Zaman: 01 May 2026 13:28

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2015 00:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kaan
Araç: 2009 Colt AMT
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: 0Rh-
hsyn_erdgn yazdı:
Senin debriyaj tam bitikmiş demek ki. Bende hiç yanık kokusu olmadı. Sadece bi kere çok dik yokuştan geri geri epey gittim, etraf bildiğin balata koktu...

Aksine sıyırma yoktu, kaçırmıyordu ama zamanında çamura saplayıp çıkaracağım diye uğraştığımda güzel mangal kıvamına getirdiğim için yüzeyi kötü olmuş. o zaman 5dk bembeyaz duman çıkmıştı baskı balatadan. Ondan sonra balata yanık yanık kokulu olmuştu. değiştirmeden önce gidişinden, çekişinden, yakıtından memnundum ama ne zaman 3500-4000 devir üstüne çıkayım arabanın içinde o balata kokusu sarıyordu... ben dayanırdım kokuya ama yolcular araba yanıyormuş gibi paniklediği için ve maddi imkan olunca seti değiştirdim, rahat 120bin km'ye kadar götürürdü balata ama koku dayanılmaz idi. Ne zaman devirli bineyim arabanın içi rezalet kokuyordu. şimdi memnunum koku moku yok. ağır bakımımı aradan çıkarmış oldum. :)

Güncel: 99200 km (100500 km bakım)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2015 11:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa Küçük
Araç: Colt 1.3 makyajlı kasa
Meslek: Tasarımcı
Kan grubu: 0 +
Kaan hocam baskı balatadan bende şüphelendim. Ama geçenlerde el freni indirmeden kalkmaya çalışınca aracın arkası bayağı kalktı bundan dolayı henüz kaçırma yapmadığını düşünmeye başladım. Zaten performansın eski haline geldiğini anlamam, 100-120 km/h da hız sabitleme ile giderken her artışta araç ileri doğru atılınca oldu. Performans düşük dediğim geçen aylarda bunu hiç hissetmiyordum. Oysa şimdi 3 yetişkin 2 çocuk ve full dolu yük şeklinde giderken bile ileri atılıyor. Tabi burada bir etkende sanırım artık sürekli Shell den yakıt alıyor olmam.

Bu arada taktıkları buji NGK LZFR6BI-11 kodlu buji.

Resim

Türkiye'de sadece İlkerler e-store de var diyor google amca. Ve fiyat 68,49 TL. Zaten servisciye bakabilir miyim diyip kutusundan model ismini hemen netten arattım ve bu fiyatı görünce peki tak ustam dedim. Arada 5 tl oynadı yani. Sitede motorsiklet bujisi kategorisinde ama kutuda " Mitsubishi Original Parts " yazıyor. Lakin ben yine de bir fırsat bulursam dynoteste sokup tamamen emin olmak istiyorum performanstan.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: