Zaman: 16 Ara 2025 01:21

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 49  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2011 17:21 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Arkadaşlar Merhaba,
Kendimi tanıtacağım ama heyecanımı mazur görün lütfen :)

Aşağıdaki aracı aldım;
Araç 2009 model,
37bin kilometrede
tramerde herhangi bir kaydı yok, tamponlarında vs.. ufak sürtünmeler var, sağ yanda resimdede görülen kücük bir vuruk var,
önceki sahibi bayanmış.
Bir önceki kasa Colt'u olan arkadaşımla baktık o beğendi aracı.
Yol bilgisayarında 9000km sonra servise girecek yazıyor(Bu bilgiye ne denli güvenebilirim ?)
Sizce iyi bir rakama iyi bir araç aldınmmı acaba ?

Şimdiden teşekkürler...

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

En son Evo34 tarafından 16 Oca 2012 14:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2011 17:29 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
ErhaN Bey Kardeşim,

Evvela hoşgeldin, saniyen hayırlı olsun...dertsiz sürüşler...bence iyi fiyat süper makine...aaracın bakımları 15000 kmde bir oluyor, dolayısı ile yol bilgisayarındaki uyarı doğru :D...kullandıkça mutluluğunu ve memnuniyetini bizimle paylaşacağına dair bahse girerim; çünkü senin gibi yüzlercesini gördük :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2011 17:36 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Eyv. Cihat üstadım teşekkür ederim :)
Peki örneğin diyelimki ben 30binde bakıma girmediysemde, yinede bir sonraki bakım için geri sayımamı başlıyor ?
Yoksa bakımlar sırasında sıfırlanan bir değermidir acaba bu ?

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2011 17:43 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Abi,

aracı artık almışsın...ilk fırsatta bir servise git, şase nodan bakıt, araç bakımlarını yaptırmış mı, en az 2 kez bakıma girmiş olması gerekir...aynı araçtan bende var...1. bakımım 12000 km, 2. bakımı 25000 km seviyelerinde yaptırdım; yani 1 yılda kmyi dolduramadım, yıllık 15000 km altında menzili olanlar hangi kmde olursa olsun bakıma girmek durumunda...aslında bu ticari bir şey yani garanti muhabbetleri...Kaldı ki araç bakıma girmediyse bile sorun yok; çünkü ilk 2 bakımda filtre değişimi vs yapılıyor...ot çöp yani...ama elbette ki bakıma girip girmediğine bakılmalı...yağı, yağ filtresi ve diğer değişmesi gerekenler hakkında bilgi edinilmeli...sahibi bayan ise mutlaka servise gitmiştir...tecrübe işte, sağlam bir delilim yok :D... hangi şehirdesin; İstanbulda isen YILDIZLAR ya da ALDATMAZ servislerine git ve MCTden selam getirdiğini söyle ve sormak istediklerini sor...sonra da rahaaaat rahat bin...haa unutmadan altındaki makine 4000 devirden sonra kudurur, sakın su görmesin :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eyl 2011 12:35 

İsim: NİYAZİ
Araç: yaya
Meslek: banka çalışanı
Kan grubu: 0 +
Hayırlı olsun....
kazasız belasız seyahatler dilerim.

İyi fiyat doğru araba,

Allah bizlerede nasip eder inşalah.

Çok güzel görünüyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eyl 2011 13:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: fuat KEHRİBAR
Araç: COLT 1.3 Invite
Meslek: tasarımcı
Kan grubu: 0RH+
güle güle kullan kardeş,hayırlı olsun...
eeee ne diyelim, "TUTKU BAŞLIYOOOOO" :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2011 19:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: mutlu
Araç: YOK
Meslek: Memur
Arkadaşlar zaman kısıtlılığından tanıtım yapamadan soruya geçmiş oldum. Kusuruma bakmayın ama acil yardım bekliyorum. Ankaradan yazıyorum. 2011 1.3 invite amt aracı almak üzereyim. Araç hatasız ve 2000 km civarında. Anlaşma gereği en geç yarına bu işi galeri ile bitirmem gerekiyor. İstenen son fiyat 27.500 tl. Araçla ilgili forum donanımhaber'de çokça yazı okumuştum ancak MCT'yi bugün gördüm. Bazı konularda yardımınızı bekliyorum.

1. 27.500 tl ikinci el fiyat nasıldır. Dünyanın işi belli olmaz, ihtiyaç hasıl olursa 2011 amt invite satışta beni çok üzermi ?
2. Acemi şoförüm ve şehiriçi tecrübem yok, açıkçası araç kullanım konusunda birazda yeteneksizim bu yüzden otomatik araçlar ile ilgileniyorum, colt'un amt versiyonuna bakıyorum ama forumda yazılanlar kafamı karıştırdı. Bu amt sistem tam otomatik gibi kullanılabiliyormu. Yani benim istediğim otomatik moda alıp vitese hiç dokunmamak. Yazılanlardan yokuş iniş ve çıkışlar ile ani duruşlarda manuel mod'a alınması gerektiği gibi bir sonuç çıkıyor ?
3. Makyajlı coltların ses alma problemi varmıdır, ayrıca invite donanımda 6 hoparlörlü surround hoparlör olduğu yazıyor bunun kalitesi nasıldır ?
4. Ankarada bu araca ekspertiz yaptırıp garanti kapsamında olup olmadığını teyit ettireceğim hangi bayii tavsiye edersiniz. (Azizoğlu mu ? Günsa mı?) Ayrıca bu servisler satış öncesi ciddi bir ekspertiz yapıyorlarmı yoksa kabaca bir incelememi yapıyorlar, başka bir özel servise yada oto teste ihtiyaç olurmu ?
5. Aslında amacım 2006-2008 arası 19-22.000 tl'ye temiz bir colt bulup lpg ile binmekti ama malesef Ankarada böylesini bulmak mümkün olmadı. 2004 model 74.000 km'de 22.500'e otomatik polo comfortline araca bakarken bu araç karşıma çıktı. Kafam çok karışık ve çabuk karar vermem gerekiyor, siz olsanız ne yapardınız ? (Ankarada araç alım satım işleri gerçekten çok zor, başka illerden gelen araçlara 06 plaka takılıyor ve sonrasında aracın değeri sihirli bir değnek değmiş gibi birden artıveriyor, boya konusu tam bir muamma, hele bide araca "memur arabası" lakabı takılmışsa aracın değeri düşmüyor bilakis gittikçe yükseliyor, araba sürebilsem başka illere gidip bakacam ama malesef gidemiyorum, burada bile arkadaşlara rica minnet sürdürüp baktırıyorum.)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2011 21:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: mıtsubıshı colt 1,5 instyle florit yeşil
Meslek: çalışan
Kan grubu: Arh+
2 soruya cevap vereyim ben öncelikle allah kazasız ve belasız kullanmayı nasip eder birde size kalmış ama fakir bir insana sadaka verin
1-temiz 2. el colt herzaman satılabilir bunu iyi bilin sonuçta mitsubıshı arabası içiniz rahat olun yalnız kar beklemeyin arcınızdan
2-bendede şöförlük yoktu inanın 2. hafta yoğun sisli bir havada gece yarısı boludan istanbula gittim hiç zorluk çekmedim inanın çevremdeki insanlar oyuncak diyiyorlar ama kuduran bi tay dır colt yani sürmesi çok basit yokuş yukarı kalkışlarda ilk başlarda el freni ile kalkın birde fazla gaza asılmayın ben öğle öğrendim sağolsun herkez yardımcı oldu burada

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2011 09:14 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar çok teşekkür ederim,
araç gerçekten çok seri, 100 km hızla giderken dahi kick downa çok güzel tepki veriyor :)

hsynmutlu;
1.4 Otomatik Polo ve ibiza başta benimde seçeneklerim arasında idi, ama şehir içi 10lt ye yakın yakıt tüketimini gördükten sonra vazgeçtim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2011 17:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet
Araç: Colt 1.3 Invite AMT
Meslek: MD
Arkadaşlar merhaba,
1.3 Invite AMT almak üzereyim. Bir yakınım aracı serviste ekspertize soktu. Verilen raporda kaportada ufak tefek boya ve işlemler gözükmüş. Motor için "iyi" diye yazılmış. Başka bir ibare yok. İçeride neler yapıldığını görmemiş. Sizce bu rapor yeterli mi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2011 17:07 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

servisin verdiği rapor yeterlidir Ahmet Bey...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2011 17:16 
Kullanıcı avatarı

Çok teşekkürler. Az önce servisi de arayıp bilgi aldım. Yarın aranıza katılıyorum hayırlısıyla.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2011 17:17 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

rica ederim...şimdiden hayırlı olsun...dertsiz sürüşler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2011 17:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
vincent yazdı:
Çok teşekkürler. Az önce servisi de arayıp bilgi aldım. Yarın aranıza katılıyorum hayırlısıyla.

Ahmet bey daha arabayı almadan 2 mesaj atıp aramıza katıldığınız için cezanız 2 kilo baklava, ona göre.. :MCT:

Ayrıca hayırlı olsun..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eyl 2011 21:48 
Kullanıcı avatarı

mesuttgur yazdı:
vincent yazdı:

Ahmet bey daha arabayı almadan 2 mesaj atıp aramıza katıldığınız için cezanız 2 kilo baklava, ona göre.. :MCT:

Ayrıca hayırlı olsun..

Teşekkürler. Cezamız neyse çekeriz artık ;) .

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Eyl 2011 09:12 
Kullanıcı avatarı

vincent yazdı:
Teşekkürler. Cezamız neyse çekeriz artık ;) .

:Yahoo!:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 09:37 
Kullanıcı avatarı

Aracı dün teslim aldım. 2008 1.3 Invite AMT Porselen beyazı :hot: . 2.5 saatlik ilk tanışma yolculuğu sonrası diyebilirim ki harika bir makine bu. Kısa sürede birbirimize alıştık, kaynaştık. Tüketimi de çok hoşuma gitti. İlk yolculukta bile 42 km/h ortalama hızda 6 L/100 km yaktı. Sözde hanıma diye aldık ama bu gidişle evde her sabah anahtar kavgası olacak gibi :x .

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 09:42 
Kullanıcı avatarı

hayırlı olsun :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 09:45 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

vincent yazdı:
Aracı dün teslim aldım. 2008 1.3 Invite AMT Porselen beyazı :hot: . 2.5 saatlik ilk tanışma yolculuğu sonrası diyebilirim ki harika bir makine bu. Kısa sürede birbirimize alıştık, kaynaştık. Tüketimi de çok hoşuma gitti. İlk yolculukta bile 42 km/h ortalama hızda 6 L/100 km yaktı. Sözde hanıma diye aldık ama bu gidişle evde her sabah anahtar kavgası olacak gibi :x .

tüh bak hastalık size de bulaşmış :D yenge için üzgünüm, hevesi kursağında kalacak :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eyl 2011 10:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 3008
Meslek: Information Technology
ikinci ele 28.000 vereceğime aradaki farkı koyar sıfırını alırdım ben. 25.000 liraya kadar inerse belki olabilir.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 49  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye