Zaman: 14 Mar 2026 00:06

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 101 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 11:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
ZGRYDMR yazdı:
gommes yazdı:
rebeldeath yazdı:
hocam sizin 25.000 tl lik bütçe makyajlı colt için yeterli bir bütçe biraz üzerine düşerseniz çok rahat bulursunuz...arabanın kredisi bitmiş olsaydı benim aracı verirdim size :)

üstat biz geliyoruz herkes gemiyi boşaltıyor mu yoksa??? coltları satıyorsanız bir daha mı düşnelim napalım :twisted:

Hocam bende Clio vardı dizel, sorun çıkarmaya başlayınca 2 ay içinde sattım,
Turbo bana patladı, katalizöre gücüm yetmedi ama hayati değildi daha sonra da enjektör çıkabilir korkusu ile sattım.
(İnşallah alana uzun zaman sorun çıkarmaz.) Direksiyon içinde kaç kez sanayiie gittim. Memnun olunmayan araba öyle 50 ay falan durmaz hocam kimsede.
Ama eğer durumu müsaitse insan her zaman daha lüks daha iyi ister. Hiçbirşey yapamasa model yükseltir.
Ben şimdi eski kasa alsam yeni kasa içimde kalacak belki toparlanınca satıp yeni kasa alıcam.

coltu almadan önceki benim halimle aynısın :) bende çok muallakta kalmıştım bütçeden ötürü eski kasa mı yeni kasa mı diye hatta vedatın aracı almaya karar vermişken gözüm hala yeni kasalarda idi ve Allah kısmet etti bütçeminde biraz üstüne çıkarak yeni kasa aldım. Hatta aracı almadan 3 gün önce bir yerde otururken yeni kasa bir colt geçti gözüm araçta kalmıştı Allah bana da nasip eder inşallah diye iç geçirdim ve 3 gün sonra kısmet oldu :) tabiki araçtan memnunuz ve bu sebeple elden çıkartmak için acele etmiyoruz. mesela ben aracıma brc den lpg taktırdım bu işin en iyi ustası izmit teydi oraya gittim. müzik sistemi yaptım ufaktan, sis farı ve gündüz farı taktırdım uzunlu kısalı xenon farlar var şimdi de ziebart tan cam filmi yaptırmayı planlıyorum bunların haricinde yaptığım ufak tefek şeyleri saymıyorum bile...memnun olmadığım ve uzun süre kullanmayı düşünmediğim araca bunları yapmazdım :) ancak bir süre sonra ne kadar memnun olursan ol yeni araç arayışına giriyorsun mesela bende kaşıntı başladı ford mondeo ecoboost ilgi alanıma girmiş durumda sonra lancer 1,8 i bayadır inceliyorum. bütçeyi toparlasam belki ikisinden birisini almaya cesaret ederim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 11:19 
Kullanıcı avatarı

yine ford alırsam 3 ncü ford aracım olcak :) 2 mondeo 1 focus :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 11:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ö.ÖLMEZ
Araç: Colt AMT
Meslek: Tekstil M
Kan grubu: A +
Hocam bu kadar çok " ford yapmışın " :LOL: :lol:

ama kimse gelipte arkadaş
bu ford larda sorun var herhalde adam sık sık değiştiriyo demiyo
Ama işte coltun kaderii maalesef. :unknown:

Bakalım hocam bende imzayı değiştirdim faydası olacaktır diyorum.
Birde bankalar ev kredilerinde verilen dosya masraflarını geriveriyorlarmış galiba.
Onun çalışmasındayım şu anda, 2 kere verdiydim ben refinansman da yaptırdıydım faiz düşünce. :twisted:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 11:48 
Kullanıcı avatarı

ZGRYDMR yazdı:
Hocam bu kadar çok " ford yapmışın " :LOL: :lol:

ama kimse gelipte arkadaş
bu ford larda sorun var herhalde adam sık sık değiştiriyo demiyo
Ama işte coltun kaderii maalesef. :unknown:

Bakalım hocam bende imzayı değiştirdim faydası olacaktır diyorum.
Birde bankalar ev kredilerinde verilen dosya masraflarını geriveriyorlarmış galiba.
Onun çalışmasındayım şu anda, 2 kere verdiydim ben refinansman da yaptırdıydım faiz düşünce. :twisted:

ford ları satarken sıfır sorun yaşadık :) focus için kayseri den geldiler aracı almaya, mondeo da ilana koyduktan 10 dak sonra satıldı ki mondeo 97 model di ve 191.000 km idi... mondeo nun tadı damağımda kaldı deyim yerindeyse...babamın baskısı ile sattım aracı ama pişman oldum...ancak colt tan sonra mondeo biraz düşündürüyor beni alıştım şimdi ufak arabayla mondeo alırsam colt taki manevra rahatlığını bulamam sanırım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 12:30 
Kullanıcı avatarı

Valla öyle bir anlattın ki hocam canımız çekti.

97 model olmasına rağmen birde. Ama çok yakıyordur mutlaka.
Colt tan sonra düşünmek lazım demek ki. Ama o zamanda serilik aranır dediğin gibi.

Hocam benim Clio da satışta sıkıntı yaratmadı önden kazam olmasına rağmen
o kadar kişi baktı pazarlık yaptı ama kimse servise falan sokmadı.
128 binde dizel arabayı bir ayda sattım 16750 ye almıştım 16250 ye bıraktım kazadan dolayı.
Şimdi olsa daha yüksek satardım diyorum.
Ama hocam merak etme eğer aracın temizse ki öyledir eminim çok hızlı birşekilde satacağını düşünüyorum.
Satılmayan araçlar sorunlu olanlar diyerleri 1 - 2 saatte gidiyor. İnan çok başıma geldi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 12:46 
Kullanıcı avatarı

ZGRYDMR yazdı:
Valla öyle bir anlattın ki hocam canımız çekti.

97 model olmasına rağmen birde. Ama çok yakıyordur mutlaka.
Colt tan sonra düşünmek lazım demek ki. Ama o zamanda serilik aranır dediğin gibi.

Hocam benim Clio da satışta sıkıntı yaratmadı önden kazam olmasına rağmen
o kadar kişi baktı pazarlık yaptı ama kimse servise falan sokmadı.
128 binde dizel arabayı bir ayda sattım 16750 ye almıştım 16250 ye bıraktım kazadan dolayı.
Şimdi olsa daha yüksek satardım diyorum.
Ama hocam merak etme eğer aracın temizse ki öyledir eminim çok hızlı birşekilde satacağını düşünüyorum.
Satılmayan araçlar sorunlu olanlar diyerleri 1 - 2 saatte gidiyor. İnan çok başıma geldi.

benim her zaman için iddiam şudur. Aracın ederini koyarsan mutlaka satılır...mondeo konusuna gelince 2000 motor olduğu için şehir içinde yakıtı yüksekti ancak uzun yolda gayet normal yakıyordu :) aşağıdaki görüntü de benim aracın uzun yoldaki kadranı :)
Resim

coltu satma konusuna gelince şu anda öyle bir niyetim yok ancak kredisini bitirip borçlarımı bitirdikten sonra satmayı düşünürüm ya da çok cazip bir teklif gelicek :)

Resim

bu da benim aracın ilk zamanlarda aldığım hali :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 13:53 
Kullanıcı avatarı

Naptın hocam şimdi gelde yeni kasa alma. :)
Kadran da renk de süper,
Canavarın yanında bile duruşunu koruyo valla...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 14:02 
Kullanıcı avatarı

kadran mondeonun kadranı indigo blue ingiltereden getirtmiştim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 14:09 
Kullanıcı avatarı

:LOL:

Napiyim canavar afallattı ...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 14:12 
Kullanıcı avatarı

O da tanıdığın galiba.
Yoksa denk mi geldi...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 May 2013 14:20 
Kullanıcı avatarı

tamamiyle denk geldi bende fırsatı yakalamışken bi kaç tane çektim foto :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 07:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: hikmet
Araç: colt
Meslek: idareci
Beyler 22.000-24.000 tl butce var madem.sifir alin maceraya girmeyin derim.benim 15000tl vardi krediyle sifir aldim.24000 lira butce hic dusunmeden sifir aldirir ;)

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 09:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: ozaN
Araç: 2011 CoLT 1.3 AmT
Meslek: memur
rebeldeath yazdı:
gommes yazdı:
rebeldeath yazdı:
hocam sizin 25.000 tl lik bütçe makyajlı colt için yeterli bir bütçe biraz üzerine düşerseniz çok rahat bulursunuz...arabanın kredisi bitmiş olsaydı benim aracı verirdim size :)

üstat biz geliyoruz herkes gemiyi boşaltıyor mu yoksa??? coltları satıyorsanız bir daha mı düşnelim napalım :twisted:

dükkan bizim dükkan biz burdayız :) bu aracın tadını aldık sayılır artık daha farklı bir araç denemek lazım :)

koray üstat colt u satan tadını asla unutamıyor haa hatırlatayım.işyerinde bir ara arkadaşım var zamanında 3 kapı kullanıyordu. Coltun tadını hiçbiri vermiyor diyor. Benimde aklına sokan o oldu.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 10:05 
Kullanıcı avatarı

rebeldeath yazdı:
araç almak biraz da sabır işi arkadaşlar...ben bir yıl boyunca araç aradım karşıma güzel araçlarda çıktı ancak rakamı bana uymadı. daha sonra forum dan bizim vedatın aracını almaya karar vermişken bir pazar sabahı sahibinden de bir ilan gördüm hemen aradım adam aracı sattığını söyledi ve gün içersinde ilan kalktı ertesi günü tekrara ilan yayına girdi ve adamı aradım. aracı alacak olan kişi vazgeçmiş ve yeniden ilana koymuşlar. araç ankarada olduğu için şase numarasını ve plakayı alıp geçmişini araştırdım aracın ve o gece de ankaraya yola çıktım. ertesi sabah ekspertizden sonra aracı aldım geldim :) aklına yatan aracı bulduğunda hemen gidip bakıp işi bitirmen gerekiyor muallakta kaldığın zaman maalesef gidiyor...bizim olay ''kısmetse gelir hintten yemen den kısmet değilse ne gelir elden'' olayı oldu :)

Bizim işte öyle hint yemen misali olcakgaliba. istanbulu bile koydum kafaya.yeterki ö.ölm ez arkadaşın imzasındaki gibi bir Coltum olsun.. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 12:24 
Kullanıcı avatarı

gommes yazdı:
rebeldeath yazdı:
araç almak biraz da sabır işi arkadaşlar...ben bir yıl boyunca araç aradım karşıma güzel araçlarda çıktı ancak rakamı bana uymadı. daha sonra forum dan bizim vedatın aracını almaya karar vermişken bir pazar sabahı sahibinden de bir ilan gördüm hemen aradım adam aracı sattığını söyledi ve gün içersinde ilan kalktı ertesi günü tekrara ilan yayına girdi ve adamı aradım. aracı alacak olan kişi vazgeçmiş ve yeniden ilana koymuşlar. araç ankarada olduğu için şase numarasını ve plakayı alıp geçmişini araştırdım aracın ve o gece de ankaraya yola çıktım. ertesi sabah ekspertizden sonra aracı aldım geldim :) aklına yatan aracı bulduğunda hemen gidip bakıp işi bitirmen gerekiyor muallakta kaldığın zaman maalesef gidiyor...bizim olay ''kısmetse gelir hintten yemen den kısmet değilse ne gelir elden'' olayı oldu :)

Bizim işte öyle hint yemen misali olcakgaliba. istanbulu bile koydum kafaya.yeterki ö.ölm ez arkadaşın imzasındaki gibi bir Coltum olsun.. :)

ozan hocam istanbul a yolun düşerse mutlaka beklerim haber et bana...bu arada hangi şehirdesin sen?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 13:55 
Kullanıcı avatarı

Ben hatay antakyadayım. Öyle bir sevda bizimkisi hataydan istanbula colt sevdası:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 14:08 
Kullanıcı avatarı

hikmetayhan yazdı:
Beyler 22.000-24.000 tl butce var madem.sifir alin maceraya girmeyin derim.benim 15000tl vardi krediyle sifir aldim.24000 lira butce hic dusunmeden sifir aldirir ;)

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

üstat öyle diyorsun ama araç piyasadan kalkıyor. 32 kağıt saydığımız araca sonra ne paha biçerler.külliyen zarar olur gibi geliyor. 24e temiz bir amt ele geçerse. Mesela antepten orkun hocanın sattığı araç gibi.8-9 bin kağıt az para değil.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 15:02 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
gommes yazdı:
Ben hatay antakyadayım. Öyle bir sevda bizimkisi hataydan istanbula colt sevdası:)

Antakya'dan İstanbula cok yazar :) Antalya'ya gel sen :) sen Civici satıp Colt alacaksın, ben de Colt satıp civic alayım diyorum...hayırlısı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 15:03 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
gommes yazdı:

Antakya'dan İstanbula cok yazar :) Antalya'ya gel sen :) sen Civici satıp Colt alacaksın, ben de Colt satıp civic alayım diyorum...hayırlısı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 May 2013 16:18 
Kullanıcı avatarı

Vallahi cihat hocam neden olmasın.yanlız mitsu forum moderatoru de civic e geçerse ne deriz elaleme :) şaka bi yana nedenolmasın.belkide bir iki gün kalırız oralarda tatil olur bize de.erhan hoca da söylemişti sizin aracı.herhangi bir yerde ilan var mı? Yoksa bilgilerini alabilir miyim?

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 101 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye