Zaman: 20 Oca 2026 18:19

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 49 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Colt kaza durumu
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2013 22:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: colt
Meslek: biyolog
ole sacma sapan bişi ckazalı halini satısa cıkardılar felan bişiler genelde zaten o parayı vermiolamıs ole dediler bende tamir olsun ddim artık o değilde ben bu arabayı tamir ettirip sonra duvara vursam nolucak :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2013 22:33 
Kullanıcı avatarı

ole sacma sapan bişi ckazalı halini satısa cıkardılar felan bişiler genelde zaten o parayı vermiolamıs ole dediler bende tamir olsun ddim artık o değilde ben bu arabayı tamir ettirip sonra duvara vursam nolucak :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2013 22:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
Bu sigorta şirketleri de bir alem, Pek detaylı bilgim yok, belki forumdan arkadaşların bilgisi vardır, normalde poliçede ne yazarsa onu vermeli diye biliyorum, eğer durum böyleyse bu sigorta şirketi de mahkemelik. Belki poliçede yazan farklı bişeyler vardır, mesela bizim arkadaşta mercedes var, kaskosu çok yüksek çıkınca kasko değerini %30 düşürerek anlaşma yaptı. Yani araç pert olsa 40,000tl yerine 28,000tl alacak.

Olmadı 21000 verene kadar duvara vurup, yaptırın :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2013 23:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
öncelikle büyük geçmiş olsun kazadır olur kafanıza takmayın. 1 yıl sonra sizin için bu durumun hiç bir öenemi kalmayacak hatırlamayacaksınız bile ancak.. bu durum yasal haklarınızı aramayacagınız anlamına gelmiyor. yıllar önce honda integra aracıma trafikte arkadan hızal bir araç çarpıp sonrada kaçmıştı. o kaçarken her nasılsa bir anda plakasını gördüm ve kaza sonrası tutulan tüm evraklarla birlikte bir avukat arkadaşıma vekalet vermiştim. dava 1 yılda sonuçlanmıştı. aracımda 5000 gibi hasar vardı. hasar artı 2000 tl araç satışından doğacak değer kaybı artı mahkeme masrafları artı bilirkişi ücreti artı avukat ücreti gibi bir para ödemişti karşı taraf ki toplamda 10 bin üzerinde bir rakamdı..
aracın satışından doğacak değer kaybını mahkeme aracılığıyla alabilirsiniz. bunun için mahkeme bilirkişi çağırıyor diye düşünüyorum. hakkınızı mutlaka aramanızı öneririm..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2013 23:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
öncelikle büyük geçmiş olsun kazadır olur kafanıza takmayın. 1 yıl sonra sizin için bu durumun hiç bir öenemi kalmayacak hatırlamayacaksınız bile ancak.. bu durum yasal haklarınızı aramayacagınız anlamına gelmiyor. yıllar önce honda integra aracıma trafikte arkadan hızal bir araç çarpıp sonrada kaçmıştı. o kaçarken her nasılsa bir anda plakasını gördüm ve kaza sonrası tutulan tüm evraklarla birlikte bir avukat arkadaşıma vekalet vermiştim. dava 1 yılda sonuçlanmıştı. aracımda 5000 gibi hasar vardı. hasar artı 2000 tl araç satışından doğacak değer kaybı artı mahkeme masrafları artı bilirkişi ücreti artı avukat ücreti gibi bir para ödemişti karşı taraf ki toplamda 10 bin üzerinde bir rakamdı..
aracın satışından doğacak değer kaybını mahkeme aracılığıyla alabilirsiniz. bunun için mahkeme bilirkişi çağırıyor diye düşünüyorum. hakkınızı mutlaka aramanızı öneririm..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2013 14:21 
Kullanıcı avatarı

parayı alana kadarduvara vurup yaptırmak iyi fikir :)))) kesinlikle arıcam hakkımı anlaşma yoluna gittim benimde avukatım var bilmemne konusuo adam iyi dedim ben 1 sene baklesemde alırım paramı siz daha zararlı cıkarsınız bi sürü mahkeme masrafıda cabası olucak dedim kapadım telfonu araba tamir edilsin hemen mahkemeya tüm evraklarla....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2013 00:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: lancer 1.6 mt
Meslek: Kuyumcu
Kan grubu: A+
yeni çıkan sigorta kanunu nu iyi araştırmak gerekiyor.Bildiğim kadarıyla kosko değeri piyasa değerleriyle belirleniyor diye biliyorum.bence fazla sıkıntı çıkarmayın.Aracı pazarlıkla 20,000 20,500 e cıkarmaya çalışın sonra satmak isterler size 8-10,000 gibi bir rakama orada yine pazarlık yapıp aracı alın cektirip sanayide güzel bir yaptırın güle güle kullanın derim ben eger araç temisse ve ciddi bir ustayla gidip iyice araştırın.

2014-??? Lancer 1.6 invite bende...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2013 00:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: lancer 1.6 mt
Meslek: Kuyumcu
Kan grubu: A+
direklerde umarım çok fazla birşey yoktur.Eğer dediğim gibi yaparsanız direkler yüzünden yarın birgün satarken sıkıntı yaşayabilirsiniz.Yani bu iş cok alengirdili süratli ikin araç sağa sola cekebilir titreme yapabilir vs.vs motorda pek birşey olacağını sanmıyorum ön teker yandan darbe almışşa garip sesler çıkarması normal halledilebilir bence.Geçmiş olsun tekrar.

2014-??? Lancer 1.6 invite bende...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2013 01:09 
Kullanıcı avatarı

haklısınız ... direklerde bişi yok kpapı camurluk ve dingil problmli sanırım 1 hafta içinde teslim edicekler heralde artık inş... tesekue edrm fkrlrinize...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 49 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: