Zaman: 17 Oca 2026 08:42

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Yardımlarınızı Bekliyorum.
MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2012 14:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Serhkan
Araç: carisma 1.8 gdi
Meslek: serbest
Öncelikle hepinize merhabalar...

Bende artık bir carisma 1.8 gdi kullanıcısıyım.Güzel bir araç ilk defa japon aracına biniyorum gayet seri ve yola tutunuşu ile sürücüye güven veriyor...

Sitede hep görüyorum gdi lere lpg takılmıyor mu diye soran arkadaşlara benim aracımda atıker tek nokta enjeksiyonlu lpg sistemi var gayet uyumlu fakat bilindiği üzere tam donanımı yok atıker de o yüzden adapazarında bulunan EMER marka sıralı otogaz sistemini garantili kit uygulayan firma var.Onunla telefonda konuştum patlatma sorunu var ara ara gazı bazen böyle araba yutuyormuş gibi ses çıkarmalarını ara parçalar ile düzeltecek.2011 kia sportage gdi motor onlarda garantili takıyor.Bu lpg işi için ilk bilgilendirmem olsun..Uygulamayı bitirsinler eminim tam düzelecektir.İşin uzmanı kendisi Mühendis uğraşıyor bu kit uygulamarı ile buda ayrı bir özellik....

Ben aracıma açık performans filtre uygulamak istiyorum.Böyle bir uygulama yapmış olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.Video olarak bakmak istiyorum.Yoksa kendim bir ara modül uygulaması yapacağım paslanmaz kromdan uyum sağlamazsa hiç uğraşmayayım diyorum....

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: