Zaman: 13 Kas 2025 22:47

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2012 19:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mehmet
Araç: Mitsu arıyor...
Meslek: Hayra hizmet personeli
Kan grubu: 0RH-
Bir COLT hayranı olarak forumda ilk görev olarak şunu belirtmeden geçemeyeceğim...

TEMSA ya da daha yetkili her kimse!..

Yavru köpek balığı neden tek motor seçeneği ile piyasada?...

Kesinlikle duruşu ile Lancer gibi şahane agresif bulduğum Colt 1.3 Invite donanım olarak şu an sınıfını bence alt üst eden bir standarta sahip...

Birçok marka ve modelde sınıfında opsiyonel olarak bile sunulamayan donanımlar yavru köpekbalığında STANDART...Çok şahane...Hele Cruise Control mükemmel yakıştı amaaa...

95 HP motor, 15" jant, 8" kampana arka frenler yakışmadı bence bu kasaya...

Bu kasa, bu çizgi ve duruşuyla kesinlikle ve kesinlikle 1.5 INSTYLE olmalıydı...16" jant, arka disk fren ve 110 HP bu modeli alır götürürdü piyasada...Bence trendi düşürdü...

Başka birşey demiyorum, katılmayanlar olabilir bana...Saygı duyuyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2012 20:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
"TEMSAAA" deyin fotoğrafınızı çekiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2012 20:42 
Kullanıcı avatarı

tüh yaaa...bu facebook da nereden çıktı şimdi...benim face yok yaaaa...antifacebook cuyum ben :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2012 00:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
Mehmet hocam, öncelikle hoşgeldin.
haklısın, 106 hp, 16" jant ve arka disk fren ile daha çarpıcı bir araç olsa güzel olmaz mıydı, olurdu elbette. zaten 1.5 instyle+gp'nin yeri ayrı.
ama birşekilde olmamış da öyle çok şey mi kaybedilmiş, bence değil; zira 195+50 ile birleşince lastik ve jant gayet yeterli; sonra günümüz araçlarında güvenlik artık tek bir dinamiğe indirgenebilir değil ve mitsunun kullandığı ebd destekli abs çok güvenilir, emin olun; ben ıslak zemin sonrası bile frenlerde bir sorun yaşamadım, forumda yaşayan da görmedim. ha 106 hp olsaydı ne olurdu, tokatladığımız araç listesindeki sayı artardı, o kadar :ROFL:
ama tabii bu temsa'nın sorunlu satış stratejisini haklı göstermez; mitsu global, şu avrupa pazarındaki daralmaya ilişkin, distribütör firmalarda da biraz sorumluluk arasa ve bir revizyon gerçekleştirse iyi eder aslında. dur bir mail atayım yahu :evil:
selamlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2012 13:09 
Kullanıcı avatarı

ekhnaton yazdı:
haklısın, 106 hp, 16" jant ve arka disk fren ile daha çarpıcı bir araç olsa güzel olmaz mıydı, olurdu elbette. zaten 1.5 instyle+gp'nin yeri ayrı.
ama birşekilde olmamış da öyle çok şey mi kaybedilmiş, bence değil; zira 195+50 ile birleşince lastik ve jant gayet yeterli; sonra günümüz araçlarında güvenlik artık tek bir dinamiğe indirgenebilir değil ve mitsunun kullandığı ebd destekli abs çok güvenilir, emin olun; ben ıslak zemin sonrası bile frenlerde bir sorun yaşamadım, forumda yaşayan da görmedim. ha 106 hp olsaydı ne olurdu, tokatladığımız araç listesindeki sayı artardı, o kadar :ROFL:
ama tabii bu temsa'nın sorunlu satış stratejisini haklı göstermez; mitsu global, şu avrupa pazarındaki daralmaya ilişkin, distribütör firmalarda da biraz sorumluluk arasa ve bir revizyon gerçekleştirse iyi eder aslında. dur bir mail atayım yahu :evil:
selamlar...

Hocam sonuna kadar arkandayım, nereye, ne yazılacaksa söyle, bastıralım bu işe, yani şimdi Colt alırsam en az bir 5 sene binerim, sonra gerekli maddi olgunluğa ulaşınca sıfırını alayım derim ama 1.5 ten sonra 1.3 kesmez beni...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2012 18:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Oktay
Araç: Colt Elegance AMT
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0Rh+
momoracer yazdı:
yani şimdi Colt alırsam en az bir 5 sene binerim, sonra gerekli maddi olgunluğa ulaşınca sıfırını alayım derim ama 1.5 ten sonra 1.3 kesmez beni...

Ben colt aldım, çok beğendim (arabam dizel inform du) bir yıl sonra sıfırını aldım. Keşke beş sene kullanabileceğim dizel bulabilmiş olsaydım. Şimdi 1,3 kesmiyor beni. Basıyorum yetmiyor yakıt sarfiyatı alıp başını gidiyor. Donanım desen elektrikli dikizaynası , cc , far ve silecek otomatik, çelik jant. (sis farım vardı)
Sizin istediğinizde fazladan hava yastığı, ebd (dört disk fren) , 4 elektrikli cam , belki sunrof olacak.
Ben arka koltuğun hareketli olmasını bile özlüyorum, ister bagajdan ister içerden kaydırabiliyorsunuz.
Alınacak colt mutlaka 1,5 olmalı. Full bir benzinli, sade bir dizel veya turbo.
Ben sıfırı olsa 5 kapı rally art modelini bile alırdım. :D Hatta sordum, cz3 verelim diyorlar. :dil: Adamlar farklı isteklere göre seçenek sunmayı bilmiyorlar (adamlar derken temsadan bahsettim sanırım yanlış oldu)

Umarım sorunsuz, düzgün bir araba bulursunuz. ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2012 19:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
ekhnaton yazdı:
selamlar...

106 değil efem.. 109.. Bu arada 150-180 hızlanmada 5.20d tokatlamam vardır ki.. bu topiğin efsanelerinden biridir :D Kalkışta LPG bitmesiyle 0-100'de pataklanan Colt.. 150-180 ara hızlanmada 5.20D'ye geçilmemiş.. ışıklarda iki gencin selam vererek.. Turbolu mu diye soru sormasına sebep olmuştur..

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2012 20:40 
Kullanıcı avatarı

Helaaaalll !... diyorum, başka birşey demiyorum :bb:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2012 22:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
_opeth yazdı:
şaşırmıyorum. km yüksek olmayaydı benim araç da güzeldi. gerçi kmsini hissettirmiyordu ama olsun. Türkiye şartları işte naparsın. fazla acele etmeseydim daha düşük km bi instyle bulabilseydim daha iyi olurdu. ama az kahrımı çekmedi. sadece sürücü koltuğu boş bir şekilde komple eşya ile ev bile taşımıştım (balıkesir-istanbul). akıl edip neden fotoğraf çekmedim ben de bilmiyorum :)

Vay be biz de colt ile az eşya taşımadık hatta arkadaşın evini bile taşıdığımız var :D Şimdi aynı eşyalar lancer'a sığmıyor.

Colt çok nefis araba ama 1.5 instyle gelmeye devam edeydi, eski kasa bozulmayaydı, disk frenli ve azcık daha üst sınıfa yakın konfora sahip olsaydı, bir de dizeli donanımlı olarak gelmeye devam etseydi yollarda çok daha fazla görmemiz mümkün olurdu. Türkiye şartlarına çok uygun araç çünkü.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: