Zaman: 05 Haz 2026 23:15

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2011 09:28 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
umera yazdı:

Hocam babam köyde ev yapıyor. UStalardan iki tanesi 1.8 hastasıymış. Bende 1.8 olduğunu duyunca çok merak etmişler. İkisi de beni tanıyor Kadir' i de biliyorlar. Ali düzgün araba alır filan demişler. İnternete bi ilan koysun, ordan arabaya bi bakalım demişler. Ben de koymuşken tok satıcı olarak düzgün bir ilan vereyim, alıcı çıkan olursa değerlendiririm dedim. İşyerim de Mayıs ayında araba tahsis edecek. Öyle iyi bir rakama satma imkanı olursa satarım evlenirken beni epeyce rahatlatır. Ama orta karar fiyata mümkün değil vermem. Kadir' in KM' si daha azdı ama bu ondan daha düzgün. ÜStelik eski kasa olması doğasıyla iç plastik aksamında gıcırtı yok. İşyeri araba alsa bile, bu haftasonu gezintisi için hobi aracı olarak kenarda durur. Haftasonu Emrah' la birlikteydik, o da yorum yapabilir.

Alıntı:
* Alıntı tburon

yeni kasa alıcak ondan satıyo hafta sonu benım arabayla bir tur attı içi gitti tabi :ROFL: :ROFL:

ARaban KM' sine göre senin anlattığından çok daha düzgün. Onu tespit ettik canım :) Şu pokemon icadlarını da ortadan kaldırıp klasik güzel birşeyler yaparsak bi o kadar daha güzel olacak.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2011 09:45 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
Hadi hayırlısı diyelim.
Gdi piyasası yükselecek sayende
İlhami beye etki eder mi bilemiyorum.:)

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2011 10:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bugra
Araç: Lancer 2005 1.6 Comfort
Meslek: Yazılım
Kan grubu: ARh+
Bi araba bulamadınız bana :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2011 10:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
emrah valla alem adamsın alibeyin dilinden sen anlıyon

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2011 20:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: emrah
Araç: carizma gdi avance
Kan grubu: abr+
akerimoglu yazdı:
umera yazdı:

Hocam babam köyde ev yapıyor. UStalardan iki tanesi 1.8 hastasıymış. Bende 1.8 olduğunu duyunca çok merak etmişler. İkisi de beni tanıyor Kadir' i de biliyorlar. Ali düzgün araba alır filan demişler. İnternete bi ilan koysun, ordan arabaya bi bakalım demişler. Ben de koymuşken tok satıcı olarak düzgün bir ilan vereyim, alıcı çıkan olursa değerlendiririm dedim. İşyerim de Mayıs ayında araba tahsis edecek. Öyle iyi bir rakama satma imkanı olursa satarım evlenirken beni epeyce rahatlatır. Ama orta karar fiyata mümkün değil vermem. Kadir' in KM' si daha azdı ama bu ondan daha düzgün. ÜStelik eski kasa olması doğasıyla iç plastik aksamında gıcırtı yok. İşyeri araba alsa bile, bu haftasonu gezintisi için hobi aracı olarak kenarda durur. Haftasonu Emrah' la birlikteydik, o da yorum yapabilir.

Alıntı:
* Alıntı tburon

yeni kasa alıcak ondan satıyo hafta sonu benım arabayla bir tur attı içi gitti tabi :ROFL: :ROFL:

ARaban KM' sine göre senin anlattığından çok daha düzgün. Onu tespit ettik canım :) Şu pokemon icadlarını da ortadan kaldırıp klasik güzel birşeyler yaparsak bi o kadar daha güzel olacak.

Yapmam mı kardesim arkadaslar sadullah bela bı araba o nasıl bir çekiştir öyle gazına basamıyosun samimiyetimle söyluyorum.derli toplu ok gıbı bir alet masaAllah.Ayrıyetten kafaya koydum Alicim cok yakında İstanbulu tonlama manyagı yapıcam benım rüknettinle siparişi verdim hemde sadece ana ünite değil sürpriz bir kaç sey daha ;) yazdım bakalım gelceklermı.

Zor satılıp kolay alınan satmaya kıyılamayan bir dünya güzeli.Carisma gdi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2011 22:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: bekir
Araç: 2002 1,6 avance hp
akerimoglu yazdı:
kupelioglu yazdı:
arkadaşlar geçenlerde temsa iletişime mail attım kendilerinden kullanım kılavuzu istedim. sağolsunlar hemen beni cepten aradılar ve isteğime olumlu cevap vereceklerini kargo ile göndereceklerini söylediler ve elime ulaştı gerçi eski kasanın kullanım kitabı ama olsun işimi fazlasıyla görür. bilgi almak isteyene elimden geldiğince yardımcı olurum.

Abi klavuzları değişiriz.
Benim önceki Carisma' nın klavuzu duruyor, o yeni kasaydı. Sendeki de eski kasaymış. İçinde GDI ile ilgili bilgiler var mı ona bi bakalım.

olur benimde işime gelir. içinde gdi ile bilgilerde var. ben sana adresimi pm den atayım .sende adresini bana yaz kargo ile gönderelim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2011 23:29 

kupelioglu yazdı:
akerimoglu yazdı:
kupelioglu yazdı:
arkadaşlar geçenlerde temsa iletişime mail attım kendilerinden kullanım kılavuzu istedim. sağolsunlar hemen beni cepten aradılar ve isteğime olumlu cevap vereceklerini kargo ile göndereceklerini söylediler ve elime ulaştı gerçi eski kasanın kullanım kitabı ama olsun işimi fazlasıyla görür. bilgi almak isteyene elimden geldiğince yardımcı olurum.

Abi klavuzları değişiriz.
Benim önceki Carisma' nın klavuzu duruyor, o yeni kasaydı. Sendeki de eski kasaymış. İçinde GDI ile ilgili bilgiler var mı ona bi bakalım.

olur benimde işime gelir. içinde gdi ile bilgilerde var. ben sana adresimi pm den atayım .sende adresini bana yaz kargo ile gönderelim.

Abi PM atıldı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 11:23 
Kullanıcı avatarı

Ali bey adresi aldım bu gün inşallah ptt kargo ile gönderiyorum. teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 11:37 

kupelioglu yazdı:

Abi benimki Ctesi gnüne kalırsa kızma. Yerimden kıpırdayamıyorum şu an.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 16:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bugra
Araç: Lancer 2005 1.6 Comfort
Meslek: Yazılım
Kan grubu: ARh+
Bu hafta araba konusunu netleştiriyorum.. Forumdan yardımcı olan arkadaşlar oldu saolsunlar.. Sıralamamı yaptım, sıra sıra bakıp uygun olanını alacağım inşallah.. Önümüzdeki hafta arabayı alırsam :) Kime göstereceğiz şimdi.. Istanbuldaki uzman Carisma'cımız kimdir? Arabayı alır almaz ona uğrayıp destur almak istiyorum..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 20:23 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
kupelioglu yazdı:

Ali bey canın sağolsun. hiç göndermessen ne olur ki. bunlar hayatta ufak şeyler önemli olan niyet, samimiyet ben forumda bulunan tüm arkadaşlarda bu samimiyeti görüyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 22:42 
Kullanıcı avatarı

kupelioglu yazdı:
akerimoglu yazdı:
kupelioglu yazdı:

Ali bey canın sağolsun. hiç göndermessen ne olur ki. bunlar hayatta ufak şeyler önemli olan niyet, samimiyet ben forumda bulunan tüm arkadaşlarda bu samimiyeti görüyorum.

+1 ve kendı adıma tesekkurler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 23:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
arkadaşlar bugün 2000 model trabzon dan 1.6 carizma aldım 99 verdik 2000 yeni kasa aldık hadi hayırlısı

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 23:56 

ergin necip yazdı:
arkadaşlar bugün 2000 model trabzon dan 1.6 carizma aldım 99 verdik 2000 yeni kasa aldık hadi hayırlısı

99' u çok ararsınız usta :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 00:19 
Kullanıcı avatarı

ergin necip yazdı:

Ergin ustam hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesın...Aradıgın gıbısını bullmussundur inşaAllah

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 01:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: AHMET
Araç: mitsubishi carizma avance hp 2001
Meslek: teknik eleman
Kan grubu: 0rh-
akerimoglu yazdı:
akcagul yazdı:
Selamlar.. hayirli olsun yeni is :) Allah utandirmasin...

Benim rolanti sorunum simdilik halloldu, su sekilde hallettim bendeki sorun motor 90 dereceyi buldugu zaman basliyordu zaten ve ilk calismada otomatik jigle devreye giriyor 1.5 devirde calismaya basliyor ve kademeli olarak 0.8 e inip orda sabit duruyordu ancak araba ile 5-6 km gittikten sonra sicakken bosta bekledigimizde devir gostergesi 0 lara inip tekrar 0.8 e cikiyordu bende ustaya ayin 27 sinde goturecegim icin simdilik kendimce birsey denedim ve sunu yaptim gaz telinin vidasini acip ordan biraz bir tur kadar cevirdim gaz verdim ve sorun su an halloldu herzaman 0.8 de sabit duruyor. Ancak ustaya gidince tavsiyeleriniz uzerine bogaz kelebegini ve valfini temizletecegim enjeksiyonlarada temizleyici sivi sikmayi dusunuyorum o zaman daha duzenli calisacagini dusunuyorum motorun.. Saygilarimla...

Teşekkürler.
Bulduğunuz çözüm de çok zor ve meşakkatli görünüyor. Herkesin yapacağı iş değil :)
Boğaz kelebeğini temizletirken ustanın kimyasal madde kullanmasını engelleyin.
Kullanılan kimyasal tam olarak silinse dahi rölanti motorunu bozabiliyor.
Mümkünse kendiniz söküp nemli bir bezle ulaşabildiğiniz noktaları temizleyiniz. 2 dakikanızı almaz.
Boğaz kelebeğine giden hortumu çıkartıp ulaşabildiğiniz noktaları sileceksiniz, hepsi bu...
Sorunu hallettiniz, gözünüz aydın :)

Selam arkadaşlar yukarıda bahsedilen sorun ve soruna çözüm olaylarında biraz sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. Aracım Carizma 1.6 glx hb. Rölanti sorunu bende de var otomotik cikle çalışıyor Araba ısındıkça 800 lerde kalıyor fakat yolda giderken boşa atmam gerekirse ayağımı gazdan çeker çekmez sıfıra vuruyor stop etmeden tekrar yükseliyor 200 300 lerde titreterek kalıyor. boğaz kelebeğini hortomu söküp biraz temizledim fakat tam anlamıyla temizlenmedi ama değişen bişey de olmadı bu çözüm kesin sonuç verir mi yada farklı bir bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 01:49 
Kullanıcı avatarı

ergin necip yazdı:

hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun.
Ali bey niye 99 arar. eski kasada olpta yeni kasada olmayan nedir?. yeni kasa sahibi olarak mahrum olduğumuz başka bir özellik varsa bilelim.
bu arada cuma günü bim de toolmax marka park sensörü satılıyor. 39.00 TL ihtiyacı olan varsa ve marka hakkında bilgisi olan varsa memnun oluruz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 09:58 

kupelioglu yazdı:
ergin necip yazdı:

hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun.
Ali bey niye 99 arar. eski kasada olpta yeni kasada olmayan nedir?. yeni kasa sahibi olarak mahrum olduğumuz başka bir özellik varsa bilelim.
bu arada cuma günü bim de toolmax marka park sensörü satılıyor. 39.00 TL ihtiyacı olan varsa ve marka hakkında bilgisi olan varsa memnun oluruz.

Şu başlığa göz atabilirsin abi.
viewtopic.php?f=9&t=1622

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 10:02 

Karasi yazdı:
akerimoglu yazdı:
akcagul yazdı:
Selamlar.. hayirli olsun yeni is :) Allah utandirmasin...

Benim rolanti sorunum simdilik halloldu, su sekilde hallettim bendeki sorun motor 90 dereceyi buldugu zaman basliyordu zaten ve ilk calismada otomatik jigle devreye giriyor 1.5 devirde calismaya basliyor ve kademeli olarak 0.8 e inip orda sabit duruyordu ancak araba ile 5-6 km gittikten sonra sicakken bosta bekledigimizde devir gostergesi 0 lara inip tekrar 0.8 e cikiyordu bende ustaya ayin 27 sinde goturecegim icin simdilik kendimce birsey denedim ve sunu yaptim gaz telinin vidasini acip ordan biraz bir tur kadar cevirdim gaz verdim ve sorun su an halloldu herzaman 0.8 de sabit duruyor. Ancak ustaya gidince tavsiyeleriniz uzerine bogaz kelebegini ve valfini temizletecegim enjeksiyonlarada temizleyici sivi sikmayi dusunuyorum o zaman daha duzenli calisacagini dusunuyorum motorun.. Saygilarimla...

Teşekkürler.
Bulduğunuz çözüm de çok zor ve meşakkatli görünüyor. Herkesin yapacağı iş değil :)
Boğaz kelebeğini temizletirken ustanın kimyasal madde kullanmasını engelleyin.
Kullanılan kimyasal tam olarak silinse dahi rölanti motorunu bozabiliyor.
Mümkünse kendiniz söküp nemli bir bezle ulaşabildiğiniz noktaları temizleyiniz. 2 dakikanızı almaz.
Boğaz kelebeğine giden hortumu çıkartıp ulaşabildiğiniz noktaları sileceksiniz, hepsi bu...
Sorunu hallettiniz, gözünüz aydın :)

Selam arkadaşlar yukarıda bahsedilen sorun ve soruna çözüm olaylarında biraz sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. Aracım Carizma 1.6 glx hb. Rölanti sorunu bende de var otomotik cikle çalışıyor Araba ısındıkça 800 lerde kalıyor fakat yolda giderken boşa atmam gerekirse ayağımı gazdan çeker çekmez sıfıra vuruyor stop etmeden tekrar yükseliyor 200 300 lerde titreterek kalıyor. boğaz kelebeğini hortomu söküp biraz temizledim fakat tam anlamıyla temizlenmedi ama değişen bişey de olmadı bu çözüm kesin sonuç verir mi yada farklı bir bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Rölantinin 800 d/dk sabitlemesi, otomatik jiklenin çalıştığı manasını taşımaz.
Aracı ilk çalıştırdığınızda devir 2000-2500 lere gelip, zaman ilerledikçe tane tane aşağıya geliyorsa ve klima açıldığında anında bir yükselme, akabinde adım adım düşme varsa jiklede sıkıntı yok demektir. Doalyısıyla rölanti sensörü vvazifesini yerine getiriyor.

Aracınızı yeniden programlamanızı tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 11:04 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
edit...

http://www.mscsi.net/destek

En son umera tarafından 13 Oca 2011 12:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye