Zaman: 12 Kas 2025 23:51

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 80 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2014 09:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kenan
Araç: birsekiz cevete
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0rH+
ibrahim61 yazdı:
sağol abi ins bende denk getiririm :)birde evo x tampon kullanan arkadaşlara sorum olucak peçe otomativ harici bu işi kaliteli yapan başka bir yer varmıdır ?takdıran arkadaşlar memnun mu ?ön tamponla alakalı sürtme proplemleri yaşıyorlar mı?

umarım gönlüne göre bulursun bir tane bir sekiz, beklentilerini kestiremiyorum emme genel olarak pişman etmiyor alanı... peçe'nin ürünleri fiber olmasına rağmen gerçekten çok kaliteli... aslında şöyle demek daha doğru olur, türkiye sınırları içerisinde en iyisi... orjinaline kıyasla yere daha fazla yaklaşıyor araç, sürtme riski de artıyor illaki... kullanan birçok arkadaş var, onlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur aslında...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2014 21:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: lancer 1,8 cvt
Meslek: makina imalat
Kan grubu: A+
Orjinalini bile sürtüyorum ben yollarda sıra dağlar var :-)

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2014 23:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: SİNAN
Araç: Bakacağız...
Meslek: Araştırmacı
Kan grubu: ARH+
Tatar yazdı:
Ben daha yaklaşık 1 ay önce aldım, 1.5 den 1.8 e geçtim be iyikide geçmişim:) Bende burdan buldum arabamı, Sinan abiye selamlar :D

Selam Erkan kardeşim, sen aldığında sitede 22 ilan vardı şimdi 12 kalmış. Millet temiz yada kazalı demeden 1.8 alıyor. Kapanın elinde kalıyor kazasız belasız kullan kardeş.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 01:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: ibrahim
Araç: opel astra
Meslek: finans
fleshget yazdı:
ibrahim61 yazdı:
sağol abi ins bende denk getiririm :)birde evo x tampon kullanan arkadaşlara sorum olucak peçe otomativ harici bu işi kaliteli yapan başka bir yer varmıdır ?takdıran arkadaşlar memnun mu ?ön tamponla alakalı sürtme proplemleri yaşıyorlar mı?

umarım gönlüne göre bulursun bir tane bir sekiz, beklentilerini kestiremiyorum emme genel olarak pişman etmiyor alanı... peçe'nin ürünleri fiber olmasına rağmen gerçekten çok kaliteli... aslında şöyle demek daha doğru olur, türkiye sınırları içerisinde en iyisi... orjinaline kıyasla yere daha fazla yaklaşıyor araç, sürtme riski de artıyor illaki... kullanan birçok arkadaş var, onlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur aslında...

abi yorum için eyv sağol :)herkes peçenin malı için kaliteli diyo fakat adamlar 3200 tl + kdv yazmışlar çok tuzlu:)evet birde x tampona sahip arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim .

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 01:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: Mitsubishi 1.8 CVT
Meslek: Sağlık
Abi yarın sana resim yollıycam, kit takılıyor yarın:) Peçenin ürünleri fiber değil bu arada...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 01:30 
Kullanıcı avatarı

Tatar yazdı:
Abi yarın sana resim yollıycam, kit takılıyor yarın:) Peçenin ürünleri fiber değil bu arada...

eyv abi yarın resimleri merakla bekliyoruz :)peki fiber değilde ne kullanıyorlar abi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 01:33 
Kullanıcı avatarı

birde bu araç için ne dersiniz abiler?49 dan 48 e inmiş bu arkadaş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 5644/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 02:46 
Kullanıcı avatarı

çok uzun zamandır malum sitede görüyorum bu aracı da kimsenin malına hayt hoyt diyecek değiliz... belliki uğraşmış arkadaş...

ön tampon ve yan marşpiyeller değişmiş, arka tamponda da ek parça var... hem 2011, hem lpg'li, hem 65binde, hem hata yok, hem de evo kitli... anlamsız 45 ve üzeri isteyen adamlardan daha samimi geldi bana... ha şöyle bir konu var, orjinal tampon ve marşpiyelleri de yanında verirse 48 kendi içinde tutarlı... hem onlar da ciddi para bikerem (!)

bu modifiye işleri türkiye'de zor, boş alıp yaptırmak yerine yapılısını almak stresinden kelli daha mantıklı...

@tatar
erkan, abi bizle de paylaş yahu fotoları... ayrıca ben önceki 1.6 için arka tampon aldımdı, bildiğin fiberdi... o kısmı anlamadım bak, nassı yani fiber değil?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 06:22 
Kullanıcı avatarı

Kenan kardeşim özellikle sormuştum fibermi diye, değil dediler. Bişey dediler ama unuttum şimdi :D Taktırmadan önce sorarım tekrar. Zaten fiberse taktırmam bile, benim önceki aracımda ki eklerde fiberdi ve çok kolay çatlama yapıyordu. Birde fiberse fiyat abartı olmuş olur...Piyasada komple kit 1.200-1.350 TL arası fiber olanlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 11:16 
Kullanıcı avatarı

fleshget yazdı:
çok uzun zamandır malum sitede görüyorum bu aracı da kimsenin malına hayt hoyt diyecek değiliz... belliki uğraşmış arkadaş...

ön tampon ve yan marşpiyeller değişmiş, arka tamponda da ek parça var... hem 2011, hem lpg'li, hem 65binde, hem hata yok, hem de evo kitli... anlamsız 45 ve üzeri isteyen adamlardan daha samimi geldi bana... ha şöyle bir konu var, orjinal tampon ve marşpiyelleri de yanında verirse 48 kendi içinde tutarlı... hem onlar da ciddi para bikerem (!)

bu modifiye işleri türkiye'de zor, boş alıp yaptırmak yerine yapılısını almak stresinden kelli daha mantıklı...

@tatar
erkan, abi bizle de paylaş yahu fotoları... ayrıca ben önceki 1.6 için arka tampon aldımdı, bildiğin fiberdi... o kısmı anlamadım bak, nassı yani fiber değil?

abi arkadaşla görüştüm ön tamponun orjinali yok oda istanbul yıldızlardan aldığında öyleymiş arka tampon ek yerine orjinal evoda ki gibi olsa iyi olurmuş :)birde tartarini lpg hakkında bilgisi olan varmıdır ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 11:20 
Kullanıcı avatarı

bu arabanın hakkı budur arkadaş diyecek olan var mı fikirleriniz nedir?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2014 11:23 
Kullanıcı avatarı

Tatar yazdı:
Kenan kardeşim özellikle sormuştum fibermi diye, değil dediler. Bişey dediler ama unuttum şimdi :D Taktırmadan önce sorarım tekrar. Zaten fiberse taktırmam bile, benim önceki aracımda ki eklerde fiberdi ve çok kolay çatlama yapıyordu. Birde fiberse fiyat abartı olmuş olur...Piyasada komple kit 1.200-1.350 TL arası fiber olanlar...

abi sen şimdi peçeyemi taktırıcan?lütfen resimleri at :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2014 02:18 
Kullanıcı avatarı

vedat ve erkan, sitelerine tekrar baktım da, yok abi kesinlikle plastik değildi bana gelen... frp diye geçiyor malzeme, ha fiber mi yoksa fiber'in bir tık daha mı üstü bilmiyorum... aydınlat bizi cihan :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2014 03:25 
Kullanıcı avatarı

Karbon Fibermiş:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2014 12:25 
Kullanıcı avatarı

Fiberglass carbon fiber aynı şeyler işte Polyester duş kabini tekne aklına gelirse yaparsın

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2014 15:18 
Kullanıcı avatarı

Karbon fiberle, Fiberglass kesinlikle aynı şey değil. Karbon Fiber en sağlam malzemelerden bir tanesi, F1 arabaları, Motorsikletler genelde Karbon Fiberden üretilir hem hafif hem sağlam olduğu için.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Kas 2014 18:46 
Kullanıcı avatarı

Fiberglass Karbon Fiber kadar dayanıklı değil, mesela normal camda var, kurşun geçirmez camda:) İkiside cam sonuçta:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2014 23:09 
Kullanıcı avatarı

Bişey sorcam, ben 100/12 litrenin altına kolay kolay düşemiyorum, normal bir durummu? 2 günde bir 100 TL lik benzin almak durumunda kalıyorum, en son 100 TL benzinle 108 km gitmişim. Biraz(!) fazla yakmıyormu? 8 litrelerden söz ediliyordu, eğer böyleyse bir EVO alayalım bari:/

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ara 2014 23:24 
Kullanıcı avatarı

Trafikte normal ben lpg taktım kurtuldum 32-35 kurus trafikte. 25 lt ile 160 km 54 tl bir başka deyişle diyim uzun yolda düşüyor yakıt birde soğuk hava 10 km altı git gel yaparsan benim gibi fazla yakıyor.
Öncesinde benzin trafikte 60-65 kuruş
İlk aldığımda keşandan istanbul 8 lt ortalama idi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Ara 2014 00:09 
Kullanıcı avatarı

Cevaplar için teşekkürler, önceki aracımdan daha fazla yakacağını bekliyordum ama açıkcası bu kadarını beklemiyordum. Neyse gülü seven dikenine katlanır diyelim...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 80 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye