Zaman: 16 Eki 2025 10:58

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 13 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: arka park sensörü
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2014 18:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
asximi alırken arka park sensörlü olarak anlaşmalı almıştım ULUGÖL ATAŞEHİR MİTSUBİSHİden. valla 12 derecenin altında çalışmıyor sanırım sürekli geri vitese taktığımda çalışmaması neyse iğrenç bir viyaklama geliyor. bu problemi nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı? walla çok kızdım ulugöle bu kadar adi arka park sensörü takılır mı. bundan sonra istanbuldan araba almak yok :kır:

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: arka park sensörü
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2014 20:09 

İsim: ali
Araç: veli
Meslek: yok
meseckin yazdı:
asximi alırken arka park sensörlü olarak anlaşmalı almıştım ULUGÖL ATAŞEHİR MİTSUBİSHİden. valla 12 derecenin altında çalışmıyor sanırım sürekli geri vitese taktığımda çalışmaması neyse iğrenç bir viyaklama geliyor. bu problemi nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı? walla çok kızdım ulugöle bu kadar adi arka park sensörü takılır mı. bundan sonra istanbuldan araba almak yok :kır:

Ulugöl istanbuldaki mitsubishi bayilerinin içinde en kötüsü :evil: Evime yakın diye bir kere işim düştü bir daha bedava iş yapsalar gitmem... Ne müşteri ile konuşmayı biliyorlar nede yaptıkları işi doğru düzgün yapıyorlar...

En kötü ürünü piyasadan bulup sizin aracınıza takmış olaibilirler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2014 21:42 
Kullanıcı avatarı

bende manisadan taa oraya gittim inci beyazı almaya.. almaz olaydım. adamlar arka plakayı takayım derken fazladan saca 2 delik daha açmışlar. o kadar sinirim bozuldu ki. fabrikadan adamlar deliğin nereye açılması gerektiğini işarEtlemişler ama adamlar o kadar kalitesizki plakayı tutmuşlar matkapla üstünden delmişler. 4 delik var ikisine plaka takılı diğerlerine macun doldurdum artık. nasıl olsa görülmeyecek diye mahvetmişler. serviste millet görmüyor diye neler yapıyorlar Allah bilir. ben çok titizim bu konularda sizleri bilmem ama bir daha ulugöl mü asla. şimdi denizli özpama gidiyorum bakalım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2014 22:02 

İsim: ali
Araç: veli
Meslek: yok
meseckin yazdı:
bende manisadan taa oraya gittim inci beyazı almaya.. almaz olaydım. adamlar arka plakayı takayım derken fazladan saca 2 delik daha açmışlar. o kadar sinirim bozuldu ki. fabrikadan adamlar deliğin nereye açılması gerektiğini işarEtlemişler ama adamlar o kadar kalitesizki plakayı tutmuşlar matkapla üstünden delmişler. 4 delik var ikisine plaka takılı diğerlerine macun doldurdum artık. nasıl olsa görülmeyecek diye mahvetmişler. serviste millet görmüyor diye neler yapıyorlar Allah bilir. ben çok titizim bu konularda sizleri bilmem ama bir daha ulugöl mü asla. şimdi denizli özpama gidiyorum bakalım

Bende sizinkine benzer bir sıkıntı yaşadım. Biraz titizim bende maalesef. Yaptıkları işi incelemeyeceğimi düşündüler galiba... Bir yeri düzeltirken başka yeri bozdular. Yaptıkları yanlışı ustaya anlatmaya çalıştım. Gayet pişkin bir şekilde ne olcak kullan öyle dediler. Değiştirmelerini istedim parçayı benimki düzgündü dedim. Yenisi 450 TL yapamayız dediler düşünebiliyor musunuz ? :shock: Orjinal parçamı bozuyorlar ve yenisi için para istiyorlar.

Ödeme yapmadan aracı bırakıp çıkacakdım sinirimden. Sonra adam ekmek yiyor ordan diye mağdur etmeyim dedim ödemeyide yaptım. Sonra düzeltiriz dediler. 2 ay oyaladılar; bu hafta sonu gittim. Aynı parçayı evirip çevirip yeniden takmışlar eskisinden daha da kötü oldu yaptıkları iş. Sırf beni susturmak; iş görmüş olmak için çağırmışlar. İçimden lanet olsun dedim aldım arabayı çıktım. Hiçbir yorum yapmadım yaptıklarına. Bir daha açıklama yapmak ve bir daha arabayı ellerine vermek istemedim, yapılan işi görünce ...

Burada yazmayacaktım bu meseleyi ekmekleri ile oynamayım diye ama işte sinirimden yazdım şimdi. Arkadaşlar mağdur olmak istemiyorsanız Ulugöl'e gitmeyin. Benden söylemesi... :aa:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2014 22:10 
Kullanıcı avatarı

arabaya canımızı emanet ediyoruz yeri geldiği zaman çoluğumuz çocuğumuzla biniyoruz servis çok önemli bence bu kadar vurdum duymazlık olmaz. satışdaki arkadaş çok iyiydi ama servis beter. ben daha sonra kare plakaya geçmek istiyordum ama artık maalesef. sen dünya kadar parayı bayıl adamlar serviste rastgele iş yapsın. yaptıkları iş resmen hakarettir. timuçin kardeşim sanada gerçekten geçmiş olsun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2014 16:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Meslek: serbest
bende servise ilk defa bıraktım. tavandaki plastik çıtanın ufak kısmı çıkmış(kapaklı olan yeri civata gözüküyor.)aradım öyle bir şey olmaz bizde diyor servis
bir daha bırakmamayı düşünüyorum servise... ayrıca plastik parçayı nerden bulabilirim bilmiyorum:(.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Oca 2014 20:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Dogu
Araç: Asx
Meslek: İ.t.
Kan grubu: AB+
Bende ulugölden çok memnun kalanlardanım

ÖTV farkı ile başlayan maceramız hergün yeni bir aksilikler 7 Ocak günü sonuçlandı sizimde bahsettiğiniz park sensörü ve tavan çıtası istanbulu tarasan bulamazsın evlere şenlik.

Birde anahtar kaç adet verdiler ben temas dialog aradım sormak için cevap anahtar 1 adet veriyoruz oldu adama Allah iyiliğini versin dedim kapattım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Oca 2014 22:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARh+
Dogu yazdı:
Bende ulugölden çok memnun kalanlardanım

ÖTV farkı ile başlayan maceramız hergün yeni bir aksilikler 7 Ocak günü sonuçlandı sizimde bahsettiğiniz park sensörü ve tavan çıtası istanbulu tarasan bulamazsın evlere şenlik.

Birde anahtar kaç adet verdiler ben temas dialog aradım sormak için cevap anahtar 1 adet veriyoruz oldu adama Allah iyiliğini versin dedim kapattım

Zaten verdikleri uyduruk bir anahtar, onu da bir tane mi vermişler. ilginç..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2014 01:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Dogu
Araç: Asx
Meslek: İ.t.
Kan grubu: AB+
Ben 7 Ocak ta aldım aracı 2 adet anahtar verdiler. Birde servis anahtarı olması lazım diye temas aradım geri dönüş yapan eleman 1 adet veriliyor deyince iyi peki o zaman dedim. Ne olur ne olmaz bende 2 tane var birisini geri ister diye korktum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Oca 2014 10:41 
Kullanıcı avatarı

valla siz siz olun plaka takılırken yada araba üzerinde işlem yapılırken yanlarında olun rastgele iş yapıyorlar. yeniden arka park sensörü alacağım internetten sağlam gidecek zart zurt ötmeyecek bir marka var mı acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2014 12:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: yunus
Kan grubu: orh+
slm arkadaşlar aslında ben yeni konu açacaktım benim park sensöründe sorun vardı hani şu sesli olarak mesafeyi söyleyen park sensöründen yani gösterge ekranı yok sadece arka kelebek camının dibine küçüz bir ses çıkaran aparat koydular geriye takınca ordan mesafeyi sesli olarak söylüyor yanlız bu son zamanlarda sesi çok kesilmeye başlamıştı bende kutuyu açtım içinden küçük bir devre kartı ile birde küçük bir hopörlör çıktı bende torna vidayla lehimlere bastırmaya başladım sonra ses bir anda canlandı sedece birkaç sefer çok küçük kesilmeler yaptı bende sorun demekki lehimdeymiş dedim garanti olsun diye lehimi biraz daha ezdim kablo iyice sıkışsın diye uğraşırken ses bir anda gitti bir daha gelmedi benim görüşüm yanlışlık farkında olmadan tornavidayı iki ucada değdirdim kısa devre yaptırdım galiba ama sigortası nerede bilmiyorum bu sonradan takılan sensörlerin sigortası nerede olur bileniz varsa lütfen yardım etsin.
bizim buradaki oto elektirikçiler kasap gibi yağlı paslı üzerleriyle aracın içinde tepinsinler istemiyorum birde bir yeri sökerlerken araç sanki murat 131 gibi davranıyorlar özen göstermiyorlar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2014 12:15 

İsim: Ahmet
Araç: 2004 Lancer AT
Meslek: Teknisyen
Kan grubu: ARh+
demirbilisim yazdı:
slm arkadaşlar aslında ben yeni konu açacaktım benim park sensöründe sorun vardı hani şu sesli olarak mesafeyi söyleyen park sensöründen yani gösterge ekranı yok sadece arka kelebek camının dibine küçüz bir ses çıkaran aparat koydular geriye takınca ordan mesafeyi sesli olarak söylüyor yanlız bu son zamanlarda sesi çok kesilmeye başlamıştı bende kutuyu açtım içinden küçük bir devre kartı ile birde küçük bir hopörlör çıktı bende torna vidayla lehimlere bastırmaya başladım sonra ses bir anda canlandı sedece birkaç sefer çok küçük kesilmeler yaptı bende sorun demekki lehimdeymiş dedim garanti olsun diye lehimi biraz daha ezdim kablo iyice sıkışsın diye uğraşırken ses bir anda gitti bir daha gelmedi benim görüşüm yanlışlık farkında olmadan tornavidayı iki ucada değdirdim kısa devre yaptırdım galiba ama sigortası nerede bilmiyorum bu sonradan takılan sensörlerin sigortası nerede olur bileniz varsa lütfen yardım etsin.
bizim buradaki oto elektirikçiler kasap gibi yağlı paslı üzerleriyle aracın içinde tepinsinler istemiyorum birde bir yeri sökerlerken araç sanki murat 131 gibi davranıyorlar özen göstermiyorlar

Park sensörü geri vites lambasına bağlanır,lambanız çalışıyorsa muhtemelen sigortada birşey yoktur. Sizin sorununuz soğuk lehim ve bunu ancak lehimi yenileyerek çözebilirsiniz,başka türlü sağlıklı olmaz. Ayrıca sıkıştırma yapmaya çalıştırdığınız andada hoparlör tellerini koparmış yada karttı çatlatmışta olabilirsiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2014 13:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: yunus
Kan grubu: orh+
introscan yazdı:
demirbilisim yazdı:

Park sensörü geri vites lambasına bağlanır,lambanız çalışıyorsa muhtemelen sigortada birşey yoktur. Sizin sorununuz soğuk lehim ve bunu ancak lehimi yenileyerek çözebilirsiniz,başka türlü sağlıklı olmaz. Ayrıca sıkıştırma yapmaya çalıştırdığınız andada hoparlör tellerini koparmış yada karttı çatlatmışta olabilirsiniz.

karta zarar gelemez kart ayrı hopörlör ayrı yani karta hiç dokunmadım aslında bende havya var lehimleme yapabiliyorum ama şu taç şeklinde kafaya geçirilen kulaklıklardan parçalayıp içinden çıkan hopörleri denedim çalışmadı tabi lehimlemedim ama elimle bastırdım bir tık dahi demedi bende bende sigortasından şüphelendim.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 13 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: