Zaman: 31 Eki 2025 18:29

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 77 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2015 16:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: tamer
Araç: Asx intense
Meslek: Öğretmen
başlıktanda belli olduğu gibi araç alacağım ancak 2 model arasında gitgeller yaşıyorum Mitsubishi ASX ve Hyundai ix35 ikisinin de artıları eksileri var. ancak son dönemde asx daha ağır basıyor. alan veya alacak arkadaşlar yardım ederse çok sevineceğim. şimdiden herkese çok teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2015 17:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
tabikide asx japon japondur. memnun kalırsınız. yakıt konusunda 4 0 önde

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2015 17:22 
Kullanıcı avatarı

teşekkür ederim hocam

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2015 17:40 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Diğeri daha janjanlı ve aksesuarlı olsa da, ASX daha kaliteli olur. Teknik yönden de daha iyi sonuç alırsınız...

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2015 18:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: TARKAN
Araç: ASX
Meslek: ÖĞRETMEN
Kan grubu: BRH+
nisan 2015 ten beri asx intive kullanıyorum,daha önceki arabam peugeot 307 idi,kullanım olarak bu kadar rahat ve yakıt ekonomisi olan bir araç kullanmadım,gerekli tüm konfor ve güvenlik sistemleri var,almadan önce bende qashgai,ix35 ve kia sportage arasında kalmıştım,araştırmalarım sonucunda asx te karar kıldım,iyikide öyle yapmışım (not= aracımı nissan yetkili servisinden ikinci el olarak aldım,oradaki arkadaşım bile asx i tavsiye etti,elinde aynı fiyata qashgai olduğu halde)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2015 23:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: akif
Araç: ASX INVITE 2013
Meslek: TEKNİK ÖĞRETMEN
Kan grubu: 0rh+
tamer hocam kore-japon olayı sonuçta cep telefonu alıyorsan kore malı al derim ama otomobil alacaksan japon alacaksın öyle nissan gibi avrupa kafa japonda değil orjinal japon alacaksın . alman alacaksanda illaki mercedes olacak gerisi hikaye.
diğer taraftan yakıt olayına gelince 1x35 forumlarına bakarsan genel muhabbet lpg dir. yok yağlı sistem yok kaç kuruş gaz yaktı vesaire vesaire..
bak hocam şu yazıyı oku
viewtopic.php?f=42&t=9659
sonra asx ile ilgili tüm forumlardaki gerçek asx kullanıcılarının yorumlarını oku sonra tüm ix35 yorumlarını oku
sonra aşagıdaki linklerde 2014ve 2015 model asx ve 1x35 ilan sayısına bak
tabi ix35 sıfır olarak asx in 5-6 katı fazla satılmıştır asx satış rakamı 1000 desek ix35 için 6000 desek
asx de 6/1000 yani %0.6 sı asx ini satmak için ilan vermiş
ix35 için 117/6000 yani %1.95 i ix35 i satmak için ilan vermiş acaba niye ?
asx için toplam 6 ilan var
http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pic ... 7_max=2015

buda ix35 toplamda 117 ilan var

hocam burası mitsubishi sevenler clubu ancak sen istediğin foruma bak tüm asx kullanıcıları sana asx diyecektir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 00:12 
Kullanıcı avatarı

yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. yorumlarınızı okuduktan sonra asx ile ilgili düşüncelerim netleşiyor. burada test aracı olmadığı için test etme fırsatım olmuyor.ancak sizler gibi kullanıcı arkadaşlar ile trafikte denk geldiğim arkadaşlara soruyorum. yorumlar ve memnun oluşlar aynı. kullancı diğer arkadaşlardan da alacak diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 08:50 
Kullanıcı avatarı

Vedat bey makyajlı kasa derken 2015 modelleri makyajlı kasa mi oluyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 09:20 
Kullanıcı avatarı

akif06eren yazdı:
tamer hocam kore-japon olayı sonuçta cep telefonu alıyorsan kore malı al derim ama otomobil alacaksan japon alacaksın öyle nissan gibi avrupa kafa japonda değil orjinal japon alacaksın . alman alacaksanda illaki mercedes olacak gerisi hikaye.
diğer taraftan yakıt olayına gelince 1x35 forumlarına bakarsan genel muhabbet lpg dir. yok yağlı sistem yok kaç kuruş gaz yaktı vesaire vesaire.. Vala cep telefonunda da japon iyi bence z3 compact kullanıyorum eşime de g3 aldım keşke onada z3 alsaymışım diyorum
bak hocam şu yazıyı oku
viewtopic.php?f=42&t=9659
sonra asx ile ilgili tüm forumlardaki gerçek asx kullanıcılarının yorumlarını oku sonra tüm ix35 yorumlarını oku
sonra aşagıdaki linklerde 2014ve 2015 model asx ve 1x35 ilan sayısına bak
tabi ix35 sıfır olarak asx in 5-6 katı fazla satılmıştır asx satış rakamı 1000 desek ix35 için 6000 desek
asx de 6/1000 yani %0.6 sı asx ini satmak için ilan vermiş
ix35 için 117/6000 yani %1.95 i ix35 i satmak için ilan vermiş acaba niye ?
asx için toplam 6 ilan var

buda ix35 toplamda 117 ilan var

hocam burası mitsubishi sevenler clubu ancak sen istediğin foruma bak tüm asx kullanıcıları sana asx diyecektir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 09:23 
Kullanıcı avatarı

Vala cep telefonunda da japon iyi bence z3 compact kullanıyorum eşime de g3 aldım keşke onada z3 alsaymışım diyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 10:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Salih
Araç: Auris 2011
Meslek: Memur
Hocam benim fikrim ix35 daha gösterişli belki de konforlu, yakıt tüketimi daha fazla. ix35 GDI teknolojisi kullanıyor mitsunun yıllar önce kullandığı ve bıraktığı bir teknoloji, al sat işinde ix35 biraz daha önde. Bende araç bakıyorum yavaş yavaş ve otomatik istiyorum ama nereye baksam eksileri çok fazla o nedenle asx için daha fazla araştırma yapmaya başladım şimdi. daha sonra asx otomatiği gelirse onu alırım diyorum artık.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 11:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
Aracım 190.000 km.'de ve LPG'li ASX ile ilgili merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz. IX35 mi ASX mi derseniz hantal ve çok yakan IX35 kesinlikle tercihim olmazdı. ASX'e gerçek anlamda rakip Tiguan'dır gerisi hikaye diyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 11:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: twins
Araç: 2015 asx intense
Meslek: eğitim
hocam imkanınız varsa test sürüşü yapın MIVEC motorun tadını aldıktan sonra gözünüzü bu sınıfta başka araç görmez. benim ilk japon aracım şimdi ilerde sedan ikinci bir araca falan ihtiyacımız olursa diye lancerlara da bakmaya başladım :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 12:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: Asx intense 2014
Meslek: Mühendis
Kan grubu: 0+
7 aylık Asx Intense sürücüsü olarak fikrim; Asx' in iç tasarımı en çok eleştirilen yanıdır(Ben de beğenemedim hala). Size iç mekanda yada dış aksesuarlarda hiç opsiyon sunmaz. Ne varsa onu alıp gideceksiniz. Sadece aracın sağına soluna bir takım metal aksesuarlar takarak aracınızı süslü mankene çevirebilirsiniz. Bir Cvt şanzımanı da çok görür, onu da opsiyonlarına eklemez. Dizel deseniz (aslında gerek yoktur hele lpg taktırınca dizelden de az yakıyor, iddia ediyorum) 2012 yılında gelen 1,8 motorlu 4x4 dizel' e ait olduğu vergi dilimindeki acımasız fiyat maliyetinden dolayı pek talep olmadı. Her nedense 1.6 dizeli ancak getirebildiler; sene 2015 :) İlla otomatik alma eğiliminde değilseniz, iç mekandaki sadelik sizi rahatsız etmiyorsa Asx' te ix35' e göre bir eksiklik yada ix35' i ön plana çıkartacak bir farklılık göremiyorum. Hiç ix35 kullanmadım. Bence görüntüsü heybetli, içi dışı şıkır şıkır bir araç. Sadece özellikle şehir içinde ne kadar yaktığını öğrendikten sonra yerinde inceleme isteği bile duymamıştım. Yakıt karşılaştırmalarını incelemenizi öneririm.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 13:43 
Kullanıcı avatarı

yorumlarını yapan arkadaşlara teşekkür ederim. bu yorumlar sadece ben değil diğer asx alacak veya asxi düşünen arkadaşlar için de çok önemli. ix35 in dediğiniz gibi yakıt konusunda oldukça bonkör olduğunu biliyoruz. Hyundai yorumlarını da takip ediyorum bir arkadaşımın bahsettiği gibi yakıt konusu daha fazla konuşuluyor. evet ix35 asx e göre daha janjanlı duruyor. ancak yakıt insanı korkutuyor. tabi lpg taktırmak ister insan böyle bir yakıttan sonra ancak onlarında çok paralar olduğunu okuyoruz. bir arkadaşım bana şunu demişti verdiğin paraya nasıl bir donanım alıyorsun. Ona bak. Sizce doğru mudur bu? (tabi bir benzin istasyonunuz yoksa) oda ix 35 i incelemiş ancak tercihini c-maxten yana kullandı yakıttan dolayı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 14:12 
Kullanıcı avatarı

salih hocam araştırma sonuçlarınızı paylaşır mısınız?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 15:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Salih
Araç: Auris 2011
Meslek: Memur
Tamer hocam, ben 2011 auris kullanıyorum şu an, ön konsol ve arka oturma aralığı mükemmel, kullandığım özellikler olarak çift bölge dijital klima , bluetooth, kendi taktığım hız sabitleyici, müzik sistemi. Bu saatten sonra yakıta ve bagaja bakarım sadece. Ve bana hafif arazide yetecek bir araç gerekli. İX35, chevrolet cruze gibi bir makina, sadece üretimden kalkmadı o kadar. Asx için tek aklıma takılan 2012-2013 model mi yoksa 2014-2015 model mi alınmalı.Ama keşke otomatik seçeneği de olsaydı tadından yenmezdi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 18:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: Asx intense 2014
Meslek: Mühendis
Kan grubu: 0+
Otomatik seçeneği sanırım 2016 yılında Asx' in opsiyon gamına dahil edilecek. İkinci el alacaksanız 2013-2014 makyajlı kasaları tercih etmenizi öneririm. Farkları yok. 2015' leri detaylı incelemedim ama bazı hoş değişiklikler var tabii parası da ona göre. Çok km yapıyorsanız dizel Intense' nin kampanyaya girmesini bekleyin(10. ayda kampanya fiyatı muhtemelen 5-6 bin tl düşer) Ben 2014 sonunda benzinli Intense aldım 6500 km' de Lpg taktırdım ama muhtemelen totalde daha maliyetli olmasına rağmen dizel seçeneği olsaydı dizeli tercih ederdim. Dizel aracımız da var ve düşük devirlerdeki ivmelenmesi, kalkışlarda gaza basmadığınız halde yüksek torku sayesinde zıplayarak kalkması çok hoşuma gidiyor. Tabi alırken verdiğiniz farkı ve bakım maliyetlerindeki farkı kaç yılda amorti eder onun da hesabını yapın. Kazasız sürüşler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 20:02 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Korhan
Araç: 2010 Peugeot 5008
Meslek: Kamu Personeli
Yaklaşık 7 aydır invite ASX kullanıyorum. Bende almadan önce oldukça araştırmış ve yakıt ekonomisi ve güvenlik konularında bence rakipsiz olan ASX' i tercih etmiştim. İyikide etmişim. ASX'ten çok memnunum. GDI motorlarda lpg montajı sıkıntılı. Takılabilen kitler ise 5 bin tl civarında. Oysa ASX BRC My-11 kit ile tam uyumlu (arıza lambası yakmıyor ve start-stop tekrar çalışmada direkt lpg ile başlıyor) BRC nin fiyatı 1900 tl civarında. Aracımı aldığımdan beri 14 bin km. oldu. Aldıktan 1000 km sonra lpg takdırdım. 13 bin km.dir lpg ile kullanıyorum. Basit bir hesapla şuan da benzinde kullanıma göre 2100 tl gibi bir tasarrufum olmuş. Yani 7 ayda lpgnin parasını amorti etmişim. Yakıt tüketimi konusuna da yazmıştım, 110-120 km/saat hızla 355 km. si uzun yol 99 km. si şehiriçi olmak üzere 33,57 lt lpg ile 454 km yol yaptım. Yani 100 km.de 7.4 lt lpg harcamış ASX. Aracı bir kez alacaksınız ama benzin istasyonuna her girdiğinizde ASX aldığınıza memnun olacaksınız. Bu segmentteki bir araca binip 16 kuruş yaktığımı duyanların yüzündeki şaşkınlık ve ASX ile ilgili sorular çok hoşuma gidiyor. ASX'i alın ve keyfini sürün. Şimdiden hayırlı olsun, Allah gönlünüze göre versin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2015 20:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: caner
Araç: 2011 Lancer invite sr
Meslek: zabıt katibi
Kan grubu: 0Rh+
Benim şuan alacak durumum olmasa da ben de heveslenip bir sürü araştırma yapıyorum, yakıt dışında bence çok farklı değiller, sonuçta bir lüks jeep konforu yada sedan kullanım tarzı hiçbirinde olmaz, heybetli olsun hafif arazide yormasın bagajı geniş olsun jeep hissi versin diye suv bakıyoruz, onları da kendi içinde karşılaştırınca ASX dışında suv alınacaksa kesinlikle dizel olmalı, benzinli olacaksa kesinlikle ASX olmalı, yeni asx in dizeli de var da ben 2. el uygun fiyat durumunu göz önüne alarak söylüyorum yoksa sıfır alacaksanız dizel yada benzinli farketmez ----- ASX :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 77 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye