Zaman: 16 Eki 2025 17:06

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2015 18:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: B
Sayın arkadaşlar geçen gün aracım park halindeyken, bir başka araç dönüş yaparken, aracımın sağ arka tamponu ile sağ arka çamurluğuna sürttü, bunun sonucunda çizikler ve hafif bir göçük oluştu. Aracımı gösterdim, parça değiştirmeyi gerektirecek bir durum söz konusu değil. Ancak Tampona ve çamurluğa parça boya yapılması gerekiyor. Sigorta ya da kaskodan yana herhangi bir sıkıntım yok. Her ikisinden de aracımı tamir ettirebilirim. Ekonomik olarak bir zararım söz konusu olmayacak, o nedenle olayı ekonomik açıdan değerlendirmiyorum. Karar veremediğim konu ise; aracımı Mitsubishi'nin yetkili servisinde mi yoksa Kasko şirketinin anlaşmalı olduğu Oto ze....nith firmasında mı yaptırmamın daha iyi olacağı. Bulunduğum ilde Mitsubishi'nin yetkili servisi olmadığı için tereddüt yaşıyorum. İşçilik, boya kalitesi, renk uyumu v.b. durumlar dikkate alındığında, sizce hangisi daha sağlıklı olur? Beni en çok düşündüren de Kasko şirketinin anlaşmalı olduğu firma aracımın birebir rengini tutturabilir mi? Yol ve zaman zahmetine katlanmamı gerektirecek bir durum var mıdır? (Manisa Merkez'de oturuyorum ve İzmir'e gitmem gerekecek) Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Aracım 2013 Model ASX gümüş gri, garanti kapsamında.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Mar 2015 19:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: lancer 1,8 cvt
Meslek: makina imalat
Kan grubu: A+
Servisten şaşmayın kasko madem neden derseniz daha dün aldım servisten aracımı tamponun değişmesinden yana idi gönlüm tırnakları kırıktı autoking orjinali gibi yapar dediler kararı exper verirmiş neyse axa sigortanın anlaşmalı olduğu çakma autoking yaptık diye yollamış serviste denemişler olmamış tekrar yollamışlar yine yaptık diye yollamışlar yine olmamış en sonunda tamponun değişmesi onaylandı ve yapıldı herşeyi ile serviste

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak: