Zaman: 19 Kas 2025 02:14

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 19 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 20:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: hüseyin
Araç: 2011 COLT ELEGANCE AMT
Meslek: temsa
Arkadaşlar bu yazımı sizi bilgilendirmek için yazıyorum sizde okuyun sigorta yaptırırken kesinlikle dikkat edin 14 ocakta sigortam bitiyordu ve ocak 2 de istanbul generali den sigorta teklifi için aradılar 208 tl ye yapalım dediler banada mantıklı geldi parayıda ayın beşinde yatırdım aradım paranızı yatırdım diye tamam dediler sigortanızı zamanı gelince yeniliyecez diye tamam dedik kapattık bende ayın 30 unda akşam tatilde memlekete gidecem iş dolayısıyla ilgilenemedim sigortayla sisteme girdiler mi diye arayım dedim aradım Police geç geliyor sigorta işleme girmiştir ben bu saatte sigortayı kontrol edemiyorum dedi biraz köpürdüm ama ben yola cıktım olacak ya niğde yol ayrımında çevirdiler alkol muayinesi durdum polis geldi üfletti beş dk sonra geldi aracın sigortası yok araç bağlanacak sigorta şirketini tekrar aradım kadın hala işlem yapamam diyor sonra polis aracı bağladı diğer gün sigortayı tekrar aradım gözümüzden kaçmış dediler şuan mahkemeye verdim benim bütün zararımı karşılayacaz dediler ama ben mahkemeye verdim sizede önerim böyle şeylere girmeyin aracın policesi bir ay sonra geliyor tüm saçmalık 88 tl sigorta yok diye ceza yedim 70 tl park ücreti ödedim haftasonum zehir oldu çocuklar gece 11 de soğukta yolda kaldılar sigorta şirketinizi böyle internet üzerinden yaptırmayın

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 23:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: lancer 1,8 cvt
Meslek: makina imalat
Kan grubu: A+
Sigortacınız sağlam olsun güvenilir olsun misal ben 7 -8yıldır axa ile çalışırım sigortacımı. Telefon dışında görmedim kart bilgilerim onlarda var eş dosta dahil yaptırıp kartından çekin derim bana direk MAİL gelir poliçe ve pos çekim ücreti ile alakalı geçmiş olsun tutmuşken öttürün işlerini iyi yapsınlar

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Şub 2015 23:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: Rıfat
Araç: Mitsubishi Carisma Avance 2001
Meslek: öğretmen
Gecmis olsun. Sanssizlik bu ya hepsi pes pese gelmis.

Motorola cihazimdan gonderildi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2015 00:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: 2013 Lancer Invite MT
Meslek: coder
muratyayla yazdı:
Sigortacınız sağlam olsun güvenilir olsun misal ben 7 -8yıldır axa ile çalışırım sigortacımı. Telefon dışında görmedim kart bilgilerim onlarda var eş dosta dahil yaptırıp kartından çekin derim bana direk MAİL gelir poliçe ve pos çekim ücreti ile alakalı geçmiş olsun tutmuşken öttürün işlerini iyi yapsınlar

Ne kadar güvenilir olursa olsun, kart bilgilerinizi vermemelisiniz bence, böyle durumlar için sanal kart oluşturup onu verseniz daha sağlıklı olur. Ne kadar çekilecekse limit tanımlarsınız, onlar da çeker.

Bu arada Hüseyin Bey size de geçmiş olsun, ama işin peşine düşün, mağduriyetinizin -en azından- maddi karşılığını bırakmayın şu şirkete; satmak için o kadar reklam yapıyorlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2015 09:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: hakan
Araç: Hyundai i20 1.2 Elite Blue 2015
Meslek: Havayolu
Kan grubu: a+
Çok geçmiş olsun. Şanssızlık falan değil, tamamen şirketin rezilliği bence.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2015 10:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Engin
Meslek: Serbest
Sakınılan göze çöp batar misali olmuş.
Sigortanın yenilendiğini bir şekilde teyit etmeden ödemesini yapmamak gerekir. Tabii, kredi kartıyla ödemede ise güvenilir acentelerle çalışmalı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2015 11:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: rich5053
Araç: Colt 1.3 İnvite AMT
Meslek: Kamu
5 yıldır sigortam net ile çalışıyorum hem sigorta hem kaskoyu onlar yapıyor. Bittiği gün işlem yapıyorlar ve aynı mail atıyorlar peşinden 3 4 gün sonra poliçe geliyor kargoyla. Bu sene 25inde kasko bitiyor generali sigorta 15 gün önce teklifini sundu sigortam net henüz erken zamanı var diye teklif vermedi. Generali bana pek mantıklı gelmiyor sigortam net daha cazip fiyatlar sunuyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2015 20:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erol
Araç: 2007 Colt MT İnvite
Meslek: memur
Kan grubu: Arh+
Allah korusun kaza geçirmemişsiniz buna şükredin. sigortasız çok kötü olabilirdi. büyük geçmiş olsun. ben de içime sinmeyerek ucuz diye generali yaptırdım ama seneye bu olmayacak kesinlikle. axa dan devam edeceğim.

Navitech NX145R
Sis Farı aranıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Şub 2015 21:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: lancer 1,8 cvt
Meslek: makina imalat
İki üç kez bilgilerimi kullanıp kartımdan çekim yapan firmalar oldu itiraz ettiğim zaman bankaya iptal edildi sonuçta karşı taraf ispatlamak zorunda

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2015 15:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: hüseyin
Araç: 2011 COLT ELEGANCE AMT
Meslek: temsa
çok saolun sigorta şirketleri böyle yani parayı aldılar gözümüzden kaçmış dediler sonrada dediler ki siz bizi arayıpta para yatırdığınızı söylemediniz dediler bende gözümüzden kaçmış dediklerini hepsini telefonun ses kaydına aldım şirket avukatıda abi iyi para alırsın diyor ama bilmiyorum parayı geçtim arabayla kaza yapsaymışım yaralamalı falan başıma gelmedik iş kalmazmış yinede şükürler olsunki polis durdurdu da öğrendik sizinde aklınızda bulunsun internet üzerinden yaptırsanız dahi police elinize gelmeden yola falan çıkmayın

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2015 15:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: 2013 Lancer Invite MT
Meslek: coder
E-devletten sigorta poliçelerinizi kontrol edebilirsiniz arkadaşlar. Bu vesileyle bunu da hatırlatmak isterim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2015 18:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: caner
Araç: 2011 Lancer invite sr
Meslek: zabıt katibi
Kan grubu: 0Rh+
Sigortasız araç yolda olmasın tamam da bu devletin vatandaşı yolda bırakıp ne haliniz varsa görün tavrı da yanlış bence başka türlü bir çözüm getirmeliler... Çok geçmiş olsun. Geçen sene bir tanıdığında başına gelmişti köyden çıkmayan insan çoluk çocuk düğüne giderken yolda polis çevirip aracı bağlamıştı gece vakti nerden bulacan sigortacı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2015 01:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kaan
Araç: 2009 Colt AMT
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: 0Rh-
İnternet veya bayi farketmez. Bence sigorta ve kasko için yaptıracağınız şirketi de araştırın. Ben de yeni kasko yaptırdım. axa güzel fiyat verdi. lakin yaptığım araştırmalarda hiç hoş olmayan ve müşteriyi yıpratıcı şeyler gördüm. onun yerine Mesut sağolsun bir tanıdığı vasıtası ile fiyat aldı. ışık sigortadan yaptırdım. axa'ya göre 250TL fazla verdim ama ikisi arasında şikayet konusunda dağlar kadar fark var. Axa'da arac servise çekilse dahi 1-2hafta bekletilip sanayiden tamir teklifleri toplanıp aracın dışarıda yaptırılması, serviste yapılmaması için müşterinin zorlanması gibi, hayati parçalarda tamire gidilmesi(direksiyon kutusunu revizyonu gibi) saçma sapan işler var. sırf 3 kuruş uygun olsun diye müşteriyi bezdiriyorlar... Allah korusun kaza yapmadan şirketlerin iyi olup olmadığını anlayamazsınız. Sırf 2-3 evrak işi hızlıca hallediliyor diye şirket iyi demek değildir.

Ayrıca hiçbir şekilde kartınızın numaralarını şifrelerini başkalarına vermeyin. Artık bankacılık sistemi değişti. İtiraz dahi etseniz ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bankalar artık kendilerini sağlama almış. Onların sisteminden kaynaklanan bir sorunda çözüm buluyorlar. Eğer banka tarafında sıkıntı yoksa bunu yapmayabilirler...

Güncel: 99200 km (100500 km bakım)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2015 10:28 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Eskiden emek Sigorta'da çalıştım, iflas sürecinde. Poliçe kesmeyip tasfiye işlemleri yapıyorduk. o dönemde batacak Sigortaları duyuyorduk, hepsinin ortak özelliği, bol reklam vermeye başlamaları.mesela 2003 yılında her maç başlayınca kapital sigorta başarılar dilerdi. bizde acı acı gulerdik. ucuz poliçe ve bol reklam varsa bilinki amaç " son bir hamle ile cebi doldurmak; Nasıl sa Sigortalar birligi garanti fonu teminatı var. Onlar vatandaşa öder "

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2015 18:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fırat
Araç: Lancer için Beklemedeyim
Meslek: Bilgisayar Programcılığı
Çok geçmiş olsun, canlarına okuma zamanı. Affetmeyin zarardan ziyade yaşattıkları kötü anılar içinde tazminat talebinde bulunun. Gözden kaçmış ne demek yahu? Terbiyesizliğin boyutuna bakın. Sanırım en az sizin kadar sinirlenmişimdir bunu okuyunca.

Bende geçen aracımı kaza sonucu servise verdim, bir çamurluk ve far değişti. Toplam 3 haftada. zönk oldum ilk etapta. Sonra aracı teslim alacağım gün baya bi carladım. Birde bagajımı dağınık bırakmışlardı eyvah eyvah. Sonra müşteri ilişkilerinden birisi geldi, konuştuk ettik websitesi yaptıracaklarmış işi bana verdiler de öyle sakinledim :)

Tekrardan çok geçmiş olsun

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2015 08:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: haluk
Araç: Mitsubishi Lancer Sport Sedan 2013
Meslek: Mühendis
Kan grubu: 0Rh+
Hocam şirketler de biliyor ki böyle bir mağduriyet durumunda en fazla birkaç kişi çıkıp hukuksal yollara basvurur. Çoğu insan lanet edip geçer. Bu rahatlığı onlara verenleri sorgulamalı bence. Gerçi aldıkları o âhlar sonradan çıkıyor hepsinden de...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2015 12:08 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

hem onların ah çekme cezasına engel olma: teşebbüs dahi etmelerini engelleme
hem de vatandaş-müşterilerin koyun gibi muamele görmesini engellemek: kendimize milletimize hakaret ve küçümsemeyi engellemek için mutlaka şikayet edilmeli. nasıl ki seçimde oy kullanarak idareyi şekillendiriyorsak özel sektörü de şikayet prosedürlerini yaparak şekillendirmeliyiz. yoksa TÜRK SÖYLEMEZ SÖYLENİR lafının altında koyun olmaya devam ederiz. ben daha 3 ay içinde prins-Tüv hakkında hem kendilerine hem de Şİkayetvar.com'a şikayet ettim. şikayetvar.com sizin avukatınız kadar etkili ucuz ve kolay bir yol.Tüv 2. muayenede gardiyan gibi davranmayı bıraktı müşteri velinimettir mantığına geldi. prins lpg regülatörü(kafayı değiştirdi). tabi prins yeni kafa değil işlem görmüş turbo parça gönderdi. şimdi avukat arkadaş aracılığı ile ihtarname çekip paramı geri alacağım vermezlerse tüketici mahkemesine gideceğim.
size yıllar önce citibanka gönderdiğim mütevazi edepli yazımı aşağıya ekleyeyim. yazışma sonrası citibank taleplerimi kabul etti 1 kuruş zararım olmadı birde özür dilediler 2 sene önce arayıp: sizi üzmüşüz barışalım diye telefon geldi. ben hayır deyince nedense o meşhur müşteri hizmetleri ısrarını yapmadılar :D
CİMRİBANK Yetkililerin Dikkatine;

1- Dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsunuz; ey yabancı sermaye! Türkiye danışmanın kim???

2- Ne hakla Türklere karşı tüketici haklarına aykırı hareket etme cesaretini gösteriyorsun. Sen bizi koyun mu sandın milli şair m. Akif ersoy ne diyor: uysal koyunum amma bükülmeye gelmez boynum

3- Siz tam bir kapitalizm çocuğusunuz!!!!!!!!

4- Kredi kartı başvurusunda bulundurmak için yaptığınız görüşmede yalan söylediniz. Nerdeyse öpülmedik yerimi bırakmadınız!!!!!! 5.000 (beşbin) tl. Limitli ise alayım. Ödemelerimi tek kartta birleştireyim dedim. Tamam dediniz ve bastık imzayı.

5- Kredi kartı teslim edildikten sonra kontrol için yapılan 2-3 görüşmede ısrarla teminat bedeli 5bin olması şartıyla kartı kabül ettiğimi bu nedenle benden istediğiniz bilmem kaç gün içinde 35 tl.lik alışveriş isteğinizi ( kapitalistçe) teklifinizi kabül etmedim.

6- Kartın kargo poşetini bile açmadım. Kart numarasını o yüzden yazamıyorum. Kredi kartınız bakire bir kız misali emin şekilde muhafaza ediliyor. Zarfın yırtılan bir tarafı dahi yok!!!! Biz türkler namahreme el uzatmayız. Bu namahrem kılıklı tuzak afetlere de kanmayız!!!!! BİZ TÜRKÜZ. M.KEMAL ATATÜRK niye “ne mutlu türküm diyene” demiş. Milletimizin seciyesinin böyle güzel hasletlerine binaen tabiki. Rastgele söylenen politik laf değil bu. Bunları sana TÜRKçe isimli danışmanların (türk diyemeyeceğim) söylemedi mi. Bizde herşey para değil.

7- Poşetini dahi kirletmediğim kart kızınızın!!! bu başlık parasını istemek de nerden çıktı.

8- Bütün bu anlattıklarımdan sonra sorarım size nerden çıktı bu “yıllık kart ücreti” biz Deli Dumrul’un torunlarıyız haraç vermeyiz. Haraç karşılıksız zorla alınan paradır. Siz bana ne hizmet verdiniz ki yalan söylemekten başka!!! Hem yalan söyleyin (kart limiti hakkında) hem de harcını alın.

9- Bari kuyruklu yalan söylemeyin: kanuna aykırı olarak yıllık kart ücreti almayın. Sizi gidi kanunsuzlar sizi (citi)!!!!!!!!!!!!

10- Yıldız olunmaz yıldız doğulur: siz kuyruklu yıldızsınız!!!! Çok doğru bir söz ama şu daha doğru bir söz PİÇ OLUNMAZ PİÇ DOĞULUR.!!!!!!!!!

11- Şimdilik meseleyi ele alış tarzım böyle :yok eğer hala kredi kartınızda (kartımda, demiyorum) adıma borç bakiye görürsem sizi İzmir’e dökerim. Türkiye’ye geldiğiniz gibi gidersiniz. 3 YÖRÜK bir araya gelince devlet kurarmış derler. Ben zaten dört kardeşim. !!!!!!!!!!!!

12- Sonuç olarak; borç: ekstre borç silinecek, kart iptal edilecek, TÜRK MİLLETİ adına benden özür dilenecek, maille olursa ekstre misali sevinirim.

13- Netice-i taleplerim gerçekleşmezse her türlü yasal yollara başvurarak benden çarpmaya çalıştığınız 35 TL.nin kat kat fazlasını sizden söke(!) Söke(!) Alırım.

Not: bir daha kandırarak kart verip 35 TL. ittirmeye çalışmayın. Yemezler. Çünkü domuzlar!!!!! Necistir!!!!!!!! (sinek-saz vs.)

EK: kredi kartıNIZIN hesap özeti

CİTİBANK KART MAĞDURU

İLHAMİ

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2015 12:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: hakan
Araç: Hyundai i20 1.2 Elite Blue 2015
Meslek: Havayolu
Kan grubu: a+
Sağlam yazmışsınız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2015 13:12 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

dikkat edilecek husus asla doğrudan bir hakaret yok :D
aklıma gelmişken ekleyeyim nasıl ki lpg markası kadar ya da daha önemlisi montaj yapan ustadır. aynı şekilde sigorta firmasından daha önemlisi ACENTE dir. (batma sürecindeki bol reklam ucuz poliçeli şirketler ve acenteleri için bişey diyemem). şuan Anadolu sigorta ile çalışıyorum ama sebebi acentedir. bilen bilir tamamen karşı tarafın hatası ile aracım pert olmuştu. aracı perte çıkartmadan ben aldım daha sonra güneş sigorta poliçeyi iptal etti. o kadar acente dolaştım ya poliçen sigorta şirketince iptal edilmiş diye sigortalamadılar ya da 5bin tlye varan yıllık maliyet çıkardılar. şimdiki acentem ise abi kusur karşı tarafta kazasız ve zamsız sgortalarız dediler ve normal 800TL civarı poliçe yaptırdım. volvoyada carismanın poliçesi üzerinden 150 TL. fark vermiştim, devam ediyoruz.
kasko kapsamı açısından 3-5 liradan kaçmayın haberlere de çıkan söğüt pazaryeri-otoparkında çatı altındakalan araçların çoğu kasko kapsamında olmadığından mağdur oldu halbuki 15-30 TL fark ödenince bu durmda kasko kapsamında olacaktı. tabii vatandaş kaskonun kapsamını değil de fiyatına baktığından acentelerde düşük kasko nun fiyatını bahsedip kapsamını gündeme getirmiyorlar.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 19 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: