Zaman: 16 Eki 2025 08:46

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 Ağu 2014 19:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Eray
Araç: 2005 Lancer 1.6 plus
Meslek: Doktor
Herkese merhabalar..yaklaşık iki yıldır uğraştığım bir tekleme problemim var..sorunun %95 bobin olduğunu biliyoruz..sorunu biliyorsan niye iki yıldır almadın diyebilirsiniz ama çok uzun konu o :) .. neyse sizlere asıl sormak istediğim..şuanda aracımda denso bobin mevcut orjinal ..iki ay önce aldım..diğer bobinimde arızalı..başka sıfır orjinal denso bulamadım hiçbiryerde..ama şuanda uygun fiyata 2 tane ngk bobin buldum onlarda orjinal..sorum şu : 700 lira verip servisten bir denso orjinal bobin daha mı almalıyım , yoksa bir ngk alayım (ngk-denso uyum sorunu yaşar mıyım? ), yada yaklaşık 500 tl vererekten iki tane ngk bobin mi almalıyım..Aracım 2005 lancer 1.6..Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Ağu 2014 16:05 

İsim: Ahmet
Araç: 2004 Lancer AT
Meslek: Teknisyen
Kan grubu: ARh+
Aracımı ilk aldığımda aynı sorun vardı ve o zaman için bir süre idare etsin diye ucuz çin malı bir bobin aldım. Belki benimki şans ama şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı. Bir yılı aşkın süredir bu şekilde kullanıyorum. Ben sorun yaşamadıysam sizin ngk ile uyum sorunu yaşamanız çok zor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ağu 2014 11:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
ngk bobilerde sorun yaşayan kimse yok 2 adet almak mantıklı aracı uzun süre kullanacaksanız alınabilir.Fakat Hurdacılardan Orjinal bobinde temin edebilirsiniz.150-200 lira aralığında alırsınız.Yada hmet beyin dediği gibi yan sanayi alıp 65-70 TL kullanabilirsiniz.Sıkıntı olmaz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Ağu 2014 14:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Eray
Araç: 2005 Lancer 1.6 plus
Meslek: Doktor
yan sanayii bobin denedim..araba marşa basmıyordu yan sanayi bobin ile..bir ngk bir denso risk zannedersem..onu dene bunu dene açıkçası bir orjinal bobin parası çoktan gitti :) ama densoya çok sıcak bakamıyorum artık..iki tane ngk bobin alayım ben en iyisi..ha birde sormak istediğim bir konu acaba benim arabanın orjinal ngk bobin desteği varmı ? yani şase numarasından girince acaba ngk çıkıyormu..çünkü bujilerde ngk çıkıyor..bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim..

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: