Zaman: 14 Kas 2025 04:25

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2013 12:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: murad
Araç: colt
Meslek: satış
Kan grubu: 0rh+
Arkadaşlar selamlar,
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
daha önce konularda bahsetmiştim, aracımı alırken kumandalı anahtarı kayıp olduğundan,
yedek anahtarı ile almıştım. orjinal kumandalı anahtar çok pahalı olduğundan (servis 450 tl dedi),
bende sadece kapıları açıp kapamaya yarayan kumandalardan almak istiyorum.
bir anahtarcı böyle bir işlem için 150 tl istedi. ama hepsiburada sitesinde çift kumandalı böyle bir takım, beyin denen zımbırtı ile birlikte
40 tl ye satılıyor (volkswagen kumandasının aynısı). sizce nasıl bir yol izlemeliyim. hepsiburada'dan alıp sadece montaja gitsem acaba ne kadar tutar.
ve sizce sadece kapı aç kapa için olan bu ürünlerden verim alınabiliyor mu? (sürekli anahtarla kapıları açıp kilitlemek can sıkıcı oluyor)
önereceğiniz marka veya anahtarcı var mı?
birde başka bir anahtarcı 250 tl istedi, ama bu fiyata 2 kumanda ve 2 tane immobilizerlı anahtar dahil dedi(kopyalama mı ne yapıyorlarmış)

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2013 10:53 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar tekrar selamlar,

kayıp olan orjinal kumandalı anahtarım yerine dün işlemi yaptırdım.
yapılan işlem şöyle,
bir adet sustalı kumanda,
anahtar yapımı,
immobilizerın eski yedekten sökülüp yeni sustalı anahtara takılması,
bir adet yedek kapı aç kapa kumandası,
toplamda 140 tl ödedim.
çok temiz bir işçilikti.

orjinal kumandalı anahtarlarını kaybetmiş herkese tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Tem 2013 09:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hasan H. Tekin
Araç: 2006 1.3 Instyle AMT
Meslek: Akademisyen
Kan grubu: Arh-
Ben de bu gün orjinala bişr şey olur başıma bela olur diye tedbiri önceden almak adına yedek yaptırdım, immoblizer kopyaladılar hem kapı açıyor hem çalıştırıyor 100 TL, araç başında 20 dk'da yaptılar. Artık o ypatırdığımı kullanacağım, orjinal uzaktan kumandalıyı eve bıraktım, yedek anahtar önemli orjinaline servis 600 TL çekti :crazy:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Tem 2013 17:55 
Kullanıcı avatarı

kontekhasan yazdı:
Ben de bu gün orjinala bişr şey olur başıma bela olur diye tedbiri önceden almak adına yedek yaptırdım, immoblizer kopyaladılar hem kapı açıyor hem çalıştırıyor 100 TL, araç başında 20 dk'da yaptılar. Artık o ypatırdığımı kullanacağım, orjinal uzaktan kumandalıyı eve bıraktım, yedek anahtar önemli orjinaline servis 600 TL çekti :crazy:

ben aracımı alırken ne yazık ki orjinal anahtar kayıp olduğundan yedek ile aldım. bu sebepten sustalı bir anahtalık yaptırdım. servis bana 495 tl fiyat verdi. bende gittim bu çözümü buldum. üstelik anahtarlık daha güzel.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Tem 2013 22:53 
Kullanıcı avatarı

muradk2 yazdı:
kontekhasan yazdı:

ben aracımı alırken ne yazık ki orjinal anahtar kayıp olduğundan yedek ile aldım. bu sebepten sustalı bir anahtalık yaptırdım. servis bana 495 tl fiyat verdi. bende gittim bu çözümü buldum. üstelik anahtarlık daha güzel.

Hocam sustalı anahtarın fotoları paylaşabilir misin?
Ben ne yazık ki sustalı bulamadım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2013 01:55 
Kullanıcı avatarı

kontekhasan yazdı:
muradk2 yazdı:
kontekhasan yazdı:

Ben ne yazık ki sustalı bulamadım

hocam tabi yarın paylaşırım.
ama size söyleyeceğim Volkswagen yeni kumandaları ile aynı sadece üzerinde mitsubishi logosu var.
kalite olarak ta kesinlikle orjinal Volkswageninkinden farklı değil. aynı sustalının 50 tl olanı da var. 80 e de var. 120 ye de var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2013 16:43 
Kullanıcı avatarı

ben aracımı alırken ne yazık ki orjinal anahtar kayıp olduğundan yedek ile aldım. bu sebepten sustalı bir anahtalık yaptırdım. servis bana 495 tl fiyat verdi. bende gittim bu çözümü buldum. üstelik anahtarlık daha güzel.[/quote]

Ben ne yazık ki sustalı bulamadım[/quote]

hocam tabi yarın paylaşırım.
ama size söyleyeceğim Volkswagen yeni kumandaları ile aynı sadece üzerinde mitsubishi logosu var.
kalite olarak ta kesinlikle orjinal Volkswageninkinden farklı değil. aynı sustalının 50 tl olanı da var. 80 e de var. 120 ye de var.[/quote]

resimler eklendi

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2013 01:06 
Kullanıcı avatarı

Resimleri de gördükten sonra diyorum ki, ucuz bile yaptırmışsın :sahip: Anahtarla sorun yaşamayan arkadaşlar bilmiyorlar tabi kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorlar. Mitsubishi anahtarını yapan az, iyi yapan çok az. Çok güzel olmuş orjinalden daha iyi bence güle güle kullanın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2013 02:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
anahtar harika olmuş. gerekli birşey...
alamanların hepsinde var bizde neden olmasın :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2013 10:52 
Kullanıcı avatarı

kontekhasan yazdı:
Resimleri de gördükten sonra diyorum ki, ucuz bile yaptırmışsın :sahip: Anahtarla sorun yaşamayan arkadaşlar bilmiyorlar tabi kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorlar. Mitsubishi anahtarını yapan az, iyi yapan çok az. Çok güzel olmuş orjinalden daha iyi bence güle güle kullanın.

teşekkür ederim. üstüne üstlük bu fiyata bir tane de kapıları açıp kapatmaya yarayan ekstra kumanda ayrıca verdi usta :)
diğer mesajımda da dediğim gibi anahtarlığın kalitesini görünce gerçekten ilk kez düdüklenmediğimi hissettim ve dedim ki
param sana sonuna kadar helal hoş olsun usta.
usta beni kazandı bundan sonra hiçbir elektrik elektronik işim için başka yere gitmem.:)

En son muradk2 tarafından 29 Tem 2013 10:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2013 10:54 
Kullanıcı avatarı

seyo yazdı:
anahtar harika olmuş. gerekli birşey...
alamanların hepsinde var bizde neden olmasın :D

teşekkür ederim. gerçekten çok kullanışlı bir sustalı.
hemde dediğin gibi bizim alamanlardan neyimiz eksik ki :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 14:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: ercan özenen
Araç: colt 1.3 invite 2007
Meslek: mühendis
murad bey bende yedek anahtarımdan kumandalı anahtar yaptırmak istiyorum orjinal anahtarım kayıp sizin kumandanızı gördüm aynısını yaptırma konusunda yardımcı olurmusunuz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 14:42 
Kullanıcı avatarı

ercanozenen yazdı:
murad bey bende yedek anahtarımdan kumandalı anahtar yaptırmak istiyorum orjinal anahtarım kayıp sizin kumandanızı gördüm aynısını yaptırma konusunda yardımcı olurmusunuz

tabiki nerede oturuyorsunuz?
benim yaptırdığım usta fındıkzade samatyada. samatya yokuşunda iniş istikametinde sağ tarafta kalıyor.
telefon numaraları bende mevcut. istersen verebilirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 14:51 
Kullanıcı avatarı

ben bodrumda oturuyorum kargoyla halletme şansım olurmu ilgilenirseniz size minnettar olurum 1-2 aya kadar istanbula gitmeyi düşünüyorum geldiğimde teşekkürlerimi sunarım o süre zarfında yedek anahtarla uğraşmak istemedim sizin yaşadıklarınızın aynısı ayrıca kumandalı anahtarınız şahane gözüküyor yanında verilen yedek anahtarda arabayı çalıştırıyormu ? bir adet sustalı kumanda,
anahtar yapımı,
toplamda 140 tl yazmışsınız zamanınız olur da ilgilenirseniz beni çok mutlu edersiniz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 15:03 
Kullanıcı avatarı

ercanozenen yazdı:
ben bodrumda oturuyorum kargoyla halletme şansım olurmu ilgilenirseniz size minnettar olurum 1-2 aya kadar istanbula gitmeyi düşünüyorum geldiğimde teşekkürlerimi sunarım o süre zarfında yedek anahtarla uğraşmak istemedim sizin yaşadıklarınızın aynısı ayrıca kumandalı anahtarınız şahane gözüküyor yanında verilen yedek anahtarda arabayı çalıştırıyormu ? bir adet sustalı kumanda,
anahtar yapımı,
toplamda 140 tl yazmışsınız zamanınız olur da ilgilenirseniz beni çok mutlu edersiniz

yazdıklarım aynen dogru. yanında verilen ekstra kumanda ile sadece kapılar açılıp kapanıyor.
fakat burda şöyle bir durum var. araç burada olmalı. çünkü araca bir parça monte ediyor. usta benim araçla yaklaşık 1 saat 15 dakika kadar uğraştı kablolaması filan baya meşakkatli iş. bence istanbula geldiğinzde bana haber verin birlikte gidelim. çünkü bunu aldığınızda siz takamazsınız. eğer işten anlamayan birine düştüğünüzde de anahtardan soğursunuz. ben usta takarken şaşırdım gerçekten bu işin bu akdar zor bir iş olacağını tahmin etmemiştim adam baya uğraştı.
ayrıca anahtar kalitesi konusunda şöyle söyleyim. yaptırdığımdan beri en ufak bir aşınma deforme olmadı. gerçekten çok kaliteli bir anahtarlık. şirkette 2012 polo araçlarımız var kulandığımız. ikisinin kumandasını yanyana koydum malzeme ve kalite olarak en ufak bir fark yok.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 15:07 
Kullanıcı avatarı

teşekkür ederim ilginiz için istanbula geldiğimde sizinle mutlaka iletişime geçeceğim murat bey buralara gelirseniz her türlü yardıma hazır olduğumuda bilmenizi isterim iyi günler dilerim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 15:34 
Kullanıcı avatarı

ercanozenen yazdı:
teşekkür ederim ilginiz için istanbula geldiğimde sizinle mutlaka iletişime geçeceğim murat bey buralara gelirseniz her türlü yardıma hazır olduğumuda bilmenizi isterim iyi günler dilerim

teşekkür ederim size de iyi günler.
telefon numaramı özelden gönderiyorum geldiğinizde araya bilirsiniz.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: