Zaman: 08 Kas 2025 22:15

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2014 01:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: osman
Araç: Lancer
Meslek: serbest
Kan grubu: 0 po
Merhabalar Foruma yeni dahil oldum.4 Mart itibariyle 1.5 Lancer İnform A.T. sahibi oldum.Aracımda Hız sabitleyici ve park sensörü yok.Park sensörü birinci önceliğim.Sonrasındada hız sabitleyici geliyor.
Sonradan park sensörü montajının yapılabileceğini düşünüyorum.Hız sabitleyici hakkında bir bilgiye ulaşamadım.Sonradan uygulanabiliyormu acaba?Ankarada yaşıyorum.Park sensörü orjinal 850 tl diye bir yerlerde okudum ama tekrar bulamadım.Tahminimce piyasada 50-100 tl ye alınanla aynı işi gören sadece sesli uyarı yapan bir sensör olabilir.Bu fiyata aracımızı fazla delip tahribata uğratmadan wireless li kameralı bir park sensörü tavsiyeniz varmı.Yada verim alınabilirmi bu uygulamadan.Ankarada kimden bulabiliriz.Kime yaptırabiliriz.
Aslında soracağım başka sorularda var ama tek başlıkta uygun olurmu bilmiyorum.2009 1.5 İnform Lancerin Baz modelinin standartları nelerdir bulamadım.İşten güçten yavaş yavaş keşfediyorum aracımı.Özellikle ESP varmı nasıl anlarım varsa.Bu özelliği bilmeden mi aldın derseniz açıkçası ilan sahibi malum sitede ESP kutucuğunu işaretlemişti yüzyüze görüşürken araya bir çok telaşenin girmesi nedeniyle unutuyor insan birde markanın verdiği güven var tabi ESP siz değildir canım diyorsunuz içinizden.
Şimdiden teşekkür ediyorum.Aracı kullandıkça hazır bilgi almak dışında bilgi ve deneyimleri aktarma ümidiyle şimdilik hazırcılık yapacağım.Kusuruma bakmayın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2014 01:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: Toygun
Araç: yok
Meslek: yok
Öncelikle hayırlı olsun aracınız, park sensörü konusunda çok bilgi sahibi değilim.
Ama inform baz donanimdir, yani alaşım jant, sis fari ve ESP bulunmuyor :(
Hız sabitleyici konusunda da maalesef hazır bir ürün bulunmuyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2014 02:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: osman
Araç: Lancer
Meslek: serbest
Kan grubu: 0 po
Teşekkür ederim.ESP bulunmamasına üzüldüm.Aslında hem şehiriçi hemde uzun yolda sakin kullanıyorum ama ESP sayesinde ailesiyle birlikte bir kazayı kurtarmış arkadaşım var. Güvenlik birinci öncelik benim için ama ummuyordum gerçekten.Birde RUSH diye bir film var o filmdede bu konuyla ilgili bir nüans geçiyor tavsiye ederim güzel film.
Park sensörü konusundada bilgi edinirsem iyi olacak.Teşekkür ederim Toygun kardeşim.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: