Zaman: 06 Kas 2025 04:13

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 26 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Hız Sabitleyici
MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2014 18:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Eren
Araç: Mıtsubıshı Lancer
Meslek: asker
Slm arkadaşlar 2 ay önce lancer 1.5 invete aldım ekranda cruse ıkaz lambası var ama hız sabıtleyıcı yok sonradan taktırılabılıyormu acaba ?

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Sonunda Lancerimi Aldım.
MesajGönderilme zamanı: 05 Oca 2014 22:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bilal
Araç: Lancer
Meslek: Memur
Kan grubu: Brh-
cruise kontrol sadece 1.8 lerde var arkadaşın biri cruise control kablolarının direksiyonda hazır olduğunu söylemişti bence düğme aparatı oraya yerleştirilip yazılımla bu iş olabilir gibi, serviste sormuştum olmaz dediler ama yine de araştırmak lazım yurtdışı kaynaklara.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2014 13:53 

İsim: Mustafa
Araç: 2004 Lancer 1.6 Comfort
Meslek: İnsan Kaynakları Uzmanı
Kan grubu: BRh+
ibrahimsarı yazdı:
MErhaba arkadaşlar, herkese iyi akşamlar.Sıkıntılı geçen bir süreçten sonra bü gün itibari ile lancerime kavuştum.Araç gayet güzel ve oturaklı bir araç.İkinci sahibinden aldım, motor ve yürüyende hiç bir şey yok bir tek baskı balata da sıkıntı hissettim.Araç 2004 model comfort modeli ve 160 000 kmde, kaportada değişen parçası yok , lokal boyalar var fakat o model arabada elbete böyle küçük şeyler çıkacak.Arabada lpg var ruhsata işli, ağır bakımlarının çoğu yeni yapılmış triger seti değişmiş fren balataları değişmiş.Aldığıma kesinlikle pişman değilim aynı paralara gaz tenekesi alacağıma sağlam problemsiz bir araç almış oldum.Arabanın rengi kırmızı ilk öncelik verdiğim renk ve yaşadığım vede olması çok güzel tesadüf oldu ve dediğim gibi bu gün itibari ile aktif bir lancer kullanıcısıyım.Kazasız belasız günler dileği ile.

Öncelikle, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız günler geçirmenizi dilerim.. Aynı aracın füme renkli ve benzinli (120.000 km) modelini 10 gün önce aldım ve söylediklerinize tamamen katılıyorum. Çevremdeki herkes bu araçtan almayı düşündüğümü söylediğimde bana milyon türlü şey söyledi; satamazsın, parçasını bulamazsın, tutulmayan arabadır gibi.. Aracı kullandığım şu 10 günlük süreçte söyleyebilirim ki, iyi ki bu araç tutulmuyor, iyi ki insanların çoğu bu araçların farkında değil. Ülkemizde bu araçlardan hiçbir üstün yönü olmadığı varken, bir sürü eksik yönü olan türlü türlü araç sırf "tutuluyor" ya da "piyasası var" diyerek fahiş fiyatlara satılırken kısıtlı maddi imkanımın olanak verdiği en iyi aracı aldığımı düşünüyorum. Elim biraz rahatlayıp tüpünü de koyduğumda en az 300.000 e kadar kullanmayı planlıyorum. Darısı başınıza..

Son olarak hangi şehirde yaşadığınızı ve aracın bakımlarını nerede yaptıracağınızı da paylaşırsanız sevinirim.. Servise gidip kazık yemek istemediğim için henüz İzmir'de Lancer'den anlayan iyi bir usta bulamadım.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Hız Sabitleyici
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2014 11:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: ALİ İRFAN KIYMAZ
Araç: 2008 LANCER 1.5 INVITE MT
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: BRh+
Eren EVCİMEN yazdı:
Slm arkadaşlar 2 ay önce lancer 1.5 invete aldım ekranda cruse ıkaz lambası var ama hız sabıtleyıcı yok sonradan taktırılabılıyormu acaba ?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bu araçlarda 1.8 lerde var cruise control. Ama gösterge panelleri standart üretiliyor bildiğim kadarıyla. Yani adam 1.5 için ayrı, 1.6 için ayrı, 1.8 için ayrı panel üretmiyor. Dolayısıyla panelde var ama özellik yok. Sonradan takılır mı, maliyet ne olur onu bilmiyorum... :good:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2014 14:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: ibrahim sarı
Araç: yok
Meslek: teknisyen
Kan grubu: 0(+)
Bütün arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ederim.Aracımı alalı 2 ayı geçti gerek sürüş keyfi, gerekse konfor bakımından son derece tatmin edici bir araç.Dış tasarım güzelliği ise fiat ve renaultun şu anki araçlarında bile yok.Ekonomisinden bahsetmeme zaten gerek yok, aracımı iyiki almışım diyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Oca 2014 16:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: gokhan
Araç: mitsubishi lancer 2005
Meslek: basın yayın
Kan grubu: o po
Cok guzel secim.İyi gunlerde kullanın saygılar....

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 26 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: