Zaman: 17 Eki 2025 02:54

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2012 01:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: mitsubishi colt 1.3 invite
Meslek: Pegasus Yer işletme uzm
Kan grubu: o rh
öncelikle Aracın fiyatını 18bin TL ye çekerek almanızı tavsiye ediyorum. gelelim masraflara 4 lastik lassa impetus revo 560 tl,
sol ayna plsatiği çıkmacılarda 50 tl civarı bulunabilir, el freni düğmesinin bir çözümü ne yazıkki bulunmuyor kopup durucak sürekli
esas masraf bakımda ortaya çıkacak yağ, filtreler, bujiler değişicek min 350 tl kasko ve trafık sıgortası 400+1600 tl toplam malıyet 3000 TL yi çok rahat geçer bence başka bir colt bakın

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2012 16:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: serhan
Araç: inş.colt:)
Meslek: harita muh.
Kan grubu: 0+
herkese merhaba; 2009 model 57.000 de Colt 1.3 İnvite ile bende artık aranıza katıldım.. ben bu arabaya aşık olduuuuuummm.. :))))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2012 18:18 
Kullanıcı avatarı

Hayırlı uğurlu olur inşallah

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2012 18:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hüseyin
Araç: Colt İnş.
Meslek: Öğretmen
Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.Araç yeni kasa mıdır? Ne kadara aldınız acaba?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2012 12:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersen
Araç: New Beetle 2.5
Meslek: istatistikci
Kan grubu: A+
Konuları okurken bir anda aklımdan geçeni paylaşmak istiyorum:

Coltum "canımbenim:)" 2008 91000km oldu, bakımını bu hafta yaptırıcam, Kozmetik hariç hiç bir sorunu ve sıkıntısı yok (elfreni düğmesiiiiiii + çakmaklığı çatlattım)

CZTler fena halde içimde kaldı, temiz bir czt bulabilirsem ne fiyat vermeli, ödemeli ya da takasta ben ne fiyat istemeliyim sizce fikirlerinizi istiyorum arkadaşlar. Ya da czt yerine bir tavsiyeniz olur mu?

ekstralar:
Mitsubishiclubturkey çıkartması,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ara 2012 18:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
czt nin alternatifine bende baktım ama bu performansta ve bu modelde czt nin alternatifi yok gibi.
Ben gerçekten temiz servis bakımlı bir czt ye 25.000 gözüm kapalı verirdim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2012 21:10 
Kullanıcı avatarı

Evin icinde Colt'umu satma konuşmaları siklasti bu aralar. Şimdilik bertaraf edebiliyorum:) Sanırım hayırlı bir kısmet cikti, bana söylemiyorlar henuz. Piyasayı takipederim ama fikirlerinizi almak istiyorum. Gelir durumu meslek tapu falan sormak gerekirmi, sadece elektrik almak yetermi sizce?

ekstralar:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Ara 2012 00:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Coşkun
Araç: Umarım Colt olur =)
Meslek: Öğretim elemanı
Kan grubu: Arh+
Artık yolda gördüğüm colt sahiplerine arabanız satılık mı diye soracak hale geliyorum :kır:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2012 11:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ertuğrul
Araç: Lancer 1.8 İntense CVT
Meslek: Eğitimci
Kan grubu: B+
Merhabalar.... Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum...

Acil ihtiyacımızdan dolayı 2006 model 1,3 İnvite MT Colt umuzu satmak zorundayız. Aracın 2. sahibiyiz. Yedek anahtarı ve kitapçıkları, yapılan bakımların faturaları mevcuttur. Aracın kazası yok. Tamponlarda ufak tefek çizikler mevcut. Alacak arkadaş keyfe keder yaklaşık 400-500 TL arası masraf yapabilir. . BRC LPG kiti mevcut. Garantisi devam ediyor. Bakımları düzenli servisinde yapılmış dosta gidecek bir araç. Rengi Füme. Km:111000.

İlgilenen arkadaş olursa buraya yazabilir. Detaylı resimlerini görmek isteyenlere mail atılabilir.

Teşekkür ederim..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2012 14:53 
Kullanıcı avatarı

monopol yazdı:
Artık yolda gördüğüm colt sahiplerine arabanız satılık mı diye soracak hale geliyorum :kır:

Aynı durum mevcut. Geçenlerde yine biri avmde sordu ne zaman satçan diye:)

ekstralar:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2012 19:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Coşkun
Araç: Umarım Colt olur =)
Meslek: Öğretim elemanı
Kan grubu: Arh+
Doğrudur hocam=)
Artık kabak tadı verse de iki ay daha arıcam....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 01:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: zafer
Araç: opel corsa 1.7 DTI
Meslek: restoratör
SELAMLAR...
Aranıza yeni katıldım. bir opel tutkunu olarak:) eşime otomatik bir araç ararken colt ile tanıştım. bi kaç tane buldum sizlere danışmak istedim. tavsiyeleriniz neler olur...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... ifiedTitle
19500 e bırakıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5354/detay fiyat uygun ama plaka gizli:( ayrıca galeri:(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5621/detay aramadım biraz pahalı geldi. aynı model siyahını 17500 e buldum. araca bugün baktım temizdi yarın daha rahat bakmak için tekrar gideceğim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8923/detay işte bu 17500 e anlaştık gibi. detaylı inceleyip servise sokacağım. içi temiz ama vakit dardı pazar günü daha ayrıntılı bakıcam sanırım alacağım... debriyaj balatası değişmiş. araç biraz tembel gibi geldi. chipli corsamdan sonra normaldir belki. ama trafikten fazla deneyemedim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8451/detay bunada yarın bakacağım 17500 teklif edeceğim güzelse...
otomatik olması şart czt leri çok beğendim ama temiz ve 18000 e kadar bulamadım. evet yorumlarınızı bekliyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 02:45 
Kullanıcı avatarı

Hoşgeldiniz araçları inceledim eğer alım gücünüz varsa 1. araç en doğru tercih gibi duruyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 12:16 
Kullanıcı avatarı

koraybaris yazdı:
Hoşgeldiniz araçları inceledim eğer alım gücünüz varsa 1. araç en doğru tercih gibi duruyor

ilginize teşekkür ederim. İlk araç benbimde hoşuma gitti ama 17500 e 210 tork 1.5 diesel varken 19500 e yeni kasa ama 3 kapı:( benzinli olması düşündürüyor...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 16:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Oktay
Araç: Colt Elegance AMT
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0Rh+
zafzaf00 yazdı:
210 tork 1.5 diesel varken

Merhaba
Benim arkadaşımda da 1.7 DTI(2003) var ve geçensene 1,5 DID AMT kullanıyordum.
Nasıl bir çip taktırdınız merak ettim, Colt için hantal demeniz garip geldi. ;)
Fabrika değerlerine bakınca da Colt'u geçmesi bile zor gözüküyor.

Neyse konuya dönersek, DID , AMT harika bir uyumdur. Temiz , düzgün olanı bulup almanızı dilerim. Ben fazla araştırmadan, elimin altında bulduğumu test etmek istedim. 8) Anahtarı geri vermek istemediğimi hatırlıyorum.
Aracın motor veya yürüyeninde problemi yoktu, izin verdikçe zorladım, çok farklı araçlarla kalkışta kapıştım, otobanda arkamdan sellektör yapanları şaşırttım. Çok sevdim, zor vaz geçtim. (aracımın pert kaydı olduğunu öğrenince aldığım yere sattım) :shock:
Almadan iyi araştırsaydım 2-3bin fazla verip, biraz daha bekleyip düzgününü alsaydım, halen onu kullanıyor olurdum. ;)
1,3 benzinliler de çok yakmazlar bu arada ve içimden bir ses cZ3 lerin daha kıymet bilinerek kullanılan araçlar olduğunu söylüyor. (Czt ve DID lerin aksine)

Çok acele etmeyip içinizin rahat edeceği aracı tercih edin.
Hayırlısı olsun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 19:20 
Kullanıcı avatarı

Bugün 1. araca baktım honda daki araç. 1.3 cz olanı. aracın direksiyonu döşeme vs 100000 km ye göre fazla yıpranmış geldi. ayrıca arkaya geçişte koltuk tam yatmıyor. arkaya geçiş zor. benim corsada arkaya biniş ve iniş çok rahat. bu nedenle pek sıcak gelmedi. satıcı pek bi deneyin turlayın havasında olmadığından teklif dahi etmedim. boya vs zaten vardı ama takıntım yok:) 1.5 did i tekrar denedim. otobana çıktım hızlanma tatmin edici ama ilk kalkış burda abartıldığı gibi değil. biraz sağırlaşmış olabilir ama açarız problem değil. benim aracı burdan reklam olmasın yasak vs var sanırım pm yazarsan nerde yapıldığını söylerim. aracım 100 hp civarı 200+nm tork oldu. kalkış özellikle 1de kökleyip 2 ye atınca lastiklerin sarması olayı çok güzel:) duman vs yok soft yazılım var şu an... biliyosunuz bu araçlar turbo vs de girince işin içine 200+ hp olan örnekleri var... salı günü 1.5 did i maslak a arkadaşıma götüreceğim sigortacımada yarın plaka şasi sorgusu yaptıracağım. temiz çıkarsa almaya niyetliyim... (bu arada araçta kaput değişmiş ilk sahibi yayaya çarpmış birde sağ yada sol arka çamuırluk boyalı dendi ama sigortacım tüm seceresini çıkarır:) satarken değişen değer düşürtüyor ama sanayide bide gelişigüzel boyanmışssa dserviste kaskodan değişmesi daha iyi. sonuçta boya iyi yapılmaz ise atıyo çatlıyo vs...)avcılar askalede çelik jantlı gri bi 1.5 did vardı onada baktım ama akü bitikti takviye yaptılar:) hızlanması daha iyi geldi ama çok gürültülüydü motoru. belaltı boya vardı ve hertarafı çizikler kaputtada vuruk vardı. ayrıca ekim 2012 de el değişmiş hemen tekrar satışa çıkmış. satan da aaskale alan 2 ayda soğumuşmu araçtan çelişkili geldi araç bana uzaklaştım. ayrıca 18500 e veriyorlardı 16000 etmezdi:(

En son zafzaf00 tarafından 16 Ara 2012 20:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 19:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: KAAN
Araç: CZ3
Meslek: SMMM
Kan grubu: A Rh
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5354/detay

Merhaba, linkteki araç ile ilgili bilgisi olan var mıdır ?

Satıcı ile görüştüm 3 parça boya ve sağ ön çamurluk değişmiş dedi.

İstediğin yere ekspertiz için götürürüz dedi.

Resimlerden (DSLR makina ile çekilmiş sanırım) gayet diri göründü bana.

Bazen diyorum ki; ''ne olacak söyle gitsin''
Sonra diyorum; ''Söyleyince ne olacak, sus bitsin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 19:52 
Kullanıcı avatarı

plakasını öğrenip sms ile değil sigortacınıza danışıp araştırın.çünkü yeni plaka değiştiriyorlar ve eski hasarlar yeni plakaya anında yazılmıyor sms ile çıkmıyor... bende baktım ama plaka kapalı olunca vazgeçtim... benim 1. araca bakın en azından 2009 yeni kasa 19000 e indi bugün ama araç bana uymadı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 20:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: KAAN
Araç: CZ3
Meslek: SMMM
Kan grubu: A Rh
zafzaf00 yazdı:
plakasını öğrenip sms ile değil sigortacınıza danışıp araştırın.çünkü yeni plaka değiştiriyorlar ve eski hasarlar yeni plakaya anında yazılmıyor sms ile çıkmıyor... bende baktım ama plaka kapalı olunca vazgeçtim... benim 1. araca bakın en azından 2009 yeni kasa 19000 e indi bugün ama araç bana uymadı...

yeni kasa olana hem bütçe el vermiyor hem de şeklini beğenmiyorum.

kırmızı eski kasa ve coupe colt baktığımda linkteki araç kalıyor geriye sadece. Ve fiyatı en makul görünen araç ta bu.

Belki forumdan birisi denk gelir, araçla ilgili bilgi verir.

Özel değilse araç size neden uymadı ? 3k olduğundan mı ?

Bazen diyorum ki; ''ne olacak söyle gitsin''
Sonra diyorum; ''Söyleyince ne olacak, sus bitsin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2012 20:36 
Kullanıcı avatarı

hangisi ikiside uymadı:) sizin baktığınız plaka kapalı olan araca asla bakmam mutlaka gizlediği bişey vardır. 2009 olanda ise arkaya geçiş çok zor tipi çok hoşuma gitti tek kapı araçları severim benimkide tek kapı sonuçta ama koltuk 15 cm yukardaa bi noktadan katlanıyor ve indi bindi çok zor oluyor. bu genel bi durum araç ise içi biraz kirli ve konsol direksiyon vs 100000 için fazla yıpranmıştı. benim corsa 1999000 ddeeee ama direksiyon pedaller vs kıyaslayınca hor kullanılmış geldi. ayrıca araçta amsraf olacak çizikler ve vuruk kısımlar var. 17000 dese alırdım yaptırır binerdim...19000 e indi en son:( 19000 ona vermektense pert kayıtlı aveo var benzinli otomatik 2011 18000 de onumu alsam diye gidip gelmiştim hatta bi ara bu 1.5 did dizeli bulana kadar. sorgusuda temiz çıkarsa motor vs kontrolünden sonra alıcam...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 49  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye