Mitsubishi Club Turkey
http://www.mitsubishiclubturkey.com/

sunroof tıkırtısı
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=9&t=8938
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yazar:  jetaim [ 01 Eyl 2014 22:29 ]
Mesaj Başlığı:  sunroof tıkırtısı

arkadaşlar araba bozuk yollardan geçerken sunroof tıkırtı yapıyor(kapalıyken). kontrol amacıyla bazen sunroof'u (kapalıyken) elimle yukarı doğru zorluyorum hafif kalkıp iniyor . sanki bi yerde bi boşluk var gibi ya da vida gevşemiş gibi acaba kolay halledilir mi?

bir de yüksek hızda (140 geçince) sunroof sanki açılıyor içeri ses alıyor aynı şeyden mi kaynaklanıyor?

arabaya dışarıdan bakıldığında problem yok tavana sıfır duruyor açıp kapanmasında da en ufak bir sorun yok ..

Yazar:  Ufuk Yalçın [ 02 Eyl 2014 20:52 ]
Mesaj Başlığı:  Re: sunroof tıkırtısı

sürgü ayakları yerinden çıkmış olmasın.içeridensürgüyü aşağı kastırıp öne çekip kurtardıktan sonra yukarıdan bakman gerekir.sunroof açık pozisyonda.

Yazar:  jetaim [ 03 Eyl 2014 01:19 ]
Mesaj Başlığı:  Re: sunroof tıkırtısı

Ufuk Yalçın yazdı:
sürgü ayakları yerinden çıkmış olmasın.içeridensürgüyü aşağı kastırıp öne çekip kurtardıktan sonra yukarıdan bakman gerekir.sunroof açık pozisyonda.


ben kırarım heralde sunroof u öyle yapsam bi bilene göstereyim sağolasın

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) Tüm zamanlar UTC + 3 saat
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/