Zaman: 26 Eki 2025 01:06

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 955 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 48  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 27 Ara 2011 12:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
SynTheSizer yazdı:
mesuttgur yazdı:
Geçen hafta yaklaşık 700 km uzun yol yaptım, bu yol yaklaşık 140-150 km aralarla konaklama ve 2-3 saatlik molalarla verdim yani motoru çok yordum sayılmaz. Hızımda ortalama 110 falandı. Zaten yağmurlu bir havada yaptım.

İstanbul dönüşünde arıza lambası yandı, aynı zamanda da balatalarım bitti. İstanbula girdiğimda balatalardan artık teneke sesi geliyordu. Dün aldatmaza bıraktım aracı. Arıza lambasının balatayla alakası yokmuş "Yakıt Kesmesi" diye bir hata çıktı, tabi LPG den dediler. Bunun dışında arka balatalar orjinal ön disk ve ön balatalar Temsanın TRW ye ürettirdiği ürünleri kullanarak yenilendi.

Ön diskler (Ekopar) + Ön balata (Ekopar)+ Arka balata (orjinal)+ Arka Kampana Rotor+ ufak tefek ampul, sprey + işcilik= 700 TL. (iskontolu)

Hmm.. hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun diyelim. Teneke sesi demek biten balata ve disklerden gelmiş.. Yeni frenlerin izlenimlerini yazarsan mutlu olurum.. Benim de eli kulağında çünkü, ses seda yok ama ön diskler baya aşındı.. Benimki 97bine geldi şuanda.

Birincisi psikolojik olarak kendini daha güvenli hissediyosun Doğancım hele 700 TL yi verince pambuk gibi oluyosun zaten, bi yumuşama geliyo yüzüne :) ayrıca vites ve el freni daha bi dolgun oldu. Henüz freni ani olarak kullanmadım ama yinede durma mesafesindeki kısalmayı sezinliyorum. Eski balatalarım çok dandik olacakki yağmurlu havada hep ötüyodu, bunun ötmeyeceğini tahmin ediyorum.

Bir anekdot olarak şunu anlatayım. Belki Erdek kardeşimde faydalanır bu bilgiden.. Geçen ay alsaya gittiğimde cam aç-kapa düğmesinin bozuk olduğunu söyledim ve çıkarıp baktılar değişmesi gerek dediler 475 TL imiş. Dün aldatmazda yine gösterdim saolsunlar bir yağ sıktılar ve şuan çalışıyor. Servislere güvenebilmek için önce samimi olmaları ve kazık atmak için değil müşteriyi memnun etmek için çalışmaları gerektiğini düşünüyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2011 16:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Muhammed
Araç: Colt instyle
Meslek: Yazılım Geliştirme
Kan grubu: Brh+
Merhabalar ,
2 hafta önce arka ve ön balatalar ve ön diskleri işcilik dahil 330 ytl ye topkapı sanayide arge otomativde değiştirdim fiyat nasıl?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2011 17:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
muscle yazdı:
Merhabalar ,
2 hafta önce arka ve ön balatalar ve ön diskleri işcilik dahil 330 ytl ye topkapı sanayide arge otomativde değiştirdim fiyat nasıl?

Hocam markaları nedir.. Fiyat resmen bedava.. memnun musunuz.. başka aracın balatalarını uydurmadılar dimi? Yada çin malı falan mı?

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Ara 2011 18:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Kaan
Araç: Colt 1.5 DID 2006
Meslek: Emlak Danışmanı
_opeth yazdı:
Erdek yazdı:
Arkadaşlar merhaba;Aracımın direksiyonunu çevirrirken gacır gucur ötmeye başladı,tamircim rot mili değişecek dedi...Servisi aradım rot mili ayrı satılmıyor komple direksiyon kutusunu değiştireceksin dediler :( .İnternetten biriki yeri aradım önce var diyorlar sonra listeye bakıp yokmuş diyorlar.Bir çıkmacı 150 lira dedi.Bir başka yedek parçacı bugün gelicek 30 lira dedi.Kafam iyice karıştı.Şimdi bu rot mili dedikleri şey tek başına değişiyormu,değişiyorsa fiyatı nerelerde olması lazım.Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim..Sevgiler...

İstanbul'da mısınız?

Hayır değilim,Erdek'teyim...Bulamıyorum rot milini yaa internetten aramadığım yer kalmadı :cry: Hikmet Oto dan dün buldum yolladılar ancak olmadı sanırım modeli eskiymiş...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Oca 2012 22:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: mıtsubıshı colt 1,5 instyle florit yeşil
Meslek: çalışan
Kan grubu: Arh+
arkadaşlar kısa ön farın ampülü patladı yanılmıyorsam osram h7 oluyor ebay dan alsam nasıl olur mu acaba , mudurnu ilçesinde 60 tl dediler bende vazgeçtim altı üstü bi ampül yahu ne yapayım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim:))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Oca 2012 23:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
osram h7 ampul normal olanlar fiyatı 7-8 liradır hadi bilemedin 10 lira
nightbraker yada coolbluue falan ise çifti 35-50 lira arasında değişir
çok para vermeyin
internetten sipariş edin
hepsiburadada vardır ama gelmesi biraz uzun sürer
istersen adres ver ben yollayayım aman diyim 60 lirayı çöpe atma

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Oca 2012 23:38 
Kullanıcı avatarı

çok teşekkür ederim olur siz yollayın ben havale yaparım hemen adres bilgilerini mesaj atıyorum ufak ilçe de sorun ampül bulmak bile boluya da geçemedim bu hafta kar yağışlı denildi kar lastiği yok diğer gidemedim de :))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2012 11:47 
Kullanıcı avatarı

SynTheSizer yazdı:
muscle yazdı:
Merhabalar ,

Hocam markaları nedir.. Fiyat resmen bedava.. memnun musunuz.. başka aracın balatalarını uydurmadılar dimi? Yada çin malı falan mı?

Hocam balataları trw takın demiştim fiyat da öyle verildi zaten ,diskler için orjinal demişti usta aracı almaya gittiğimde sorgulamadım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2012 11:52 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar merhaba,
iftar yemeğinde konuşmuştuk (facebook dan katılmıştım) geri vites geçmeme meselesini bana akü yü değiştir demiştiniz,daha yeni değiştirdim ama sorun devam ediyor baskı balata dan korkmaya başladım:( baskı balata dışında neden olabilir?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2012 19:27 
Kullanıcı avatarı

yenibirdünya yazdı:
çok teşekkür ederim olur siz yollayın ben havale yaparım hemen adres bilgilerini mesaj atıyorum ufak ilçe de sorun ampül bulmak bile boluya da geçemedim bu hafta kar yağışlı denildi kar lastiği yok diğer gidemedim de :))

adres gelmedi henüz mesaj olarak

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2012 20:12 
Kullanıcı avatarı

ergün adresi pm atmıştım ama hallettim ama aldıysanız sorun değil gönderin yine patlarsa yedekte kalsın ben parasını gönderirim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2012 20:20 
Kullanıcı avatarı

hocam herhangi bir mesaj yok kutuda
yok almamıştım adres gelince servisten alacaktım
hallettim derken 60 lira verdim deme

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2012 20:35 
Kullanıcı avatarı

atmıştım ama gelmedi mi neyse düşünceniz yeter allah razı olsun burada tamircide vardı eskisini çıkardım navara mı ne beyaza yakın bi ampüldü zaten aynısından 1 adet takıt. çiftini almadım sağolsun normalde takımı 60 tl idi bana tanesini 25 e verdi ilginiz için çok teşekkürüm yolunuz bolunun mudurnu ilçesi ne düşerse haberim olsun yemeğimi yersiniz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2012 21:42 
Kullanıcı avatarı

eyvallah hocam sağolasın
sen yinede adresi mail at bi ara 2 adet osram h7 yollayayım sana ( ama normal olanlardan :))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2012 22:02 
Kullanıcı avatarı

hallettim vedat ampüllendik hehe:)) zaten allahtan karanlıkta sisler vardıda karşıdan gelenler motorsiklet değilde araba geldiğini anladılar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2012 10:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
arkadaşlar şu spoiler çok hoşuma gidiyordu dedim 150-200 neyse verelimde alalım servisi aradım elinde varmı diye yokmuş fiyatı ne kadar dedi 860TL + KDV dedi yuhhhhhhhhhhh diyorum yuhhhhh...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2012 13:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: serkan
Araç: lancer
Meslek: sağlık memuru
Kan grubu: 0 +
merhabalar. coltumun malesef 4 amortisörü de patlak dbakırda özel servis bile 4üne 1000 liracık istedi orjinalmiş. internette otomobil yedek parçaları adlı bir site var. KYB amortisör 105 lira sizce fiyatı nasıl alınabilir mi güvenebilirmiyim internetten parça almadım hiç. yardımcı olursanız sevinirim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2012 14:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
KYB amortisörler Efsane kasa 93-98 model toyota corollanın orjinal amortisörleridir( marka olarak )
ben eski corollamın arkalarına taktırdım bir sıkıntıda olmadı güzel. yani marka konusunda önerebilirim kalitelidir.
ama orjinalleri hangi marka ve fark olarak ne farklılıklar var bunları araştırmak lazım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2012 18:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: electro
Araç: yok
Meslek: elektronik
bildigim kadariyla arka sag-sol ayni coltlarda, bu durumda KYB amortisorler arastirilabilir, acaba onler icinde varmidir, yoksa onlarda orjinal sachs alinmak mecburiyetinde, takim yapilarak degistirilmelidir ...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2012 11:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: serkan
Araç: lancer
Meslek: sağlık memuru
Kan grubu: 0 +
KYB ler arka olarak görünüyor zaten. japon, toyota ve nissanın tedarikçisiymiş. sachs da ön olarak görünüyor ve epey tuzlu. istanbulda önerebileceğiniz bir parçacı var mı.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 955 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 48  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye