Zaman: 19 Eki 2025 08:36

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 49  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2013 16:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: -
Meslek: mühendis
bugün ilk kez bir colt un içine oturdum. şimdiye kadar hep araştırmalarım sonucu en uygun f/p aracı olduğunu düşündüğüm için almaya karar vermiştim. baktığım araç 2009 eski kasa 45binde amt. aracın genel olarak bir sıkıntısını görmedim ancak motor sesini çok içeri alıyormuş gibi geldi. bu konuda biraz canım sıkıldı. acaba baktığım araçta mı bir problem var yoksa genelde coltta böyle mi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2013 16:49 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
eski kasalar yeni kasalara nazaran biraz daha ses alır, Colt için bu normaldir ama bu sınıfta sessizlik beklemek fazla iyiniyetlilik olur...Kaldı ki ben de bir üst sınıf benzinli Golf 5in sesliliğini tecrübe edince Colta haksızlık ettiğimi anlamıştım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2013 17:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
Ben şehir içinde motor sesini pek sorun etmemistim. Genelde 100u geçince kabin gürültüsü artiyor. Lastikler ve bakim da önemli.

Benim araç 1.5ti forumdan uzoist in yeni kasa aracını surmustum. Daha sessiz gelmişti bana.

Note 2 ile gönderildi

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2013 21:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mahmut
Araç: '14 VW Golf 1.4 TSİ Highline
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARH+
Sonuçta B segment bir araç.
Ben daha önce 1,5 sene kullandım ve beklentilerimi karşıladı.
Ekmek köfte meselesi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2013 09:47 
Kullanıcı avatarı

tabi çok ekstra önemli değil ses önemli olan arabanın amaca hizmet etmesi. onu da hakkıyla yapıcak gibi görünüyor.
sormak istediğim diğer 1-2 soru da şunlar.

1- trafik sigortası ne kadar (2009 model eski kasa amt- izmir veya muğla plaka)
2- almadan önce izmirde nereye baktırmak lazım.. yetkili servis çok önem vermiyor gibi şeyler okumuştum da.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2013 14:53 
Kullanıcı avatarı

mersahin yazdı:
tabi çok ekstra önemli değil ses önemli olan arabanın amaca hizmet etmesi. onu da hakkıyla yapıcak gibi görünüyor.

2- almadan önce izmirde nereye baktırmak lazım.. yetkili servis çok önem vermiyor gibi şeyler okumuştum da.

Trafik sigortasi sizin ikamet ettiğiniz il, plaka, yaşınız ve siciliniz ile ilgili.

Ben mesela kasımda 280e 54 plaka 2005 coltu sigorta yaptırdım.

Şimdi 09 plaka 2009 picassoyu sigorta yaptırdım 270 tuttu.

Arkadasimda auris var ona 500tl çıktı.

Eskisi gibi değil. 3 aşağı 5 yukarı rakam söylemek zor. Kasko ve sigorta fiyatlarını yazdığımız bir konu var onu da inceleyebilirsiniz.

Aracı nereye gosterirsiniz bilemiyorum ama yetkili servis hiç yoktan iyidir.

Note 2 ile gönderildi

Eski Colt'çu..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2013 15:57 
Kullanıcı avatarı

SynTheSizer yazdı:
mersahin yazdı:

Trafik sigortasi sizin ikamet ettiğiniz il, plaka, yaşınız ve siciliniz ile ilgili.

Ben mesela kasımda 280e 54 plaka 2005 coltu sigorta yaptırdım.

Şimdi 09 plaka 2009 picassoyu sigorta yaptırdım 270 tuttu.

Arkadasimda auris var ona 500tl çıktı.

Eskisi gibi değil. 3 aşağı 5 yukarı rakam söylemek zor. Kasko ve sigorta fiyatlarını yazdığımız bir konu var onu da inceleyebilirsiniz.

Aracı nereye gosterirsiniz bilemiyorum ama yetkili servis hiç yoktan iyidir.

Note 2 ile gönderildi

yetkili servisi aradım, dedim expertiz yaptırmak istiyorum. öyle bir hizmetimiz yok ancak şase numarasından sorgulama yaparız diye yanıt verdiler. bosch car servis 125 tlye detaylı yaptığını iddia ediyor. olmadı onlara yaptırıcam ama emin değilim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2013 15:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bahadır
Araç: Suzuki Vitara 1.6 1998
Meslek: Turizm
Kan grubu: AB+
Herkese merhaba,
Aranıza Mayıs 2012 de katılmıştım. Colt almak için yanıp tutuşuyordum lakin karşıma uygun bir Vitara çıktı. :D
Şimdi ise kardeşime Colt bakıyoruz.Tercihi dizel.Eşi de kullanacağından otomatik bakıyor(AMT yarı otomatik,biliyorum).Zaten az sayıda oldğundan eski kasa dizel AMT bulmak zor. Çoğu kullanıcı da satmıyor zaten.Şu ilan var. Bana fiyat biraz yüksek geldi. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0858/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2013 15:32 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
hbp69 yazdı:
Herkese merhaba,
Aranıza Mayıs 2012 de katılmıştım. Colt almak için yanıp tutuşuyordum lakin karşıma uygun bir Vitara çıktı. :D
Şimdi ise kardeşime Colt bakıyoruz.Tercihi dizel.Eşi de kullanacağından otomatik bakıyor(AMT yarı otomatik,biliyorum).Zaten az sayıda oldğundan eski kasa dizel AMT bulmak zor. Çoğu kullanıcı da satmıyor zaten.Şu ilan var. Bana fiyat biraz yüksek geldi. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler!

ssshhh ! bu aracın sahibi forumda :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2013 15:56 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
hbp69 yazdı:
Herkese merhaba,

ssshhh ! bu aracın sahibi forumda :)

:) Forumda olabileceğini düşünmüştüm.Alper Bey ile telefonda görüşmüştüm.Bilgili,kültürlü bir bey olduğunu düşünmüştüm.Sıkıntı yok.Sonuçta düzgün mal alıp,satmaya çalışan insanlarız. Kimsenin malını da öldürmek, değerinin altında almaya çalışmak gibi niyetimiz yok. Ben fikirlerinizi rica ediyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2013 16:31 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
yüksek değil fiyatı o. alternatif olarak smart forfour bakılabilir.

Teşekkür ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2013 17:03 
Kullanıcı avatarı

almayı düşündüğüm aracı şasi no suna göre sorgulattığımda 4 hasar kaydı çıktı. hepsi çarpma olarak görünüyor. 306-800-382 tl olarak faturalanmış. bir tanesi mini onarım sanırım onun fiyatı hiç belirtilmiyor mesajda.

bu hasarlardan birinin arka cam değişimi olduğunu söyledi satıcı, biri sol ön çamurluk boyanmış.

yani araç satılmak için alınmıyor tabi de, böyle ilk sorguda 4 hasar çıkınca canım sıkıldı şimdiden. ne dersiniz böyle bir araç 21000 verilip alınır mı. 2009 eski kasa amt. 43binde.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2013 17:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alikemal
Araç: Mitsubishi Colt 1.3 AMT
Meslek: Mühendis
Bende 2009 eski kasa AMT var 20bin km de kuzenimden aldım orjinal km olduğunu biliyorum. alır almaz lpg taktırdım (LandiRenzo) arabada küçük sıyrıklardan başka bişey yok satacak olsam 26bin den aşağı satmam. Eğer 43bindeki araca güveniyorsan 21bine al derim.

Selamlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2013 18:12 
Kullanıcı avatarı

metalhack yazdı:
Bende 2009 eski kasa AMT var 20bin km de kuzenimden aldım orjinal km olduğunu biliyorum. alır almaz lpg taktırdım (LandiRenzo) arabada küçük sıyrıklardan başka bişey yok satacak olsam 26bin den aşağı satmam. Eğer 43bindeki araca güveniyorsan 21bine al derim.

Selamlar.

ben 21 bine almak konusunda tereddüt yaşıyorum. 2009 model bir colt için 26bin lira verecek birini bulursanız da kesinlikle bir an bile durmayın satın derdim açıkçası :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Şub 2013 23:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet Emin
Araç: 2014 Astra 1.6 Cdti Sport
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: Arh+
metalhack yazdı:

Selamlar.

26 ya kime satacaksınız o arabayı forumdan bir abimiz sattı yeni kasa 2009 25.500 e

Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun
Ye tatlıyı içme suyu, yakarsa yaksın
Al arabayı doldur depoyu, yakarsa yaksın..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2013 09:52 
Kullanıcı avatarı

mersahin yazdı:
metalhack yazdı:

Selamlar.

ben 21 bine almak konusunda tereddüt yaşıyorum. 2009 model bir colt için 26bin lira verecek birini bulursanız da kesinlikle bir an bile durmayın satın derdim açıkçası :)

Kardeş yanlış anlaşılmış paraya sıkışmadıktan sonra zaten satmayacağımı bildirdim. Bi malın değerinin düşmesi o malın kullanılmasından dolayı eskimesinden kaynaklanır. Sen 20bin kilometrede araba bul sonra deki 21bine almam o zaman satıcının diyeceği kardeş sen git biraz kumda oyna gel olur. velhasıl kelam senin 21 e bakacağın temiz araba dacia olur yada km si oynanmış albea.

Selamlar....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2013 10:00 
Kullanıcı avatarı

Aes08 yazdı:
metalhack yazdı:

Selamlar.

26 ya kime satacaksınız o arabayı forumdan bir abimiz sattı yeni kasa 2009 25.500 e

Muhittin de aynı şeyi yazmış ben arabayı satmıyorum. Satacak olsam dedim. ayrıyeten bu arabanın yıpranması belli 3.5 yıllık araba 20bin km yapmış sence ne kadar yıpranmış olabilir forumdaki abinizin arabası yeni kasa olabilir amenna fakat km si kaçtı? onun dışında lpg varmıydı? kaportada boya değişen varmı? bunlar önemli dikkat etmek gerekiyor.

Selamlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2013 10:54 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
metalhack yazdı:
Aes08 yazdı:
metalhack yazdı:

Selamlar.

Muhittin de aynı şeyi yazmış ben arabayı satmıyorum. Satacak olsam dedim. ayrıyeten bu arabanın yıpranması belli 3.5 yıllık araba 20bin km yapmış sence ne kadar yıpranmış olabilir forumdaki abinizin arabası yeni kasa olabilir amenna fakat km si kaçtı? onun dışında lpg varmıydı? kaportada boya değişen varmı? bunlar önemli dikkat etmek gerekiyor.

Selamlar...

Alikemal merhaba,
abimiz dedikleri kişi benim :)

İmzamdaki linkten benim aracımı inceleyebilirsin.
40binde, değişen veya boyası olmayan, yetkili serviste ekspertiz yapıldığında servisin bile şaşırdığı temizlikte bir araçtı.
Ben seni çok iyi anlıyorum, arabasına güvenen insanın tavrını sergiliyorsun. Haklısında, Lakin;
Biliyorsun bizim arabaların bir kullanıcı kitlesi var. Bilinçli, kültürlü ve hesabını bilen.

Senin arabana bir fiyat biçecek değilim ama arkadaşlarında anlatmak istediği bir önceki kasanın bahsettiğiniz rakama zor satılacağı.
İmkansız demiyorum, sadece zor diyorum. Çünkü o rakama çıkan kişi için alternatifler fazla.
Siz tabiki o rakamdan verin ilanınızı, vaktiniz olduğu sürece istediğiniz rakamı tabiki istersiniz.
Ama Allah korusun bir sıkışıklık halinde elden çıkarabileceğiniz rakam Elazığ plakası ile başlayan rakamlar olabilir ;)

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2013 11:19 
Kullanıcı avatarı

Alikemal merhaba,
abimiz dedikleri kişi benim :)

İmzamdaki linkten benim aracımı inceleyebilirsin.
40binde, değişen veya boyası olmayan, yetkili serviste ekspertiz yapıldığında servisin bile şaşırdığı temizlikte bir araçtı.
Ben seni çok iyi anlıyorum, arabasına güvenen insanın tavrını sergiliyorsun. Haklısında, Lakin;
Biliyorsun bizim arabaların bir kullanıcı kitlesi var. Bilinçli, kültürlü ve hesabını bilen.

Senin arabana bir fiyat biçecek değilim ama arkadaşlarında anlatmak istediği bir önceki kasanın bahsettiğiniz rakama zor satılacağı.
İmkansız demiyorum, sadece zor diyorum. Çünkü o rakama çıkan kişi için alternatifler fazla.
Siz tabiki o rakamdan verin ilanınızı, vaktiniz olduğu sürece istediğiniz rakamı tabiki istersiniz.
Ama Allah korusun bir sıkışıklık halinde elden çıkarabileceğiniz rakam Elazığ plakası ile başlayan rakamlar olabilir ;)[/quote][/quote]

Erhan hocam sanada merhaba,
Öncelikle adımı düzgün yazdığın için teşekkür ederim :) malum iki farklı isim gibi görünsede bu isim tek :)

Yukardaki mesajlarda da belirttiğim gibi araç satlık değil Allah'a şükür sıkışık da değilim. O yüzden bu kadar rahat konuşabiliyorum. Sen bile yazmışsın senin aracını expertiz yapan servis şaşırmış aracı görünce bende onu demeye çalışıyorum eğer binici alıyorsa bu arabayı temiz araç bulmalı ha ben alırım 3 ay sonra satar başka alırım diyorsa hiç farketmez al 21 e sat 20 ye ama bizim aracın alıcısı senin belirttiğin gibi belli satmak için değil binmek için alıyor bu durumda temiz araba bulmak kolaymı burda bi balıkçı var adam kocaman yazmış balık alacaksan ya balığı tanıyacaksın yada balıkçıyı ben bu arabayı alırken ilk sahibini tanıyordum nasıl kullanıldığını biliyorum. bir diğer konuda bu aracın üstünde 1600 liralık lpg kiti var onun ruhsata işlenmesi muayeneleri falan 2bini geçiyor. Otomatikmen benzinliye göre fiyat farkı oluyor. Benim anlatmak istediğim buydu. Aracımı almadan önce 1-2 hafta bakındım hem internete hemde pazarlara güvenemiyorsun ikinci ele helede istanbulda. şans eseri araba alacağmı söyleyince satayım benimkini dedi öyle aldım. Her neyse aramıza yeni katılacak arkadaşlara önerim ucuz etin yahnisi olmaz ama bütçelerine göre en iyisini bulmaya çalışsınlar.

selamlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2013 12:19 
Kullanıcı avatarı

Aracın değerini bulmak kolay. 3-4 tane bayiyi arayın. Sıfır asx alcam bunu kaça sayarsin deyin.. işte bayinin verdiği fiyat hemen hemen aracınızın değerinin 1-2tl altidir..

Bir de takas alan başka markaları arayın. .o da zor durumda kalırsanız aracınızın ederinin 2tl altidir.

Note 2 ile gönderildi

Eski Colt'çu..

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 49  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye