Zaman: 11 Ara 2025 18:25

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Colt dizel 2009 nasıl fiyat
MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2015 17:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yetkin
Araç: Mitsubishi Colt 1.5 DI-D manuel
Meslek: Memur
Arkadaşlar öncelikle merhaba, donanım forumda colt klübüne üyeydim.Şimdi yeni colt almak üzreyim.2011 model 49 binde elegance 30 bin tl. Fiyat nasıl?
Teşekkürler şimdiden...

En son YTKN tarafından 14 Eki 2015 13:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Colt fiyat nasıl
MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2015 17:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: Colt
Meslek: Mühendis
Eğer düzgün bir araçsa, değişeni, tramer kaydı yoksa fiyatı uygun bile bence. Ama bu dediklerim varsa pazarlığa girişin.
Benim de 2011 amt elegance colt'um var. Değişeni, tramer kaydı, boyalı parçası yok (birkaç çiziği ve eziği var ama boyatmadım), bugünkü piyasa koşullarında bu fiyata vermem.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2015 17:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: hüseyin
Araç: 2011 COLT ELEGANCE AMT
Meslek: temsa
bence verilebilir tramer kaydıda değişen parçaya göre önemli şimdi kaskocular fiyat şişirdiği için benim araçta sağ ayna değişik 1400 tl hasar kaydı var 30 binde verilebilir

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2015 18:01 
Kullanıcı avatarı

Bu son fiyatı pazarlıkla olan yani. 5664 sorguladım bir kaza var diyo ama kaza fiyatı yok,bu temiz mi oluyo acaba.Sol yanında sürtme var çamurluk ve kapıda resimleri gördüm ağır bir hasar değil.2.5 parca boya var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2015 18:27 
Kullanıcı avatarı

mesut taşdemir yazdı:
YTKN yazdı:
Bu son fiyatı pazarlıkla olan yani. 5664 sorguladım bir kaza var diyo ama kaza fiyatı yok,bu temiz mi oluyo acaba.Sol yanında sürtme var çamurluk ve kapıda resimleri gördüm ağır bir hasar değil.2.5 parca boya var.

Karşı tarafa ödemeli bir kaza o yüzden gözükmez

Teşekkür ederim bilmiyodum,gerçi aracı Ekspertiz yaptırıcam.İnşallah temiz çıkar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2015 13:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağkan
Araç: colt-lancer
Meslek: Çevre Müh.
Kan grubu: AB+
parçalar pahalı o yüzden elinize kaza maliyeti geçerse bi servise danışın ne olabilir diye.

Mesela ön cam 1680TL
sol dikiz aynası gövdesi ve camı (gövde rengi kapak hariç) 620TL vs

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eki 2015 09:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ömer
Araç: 1.3 Colt 2007
Meslek: Gemi İnşaa
Kan grubu: Arh+
Şu an Colt Fiyatları uçmuş durumda. Temiz arabalar fiyatına fazla bakılmadan gidiyor. Pazarlıkla düşürebildiğin kadar düşür. Birde sorgulamayı plakadan değil Şasi No ile yaptır. Plaka değişmişse önceki plakadan gelen hasarlar bu plakada görülmemektedir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2015 13:28 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bahsettiğim colt olmadı.
Ama şimdi bir tane dizel 73 bin de 2009 model eski kasa manuel buldum.Pazarlıkla 26 bin fiyat nasıl,aracın 2.5 parça boyası var.Boya kapı ve çamurlukta.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2015 14:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: Colt
Meslek: Mühendis
YTKN yazdı:
Ama şimdi bir tane dizel 73 bin de 2009 model eski kasa manuel buldum.Pazarlıkla 26 bin fiyat nasıl,aracın 2.5 parça boyası var.Boya kapı ve çamurlukta.

kilometresi ve model yılı güzel. Ama ben kişisel olarak dizel araç tercih etmiyorum. Eğer sizin tercihiniz dizelse ve boya takıntınız yoksa, iyi bence.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2015 15:18 
Kullanıcı avatarı

blues yazdı:
YTKN yazdı:

kilometresi ve model yılı güzel. Ama ben kişisel olarak dizel araç tercih etmiyorum. Eğer sizin tercihiniz dizelse ve boya takıntınız yoksa, iyi bence.

Bende dizel ilk defa düşünüyorum.Malum benzin çok pahalı.Ne gibi sıkıntılar yaşarım dizelle bilemiyorum.
Ama colt olması motorunun mercedes olması artıları.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2015 18:18 
Kullanıcı avatarı

Benim daha önce 2008 manuel colt vardı.Bu dizellerin iç kabin sesi motordan kaynaklı.1.3 benzinliden çok mu fazla olur..?
Benzinliye göre yakıt tasarrufu almaya değr mi acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2015 19:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kaan
Araç: 2009 Colt AMT
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: 0Rh-
YTKN yazdı:

kilometre orijinal ise, ve boyalar önemli noktalardan değilse bence güzel. kesin almaya kalktığınızda biraz daha düşer fiyatı.
Ancak dizel coltlar inform donanım oluyor. baktığınız model inform mu? donanımsızlık size sorun olmazsa tercih edilebilir. informda manuel aynalar, 2airbag, boyasız çıtalar, kapak jant filan çok basit gösteriyor.

Ancak aracın 3silindirli yüksek basınçlı turbo motorla gürültülü olacağını düşünerek yalıtımlı yapmışlar. öyle rahatsız edici bir gürültü yok, üst devirde güzel bir tınısı var :D

sahibinden de gördüm aracı, boyalı kısımları ciddi yerler değil. ancak sağ arkadaki boyalı yerlerin rengini tam tutturamamışlar.

2009, yol bilgisayarı ekranı düzgün model, dizel colt kullanmış biri olarak, tercih ederdim.

dizel colt sahibi olsam ilk lastik değişiminde, lastiklerini ve jantını 195 50 r15 yaparım. informla gelen 175 70 r14 ebatı çok küçük ve yetersiz kalıyor, hem jantlar aracı göstermiyor hem yol tutuşu çok iyi olmuyor. ardından bütün siyah çıta ve bantları araç rengine boyatır keyifle biner düzenli baktırırdım. Oldukça tatmin edici performansı ve yakıt ekonomisi var.

Normal şartlarda dizel colt alana kadar yeni kasa benzinli bakalım diyecektim ama sahibinden de 29-30bin TL'den aşağı düzgün colt yok...

Güncel: 99200 km (100500 km bakım)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2015 20:41 
Kullanıcı avatarı

@Mesut Taşdemir ve @kaan20 ayrıntılı ve bilgilendirici yorum yapmışsınız teşekkürler...
Ses olayını anladım,sorun yok, ama donanım inform fp olarak sorun değil gibi.Ama ben lastik jant ebatı olayına biraz takıldım.jant lastik değişimi baya masraf olacak.@kaan20 ben boyalı parçanın renk tutmamasını fark edememiştim.
Dediğin gibi yeni kasa iyi ama millet fiyatları çok yukarı çekmiş.
Colt kullanmak hastalık malesef, clio polo corsa falanda bakıyorum, ancak içime sinmiyor...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2015 21:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kaan
Araç: 2009 Colt AMT
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: 0Rh-
YTKN yazdı:
@Mesut Taşdemir ve @kaan20 ayrıntılı ve bilgilendirici yorum yapmışsınız teşekkürler...
Ses olayını anladım,sorun yok, ama donanım inform fp olarak sorun değil gibi.Ama ben lastik jant ebatı olayına biraz takıldım.jant lastik değişimi baya masraf olacak.@kaan20 ben boyalı parçanın renk tutmamasını fark edememiştim.
Colt kullanmak hastalık malesef, clio polo corsa falanda bakıyorum, ancak içime sinmiyor...

Şöyle diyeyim 175 70r14 ebatı ile normal kullanımda sorun yok. Hatta aracın daha da ekonomik olmasını sağlıyor. Ancak 95hp 210nm torklu bir araca 175 taban bazen zayıf kalıyor. yani 1. ve 2. viteste gazı köklediğinizde patinaj atabiliyor, ha ben 3.viteste bile pati attırdım orası ayrı :lol: öte yandan soluğu kesilmeden çok yüksek hızlara çıkabilen bir araç için 175 tabanın verdiği tutunma az gelebilir. Hem yol tutuşu /güvenlik hem görsel açıdan iyi durduğu için dizel bir colt sahibi olsam lastikleri değiştireceğim zaman çıkma 15inç jant ve uygun orijinal ebatta lastik alırdım. coltu gösteren 15inç jantlarıdır. 195 50 r15 ebatı da uygundur. çok maliyetli olmasın derseniz dizel colt alıp lastikleri bittiğinde/eskidiğinde 185 65 r14 ebatına geçilebilir. böylece ekonomik bir değişim olur ve biraz daha iyi yol tutuşu olur. Yol tutuşu iyi lastik tercih edildiği sürece memnun edecektir.

Şu piyasada bu kadar temiz colt hele ki dizel bulmanız zor. ilanda temiz gözüküyor, Ben colt arıyor olsam bu araca ciddi ciddi bakar, olabildiğince eksik gediğini öğrenip fiyatını kırabildiğim kadar kırar içime siniyorsa alırdım. bu fiyatlara baktığınız clio, polodan daha düzgün ve kaliteli bir araç.

Bu arada kapı lokal değil komple boyalı ama sağ tarafta anladığım kadarıyla ciddi bir şey yok . komple boyalı olmasını bahane ederek fiyatı kırabilirsiniz. arkadaşıma alacağım arabanın bitik 4lastiğini, değişmesi gereken 4rulmanını ve bitik klima gazını bahane ederek 1000tl civarında düşürmüştük pazarlıkta.

clio polo corsa gibi araçlarda zaten düşük ebatlar yer alıyor onlarda bir sorun yok çünkü yol tutuşu gerektirecek motor güçleri yok :gul: 165 taban clio bile görebilirsiniz :D

Güncel: 99200 km (100500 km bakım)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Eki 2015 22:40 
Kullanıcı avatarı

kaan20 yazdı:
YTKN yazdı:

Şöyle diyeyim 175 70r14 ebatı ile normal kullanımda sorun yok. Hatta aracın daha da ekonomik olmasını sağlıyor. Ancak 95hp 210nm torklu bir araca 175 taban bazen zayıf kalıyor. yani 1. ve 2. viteste gazı köklediğinizde patinaj atabiliyor, ha ben 3.viteste bile pati attırdım orası ayrı :lol: öte yandan soluğu kesilmeden çok yüksek hızlara çıkabilen bir araç için 175 tabanın verdiği tutunma az gelebilir. Hem yol tutuşu /güvenlik hem görsel açıdan iyi durduğu için dizel bir colt sahibi olsam lastikleri değiştireceğim zaman çıkma 15inç jant ve uygun orijinal ebatta lastik alırdım. coltu gösteren 15inç jantlarıdır. 195 50 r15 ebatı da uygundur. çok maliyetli olmasın derseniz dizel colt alıp lastikleri bittiğinde/eskidiğinde 185 65 r14 ebatına geçilebilir. böylece ekonomik bir değişim olur ve biraz daha iyi yol tutuşu olur. Yol tutuşu iyi lastik tercih edildiği sürece memnun edecektir.

Şu piyasada bu kadar temiz colt hele ki dizel bulmanız zor. ilanda temiz gözüküyor, Ben colt arıyor olsam bu araca ciddi ciddi bakar, olabildiğince eksik gediğini öğrenip fiyatını kırabildiğim kadar kırar içime siniyorsa alırdım. bu fiyatlara baktığınız clio, polodan daha düzgün ve kaliteli bir araç.

Bu arada kapı lokal değil komple boyalı ama sağ tarafta anladığım kadarıyla ciddi bir şey yok . komple boyalı olmasını bahane ederek fiyatı kırabilirsiniz. arkadaşıma alacağım arabanın bitik 4lastiğini, değişmesi gereken 4rulmanını ve bitik klima gazını bahane ederek 1000tl civarında düşürmüştük pazarlıkta.

clio polo corsa gibi araçlarda zaten düşük ebatlar yer alıyor onlarda bir sorun yok çünkü yol tutuşu gerektirecek motor güçleri yok :gul: 165 taban clio bile görebilirsiniz :D

Anladım kaan20,lastik ebadıyla ekonomik çözebiliriz durumu.
Fiyat konusuna gelince 26 binden aşağı inmiyor malesef. Baya uğraştım açıkcası. 25 bin çok zorladım.
Biraz yakıt tüketimine baktım nette, pratikte ş.içi 25 kuruş yakıyor.Heralde benzinlilerde en az 35 kuruş yakar.Yanlış mı hesaplıyorum?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Eki 2015 13:18 
Kullanıcı avatarı

[/quote]
Dizel colt ile ben şehir içi 20 kuruş geziyorum benzinli colt çok rahat 30 kuruşun altına düşer[/quote]

o zaman iki yakıt seçeneğide çok iyi değerler veriyor.Aslında bende yeni kasa amt colt düşünüyodum.Ama 30 bin altı yeni colt çok zor almak.Bütçem 25 bini geçmemekdi,arada aslında fazla fark yok 5 bin tl yeni kasa colt'a değer.
25 Bin tl.psikolojik sınırım malesef.
Eğer bu dizel colt'u alırsam yakıt konusunda kafam rahat olacak gibi.Donanım eksiğine rağmen...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Eki 2015 15:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağkan
Araç: colt-lancer
Meslek: Çevre Müh.
Kan grubu: AB+
YTKN yazdı:
Fiyat konusuna gelince 26 binden aşağı inmiyor malesef. Baya uğraştım açıkcası. 25 bin çok zorladım.
Biraz yakıt tüketimine baktım nette, pratikte ş.içi 25 kuruş yakıyor.Heralde benzinlilerde en az 35 kuruş yakar.Yanlış mı hesaplıyorum?

evet yanlış hesaplıyorsunuz :D ben İstanbul'da sürekli sabah akşam iş trafiğinde kullanıyorum, yerini bulduğum zaman da biraz basarak gidiyorum (insan hep trafikte sıkılıyor). Anlık olarak görünen değerler çok değişken olmakla beraber her yakıt aldığımda ortalama tüketim 6lt civarında oluyor.En son 100 liralık benzinle 350km yol yaptım, 28 kuruş oluyor, 35 kuruş için baya yüklü gazlamanız lazım sanırım.

1.3 benzin manuel

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Eki 2015 18:20 
Kullanıcı avatarı

cagkn yazdı:
YTKN yazdı:

evet yanlış hesaplıyorsunuz :D ben İstanbul'da sürekli sabah akşam iş trafiğinde kullanıyorum, yerini bulduğum zaman da biraz basarak gidiyorum (insan hep trafikte sıkılıyor). Anlık olarak görünen değerler çok değişken olmakla beraber her yakıt aldığımda ortalama tüketim 6lt civarında oluyor.En son 100 liralık benzinle 350km yol yaptım, 28 kuruş oluyor, 35 kuruş için baya yüklü gazlamanız lazım sanırım.

1.3 benzin manuel

O zaman duruma göre dizel colt ş.içi rahat 20 kuruş harcar.:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Eki 2015 13:07 
Kullanıcı avatarı

Aracı aldım,tekrar bi colt sahibi olmak güzel...
Şimdi aracın yağını değiştiricem ne almalıyım
arkadaşlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Eki 2015 17:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Biz geçtiğimiz hafta Champion marka Belçika üretimi bir yağ kullandık.
Yağın 5 litresi 75 TL.
5 Litreyi doldurduktan sonra yağ seviyesi iki çizgi arasında oluyor. Aslında yeterli seviyede fakat biz pimpirikliğimizden bir yarım litre daha eklettik.
Kullanılan yağ bmw porsche gibi markalarında onay verdiği bir marka.

Bir haftadır sıkıntı görmedik araçta.

https://www.championlubes.com/TR_TR/whe ... fault.aspx

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz