toygun yazdı:
Maalesef hiç anlamıyorum detailing'den

Ama organizasyon olursa, su malzemeleri alalım böyle uygularız diye gösterecekseniz, her türlü varım

baygölge18 yazdı:
:( gençler bende gelirim.benim araç siyah benim aracada cila falan yaparsak.bende bu konularda beceriksizimde.
Pasta dışında diğer cila ve temizlik işleri basit arkadaşlar. Profesyonellik gerektirmiyor. Pasta için işi iyi yapan bir yerde sadece pasta yaptırılıp diğer tüm cila ve temizlik işlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Bunun için bir yerle anlaşıp toplu pasta yaptırabiliriz arkasından cila işine girebiliriz. Makina almak çok gereksiz çünkü bir araca pasta 2 yılda bir tavsiye ediliyor. Duruma göre değişebilir tabi... Rötüş ihtiyacı olanlar için pasta öncesi rötüş yapılacak yerlerde halledilebilir bu arada. Pasta ile rötüşlu yerler bir nebze daha kayboluyor çünkü...
Pasta yapılmış araca kil+cila+wax işi en fazla 2 saat sürer

Fakat toplu bir şekilde sırasıyla yaparsak belki 2 saatte tüm araçların işi bitebilir.
Malzeme temini için en ideal yer ise;
http://erdemboya.ticiz.com piyasadaki en uygun ve kaliteli ürünler burada...
İlk bahara doğru organize olalım. Hem toplanmış oluruz hemde toplanmanın bir faydasını görmüş oluruz

Büyük carrefour gibi alışveriş merkezlerinin otoparkları bu işlere uygun yada su felan temin edebileceğimiz şehir ormanlarıda ideal. Anadolu ve avrupa yakasında çok alternatif var...
Konuda bu arada hakketen dağıldı kusura bakmayın