Zaman: 01 Eki 2025 05:17

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 29 Ara 2009 00:33 
Kullanıcı avatarı

Selam arkadaslar uzun zamandır takip ettigim 2007 Colt CZ3'üme kavustum. Bu konu baslıgı altında sizlerle belli aralıklarla tecrübelerimi yazacağım. Sizlerden de tavsiyelerinizi, dusuncelerinizi bekliyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Ara 2009 01:14 
Kullanıcı avatarı

Yardımlarınız çok oldu eski forumdan dolayı sevgili opeth. Kararsızlıgım vardı, sizler sayesinde gönülen de istediğim Colt CZ3'te karar kıldım.
Tesekkurler..Bu arada bu yeni site gayet işlevsel olmuş emeğinize sağlık..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Ara 2009 01:16 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Hayırlı olsun.Aramıza hoşgeldiniz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Ara 2009 01:26 
Kullanıcı avatarı

Bugun 75000 bakımını da yaptırdım noter devri alır almaz. Tabi ara bakım oldugundan kapsamlı degil sadece 260 TL tuttu. Bence normal fiyat bazı arkadaslar insafsızlık ediyor servis fiyatları, parca fiyatları fazla diye ama soyle bakmak lazım iyi donanımlı bir Japon otomobiline bu fiyatlarla sahip oluyoruz 5%-15% fazla olsa bile parca kabul edilebilir olmalı..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2010 21:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yasin
Araç: 2005 COLT 1.3 - Invite AMT- LPG
Meslek: Mak. Müh.
Kan grubu: A +
merhaba arkadaşlar,

yarın kısmetse aşağıdaki linkteki araca bakmaya gideceğim ama kesn kararımı veremedim. Araç invite diyor,
Araç sahibini aradım plakayı felan istedim ama vermedi, ben bi arkadaşımdan aldım felan dedi. Anlaşılan alım satım işi yapan birisi, ayrıca araçta alaşımlı jant yok kapak var. İlk defa görüyorum CZ3'te jant kapağını. Siz ne dersiniz bu araç için ???

http://www.sahibinden.com/colt_cz3_siya ... isplayitem

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2010 17:47 
Kullanıcı avatarı

Park sensörü taktırmak hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim arkadaslar?
Boyum uzun benim için pek sorun olmuyor ama saran koltukları var CZ3'ün, 3 kapı aracta gorus sınırlı normalolarak ve kardesim kullandıgında arkaya dönmek bakmak zor oluyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2010 17:53 
Kullanıcı avatarı

Arkadasım aracın toplama olup olmadıgını bilemiyorum ancak ben aluminyum jantsız cz3 gormemistim?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2010 18:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
dipfriz yazdı:
Park sensörü taktırmak hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim arkadaslar?
Boyum uzun benim için pek sorun olmuyor ama saran koltukları var CZ3'ün, 3 kapı aracta gorus sınırlı normalolarak ve kardesim kullandıgında arkaya dönmek bakmak zor oluyor.

bende var.hem ön hem arkada, rahatlık oluyo.sensörler boyanabiliyorda :D çok emanet gibi durmuyo o yüzden :good: yanlız seçeceğim sensörün daha çabuk mesafe güncelleyeni takman daha yararlı olur.bendeki bu konuda biraz yavaş kalıyo...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2010 18:29 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
biraz pahalı ama takmışken ekranlı bişeyler olsun

valla ben 250 ye ön arka takım olarak çift beyinli/ekranlıyı 250 ye almıştım.ekrandaki araba resmide tam colta benziyo :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2010 22:39 
Kullanıcı avatarı

Tamponumu deliyorlar takarken?
Ben alarmcıların tanıdıgı tanımadıgı arabaların kapılarını filan kaba kuvvetle sokmelerinden bir yerlerinden kablo gecirmelerinden pek hazzetmiyorum da..:)Gerci aman aman bir montaj işlemi yoktur sanırım..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Oca 2010 23:42 
Kullanıcı avatarı

dipfriz yazdı:
Tamponumu deliyorlar takarken?
Ben alarmcıların tanıdıgı tanımadıgı arabaların kapılarını filan kaba kuvvetle sokmelerinden bir yerlerinden kablo gecirmelerinden pek hazzetmiyorum da..:)Gerci aman aman bir montaj işlemi yoktur sanırım..

tampon kutu içinden çıkan kendi matkap ucuyla deliniyor.yönergelerde min.sensör mesafeleri ve yükseklikleri yazılı oluyo.ona göre delik açılıyo.kablolarda bulunan bi boşluktan içeri geçirilip beyine takılıyo.beyinde plastik aksamın içine herhangi bi yere sabitleniyo.benim bi beyin bagaj içindeki yan kaplamanın içinde ,asıl beyinde önde konsol altı sol kaplamanın içinde.kablolar geçerken tampon dışında bi yer delmemiştik.bagaj tabanında zaten plastikle kapalı bi delik var.oradan geçirmiştik.ön kablolarıda kaporta altından :good:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2010 00:56 
Kullanıcı avatarı

Anladım o kadar korkacak bişey yokmuş. Teşekkürler aydınlatıcı bilgi için..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2010 16:29 
Kullanıcı avatarı

atayum yazdı:
merhaba arkadaşlar,

yarın kısmetse aşağıdaki linkteki araca bakmaya gideceğim ama kesn kararımı veremedim. Araç invite diyor,
Araç sahibini aradım plakayı felan istedim ama vermedi, ben bi arkadaşımdan aldım felan dedi. Anlaşılan alım satım işi yapan birisi, ayrıca araçta alaşımlı jant yok kapak var. İlk defa görüyorum CZ3'te jant kapağını. Siz ne dersiniz bu araç için ???

http://www.sahibinden.com/colt_cz3_siya ... isplayitem

Resim

plakasını vermeyen adamdan araba alınmaz. ...sin gitsin ..venk..

cok afedersiniz de boyle tiplere cok sinirleniyorum..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2012 12:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: yavuzalp
Araç: twingo 1,2 openair pack
Meslek: muhasebe
bu CZ3 ler cok ilgimi cekmeye başladı.forumunuzu elimden geldiginde dolaşıyorum.cevabı belki vardır ama, ben denk gelemedim sanırım.
bu CZ3 lerin bagajını sadece satıştaki resimlerden gordugum kadarıyla normal 5 kapılılara göre biraz kücük dimi? kıyaslamalarımda bir 5 kapılıla, bir CZ3 ün boy farkı 60cm cıvarı cıkıyor.cok merak ettigim bir kac sorum var.

CZ3 ün arkasına ön koltuk kaldırarak gecmek zormu? bebekli aileye aynı twingodaki gibi sıkıcı olurmu?
Cz3 lerin arkasıda disk fren dimi? resimlerden bi türlü cıkaramıyorum 4 tekerinde disk oldugunu.?

teknik karşılastırmalarda, cz3 sanki yakıtta birazcık daha az yakıyormuş gibi veriler okudum satış ilanlarında, kasanın durumundan dolayımı boyle oluyor?

CZ3 lerin hepsi AMT dimi? manueli yok diye biliyorum?

genel olarak 2.elleri pek cercih edilmiyor. nedeni 3 kapı ve AMT vites olmasından dolayı dogrumu?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2012 12:48 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
yavuzaLp yazdı:
bu CZ3 ler cok ilgimi cekmeye başladı.forumunuzu elimden geldiginde dolaşıyorum.cevabı belki vardır ama, ben denk gelemedim sanırım.
bu CZ3 lerin bagajını sadece satıştaki resimlerden gordugum kadarıyla normal 5 kapılılara göre biraz kücük dimi? kıyaslamalarımda bir 5 kapılıla, bir CZ3 ün boy farkı 60cm cıvarı cıkıyor.cok merak ettigim bir kac sorum var.

CZ3 ün arkasına ön koltuk kaldırarak gecmek zormu? bebekli aileye aynı twingodaki gibi sıkıcı olurmu?

Tecrübe etmedim ama CZ3 sahibi biri o kadar da zor olmadığını söylemişti...kaldı ki siz 3 kapılı bir araçtan geçiş yapacaksınızi twingodan sonra çok ferah gelecektir araç...

teknik karşılastırmalarda, cz3 sanki yakıtta birazcık daha az yakıyormuş gibi veriler okudum satış ilanlarında, kasanın durumundan dolayımı boyle oluyor?

kasadandır bencede ... 2 kapı tasarrufu :D

Cz3 lerin arkasıda disk fren dimi? resimlerden bi türlü cıkaramıyorum 4 tekerinde disk oldugunu.?

benim gördüklerimin hepsi diskti...

genel olarak 2.elleri pek cercih edilmiyor. nedeni 3 kapı ve AMT vites olmasından dolayı dogrumu?

Ayynen öyle..her 3 kapılı da olduğu gibi...

ve son olarak CZ3lerin hepsi AMTdir...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eki 2012 13:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: yavuzalp
Araç: twingo 1,2 openair pack
Meslek: muhasebe
Cok tsk ederim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2012 22:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Turgay
Araç: 2006 colt invite amt
Meslek: Öğretmen
Ben Bimden almıştım geçen yıl,bu yıl yine gördüm park sensörü...45 tl bişi idi,beraberinde gene 45-50 arası alarm aldım,ikisini 130 a taktırdım.Toplamda 220 tl ye arka park sensörü ve alarm taktırmış oldum...Park sensörü ekranlı ve oldukça iyi geldi bana.Bulursanız alın derim,tabii piyasa fiyatından ucuza ise...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: