Zaman: 20 Oca 2026 10:41

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 27 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 11:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
konuyu hortlatmış olucam ancak yukarıdaki olay benimde başıma geldi...kaz dağlarını tırmanırken aracın ön camına taş geldi ve ufaktan çatlattı daha sonra bu çatlak yürüdü bende camı değiştirmeye karar verdim. Yetkili servislerden değişim + işçilik için 1100 tl civarında bir rakam çıkardılar. Bunun %25 ini sen ödüyorsun geri kalanını kasko ödüyor. Bende kasko dan ücretsiz değiştirmeye karar verdim. Birisi İstanbul da birisi Tekirdağ da olmak üzere iki tane samimi olduğum oto camcı ya gittim ikisi de aynı şeyi söyledi...'' Abi elimizde senin araç a uygun cam var ancak sen yabancı değilsin ver 200-300 neyse orjinalini taktır, bizim takıcağımız cam gözünü yorar ve sürat gösterir aracın orjinalliğini bozma'' dediler. Bende bu doğrultuda cuma günü ''askale'' de aracın ön camını orjinali ile değiştirdim. Arabayı perşembe günü öğlen bıraktım. Cuma günü öğlen araç hazırdı. Araç kirliydi biraz saolsunlar camı değiştirdikten sonra aracı yıkatıp pırıl pırıl teslim ettiler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 12:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
rebeldeath yazdı:
konuyu hortlatmış olucam ancak yukarıdaki olay benimde başıma geldi...kaz dağlarını tırmanırken aracın ön camına taş geldi ve ufaktan çatlattı daha sonra bu çatlak yürüdü bende camı değiştirmeye karar verdim. Yetkili servislerden değişim + işçilik için 1100 tl civarında bir rakam çıkardılar. Bunun %25 ini sen ödüyorsun geri kalanını kasko ödüyor. Bende kasko dan ücretsiz değiştirmeye karar verdim. Birisi İstanbul da birisi Tekirdağ da olmak üzere iki tane samimi olduğum oto camcı ya gittim ikisi de aynı şeyi söyledi...'' Abi elimizde senin araç a uygun cam var ancak sen yabancı değilsin ver 200-300 neyse orjinalini taktır, bizim takıcağımız cam gözünü yorar ve sürat gösterir aracın orjinalliğini bozma'' dediler. Bende bu doğrultuda cuma günü ''askale'' de aracın ön camını orjinali ile değiştirdim. Arabayı perşembe günü öğlen bıraktım. Cuma günü öğlen araç hazırdı. Araç kirliydi biraz saolsunlar camı değiştirdikten sonra aracı yıkatıp pırıl pırıl teslim ettiler...

Geçmiş olsun. Ben de geçen haftalarda konya yolunda kaza yapıyordum. Yol gidiş gelise döndü. Önümde kamyon vardı birden sağ sol yapmaya başladı ve onun önündeki başka kamyonu sollamaya çıktı.

O önünden cekilince bir baktım kasası taş yüklü bir kamyon vr kayısı gibi taşlar üzerime yağıyor. Yolu bölen dubalari da parcalayarak sollayabildim o kamyonu. .

Note 2 ile gönderildi

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 12:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
SynTheSizer yazdı:
rebeldeath yazdı:

Geçmiş olsun. Ben de geçen haftalarda konya yolunda kaza yapıyordum. Yol gidiş gelise döndü. Önümde kamyon vardı birden sağ sol yapmaya başladı ve onun önündeki başka kamyonu sollamaya çıktı.

O önünden cekilince bir baktım kasası taş yüklü bir kamyon vr kayısı gibi taşlar üzerime yağıyor. Yolu bölen dubalari da parcalayarak sollayabildim o kamyonu. .

Note 2 ile gönderildi

geçmiş olsun doğan hocam verilmiş sadakan varmış...umarım araçta ve sizde bir sıkıntı yoktur...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 22:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: salih
Araç: mitsubishi colt-2010-amt
Meslek: öğretmen
Kan grubu: AB+
Orjinalinden şaşma derim...

Yazlık:195/50/15 goodyear
Kışlık: 185/55/15 michelen alpin a3

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2013 22:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 2011 Lancer 1.6 İnvite
Meslek: Bilgi İşlem
babamın caddy nin camı çatlaktı.doraglass ta kaskodan bikaç saatte değiştirttim.gayette güzel.hiç şikayetçi değiliz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2013 00:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Cam olayında benim düşüncem; orjinali taktırmak. Muadil takılacak ön cam bardak camı gelecektir ki, değiştiren kişiler bunu hep söylerler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2013 11:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağkan
Araç: colt-lancer
Meslek: Çevre Müh.
Kan grubu: AB+
2012 model coltumun henüz 3500 km deyken kamyondan fırlayan taş sonucu camı çatladı, askale servisten orj. cam taktırdık %75'ini kasko %25ini biz ödedik yaklaşık 300 lira civarı bir ödeme yaptık fakat orjinal oldu. :) fiyat konusunu merak eden olursa diye yazdım

özellikle ön cam konusunda orj. şaşmayın derim 97 model toyota corolla aracımıza kaskodan ücretsiz cam koyduk eski cam çatlak olmasına rağmen yenisinden kat kat daha sağlıklıydı, ön konsol yansımasını almıyordu, karşıdan gelen aracın farları parlamıyordu, bu kadar çabuk buğulanmıyordu

kısacası orjinal parça candır :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 27 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: