Zaman: 21 Eki 2025 21:43

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2013 23:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: bayhan
Araç: colt
Meslek: mühendis
Kan grubu: a rh
kontekhasan yazdı:
mrxexenon yazdı:
merhabalar denizci mühendiism yıllık izinlerimde kullanmak için araç bakarken colt üzerine yoğunlaştım. Yılda 1-2 ay kullanacagım bir araç olacak ama eğer işler yolunda giderse ! eş adayıma bırakıp gitmeyi düşünüyorum. Antalya da ikamet ediyorum 2005 model ilk kasa otomatik lpg li bir colt buldum fakat lpg ve otomatik şanzuman ileride sorun çıkarır mı ? Yoksa şekli şemali sevimli .. Fikirlerinizi bekliyorum hatta satmak isteyen arkadaslarla da temasa geçebilriim.

baycigirtkan@hotmail.com

Hocam niyet gayet yerinde olmuş, bir colt kullanıcısı olarak hiç pişman olmayacağını garanti edebilirim, hele ki antalya gibi sıcak bir memlekette, bu araç 15 derecenin üstünde daha keyifli oluyor plastikleri yumuşadığı için rahatsız edici sesler minumuma düşüyor. Eş adayıma bırakacam demişsin aracın otomatiği rampada kalkışlarda geri kaçırır fakat el freni yardımıyla çok rahat aşılabilecek bir problem, bilgin olsun. 2005 modellerde vites paroblemi olduğunu okuyoruz formlardan ama güncelleme ile sorun çözülebiliyormuş ben olsam 2006 ve üstü bakarım, genel olarak aracın şanzımanı en sınıfının en iyilerinden tek rakibi honda olabilir diğerleriyle kıyaslama bile, abimde yaris var araba resmen geçişlerde sallıyor çok kötü, coltun geçişleri ise oldukça iyi ve yumuşak. Lpg de uzun sürede subaplarda erime yapabiliyormuş benzinli alıp kendin taktır veya aracın lpg nin montaj zamanının yakın olduğundan emin ol ona göre al, çok uzun zaman önce lpg takıldıysa çok km yapıldıysa kişinin kullanımını bilemediğimiz için risk olabilir. Araç benzinde az yakar çok manyak kaçar, lpg de hiç yakmaz çok kaçar, içinin genişliği ve performansı seni şoke edecek iddia ediyorum, aksi olursa arabamı sana hediye ederim :) Hayırlısı olsun.

Hasan Bey iyi akşamlar ,

Zaman ayırıp yazmışsın teşekkür ederim.. Araç 2005 64,000 deydi 1,5 motorlardan lpg atiker dedi satıcı sorunsuz fakat dün telefonla konuştuk bende ancak yarın bakacaktım araca ustaya götürecektim. Satılmış herhalde ki ilandan kalkmış . Nasip değilmiş.. Zaten sabahtan birde şirket aradı gemiye gidecegim 1 hafta içinde vardır bir hayır. Kalın sağlıcakla kazasız belasız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2013 23:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hasan H. Tekin
Araç: 2006 1.3 Instyle AMT
Meslek: Akademisyen
Kan grubu: Arh-
mrxexenon yazdı:
kontekhasan yazdı:
mrxexenon yazdı:
merhabalar denizci mühendiism yıllık izinlerimde kullanmak için araç bakarken colt üzerine yoğunlaştım. Yılda 1-2 ay kullanacagım bir araç olacak ama eğer işler yolunda giderse ! eş adayıma bırakıp gitmeyi düşünüyorum. Antalya da ikamet ediyorum 2005 model ilk kasa otomatik lpg li bir colt buldum fakat lpg ve otomatik şanzuman ileride sorun çıkarır mı ? Yoksa şekli şemali sevimli .. Fikirlerinizi bekliyorum hatta satmak isteyen arkadaslarla da temasa geçebilriim.

baycigirtkan@hotmail.com

Hocam niyet gayet yerinde olmuş, bir colt kullanıcısı olarak hiç pişman olmayacağını garanti edebilirim, hele ki antalya gibi sıcak bir memlekette, bu araç 15 derecenin üstünde daha keyifli oluyor plastikleri yumuşadığı için rahatsız edici sesler minumuma düşüyor. Eş adayıma bırakacam demişsin aracın otomatiği rampada kalkışlarda geri kaçırır fakat el freni yardımıyla çok rahat aşılabilecek bir problem, bilgin olsun. 2005 modellerde vites paroblemi olduğunu okuyoruz formlardan ama güncelleme ile sorun çözülebiliyormuş ben olsam 2006 ve üstü bakarım, genel olarak aracın şanzımanı en sınıfının en iyilerinden tek rakibi honda olabilir diğerleriyle kıyaslama bile, abimde yaris var araba resmen geçişlerde sallıyor çok kötü, coltun geçişleri ise oldukça iyi ve yumuşak. Lpg de uzun sürede subaplarda erime yapabiliyormuş benzinli alıp kendin taktır veya aracın lpg nin montaj zamanının yakın olduğundan emin ol ona göre al, çok uzun zaman önce lpg takıldıysa çok km yapıldıysa kişinin kullanımını bilemediğimiz için risk olabilir. Araç benzinde az yakar çok manyak kaçar, lpg de hiç yakmaz çok kaçar, içinin genişliği ve performansı seni şoke edecek iddia ediyorum, aksi olursa arabamı sana hediye ederim :) Hayırlısı olsun.

Hasan Bey iyi akşamlar ,

Zaman ayırıp yazmışsın teşekkür ederim.. Araç 2005 64,000 deydi 1,5 motorlardan lpg atiker dedi satıcı sorunsuz fakat dün telefonla konuştuk bende ancak yarın bakacaktım araca ustaya götürecektim. Satılmış herhalde ki ilandan kalkmış . Nasip değilmiş.. Zaten sabahtan birde şirket aradı gemiye gidecegim 1 hafta içinde vardır bir hayır. Kalın sağlıcakla kazasız belasız

Boşver hocam üzülme vardır bir hayır, zaten 1.5 tavsiye etmem. 1.5 alacaksan dizel olmalı ki onun temizini bulmak zor, piyasada yaygın olan ve tercih edilen 1.3. Dönüşte alırsın inşallah ama unutma bu sınıf bir araba alacak olursan tek rakip jazz onun dışındakilere bakma bile parana yazık edersin. İyi yolculuklar, her şeyin hayırlısı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Tem 2013 02:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Rüçhan
Araç: Mitsubishi COLT 1.3 INVITE AMT
Meslek: IT
Arkadaşlar merhaba, bir Colt cu olarak
2010 model, 19.700 Km de, parlak siyah, çok temiz, ilk sahibi olduğum arabamı acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Detaylı bilgiye http://www.sahibinden.com/132063187 den ulaşabilirsiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2013 03:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
Boşver hocam üzülme vardır bir hayır, zaten 1.5 tavsiye etmem. 1.5 alacaksan dizel olmalı ki onun temizini bulmak zor, piyasada yaygın olan ve tercih edilen 1.3. Dönüşte alırsın inşallah ama unutma bu sınıf bir araba alacak olursan tek rakip jazz onun dışındakilere bakma bile parana yazık edersin. İyi yolculuklar, her şeyin hayırlısı.[/quote]

1.5 leri neden tavsiye etmiyorsunuz. bir kusuru varsa söyleyinde bizde öğrenelim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2013 15:48 

1.5 daha güçlü olmasına rağmen yakıtı neredeyse 1.3 le aynıdır.. ya da ne bileyim çok az farklıdır..

kasası daha büyüktür.. mercedes b serisi gibi durur.. lastik ölçüleri daha büyüktür.. daha sportif durur... gp'li bir instyle yakalama şansı 1.3 gp'li bulma şansından daha yüksektir...

velhasıl arkadaşın da demek istediği.. temiz bir 1.5 bulma şansı %1 falan ancak......

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2013 02:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
turizmpsikoloğu yazdı:
1.5 daha güçlü olmasına rağmen yakıtı neredeyse 1.3 le aynıdır.. ya da ne bileyim çok az farklıdır..

kasası daha büyüktür.. mercedes b serisi gibi durur.. lastik ölçüleri daha büyüktür.. daha sportif durur... gp'li bir instyle yakalama şansı 1.3 gp'li bulma şansından daha yüksektir...

velhasıl arkadaşın da demek istediği.. temiz bir 1.5 bulma şansı %1 falan ancak......

olabilir :good:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eyl 2013 00:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: serhan
Araç: 2005 colt
Meslek: öğretmen
Kan grubu: 0rh+
teşekkür ederim yarın bakmaya gideceğim colt ta bunlara dikkat edeceğim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Eyl 2013 18:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
Renk olarak kırmızı şartınız varsa işiniz biraz daha zor, Colt bulmak zaten zor hemde renk olarak tutturmak çok zor. İlandaki araç klasik İstanbul aracı, boyasız olmaz zaten, tek kusuru çok el değiştirmiş, sebebi nedendir ? Yıl sonunu beklerseniz ne olacağı belli olmaz, hiç kimse fiyatlar yükselir veya düşer diyemez, eğer temiz bulursanız alın derim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2013 00:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
turizmpsikoloğu yazdı:

Kasası daha büyük değil sadece 1.3 de jant 15 iken 1.5 de 16 inch olduğundan daha yüksek durur

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2013 11:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ozcan
Araç: Colt olacak
Meslek: Bilgi İşlem
Kan grubu: BRh-
Arkadaşlar merhaba,
Düzgün ve mantıklı fiyatlı bir colt (2007 model) alma çabasındayım. ilandaki Colt için ne diyorsunuz. Anlaştık gibi ekspertize götürüp ona göre karar vereceğim. 1.5Dizel otomatik.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 4453/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2013 12:43 
Kullanıcı avatarı

Yazılanlar doğruysa ve kilometre orjinalse süper. iyi araştırmanız lazım çünkü kilometre çok düşük. Kusur yoksa alınacak en uygun araç dizel olması çok iyi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2013 13:09 
Kullanıcı avatarı

İmas yazdı:
Yazılanlar doğruysa ve kilometre orjinalse süper. iyi araştırmanız lazım çünkü kilometre çok düşük. Kusur yoksa alınacak en uygun araç dizel olması çok iyi.

kilometre doğru gibi, tüvtürk değerleri ile birbirini tutuyor. 7 tane hasar kaydı var ama çok küçük en büyüğü 1700tl lik, ekspere gösterme kısmı ve pazarlık kısmı kaldı bir tek..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2013 17:17 

İsim: Ahmet
Araç: 2004 Lancer AT
Meslek: Teknisyen
Kan grubu: ARh+
Aracın ön tamponuda boyanmış gibi duruyor,kaza sebepli olabilir iyi inceleyin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eyl 2013 14:10 
Kullanıcı avatarı

Bakalım, eksper ne diyecek. Bu arada ekspertizler servisten servise fark gösteriyor ve bazı servisler yapmıyor. istanbulda adam akıllı ekspertiz yapabilecek bir servis var mıdır.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eyl 2013 15:36 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
İmas yazdı:

kesinlikle...

gerekli kontroller yapılır, performans ve ekonominin dibine vurulduğu bu eşsiz Alman-Japon melezi teknolojinin tadı çıkarılır...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Eyl 2013 23:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: salih
Araç: mitsubishi colt-2010-amt
Meslek: öğretmen
Kan grubu: AB+
5 kapıda Var 3 dede vardır...

Yazlık:195/50/15 goodyear
Kışlık: 185/55/15 michelen alpin a3

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eki 2013 14:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Meslek: muhasebe
arkadaşlar merhaba ;

cuma günü ilandaki arabayı almaya gidicem ankaradan sizce bu fiyata nasıl araba alınır mı? tramer kaydı temiz çıkıyor bakımları yetkili serviste yapılmış kayıtlarının olduğunu söyledi sadece arka çamurlukta 1 parmak boyu kadar bir çöküntü olduğunu söyledi, boya falan yok ve lpg li araç yorumlarsanız sevinirim.

saygılarımla,

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4574636

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Eki 2013 20:26 
Kullanıcı avatarı

gr4phics yazdı:
arkadaşlar merhaba ;

cuma günü ilandaki arabayı almaya gidicem ankaradan sizce bu fiyata nasıl araba alınır mı? tramer kaydı temiz çıkıyor bakımları yetkili serviste yapılmış kayıtlarının olduğunu söyledi sadece arka çamurlukta 1 parmak boyu kadar bir çöküntü olduğunu söyledi, boya falan yok ve lpg li araç yorumlarsanız sevinirim.

saygılarımla,

LPG yi kaç km de taktırmış? Uzun süre lpg de kullanılmadıysa alınabilir kaça anlaştınız?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2013 09:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Meslek: muhasebe
İmas yazdı:
gr4phics yazdı:
arkadaşlar merhaba ;

saygılarımla,

LPG yi kaç km de taktırmış? Uzun süre lpg de kullanılmadıysa alınabilir kaça anlaştınız?

2 yıl önce dedi 18.000 KM yanlış hatırlamıyorsam atiker marka sıralı sistem şimdilik 25.000 dedik ama daha araba başına gitmediğimden kesin fiyat değil tabi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Eki 2013 16:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: colt 1.3 Inform
Meslek: Bankacı
Kan grubu: ARH+
Merhaba arkadaşlar ben 2005 1.3 Inform almak üzereyim 115000 de önerileriniz nelerdir. Satmak istediğimde ne gibi problemler yaşarım.Alacağım fiyat 17000tl Araçta 3 hasar kaydı var 500 250 ve 300 TL değişeni yokmuş.Temiz görünüyor. ???

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 961 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye