Zaman: 16 Ara 2025 01:21

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 49  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2012 23:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: oğuz
Araç: 2011 colt cz3
Meslek: öğrenci
Kan grubu: AB -
_opeth yazdı:
motor ısınınca gazlarsa ve gazladıktan sonra rölantide bekletip soğutursa uzun süre gider ama öyle şeyler yapmadıysa 70-80 binde ele alınabilir veya 100 binde...

Anladım abi peki ben yetkili servise götürsem turbo durumunu orada anlayabiliyolarmı yani ne kadar gidebilecegini aracın diger parçaların durumunu falan servis derse güvenirim zaten marotoyla tanısıklıgım var servisi falan hep orda yaptırıyorum zaten gayet dürüst insanlar tek cekincem turbodan dolayı oldukca masraflı bişi arabayı 24 25 bine alsam bişi olsa cok ciddi bi mebla sonuçta turbo masrafları.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2012 12:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Araç: Colt Bakıyor
Meslek: memur
Üye olur olmaz okudum. Güzel paylaşım için teşekkür ederim. Elinize sağlık

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2012 16:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: vahittin
Araç: mondeo
Meslek: muhasebe
merhabalar ilandaki araç hakkında bilgisi yada düşüncesi olan arkadaşlar bi yardım edermisiniz eğer düzgünse takas edebilirim.
saygılar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 365/detay/

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2012 17:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: vahittin
Araç: mondeo
Meslek: muhasebe
_opeth yazdı:
toplama araba olmuş sis farı yok bağlantılarda da bi yamukluk var.

ilgine teşekkürler eledim gitti.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2012 22:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
Arkadaslar kesin olarak arabayi satiyorum, ilgilenen mesaj atsin.en kotu ihtimal galerici arkadasima veriyorum arabayi :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2012 13:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Osman
Araç: Colt
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A-
Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır araba bakıyorum,ilk önce Fiesta,pola sonra da corsa baktım.Denk fiyatta anlaşamadık.Öğretmenim daha çok şehir içi kullanırız ve ekonomik boyutu bizim için önemli.Şu sıralar Coltlara bakıyorum,hoşuma gitti diyebilirim.Araba konusunda deneyimli ve detaylı bilgim yok,merak ettiğimi araştırıp okuyorum.
Şimdi 2008-2009 Colt 1.3 invite Düz vites 50 bini geçmeyen temiz bir araba bakıyorum.
Piyasası hakkında tam bilgim yok,sizce belirttiğim 2008-2009 Colt'lar en son ne kadara alınabilir?
Çevrenizde veya bulunduğunuz ilde denk gelirse yardımcı olursanız sevinirim.
Eski kasa daha çok hoşuma gidiyor :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 09:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: ömer
Araç: 2006 1.3 Invite AMT
Meslek: öğretmen
Arkadaşlar merhaba,

İsmim ömer. Uzun süren araştırmalar sonucu ekonomik ve performasn aracı olan colt almayı düşünüyorum. Hatta arıyorum. Otomatik bakıyorum hanım da kullanabilsin diye. İnternette pek temiz yok şu ara. Kazasız diyor araç ağır hasarlı çıkıyor. Aşağıdaki ilanda cd çaların orada bir aşınma var gibi ve kapaortada vuruklar mevcut. Ayrıca sahibi ile yaptığım görüşmede arıza ışığının yandığı söylendi LPG sistemi atiker. 18500' e anlaştık gibi. Sizce kapartodaki o vuruklar düzeltilir mi ? Ne kadar tutar ? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kafaya koydum mutlaka bir colt alacağım :)
Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7432/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 11:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Mitsubishi Colt 1.5 Instyle + GP + Landi
Meslek: Araştırma Görevlisi
Ömer bey merhaba, çok tecrübeli olmasam da cevaplamaya çalışayım. Bana aracın fiyatı biraz yüksek geldi. 17000-18000 arası bir fiyat daha uygun bana göre. 2. el araçlarda boya veya hafif vuruklar olabiliyor ne yazık ki. Bence çok kafanıza takmayın bu konuları. En yakın zamanda colt almanız dileğiyle :good:

ommar yazdı:
Arkadaşlar merhaba,

İsmim ömer. Uzun süren araştırmalar sonucu ekonomik ve performasn aracı olan colt almayı düşünüyorum. Hatta arıyorum. Otomatik bakıyorum hanım da kullanabilsin diye. İnternette pek temiz yok şu ara. Kazasız diyor araç ağır hasarlı çıkıyor. Aşağıdaki ilanda cd çaların orada bir aşınma var gibi ve kapaortada vuruklar mevcut. Ayrıca sahibi ile yaptığım görüşmede arıza ışığının yandığı söylendi LPG sistemi atiker. 18500' e anlaştık gibi. Sizce kapartodaki o vuruklar düzeltilir mi ? Ne kadar tutar ? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kafaya koydum mutlaka bir colt alacağım :)
Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7432/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 12:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: salih
Araç: mitsubishi colt-2010-amt
Kan grubu: AB+
ben ce acele etme ve temiz lpg siz bir colt al derim...benzin az yakıyor zaten....1027km 1 depoyla yapan arkadaş var.......

Yazlık:195/50/15 goodyear
Kışlık: 185/55/15 michelen alpin a3

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 12:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: mitsubishi colt 1.3 invite
Meslek: Pegasus Yer işletme uzm
Kan grubu: o rh
Merhaba Ömer bey bu konuda dili yanmış biri olarak size yardımcı olmak isterim, 2008 model 70.000km 1.3 İnvite buz mavisi colt uma nisan ayında kavuştum ama kavuşma sonrası servis den 1 haftada çıkabildim, aracı aldığım kişi sol önden bir kaza yapmış kaza sonrası aracı berbat şekilde toplatmış.(aracı alırken aldığım kişi memleketlim ve nur yüzlü bir abimiz olduğundan servise bile sokmadım hayatımın en buyuk hatası budur herhalde, neyse sonra servis ücretini yarı yarıya ödedik o şekilde tatlıya bağlandı olay) sol ön salıncak, rot başları, rot kolları, ön-arka fren diskleri, tüm filtreler artı rot-balans ayarını kartal oto sanayindeki İlknur otoda nakit 800 TL ye hallettim, 600 TL ye Lassa 195/50/15 İmpetusla lastikleri değiştirdim şimdi araç 10 numara oldu. Cunda adası-İstanbul arası iki kez gidip geldim(740 km) yol bilgisayarındaki yakıt ortalaması sadece 5.3 Ll. Eğer temiz bir colt bulabilirseniz sakın kaçırmayın yoksa çok üzülürsünüz. baktığınız aracı eğer 18.000 TL ye indirebilirseniz sakın kaçırmayın ama mutlaka bir kasko firmasını arayarak aracın motor şase numarasını vererek sorgulatın sadece bu yöntemle pert kaydı varmı yokmu öğrenebilirsiniz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 14:11 
Kullanıcı avatarı

Alıntı:
Ömer bey merhaba, çok tecrübeli olmasam da cevaplamaya çalışayım. Bana aracın fiyatı biraz yüksek geldi. 17000-18000 arası bir fiyat daha uygun bana göre. 2. el araçlarda boya veya hafif vuruklar olabiliyor ne yazık ki. Bence çok kafanıza takmayın bu konuları. En yakın zamanda colt almanız dileğiyle :good:

Alıntı:
Merhaba Ömer bey bu konuda dili yanmış biri olarak size yardımcı olmak isterim, 2008 model 70.000km 1.3 İnvite buz mavisi colt uma nisan ayında kavuştum ama kavuşma sonrası servis den 1 haftada çıkabildim, aracı aldığım kişi sol önden bir kaza yapmış kaza sonrası aracı berbat şekilde toplatmış.(aracı alırken aldığım kişi memleketlim ve nur yüzlü bir abimiz olduğundan servise bile sokmadım hayatımın en buyuk hatası budur herhalde, neyse sonra servis ücretini yarı yarıya ödedik o şekilde tatlıya bağlandı olay) sol ön salıncak, rot başları, rot kolları, ön-arka fren diskleri, tüm filtreler artı rot-balans ayarını kartal oto sanayindeki İlknur otoda nakit 800 TL ye hallettim, 600 TL ye Lassa 195/50/15 İmpetusla lastikleri değiştirdim şimdi araç 10 numara oldu. Cunda adası-İstanbul arası iki kez gidip geldim(740 km) yol bilgisayarındaki yakıt ortalaması sadece 5.3 Ll. Eğer temiz bir colt bulabilirseniz sakın kaçırmayın yoksa çok üzülürsünüz. baktığınız aracı eğer 18.000 TL ye indirebilirseniz sakın kaçırmayın ama mutlaka bir kasko firmasını arayarak aracın motor şase numarasını vererek sorgulatın sadece bu yöntemle pert kaydı varmı yokmu öğrenebilirsiniz

Cevaplarınız için teşekkürler Hakan ve Koray bey.

Şase no elimde var. Sigortacı arkadaşımda var şuan araştırıyor ve servise sokmadan zaten almam. 18500 den aşağı inmeyecek gibi duruyor. Ama zorlayacağım. Koray Bey geçmiş olsun malesef kimseye güvenilmiyor artık. Hatta hatta servislere bile güveniyorum diyemem. Mesela km ile oynandı ise servis bunu anlayabiliyor mu? Bir ikinci sorum sizce servis sonucuna göre neler hoşgörülebilir araçta ? Mesela Önden kazası olması almaktan vazgeçmek için bir sebep olabilir mi? Yada değişen parçası ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 14:30 
Kullanıcı avatarı

Alıntı:
ben ce acele etme ve temiz lpg siz bir colt al derim...benzin az yakıyor zaten....1027km 1 depoyla yapan arkadaş var.......

Salih Bey Colt az yakıyor kabul ama benzin pahalı malesef. LPG şart gibime geliyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 16:03 
Kullanıcı avatarı

COLT un Önden kazası olması almaktan vazgeçmek için yeterli bir sebeptir. Parça fiyatları çok çok çok pahalı olduğu için kaskosu yoksa aracın kesinlikle ya çıkma parça yada yan sanayi ürünleri kullanılıyor sol alt salıncağı 370 tl, rot başı 128 tl olan bir aracın kaza sonrası maliyetini düşünmek gerekir, gittiğim servis çok ilginç bir cümle kurmuştu bu aracı parçalayarak satsan şu an ki fiyatının 2 katına satabilirsin demişti

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 16:20 
Kullanıcı avatarı

Alıntı:
COLT un Önden kazası olması almaktan vazgeçmek için yeterli bir sebeptir. Parça fiyatları çok çok çok pahalı olduğu için kaskosu yoksa aracın kesinlikle ya çıkma parça yada yan sanayi ürünleri kullanılıyor sol alt salıncağı 370 tl, rot başı 128 tl olan bir aracın kaza sonrası maliyetini düşünmek gerekir, gittiğim servis çok ilginç bir cümle kurmuştu bu aracı parçalayarak satsan şu an ki fiyatının 2 katına satabilirsin demişti

Çarpıcı bir teşhis. :shock:
Parça fiyatları uçuk mudur hep ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 16:44 
Kullanıcı avatarı

yetkili servislerin kullandığı parçalar Temsa tarafından tedarik ediliyor, bu parçaların fiyatları yuksek ama spot pıyasada siz parçaları bulabılırsenız servıslerde taktırabılıyorsunuz, ben parçaları tedarık edip mıtsubıshi özel servisinde taktırdım.
rotbaşı temsada 128 tl ıken spot pıyasada 25 tl
rot kolu temsada bulunmaz ıken:) spot piyasada 30 tl
sol ön salıncak temsada 370 tl iken spot piyasada 140 tl
ön fren balatası(valeo marka) temsada 130 tl iken spot piyasada 70 tl

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2012 20:39 
Kullanıcı avatarı

Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
ommar yazdı:
Alıntı:

Alıntı:

Cevaplarınız için teşekkürler Hakan ve Koray bey.

Şase no elimde var. Sigortacı arkadaşımda var şuan araştırıyor ve servise sokmadan zaten almam. 18500 den aşağı inmeyecek gibi duruyor. Ama zorlayacağım. Koray Bey geçmiş olsun malesef kimseye güvenilmiyor artık. Hatta hatta servislere bile güveniyorum diyemem. Mesela km ile oynandı ise servis bunu anlayabiliyor mu? Bir ikinci sorum sizce servis sonucuna göre neler hoşgörülebilir araçta ? Mesela Önden kazası olması almaktan vazgeçmek için bir sebep olabilir mi? Yada değişen parçası ?

aracın km oynanıp oynanmadığını yetkili servis anlayamaz maalesef...ancak araç sürekli olarak yetkili serviste bakıma girdiyse kayıtlara bakarak km doğru olup olmadığını öğrenebilirsiniz...araç dışarda özel servise girdiyse ve km oynandıysa aracın kozmetiğine bakarak anlamaya çalışırsınız ve tahmin yürütürsünüz...mesela direksiyon derisi çok yıpranmış mı? bu size bir fikir verir...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2012 19:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: mete
Araç: colt
Meslek: denizci
slamlar nerdeyse sayfaların yarısını okudum üstadlar. Ama inanın tam bi sonuca varamadım. Şmdi üstadlar.Bu araç aklımda hiç yokken bir ilandan aklıma girdi.sizden tavsiyem beni yönlendirmeniz. Aşağıya yazacağım araçlar içinde en mantıklısı ne olur. Birde gerçi çoğunu okudum formun kronik sorunları bu colt 'un nelerdir.biri özetlerse çok iyi olur.

Düşündüğüm araçlar,

2005 triptonik fiesta diesel, 150000 km'de local boyalı--------16500 tl
2005 triptonik corsa benzinli 138000 km'de local boyalı------17500 tl
2004 clio triptonik benzin+lpg 140000 km'de local boyalı------16000tl

2009 Colt triptonic benzinli 45000 km'de yeni kasa 14 bin tl lik kazası var(pert kaydı yok adamın dediği experizin abartması,şase ve direklere ayrıca motoro ellenmmiş) ---- 20 000 tl

Durum bu siz olsanız hiç kazasın diğer araçlaramı bakarsınız yoksa colt açık ara alınmalı yada alınmamalı mıdır?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2012 20:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Bence 14.000 TL'lik kazası olan aracı iki kere düşünün veya iyi anlayan bir ustadan hem şase hem de motor konusunda onay alın. Onun dışında Fiesta,corsa,clio ile Colt'u kıyaslamayın bile. Colt hepsinden daha konforlu, daha ekonomik, daha seri ve daha sorunsuzdur. Kronik problemleri de tebessüm etmenizi sağlayacak şeylerdir; Örneğin eski araçlarda el freni butonunun bir süre sonra yerinden çıkması gibi...

Bence iyi bir Colt bulun, diğerlerini unutun.

Benim abimde dizel Fiesta vardı, Colt'un yakıtı ile onun yakıtı arasındaki fark o kadar az ki, dizele verdiğiniz paraya değmez aradaki fark.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2012 20:12 
Kullanıcı avatarı

souldemon yazdı:
Bence 14.000 TL'lik kazası olan aracı iki kere düşünün veya iyi anlayan bir ustadan hem şase hem de motor konusunda onay alın. Onun dışında Fiesta,corsa,clio ile Colt'u kıyaslamayın bile. Colt hepsinden daha konforlu, daha ekonomik, daha seri ve daha sorunsuzdur. Kronik problemleri de tebessüm etmenizi sağlayacak şeylerdir; Örneğin eski araçlarda el freni butonunun bir süre sonra yerinden çıkması gibi...

Bence iyi bir Colt bulun, diğerlerini unutun.

Benim abimde dizel Fiesta vardı, Colt'un yakıtı ile onun yakıtı arasındaki fark o kadar az ki, dizele verdiğiniz paraya değmez aradaki fark.

Anladım.iyi bir colt (yeni kasa) değerleride triptonikler için söylüyorum yaklaşık 24 bin tl den başlıyor.anadoluda biraz daha ucuz ancak istanbulda böyle. Colt için konuştuğum adam çok inandırı geldi yada ben inanmak istedim. Aracı arkadaşından kazalı alıp kendisi yetkili ford servisine toplatmış,memur olduğundan da tayin vs... paraya ihtiyacı varmış falan.Bütün parçalar orjinal v faturaları mevcut dedi.Servise görürüp alınabilir derse almalımıyım sizce? birde kazalı resimleri mevcutsa adamdan istiyip buraya koyabilirsem (adam verirse resimleri) yine yorumlarınızı isterim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2012 22:30 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar başkalarıda yorum yapmayacak mı? biraz fikre ihtiyacım var

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 49  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye