Zaman: 17 Oca 2026 08:41

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2014 19:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emrah
Araç: Carisma 1.8 Gdi Avance AT
Meslek: IT Sistem Sorumlusu
Arkadaşlar merhaba,

Bütçemizi aşarak güvenlik ve konfor için 160bin de 1.8gdi avance at otomatik sedan aldım. Birkaç sorularım olacak. Yardımın ederseniz çok sevinirim.

1-4'lü şöför koltuğu cam açma butonları sorunlu en uygun ucuz nasıl bir çözüm uygulayabilirim. Site içinde bir üyenin yönteminden bahsediliyor. Fakat başlığı bulamadım. Kapı kenarlarındaki döşemede köşelerden atmalar var nasıl yapıştırabiliriz?
2-Geri vites'te iken (daha çok araba park ederken) gaza en ufak dokunuşta araba fırlıyor geriye. 2 gündür kullanıyorum daha çok büyük yerleri tercih ediyorum. Bu normal midir?
3-Normal sokak içerisinde giderken yola çıktığımda hızlanmak istediğimde biraz uğultu geliyor. GDİ olmasından sebep midir?
4-Yakıt tüketim göstergesi sıfırladım ve şuan 20LT/100km gözüküyor. İlk sıfırlamada doğru çalışmadığından mı kaynaklanıyor? Yoksa gerçekten doğru mu ölçüyor. Genel anlamda aracın herhangi bir sorunu yok ise sakin kullanımta tüketmesi gereken benzin 100km de ortalama nedir?
5- Rölantı ayarı düzgün mü bilmiyorum araba soğuk iken önce 2 lere kadar çıkıyor daha sonra 1.3lerde seyrediyor ve 0.600-0.700 civarında duruyor. Belli bir mesafe kullandıktan sonra stop edip tekrar çalıştırdığım vakit direk 0.3 gibi sanki araba stop etmiş gibi sessiz sakın duruyor. Bu ayar olması gereken ayar mı ?
6- Düşük devirde iken GDİ economy devamlı yanıyor fakat biraz hızlanmak istediğimde otomatik sönüyor. normal midir?

Şirket aracı kullandığım araçlar linea doblo palia albea clio kullandım. Fakat bunun gibisini görmedim. Kullanım rahatlığı firen yapmak istediğimde hiç sert hissettirmiyor. Kesinlikle harika bir araç.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Ara 2014 16:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
Geri vites alışamamış olmanızdan kaynaklı olabilir.4'lü cam düğmesini 70-90 TL arasında satıyorlar araç yeni kasa ise onada uyuyor.Rolanti normal elletmeyin sakın economy modu doğru çalışıyor sıkıntı yok.Yakıt tüketimi eğer araç soğuksa normal ısındıktan sonra düşer genede çok yakıyorsa hava akış metre bozuk olabiilir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ara 2014 15:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emrah
Araç: Carisma 1.8 Gdi Avance AT
Meslek: IT Sistem Sorumlusu
merhaba,

servise gitmeden nasıl test edebiliriz hava akış metresini? Servisle konuştuğumda aracı bilgisayara bağlacaklarını söylemişlerdi. Yıldızlar ile konuşmuştum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Oca 2015 13:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sezgin
Araç: Outlander Turbo
Meslek: Kamu
Kan grubu: 0Rh+
çok geç oldu cevap ama anlattıklarına bakılırsa aracında hiç bir problem yok.
ilk sıfırlamada bahsettiğin gibi 20/100 gibi oranlar gösterir kullandıkça düşer.
Rolanti ayarında sağlıklı.
economy modu da vites aralıklarını göre değişir. En üst vitesdeyken 140 dan sonra söner bunun dışında diğer viteslerde gaza fazla bastığında yine söner. söndüğünde gazdan ayağını gazdan biraz çek bak nerede tekrar yanıyor ama o da sağlıklı ayrıca sönsede devirli kullanırsan aracı vites değişince yeniden yanacaktır economy modu ışığı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2015 17:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alparslan
Araç: Lancer,carisma,L-200
Meslek: otomotiv
Kan grubu: +
e-postanızı verirseniz size kullanıcı el kitabını mail atabilirim. Tüm sorularınıza olmasada büyük bir kısmına cevap alabilirsiniz.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: