ikinci tercihim olan 2008 1.3'e bakardım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Eyl 2011 16:32 
Kullanıcı avatarı

mesuttgur yazdı:
Fatih kardeşim 18.000 TL ile iyi bir 2007-2008 1.3 bulabilirsin veya 2005-2006 1.5 bulabilirsin. 1.5 in KM si yüksek olur ama performansını zaten biliyorsun. Bu senin kararın.

Senin yerinde olsam ilk tercihim 2005-2006 KM si az, bakımları yapılmış kazasız bir 1.5 arardım. Bunu bulamayacağın için ikinci tercihim olan 2008 1.3'e bakardım :)

walla iice umutlandırdın beni ya,

dediğin fiyata öyle tertemiz az km.li 2008 model bi araba bulursam baya sevinrim. ama önce elimdeki araba satılsın. var mı tavanı boyalı bagaj kapağı değişmiş 2003 fiesta isteyen

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Eyl 2011 10:47 
Kullanıcı avatarı

Dün bir ilan vardı. İzmitte sanırım modifiyeliydi :) istersen alabilirsin onu mesela, modifiye tutkunda varsa. 2008-56binde 18900 istiyodu.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Eyl 2011 23:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
Bence fiestayı mesuta verin
mesuttaki landili 2008 (tarafımdan pasta cila wax yapılmış :D)
siyah bi karatay verelim size

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2011 09:29 
Kullanıcı avatarı

ergunp yazdı:
Bence fiestayı mesuta verin
mesuttaki landili 2008 (tarafımdan pasta cila wax yapılmış :D)
siyah bi karatay verelim size

Colt, kaliteli-ucuz
fiesta, nispeten kalitesiz-pahalı

dolayısıyla bu iki aracın takasından hem bana az para düşer hemde daha kötü bir araca binerim. Bu yorumu şifahen söylüyorum belki arkadaşın arabası benimkinden daha bile pahalıdır :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Eyl 2011 13:43 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar amacım kımseye rencide etmek değil ama eski kasa fıestalar için söylüyorum o paraya o araba alınmaz arkadaşda 2006 model var colt için yol ve motor sesi alıyor diyenlere ithafen fiesta en az 1 kat daha fazla ses alıyor sanki arabada otururken yerde gidiyorsunuz arkadaş benim arabay bindi ya bu çok güzelmiş dedi ama hak vermek gerekiyor ben satacağım araba alırım demişti arkadaş ama şu bizim colt ların kıymeti bi bilinse son aydır dikkat ediyorum fransa ve italya hariç diğer tüm avrupa ülkelerinde mıtsubıshı ve diğer kaliteli arabalar çok yani anlayacağımız avrupa bu işi bizden iyi biliyor hangi arabaya binilir yadabinilmez olayını bence colt az olsun öz olsun fiesta olan arkadaşım sakın yanlış anlama beni kişisel yorumumdu

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Eyl 2011 20:06 
Kullanıcı avatarı

eski kasa fiesta tamam da, fiyatı nerden bildiniz anlamadım.
o paraya o araba alınmaz derken kaç lira mesala ben 9 a veriorum belki. yanlış anlamadım önemli değil

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Eyl 2011 22:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Abdullah
Araç: iett :)
Meslek: öğrenci
Arkadaşlar sizce bunlardan hangisini tercih etmeli ? Birincinin km si düşük ama fiyatı yüksek, ikiside aynı özellikte araç zaten, 1 .si derseniz ederi ne kadardır sizce ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 354/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 788/detay/

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Eyl 2011 22:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Abdullah
Araç: iett :)
Meslek: öğrenci
_opeth yazdı:
75bin bakımı yapılmışsa ilki yoksa ikincisi. fiyatlar ne normal ne anormal

teşekkür ederim Vedat abim cevabın için. Denilen araç servis bakımlı diyor boyasız, o nedenle benimde aklım ona yattı ama fiyatı biraz tuzlu geldi, bakalım konuşmak lazım. Ayrıca geçen gün konuştuğum 1.5 instye gp amt li aracı sahibi 16 bine bıraktı. Ama kilometresi 140 binlerde, baskı balata vs ağır bakımları gibi masrafları çıkıcak büyük ihtimalle bana. Birde kaportada düzeltilecek yerler var, öyle düşününce 1.500-2000 bin (bu benim tahminim) gibi daha masraf çıkacak üstüne, o nedenle km si daha düşük bu 1.3 lerden birini tercih etmeyi düşünüyorum, sizin fikriniz nedir ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2011 00:11 
Kullanıcı avatarı

fatih bey o para verilmez derken sizin arabayı kasdetmedim genel anlamda zaten yanlış anlaşılmasın arkadaşım almış 2006 benzinli düz 17.000 tl genelde yüksek zaten fiyatları ford, reno, vs araçların biliyorsunuz

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 49  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye