Zaman: 23 Ara 2025 04:50

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: fişek
MesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2013 00:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: tevfik
Araç: carizma 1999
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
Arkadaşlar benim 99 gl carizmamın arka dingil fişekleri hayali eskimiş resmen erimiş gibi nasıl yardımcı olabilirsininiz bana hangi araclarınki uyar. Not usta bana dingil fişeği dedi muhtemelen farklı bir adı olduğunu düşüyorum.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: fişek
MesajGönderilme zamanı: 19 Kas 2013 23:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: ilkay
Araç: carisma 2000
Meslek: veteriner hekim
Kan grubu: aRh-
arka denge kolu burçları onlar istanbul genç tokel den sipariş verebilirsin 02126327125 yanlız dikkat et alt uzun olanlar mı üst kısa olanlar mı bozulmuş eger alt uzun olan denge kollarıysa onların ayar vidalarını da alacaksın çünkü kaynaşmıştır sökerken bozulurlar tekrar kullanamazsın değiştirirken düzgün bir ustaya yaptır yoksa çok başın ağırır önce kollar yerinden sökülecek sonra tornacıda burçlar çakılacak yerine takıldıktan sonra mutlaka bir rot-balansçıya arka rot ayarını düzgün bir şekilde yaptır yoksa arabanın kıçını yolda tutamazsın eger kısa olan denge kolları ise onlar arka tekerler sökülünce görünüyor zaten çamurluğun iç tarafına bağlanmış onlarda aynı şekilde takılıyor ama ayar vidaları yok böylelikle almana da gerek yok ama dediğim gibi iyi bir ustada yaptır yoksa bu seferde lastikler ya dıştan ya içten yenir toplam fiyat yanlış hatırlamıyorsam hepsi için yani 8 burç 2 ayar vidası 120 tl

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: