Zaman: 25 Oca 2026 02:13

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 74 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2013 13:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Feridun
Araç: Yaptık işte bişeyler
Meslek: Turizm
Topluca orijinal spoiler, v.s. işine ben de katılırım Ankara'dan. Fiber olanlar gerçekten emanet duruyor. Orijinal spoiler lar (plastik olanlar) bir başka oluyor ama 1.400 TL. civarı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2013 22:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: MÜSLÜM
Araç: Lancer 1.5 İnvite
Meslek: Kamu Personeli
Kan grubu: ARh+
Fiber bi spoiler aldım takmaya cesaret edemediğimden hala Autoking de duruyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2013 23:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Toygun
Araç: yok
Meslek: yok
Biz bir kaç ay önce toplu fiber alımı yaptık, konusunu görmüşsunuzdur, gayet memnunum, boyası duruşu gayet iyi durumda. Ayrıca 130 TL gibi bir rakama almak da cabası :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Kas 2013 23:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 2011 Lancer 1.6 İnvite
Meslek: Bilgi İşlem
Lancer2323 yazdı:

yapıştır silikonla ne var canım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2013 02:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kenan
Araç: birsekiz cevete
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0rH+
beyler şu azizoğlu işi de yattı haberiniz olsun :/ eskişehir de bir servisle iletiştik, japonyadan gelen orjinal ürünleri kârsız 1500 papel dediler. uv beybi nasıl bir işe giriştim acaba :/

geçen aradıklarımdan biri 1 aya gelir falan demişti. araştırmalara devam :/ bu toplu alım konusunu da açıcam artık aradığım yerlere. bakem nolcek... haber eylerim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2013 21:03 
Kullanıcı avatarı

mustafa_a yazdı:
Lancer2323 yazdı:

yapıştır silikonla ne var canım :)

kar kış kıyamet başladı artık yaza bomba gibi giricez inşallah, parçaları toplamaya başlıyorum. Krom egzoz başlığı, yan cam rüzgarlığı, evo plakalık ön yan ve arka eklentiler, tabiki spoiler, bide ön panjur altını kararttık mı tamadır. Benim araç daha 25.000 de ve rengi kum beji.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Kas 2013 22:49 
Kullanıcı avatarı

Alın size link müjde müjde müjde http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa ... 690/detay/

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2013 00:12 
Kullanıcı avatarı

oneemiş?!? Bi' tanıdık şaka falan mı yapıyor?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2013 00:31 
Kullanıcı avatarı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa ... 924/detay/ bu na da bak

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2013 00:32 
Kullanıcı avatarı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa ... 546/detay/ yarın il işim bu adamı aramak.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2013 00:33 
Kullanıcı avatarı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa ... 594/detay/

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Kas 2013 21:58 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Arkadaşlar selam,
öncelikle belirteyim. Kimsenin reklamını yapma peşinde değilim.
Ben aracıma Peçe otomotivden aldım. Hidayet ağabey sağolsun her konuda yardımcı oldu. Boyasız aldım ve montajı da kühatyada yaptırdım. Boyayı yapan da montajı yapan da çalıştığım yerin garajı. O yüzden para vermedim diyebilirim. Boya ustasına sordum, direk boyayı vurduk, zımparalanacak bir yeri yoktu, tertemizdi dedi. Montaj yapılırken de başındaydım. Orjinalleri söktük, yerine bunları taktık. Cuk diye oturdu. Hiç uğraştırmadı. Farlar, kedi gözleri ıvır zıvır ne varsa.
Malzeme fiber onu belirteyim ama esnek ve sağlam. Kaç kere vurdum, kaç kere bir yerlere çarptım, sürttüm bilmiyorum ama allaha şükür birkaç küçük kırık dışında birşey yok. Kırıklar da benim yüzümden oldu onu belirteyim. Muhtemelen orjinal tampon olsaydı; ki onu da yırtmıştım hafiften; aynı durumda yine yırtılırdı diye düşünüyorum.
Tamam pahalı ama kaliteli. Eğer ön tampon, arka tampon, spoiler, marşpiyel vs. alacaksanız Peçe Otomotiv'e güvenin ve başka hiçbir yerle maceraya girmeyin derim. Toplu alacaksanız yardımcı da olacaktır.

İstanbul buluşmasına gelen ve tanıştığımız arkadaşlar belki hatırlar, elimde birsürü çıktı ile gelmiştim dış modifiye ile ilgili. Dolaşmadığım yer kalmadı maslak oto sanayi vs. Her yere girdim çıktım mekanlara baktım, malzemeye baktım, işçiliğe baktım almadan önce. En son Peçe'ye gitmiştim. PEçenin malı aklıma yattı. Belki 2 katı fiyat ve başka şeylerden feragat ettim. Jantları 1 sene sonraya bıraktım mesela. Tavsiyem Peçe Otomotiv'den yanadır. Başka yere dalıp hiç maceraya atılmayın. Bu arada servislerden alacağınız plastik olmayıp da fiber olan tüm kalıplar yine Peçe'den gitme haberiniz olsun. En azından bu güne kadar gittiğim 2 servise de zaten Peçe yolluyormuş.
Uzun oldu ama bilgilendirici oldu umarım. Parçaları görmek isteyenler forumdaki resimlerden görebilirler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Kas 2013 03:27 
Kullanıcı avatarı

selam arcan abe, ben geçenlerde görüştüm bu konuyu peçe-cihan ile ama ön lip şeyleri onlarda yokmuş. kalite konusunda en ufak şüphem yok, ki arka tampon için ayrıca görüştüm bile.

yanlız bu fiber denen zamazingodan öyle bir midem bulandı ki, adı geçtiğinde titreme geliyor. o yüzden en kralı plastik olanı bana sorarsan... onu bi' elime geçirirsem, kendi ellerimle yapıştıracam! :Ç

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Kas 2013 17:12 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
evet, onlarda ön lip yada diğer adıyla ön tampon eki yada karlık diye geçiyor onlardan yok. komple değiştiriyorlar. Plastik olanlarını bulmak zor en azından türkiyede. Denizli'de arabayı aldığım yerde sormuştum. Ellimizde var demişlerdi. Bakıma gittiğimde almaya niyetlenmiştim ama hem fiber malzeme çıktı hem de çiftine 400 TL gibi bir rakam istemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2013 03:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: gokhan
Araç: mitsubishi lancer 2005
Meslek: basın yayın
Kan grubu: o po
Degerli forumdasım aracınıza ve size yapılanmuameleden oturu hayli uzuldum.Fiber malzeme yani cam yunu ile yapılandan sozediyorum son derece sert bir yapıdır.Bu sertlik ona dayanıklılık kazandırmaz aslında yapılan macun ve astardan sonra boyama islemi bittiginde ve boya vernigi kuruyup malzemeyi daha da sertlestirdiginde artık kurumus bir yufka yapragı benzetmesi fazla olmaz sanırım.Hal buyken bu malzeme esneme gostermeyeceginden govde kıvrım ve karstik yapısına sarmalanamaz kalıpların farklılıkları iscilik hataları hemen zort diye bagırır.Bi de bu malzeme sac vidalarıyla araca monte edildiginde kasılmalar artar.Kasılma hemen macun tabakasındaki kılcal catlaklar olarak boyaya naks olur.Fiberglas malzeme marspiyel gibi buyuk ve uzun bolumlerde facia sonuclar ortaya cıkarır.Verdiginiz para emek bogusma ve delinen sonradan pas gorecek karoser altları da canınızı sıkmaya devam eder.Naciz tavsiyem kendi ellerinizle aracınızın agzına etmememniz olacaktır.Polycarbonat.carbon fiber ya da abs plastik paracaların haricinde bu tip uygulamalardan uzak durmanız rica olunur.Karlıkcı Halilgibi abilerimizsizler bilinclenmeden abilik yapmaya ortalıgı b.k etmeye devam ederler.Parcanın orjinalini servisten isteyin.Ebay dan getirtin ama arabaları balon misali sisiren bu insanlardan uzak durun.Ya da bu tip lancer degilde 1.8 olanını alın.Simdi sizce iyi mi odu bu yapılanlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2013 09:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Toygun
Araç: yok
Meslek: yok
vizor yazdı:
...

Zaten yaptırdığı işten pişman olan arkadaşın üzerine gitmek ne kadar doğru? Daha da moral bozmaya gerek yok bence...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2013 13:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: gokhan
Araç: mitsubishi lancer 2005
Meslek: basın yayın
Kan grubu: o po
Degerli Toygun forumda daha da fiber malzeme icin toplu siparis vermeye istekli arkadaslarımız var.Yazımın tumunde onlara da seslendim.Bizler erkek adamlarız degil mi bu forumlarda bayanları hic gordunuz mu kas yaptırcam spoiler taktırcam diye...Erkek adamın morali oyle ota cope bozulmaz zaten basmıs kufuru baksana adamlara.Yazdıklarım moral bozmak icin degildi.Madem sizin fiberler cuk oturmus sizin moraliniz bozulmasın.Bozulan varsa o bana cevabını yazsın.Saygılarımla.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2013 14:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Lancer
Meslek: Sales&Marketing Executive
Kan grubu: 0rh+
Gerçekten üzüldüm kötü durmuş silikonları 20000 ıslak zımpara ve pasta cila işlemi ile temizleyebilirsiniz.
Bu arada yukarıda Aydın abi yazmış; ama eklemek isterim
Arkadaşlar bu ürün orjinali malesef temsada YOK.
1.8 araçların üzerinde olanlarda gram kusur yok onca 1.8 e tampon montajı yaptık ben hiç raslamadım.
Zaten servislerden bir şey istediğinizde unutmayın En iyi avanta onlara kim veriyorsa onlara yönlendirirler.
Bize bu ara 1.8 müşterisi gelirde tampon taktırırsa söz sizin için o parçaları almaya çalışırım.
Cihan.
ps: ebaydan plastik diye aldığınız ürün fiber çıkarsa şaşmayın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2013 15:34 
Kullanıcı avatarı

gerilmeyelim arkadaşlar yav, bitti geçti gitti aa.

moralimiz ota çöpe bozulmaz cümlesini ne kadar desteklesem de canım fena yandı be abi. adamlar "kanırttıra kanırttıra" vidalarken nasıl izledim aklım almıyor. demiştim ya hani, en başından beri bu adamı sevmiyorum diye; şeref oto beni oraya yönlendirmeseydi bu kadar göz yummazdım. onlar gerdikçe "bu iş böyle lan herhalde" diyerekten, vay anasını yav...

bu arada geçen pazar fön makinesi ve tırnaklarımla kazıdım. her darbemde de sövdüm durdum. temizledim neyse, lanet gessin deyip önümüze bakıyoruz sonuçta.

cihan seninle de görüşmüştük hatırlarsın sanırım. dediğim gibi ön tampon konusu muallakta ama bir ay içinde arka tampon için kapını çalarım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2013 21:37 
Kullanıcı avatarı

Kenan ön liplerden haber yok sanırım eleman bulamadı herhalde demekki.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 74 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye