Zaman: 21 Oca 2026 01:15

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Ön Davlumbazlar hakkında
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2013 10:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Abdullah
Araç: Mitsubishi L200 4X2 İntense (Triptonik)
Meslek: Turizm
Kan grubu: 0RH+
Selamlar arkadaşlar,

Kaputu açtığımda silecek suyunun hemen altından sağ tekerleği görüyordum davlumbaz hasar almış. Söküp tamir edeyim dedim (tamponcuların nasıl yaptığını gördüydüm önceden elimde aletlerim de var ben yaparım diye düşündüm) sökmek için alta eğilince baktım ki farın arka kısmına denk gelen kısımda bir CD kutusu büyüklüğünde pencere var gerçi onun etrafı parçalanmış her halükarda tamire ihtiyaç var ancak o pencere öyle açık mı duruyor yoksa onun üstünde de bir kapak vardı da bizim arabada mı yok. Gittim sol ön tekerleğin davlumbazına baktım onda far arkasında öyle bir boşluk pencere yok ancak internetten bir iki resim buldum sol tekerleğin üstünde de var bu boşluktan şimdi sorularım şöyle bu durumda sanırım benim sol ön davlumbaz orijinal değil hiç boşluk olmadığından ve sağ ön davlumbazda da o boşluğun üzerinde bir kapak yok direk farın arkasındaki plastik kapağı görüyorum bu normal midir.

2. konu ise aslında bu dahada önemli bu davlumbaz mevzusu için alta eğilip baktığımda tam ön çamurluk ile ön kapı birleşiminin hizasında aracın ortasında bir avuç içinden daha küçük bir alanda sıvı damlaması olmuş korktum merak ettim sıvıya elimi sürdüm yağ değil su gibi ancak yaklaşık 1. dakika sonra parmaklarımdan uçtu gitti yani suda değil uçucu bir madde ilkbaşta klimadan gelen sudur diye düşündüm ama eve 5-6 km kala klimayı kapatmıştım o km den sonra su falan kalmaz herhalde. Sabah kalktım baktım hiç sıvı falan kalmamış damlayan yer kupkuru ve tertemiz nedir anlamadım yorumu olan arkadaşlar varsa memnun olurum.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Ön Davlumbazlar hakkında
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2013 14:37 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Resim koya mısınız? Şahsen ben pek birşey anlamadım.

Parmağınıza sürülen sıvının 1 dk' da buharlaşması su olduğuna delalet eder bence. Başka bir uçucu sıvı olsa, 15-20 sn içinde uçması lazımdı sanki.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2013 17:00 
Kullanıcı avatarı

Öncelikle yorum için teşekkürler. Akşam davlumbazın resimlerini çeker koyarım. Su meselesinde aslında doğrusunuz. Hele birde Antalya gibi bir memlekette 1. dakika bile sürmez suyun buharlaşması. O vakit klima suyumu diyeceğiz. O bölge klimanın altı yanlış bilmiyorsam. Birde akşam Soğutma suyunu da kontrol edeyim en iyisi bir eksilme var mı diye

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2013 14:02 
Kullanıcı avatarı

Tekrar selam,

Linkteki resim daha açık anlatır umarım.

http://img818.imageshack.us/img818/7951/img6105.jpg

Bu resim sol ön tarafı gösteriyor benim aracımda sol ön davlumbazda böyle bir pencere yok sağda var ancak üstünde kapak yok bu resimdeki gibi açık. Şimdi benim sol ön davlumbaz orijinal olmuyor mu bu durumda ve bu pencere gibi boşluğun üzerinde bir kapak olmalı mı
teşekkür ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2013 20:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
agungor_80 yazdı:
Tekrar selam,

Linkteki resim daha açık anlatır umarım.

http://img818.imageshack.us/img818/7951/img6105.jpg

Bu resim sol ön tarafı gösteriyor benim aracımda sol ön davlumbazda böyle bir pencere yok sağda var ancak üstünde kapak yok bu resimdeki gibi açık. Şimdi benim sol ön davlumbaz orijinal olmuyor mu bu durumda ve bu pencere gibi boşluğun üzerinde bir kapak olmalı mı
teşekkür ederim.

davlumbaz orijinal ama kapağı yok...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz