Zaman: 05 Haz 2026 07:55

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 21:30 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
umera hocam buralarda ''''nternet .ok SIK kes'l'yor 'n;;aallah mesaji almi;sindir/ klavyey'de 2 numara VELED bozdu gal'ba nasil d]zeltece['m

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 22:13 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
umera yazdı:
Gelen cevap:
Ürünü göndermemizi ancak o şekilde parayı iade edebileceğini söylüyor anladığım kadarıyla.
Zafer kardeş tam tercüme edersen memnun oluruz.

Thanks for your mail and sorry for your problem.

Your advise we can not accept. We need you to return the item and we can give you a full refund. If you want we pay for the postage it's really unfair for us. Please send it back. It is too expensive. Please ship it back to the following address:

Room 503, No. 2, Lane 1389, Dong Xiu Road, Pudong District, Shanghai 200127, China
Contact Person: Liao Jianbin

Please put a paper note in the package stating your eBay ID and explain briefly the reason for return, so we can recognize your parcel when we receive it. Please also inform us after you've posted the parcel so we can make early arrangements for your replacement.

We sincerely apologize for any inconvenience caused by this and if you have any further queries please feel free to let us know.

Kind Regards,
Kevin

- kleiner-chinese

Mailiniz için teşekkür eder ve probleminiz için üzgünüz.

Tavsiyenizi kabul edemeyiz.Sizin ürünü geri göndermeniz ihtiyacındayız ve site tam bir geri ödeme yapabiliriz.eğer bizim kargo için ödeme yapmamızı istiyorsanız,bu gerçekten bizim için haksızlık oacak.Lütfen bize ürünü geri gönderin.O çok pahalı.Aşağıdaki adrese gemiyle tekrar gönderin

Lütfen paketin üstüne sizin eBay ID no'yu belirten bir not ve niçin geri gönderdiğinize dair kısaca bir not koyun,böylece sizin paketinizi elimize ulaştığında tanıyabilelim.Paketinizi postaladıktan sonra bizi lütfen haberdar edin ki değişiminiz için erken düzenlemeler yapabilelim

Bu yüzden dolayı sizden özür dileriz eğer başka sorunuz varsa sorabilirsiniz

demiş adamlar hocam : )

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2010 23:18 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
av.ilhami yazdı:
umera hocam buralarda ''''nternet .ok SIK kes'l'yor 'n;;aallah mesaji almi;sindir/ klavyey'de 2 numara VELED bozdu gal'ba nasil d]zeltece['m

Tahminim klavyeyi değiştirmiştir.
Düzeltmek için linkteki yolu takip edebilirsiniz.
http://www.sanalkurs.net/f-klavyeyi-q-klavyeye-cevirmek-803.html

Bu işlemin kısa yolu CTRL+SHIFT. Önnce bunu deneyin.

Gönderiyormuyuz?

Zafer tşk. ediyorum.

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ara 2010 11:25 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
gönderelim ama sanırım ürün bedeli gelecek yeni cihaz gelmeyip ödeme iadesi olacak. mümkünse cihaz göndersinler.gönderiyi nasıl yapacağım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 10:02 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
Telefonda görüştüğümüz gibi yapacağız. Mesajınız havada kalmasın cvp yazayım:)

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 11:18 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Sayfamız iyice sessizleşti.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 12:03 
Kullanıcı avatarı

Araç: Carisma
akerimoglu yazdı:
Sayfamız iyice sessizleşti.

Biraz ses yapayım o zaman :)

Aracım çalşmıyor arkadaşlar. Dün akşam arabayı park yerine koydum. Sabah çalıştırmak için kontağı çevirdim. Önce bir çalışır gibi oldu sustu. Ben kontağı bir daha çevirdim. Marş basıyor ancak maalesef araba çalışmıyor. Sağa sola hava attık Carisma arıza yapmaz diye nazar değdirdik :)

Buji kablosunu çıkarıp marşa basınca ateşleme olduğu görünüyor. Aküyüde henüz 1 ay önce değiştirdim. Sanki yakıt sistemi ile alakalı bir problem var ama. Hatırlarsanız sabah ilk çalıştırmalarda rölanti düşüklüğü ile ilgili bir problem yaşıyordum. Belki de bu olacakların habercisiydi. Halledemezsem aracı bir tamirciye kadar götürmek falan bir ton iş.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 13:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
eski usul bir yöntem deneyiniz: marşa basarken gazı hafif hafif pompalamak....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 14:34 

nightmare115 yazdı:
eski usul bir yöntem deneyiniz: marşa basarken gazı hafif hafif pompalamak....

Aynen katılıyorum.
Siz gazı pompalarken bir kişi de ekzozdan çiğ yakıt atılıyor mu ona bakarsa, yakıt sistemi ile ilgili bir fikrimiz olur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 14:41 
Kullanıcı avatarı

Araç: 2001 Carisma GDI Avance
Benzer bir şey bir sefer de benim başıma gelmişti. Motoru boğmuş olabilirsiniz. Arabayı mümkünse bir gün kadar olduğu yerde bırakın, ellemeyin. Sonra herzamanki gibi çalıştırın. (Benim araba otomatik, çalıştırırken ayağın frene basılı olması lazım, gaza değil. Hatta bir gözlemimi daha yazayım. Soğuk havada arabayı ayak frende çalıştırıp, gaza basmadan kendi halinde rölantide bırakınca otomatik jikle devreye giriyor. Ancak, arabayı çalıştırıp hemen gaza basarsam bazen otomatik jikle devreden çıkyor.) Bir de böyle deneyin isterseniz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 21:34 
Kullanıcı avatarı

Cevaplar için çok teşekkürler ama sanırım silindire hiç yakıt gelmiyor.

Motorun boğulması falan enjektörlü arabalarda çok olası değil bence. Bujileri söküp kontrol ettim. Yakıttan kaynaklanabilecek en ufak bir ıslaklık yok. Kaldı ki daha ikinci marşa basışımda bile araba çalışmadı yani motoru boğma falan bence yok. Karbüratörlü motorlarda vardı öyle şeyler sanırım. Benim aracımda otomatik ve arabayı çalıştırırken hep frene basarım.

Bujiler yeni. Buji kabloları yeni. Ateşleme bobinleri sağlam.

Marşa basarken aynı zamanda gaz pedalına basma olayının ise hiç işe yaramayacağını düşündüğüm halde denedim ama dediğim gibi araç çalışmak namına en ufak bir gayret göstermiyor.

Benzin pompası mı acaba ?

Aracı LPG ile çalıştırsam ? Ancak LPG seçici anahtarının sadece iki konumu var (BRC). Ya sadece benzin ile çalışır ya da benzin ile çalışır ve motor ısınınca LPG'ye geçer. Anahtarın aracı direkt LPG ile çalıştırabileceğim bir konumu yok.

Akşam sapasağlam koyduğum araç sabah çalışmadı ya. Ben hiç bir şey demiyorum artık :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 21:58 
Kullanıcı avatarı

shi_bumi yazdı:
Cevaplar için çok teşekkürler ama sanırım silindire hiç yakıt gelmiyor.

Motorun boğulması falan enjektörlü arabalarda çok olası değil bence. Bujileri söküp kontrol ettim. Yakıttan kaynaklanabilecek en ufak bir ıslaklık yok. Kaldı ki daha ikinci marşa basışımda bile araba çalışmadı yani motoru boğma falan bence yok. Karbüratörlü motorlarda vardı öyle şeyler sanırım. Benim aracımda otomatik ve arabayı çalıştırırken hep frene basarım.

Bujiler yeni. Buji kabloları yeni. Ateşleme bobinleri sağlam.

Marşa basarken aynı zamanda gaz pedalına basma olayının ise hiç işe yaramayacağını düşündüğüm halde denedim ama dediğim gibi araç çalışmak namına en ufak bir gayret göstermiyor.

Benzin pompası mı acaba ?

Aracı LPG ile çalıştırsam ? Ancak LPG seçici anahtarının sadece iki konumu var (BRC). Ya sadece benzin ile çalışır ya da benzin ile çalışır ve motor ısınınca LPG'ye geçer. Anahtarın aracı direkt LPG ile çalıştırabileceğim bir konumu yok.

Akşam sapasağlam koyduğum araç sabah çalışmadı ya. Ben hiç bir şey demiyorum artık :)

sanırım tahmininiz doğru. yüksek ihtimal benzin pompası. benim arabada 2 3 aydır çok nadirende olsa aynı olayı yapıyordu. ama benimkin de marşı bırakıp tekrar bastığım zaman çalışıyordu. satmadan bi kaç gün önce hergün yapmaya başlayınca diagnostike bağladı ustam aracın benzin pompası arıza verdi. umarım başka bir sorunu da yoktur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 22:07 
Kullanıcı avatarı

bir de aracı lpg de çalıştırmayı da öğrendim bu benzin pompası muhabbetine benim ustadan kontağı açıp lpg düğmesinine basıyosunuz ve basılı tutuyorsunuz. ta ki yeşil ışıklar yanana kadar sonra marşa basıyorsunuz gazı pompalayarak. ama bu işlemden önce eğer araç soğuksa motorada bulunan lpg nin siyah yuvarlak bir aparat(adı bi türlü aklıma gelmedi) var. onun üzerine sıcak su dökmeniz lazım mış. usta benim arabayı o şekilde çalıştırıp bilmem kaçıncı ders olarak gösterdi:)))))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 22:25 
Kullanıcı avatarı

ögrtm yazdı:

sanırım tahmininiz doğru. yüksek ihtimal benzin pompası. benim arabada 2 3 aydır çok nadirende olsa aynı olayı yapıyordu. ama benimkin de marşı bırakıp tekrar bastığım zaman çalışıyordu. satmadan bi kaç gün önce hergün yapmaya başlayınca diagnostike bağladı ustam aracın benzin pompası arıza verdi. umarım başka bir sorunu da yoktur.

Benim araçta aynen sizinkine benzer bir şekilde çok nadiren ilk basışta çalışmıyor ancak 2. marşa basmada çalışıyordu bir süredir. Çok üzerinde durmamıştım. Bu sabahta ilk marşa basmada çalışır gibi oldu ama çalışmadı. Ben çok rahat bir şekilde bir daha kontağı çevirdim ama dediğim gibi nafile. Tık yok :(

Aracı uzun zamandır depoda kalan az bir benzin ile kullandığım için olabilir sanırım. LPG li araçlar için ikaz edilmesine rağmen insan üşeniyor işte her zaman çeyrek depo benzin bulundurmaya.

Siz nasıl hallettiniz benzin pompası problemini ? Orjinal parçanın serviste çok yüksek fiyatlara bulunabileceğinden şüphem yok. Kısa bir araştırma sonucunda Megane benzin pompası bile kullanıldığını gördüm.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 22:33 
Kullanıcı avatarı

shi_bumi yazdı:
ögrtm yazdı:

Benim araçta aynen sizinkine benzer bir şekilde çok nadiren ilk basışta çalışmıyor ancak 2. marşa basmada çalışıyordu bir süredir. Çok üzerinde durmamıştım. Bu sabahta ilk marşa basmada çalışır gibi oldu ama çalışmadı. Ben çok rahat bir şekilde bir daha kontağı çevirdim ama dediğim gibi nafile. Tık yok :(

Aracı uzun zamandır depoda kalan az bir benzin ile kullandığım için olabilir sanırım. LPG li araçlar için ikaz edilmesine rağmen insan üşeniyor işte her zaman çeyrek depo benzin bulundurmaya.

Siz nasıl hallettiniz benzin pompası problemini ? Orjinal parçanın serviste çok yüksek fiyatlara bulunabileceğinden şüphem yok. Kısa bir araştırma sonucunda Megane benzin pompası bile kullanıldığını gördüm.

açıkçası ben halletmeden arabayı gönderdim. aslında son bakıma bıraktığımda ustaya değiştir demiştim ama unutmuş saolsun. bi daha da elimiz değmedi. ama yan sanayi parça elinde varmış 50 lira demişti. 1 aylık bir mevzu. ama dediğim gibi yan sanayi dedi ve megan için falan demedi. 1 bilemedin 1.5 sene işimi göreceğini söylemişti. o çeyrek depo benzin işini ben bilmiyordum. demek ondan kaynaklı arıza yapıyor pomp. keza en fazla 30 liralık benzin atıyordum 3 depo lpg de bir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 22:43 
Kullanıcı avatarı

Sıralı sistem LPG monteedilen araçlarda benzin pompaları araç LPG'de iken bile çalışır. Bu pompalar boost pump tarzı yani bizzat yakıtın içinde bulunan ve içinde bulunduğu yakıt sayesinde soğutulan pompalardır. Eğer uzun zaman benzin deposunda bulunan az miktarda yakıt ile kullanırsanız aracınızı en sonunda olacak olan benzin pompasının, içinde soğuyacağı bir yakıt olmadığından, hararetten dolayı arıza yapmasıdır.

Ha biliyosun da aracını niye öyle kullandın derseniz psikolojik işte insanın eli varmıyo benzin almaya LPG varken :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 22:51 

shi_bumi yazdı:
Sıralı sistem LPG monteedilen araçlarda benzin pompaları araç LPG'de iken bile çalışır. Bu pompalar boost pump tarzı yani bizzat yakıtın içinde bulunan ve içinde bulunduğu yakıt sayesinde soğutulan pompalardır. Eğer uzun zaman benzin deposunda bulunan az miktarda yakıt ile kullanırsanız aracınızı en sonunda olacak olan benzin pompasının, içinde soğuyacağı bir yakıt olmadığından, hararetten dolayı arıza yapmasıdır.

Ha biliyosun da aracını niye öyle kullandın derseniz psikolojik işte insanın eli varmıyo benzin almaya LPG varken :)

Ben, aracım LPG' li ise daima benzin deposunu FULL tutarım.
Hemen her arkadaşıma da aracı dizel olsun benzinli olsun çeyrek deponun altına inmemelerini tavsiye ederim ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ara 2010 23:05 
Kullanıcı avatarı

shi_bumi yazdı:

bişey daha öğrendim. teşekkür ederim. ha bu arada ben de tamammen psikolojik doldurmuyorum depoyu. yoksa Allah muhafaza elim gaz benzin düğmesine kayıveriyor depoyu fuel görünce. namussuz benzinin o gaza dokundukça arabayı şahlandırmasına bitiyorum...:)))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2010 00:00 

İlhami Abi,
Nerdesin...
EKO66 ile ilgili çalışma yapacaktık. Daldınız bi arıza tespit cihazınıza, burada bas bas bağırıyoruz bizi bile tespit edemiyorsunuz :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2010 11:18 
Kullanıcı avatarı

Bilgi için yazıyorum. Sorunun benzin pompasından kaynaklandığı kesinleşti. Pompayı çıkarıp sağını solunu kurcalayıp yerine tekrar takınca araç çalıştı. Ancak şu an yine çalışmıyor ve pompadan çalıştığına dair bir ses gelmiyor.

Acil pompa yardımı :)

Bu arada yeni bir TEMSA sohbeti açmak istemiyorum ancak servis 1000 TL fiyat verdi. Bence artık terbiyesizlik boyutlarını zorluyorlar.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye