Mitsubishi Club Turkey
http://www.mitsubishiclubturkey.com/

2005 COLT ARIZA LAMBASI
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=8&t=6118
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yazar:  FurkanÇakmak [ 28 Mar 2013 19:59 ]
Mesaj Başlığı:  2005 COLT ARIZA LAMBASI

Aslında sitede bi kaç ilgi gördüm arıza lambasının yanması hakkındaki kötü şeyleri ,bir daha derli toplu öğrenmek istiyorum yardımlarınızla .. Araç 2005 model 1.1 inform .Araç 5 yıldır bizde lpg var araçta . Arıza lambası uzun zamandır yanıyor ,arada sönüyor .biz devirli kulanmamaya ve gaz takılı olduğundan yapıyor diye düşünüyorduk . araç 105 binde şuan . uzun yolda 190 200 gördüğü oldu . Ne gibi sorunlar olur . ne yapılabilir şimdi . acil yardımlarınızı bekliyorum . ilerde büyük masraf çıkartmadan sorunu ,sıkıntıyı çözelım.. Şİmdiden teşekkür ediyorum herkese..
:vauv:

Yazar:  FurkanÇakmak [ 28 Mar 2013 20:00 ]
Mesaj Başlığı:  Re: 2005 COLT ARIZA LAMBASI

ne yapmalı ne etmeli..

Yazar:  kontekhasan [ 28 Mar 2013 22:53 ]
Mesaj Başlığı:  Re: 2005 COLT ARIZA LAMBASI

FurkanÇakmak yazdı:
ne yapmalı ne etmeli..


O

Yazar:  mhmt_trn [ 28 Mar 2013 22:57 ]
Mesaj Başlığı:  Re: 2005 COLT ARIZA LAMBASI

Kimseye söleme :)

Yazar:  FurkanÇakmak [ 28 Mar 2013 23:14 ]
Mesaj Başlığı:  Re: 2005 COLT ARIZA LAMBASI

neden

Yazar:  kontekhasan [ 29 Mar 2013 10:32 ]
Mesaj Başlığı:  Re: 2005 COLT ARIZA LAMBASI

kontekhasan yazdı:
FurkanÇakmak yazdı:
ne yapmalı ne etmeli..


O


Dün akşam o kadar yazdım sadece O çıkmış saçma sapan anlamadım :) Kardeş ben çok çektim o dertten daha doğrusu çok yerde derman aradım sağolsunlar buradaki arkadaşların yarımları ile çözdüm şimdi sorun yok maşallah. Senin arıza kodu muhtemelen P0170 Fuel Trip buda yakıt karışım hatasından kaynaklı, lpg ustana git bunun fakir karışımdan kaynaklandığını ısrarla söyle, yok mok diyecek olursa hiç aldanma tek sorun bu.

Yazar:  Coltcu06 [ 04 Nis 2013 10:48 ]
Mesaj Başlığı:  Re: 2005 COLT ARIZA LAMBASI

Ben de 1 ay kadar önce 2008 mAnuel colt aldım, aldığımda motor arıza lambası yanıyordu, 1 ay öyle kullandım, servise götürmeden önce gaz ayarını yaptırıyım dedim, gaz ayarını yapan ustaya sordum, motor arıza ışığı düzelir mi diye onu ben yapamam servise gitmen gerek dedi, neyse araçta tekleme vardı. Gaz ayarını haftasonu yaptırdım, daha sonra, tekleme olayından kurtuldum. aynı gün motor arıza ışığı hala yanıyodu, ertesi gün baktım, alışmıştım motor arıza ışığına o da söndü, servise gitmekten kurtuldum.

Yazar:  turgaysemih [ 12 Nis 2013 16:31 ]
Mesaj Başlığı:  Re: 2005 COLT ARIZA LAMBASI

Arkadaşlar merhaba...2006 Colt amt benzinli 93000 km aracımda ilk kez arıza ışığı yandı...Buradaki taktikleri denedim (marşa basmadan ışıklar sönünce anahtarı çıkarıp tekrar aynı işlemi yapmak falan) ama sönmedi...Haznedar-yenibosna radar mevkine git gel yaptım o ışık yanarken herhangi bir terslik olmadı sürüş esnasında...Neden olabileceğine dair hiç bir fikrim yok.Baskı balata olabilir diye yazmıştı bi yerde Doğan Hocam kıllandım bende şimdi.Değiştirmemiştir sanırım benden önce kullanan kişi baskı balatayı.Ondan dolayı yanabilir mi?Bir de aracı ilk çalıştırdığımda iki şey dikkatimi çekti.İlk çalıştırdığımda gaza basmama rağmen gazı almadı arıza ışığı yanarken.Motor stop edip tekrar çalıştırdığımda bu seferde marştan sanırım tak tak tak diye bi gitme gelme sesi duydum.Eskiden de vardı da ben mi yeni duydum bilmiyorum.Bu ses normal midir yoksa arıza ışığının yanma sebebi marş motoru ile ilgili bi durum mudur?

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) Tüm zamanlar UTC + 3 saat
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/