Zaman: 22 Oca 2026 01:13

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 12 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 2011 AMT COLT
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2013 01:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: hüseyin
Araç: 2011 COLT ELEGANCE AMT
Meslek: temsa
ARKADAŞLAR MERHABALAR 1 HAFTA İTİBARİ İLE 2011 AMT ELEGANCE BEYAZ COLT SAHİBİ OLDUM..22.000 TL YE ALDIM ARABA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.COLTUMLA NİĞDEYE DOĞRU MEMLEKET TURU YAPTIM :D .ARAÇ GERÇEKTEN O KARDA NE ZORLANDI NEDE KAYMA GİBİ PROBLEMLER YAŞADIM GERÇEKTEN BU GÜNE KADAR ALMADIĞIMA PİŞMANIM YAKIT KONUSUNDA ÇOK ÇOK İYİ YALNIZ ARACI PARK ETMEDE SORUN YAŞIYORUM DUVARA YANAŞAMIYORUM ONADA ALIŞACAZ :D BAZI SORULARIM VAR COLT KULLANAN ARKADAŞLARA

COLTLARDA YEDEK LASTİK YOK ONUN YERİNE KÜÇÜK KOMPRASÖRLE TÜP GİBİ SIVI VAR ARAÇDA..ACABA BU PATLAK LASTİĞİ KAÇ KM GÖTÜRÜR.YEDEK LASTİK ALMAK İSTİYORUM OLAKİ YOL HALİ LASTİK GÜMLEDİ YIRTILDI FLN EN KISA ZAMANDA ALACAM.

DİĞER SORUM AMT VİTES COK GÜZEL GÜNCELLEMESİMİ OLUYOR DEDİLER SERVİSTEN.. ARAÇ 2011 SERVİS BAKIMLI SERVİSEDE 15 GÜN ÖNCE GİRMİŞ 30 BİN BAKIMA.. VARSA ÖYLE BİRŞEY YAPMIŞLAR MIDIR? BABAM AMT VİTES COK HASSAS EN UFAK HATADA ARIZA YAPAR DEDİ DOĞRUMU BU YOKSA BENİ Mİ BİNDİRESİ YOK :LOL:

SON SORUM İSE KASKO FİYATLARI NE KADAR FUL OLSUN İSTİYORUM (BABAM SAOLSUN ALLAHA EMANET ARABA SÜRDÜĞÜ İÇİN KASKO ŞART)SORUN YASAMAYACAĞIM BİR ŞİRKET ÖNERİLERİNİZ NELERDİR?? cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar...

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: 2011 AMT COLT
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2013 02:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Denizhan
Araç: Mitsubishi Colt
Meslek: Öğrenci
Hayırlı olsun aracınız. Öncelikle söylemeliyim ki oldukça ucuza almışınız, hele ki mühim kazası yoksa. Şimdi sorularınızın cevaplarına geçelim,

1)O sıvı yama aracı 100-150 km götürür ancak mümkün olan en kısa sürede yeni lastik takmak lazım. Yeni lastik için stepne yeri var, isterseniz alın koyun yedek

2) Yetkili serviste yapıldıysa bakımı, eğer bir güncelleme varsa yüklenmiştir. Zaten bu kasalardan itibaren vites güncellemeleri eskisi kadar kritik değil diye biliyorum.

3) Ben yıllardır otomatik araç kullanıyorum, coltu da 9 aydır falan kullanıyorum, otomatik vitesin arıza yaptığına şahit olmadım. Tabi hiç olmayacak diye bir şey yok.

4) Eski bir aracınız varsa hasarsızlık indiriminden faydalanarak bu araca geçirebilirsiniz. Yoksa yeni yaptıracaksınız. İyi şirketler, AXA, Anadolu gibi çok bilinenler. Bunlar da en başta 1100 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2013 02:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Merhabalar. Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Çok da uygun almışsınız.
Araç tamir kiti sizi gideceğiniz yere kadar götürür merak etmeyin ana sonrasında lastik içini temizlemeniz gerekir.Tamir eriyemesen uzun süre kullanılamaz balans bozuyormuş bir de.

Vites güncellemesi gerekiyor ise yapılmıştır bence. Coltta kullanılan şanzuman Getrag. Ünlü bir şanzumandır. Sorunsuzdur. O yüzden endişelenmeyin.

Kasko için bence en iyi hizmet Axada ama en uygun fiyat da Halk ve Ergoda. Artık kararı siz verin.
Ben aracıma orjinal stepne almıştım. Kriko, bijon anahtarı falan da mevcut ama Lpg yandırınca ıskartaya çıktı. Alalı 8-9 ay oldu ve hic kullanmadım. Düşünürseniz servisten fiyatını sorun sıfır olanının ona gore konuşuruz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2013 19:10 
Kullanıcı avatarı

cevaplarınız için teşekkürler şöyle söyleyeyim aracı şirketimden aldım.30.000kmde servis bakımlı sadece servisde dikiz aynası değişmiş onun dışında problemi yok.dediğim gibi ufak tefek lastikdi kriko gibi eksikleri var.kaskoyuda araştırmam lazım çünkü dikiz aynası servisde 1490 tl ye değişmiş maaşımı yer valla :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2013 19:17 
Kullanıcı avatarı

Resim

Uploaded with ImageShack.us

buda fotosu

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2013 22:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
hüseyin hocam güle güle kullanın kazasız belasız...kasko konusuna gelince ben ilk aldığımda muafiyetli olarak 990 tl ye yaptırmıştım anadolu sigortaya...bizim araçların parçası pahalı olduğu için kaskosuz binmemek gerekiyor...bu arada aracı nasıl o fiyata aldığınıda anlamış olduk :) temsa da çalışıyosan sorun yok zaten daha önce de bahsetmiştin indirimli araçlardan...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 18:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: özgür
Araç: mitsubishi colt
Meslek: emlak
Kan grubu: arh+
Hayırlı olsun aracınız. yanlız temsanın şirket araçlarını satışından aldığınızı belirtmemişsiniz. buda aracın piyasa fiyatını düşürüyor. aldığınız fiyatı gören 2011 colt'un ederinin 22.000 olduğunu zannedecek.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 18:57 
Kullanıcı avatarı

zaten o fiyatı gören ilk kazali galiba diye düşünüyor ama şirket 5-6 milyarın hesabını yapmiyor :D kaskoyuda bugün yarın yaptırdım mi daha satmam..bu zamana kadar almadigima pişmanım zaten ;-)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 21:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: eNes
Araç: colt 2012 amt
Meslek: ziraat müh.
Kan grubu: BRh+
temsa da çalışıosun madem ne boşuna yedek lastik düşünüyorsunuz ki 3 yıl zaten ücretsiz yol yardım hizmeti veriyor temsa araçlara daha sonraki yıllarda da kasko dan yararlanırsınız.

tamir kitinde ki sıvı her zaman işe yaramaz herhangi bir yarık falan olduğunda bi işe yaramıyor ve kullanınca lastikciler güzel kulak çınlatıyorlar temizlerken ((:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2013 12:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış
Araç: ASX 1.6 INTENSE
Meslek: Memur
Kan grubu: A+
huseyin51 yazdı:
Resim

Uploaded with ImageShack.us

buda fotosu

Hayırlı olsun, 22 ye varsa benimkini satıp ben de alırım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2013 13:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
arkadaş temsa çalışanı olduğu için temsa kendi içinde ikinci el araçları uygun fiyata veriyor kendi personeline...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Oca 2013 15:44 
Kullanıcı avatarı

evet dışarıya araç vermiyolar alırsa personele veriliyor..zaten her araç alınmaz doğrusunu söylemek gerekirse temiz kullananlar var bedava deyip aracı 2 senede motorunu bitirende var...en temizlerinden biri buydu onuda ben aldım en temizide söyle oluyor taban halısına bak miden bulanır makyaj aynalarını nasıl becerdilerse çatlatmışlar bagajdaki bölme yok.çakmaklık yok :D :D ama bir günde tertemiz yaptım aracı

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 12 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: