Zaman: 01 Eki 2025 02:18

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2013 20:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: ayberk
Araç: mitsubishi carizma
Meslek: diğer
linkini attım google çevirisidir. flemenkce bilenler bakabilirler.
http://pers.mitsubishi-motors.nl/carismapolen1miljoen/

Saati Mitsubishi Carisma 1 milyon dolar kilometre
Mitsubishi Motors yıldır iyi, güvenilir araba üreticisi olarak bilinmektedir. Düşünceli tasarım, geliştirme ve kapsamlı test sonucu. Dünyada, uzak sayısız Mitsubishi gerçek her gün işi spot, tüm olarak. Hatta bazıları 'bir milyon kulübe oluşacak.

1001.112 km

Bu yol savaşçıları biri son zamanlarda Polonya'da verildi. Kadar saatin 1001.112 kilometre ile, bir Mitsubishi Carisma 1996 olduğu. Bu Carisma hala sorunsuz civarında çalıştığı için Bu sayaç, yüksek tekrar şimdi. Araba Avrupa'da birkaç uzun yolculuklarda ek olarak, özellikle Polonya yollarda bu dönüm noktasına ulaştı. Ve önemli bir teknik sorun olmadan onca yıl. Sahibi Jerzy Czaja, Krakow 16. Air Assault Tugayı ile eski bir paraşütçü: "zaman uçar. Her on beş yıl önce başlayan, bir çarpışma toplam kayıp benim önceki araba sonra dokundu. Ben Japon otomobil için bir tutku olduğu için, benim bir sonraki araba Japon olması gerektiğini karar verdi. Ben bulmak için uzun yoktu çünkü. Komşum o zaman onu iki yaşındaki Mitsubishi Carisma satmak üzereydi. Kocası ölen ve kendilerini bir lisans yoktu. Ben 'yeni' Carisma en direksiyonuna oturdu, kilometre sayacı 50.000 oldu. Ben motor ve çok takip edecek ilk binmek için kapalı sürdü. "

Düzenli bakım

Czaja değil. Onun Carisma tespit spared O her türlü hava koşulunda sürdü. Bazen Avrupa çapında, römork olan veya olmayan, paketlenmiş ve hazır. Ve tüm önemli kusurları olmadan. Czaja onun Carisma servis aralıkları için korunur sol ve küçük kusurları için araba kendisi kontrol etti. Czaja: "Bir keresinde tüm tekerlek rulmanları, arka arka kol ve fren diskleri yerini almıştır. İki kez yeni bir anti-monte olduğunu. Son bahar orada kaçak soğutma sisteminde, ama hızlı bir şekilde temizlendi yeni bir conta ile. "

Dokuz yıl içinde 400.000 adet

Carisma Avrupa pazarı için özel olarak geliştirilen ve yerel olarak toplandı Mitsubishi Motors'un ilk model oldu. Bu Born MMC eski fabrika NedCar de oldu. Mayıs 1995 Aralık 2003 tarihleri ​​arasında, Jerzy Czaja benzer burada inşa yaklaşık 400.000 adet, dört-kapılı sedanlar yüzde 30 ve yüzde 70 beş kapılı hatchbacks,. Dokuz yıllık üretim döneminde, memnuniyetini Carisma Almanya, İngiltere ve Hollanda dahil olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde, konuşlandırılmış. Güney ve Doğu Avrupa ülkelerinde, Carisma başarıyla Portekiz, Yunanistan ve Türkiye'de, örneğin, sattı. Bir noktada bu ülkede Mitsubishi Motors'un pazar payı Rusya'da yüzde 60 olarak Carisma temsil etti.

Memnun

Jerzy Czaja şöyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi: ". Tüm bu yıllar ve birçok kaygısız mil sonra sadece bu Mitsubishi para iki kez değer ve hala olduğunu sonucuna varabiliriz"

Mitsubishi Motor Sales Hollanda BV, Tamara Oostveen, Halkla İlişkiler ve CRM Sorumlusu
Bovenkerkerweg 6-8 1185 XE Amstelveen. E-posta: oostveen@mmsn.nl
Telefon: 020-4056845, www.mitsubishi-motors.nl

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ağu 2013 16:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: özenc
Araç: TOYOTA AURİS 2013
Meslek: büro
1 mil km deki bi araç inin çok diri duruyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Ağu 2013 07:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Google cevirilerine bayiliyorum. Basinda biri oturup ozellikle yapmaya calissa bile bu kadar komik olamaz :D

Anlamak icin ingilizceye cevirtmek lazim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Ağu 2013 09:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
Google çevirilerini anlamak için kedi köpek dili bilmek gerekiyo, farklı bir mesele o %)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Ağu 2013 10:29 
Kullanıcı avatarı

znc yazdı:
1 mil km deki bi araç inin çok diri duruyor

gls td modelini ilk defa duydum .
büyük resimlerde yakından bakarsanız çamurluk altları çürümüş ön ve arka kısımda aynı
resimler profosyonel makinadan çıkmış belli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2013 17:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: berkan
Araç: carisma 2003 h.back comfort 103hp 76kw
Meslek: mühendis
Kan grubu: -+
Yanği araç motor yapılmadan sadece genel teknik servis bakımları ile 1.000.000 km gitmiş..

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2013 19:29 
Kullanıcı avatarı

google tercümesine göre tüm teker rulmanlarını değiştirmiş birde fren disklerini 2 kere değistirmiş.bir kerede motor soğutma da sorun yaşamış. 50000 km de almış aracı diğer bakımlarını kendi yapmış galiba

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2013 20:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
Gider, 2 milyon bile gider, bakımını yaptıktan sonra hiçbirşey olmaz.
Bizim memlekette 150.000 e gelsin araba dağılıyo, yağını değiştirmeyiz, antfriz yerine çeşme suyu koyarız, filtre desen hava tutar geçeriz, zaten klasik olarak kilometresini düşürür öyle satarız, araba hep 150.000-250.000 aralığında durur.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: