Zaman: 01 May 2026 06:47

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Colt 1.5 DI-D invite
MesajGönderilme zamanı: 19 Eyl 2015 08:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mehmet
Araç: Yok
Meslek: Ogretmen
Arkadaslar merhaba.
Ben sizden Colt 1.5 DI-D invite hakkinda bilgi isteyecektim. Ilk arabam olacak. Araba hakkinda yazilan bi cok sey okudum. Benim ihtiyaclarimi karsilayacagini dusundugum icin bu araca bakmaya basladim. Oldugum ilde Colt 1.5 DI-D invite 2007 model bir arac var. Arac dizel haliyle ve 140 binde. Bu km de bu arac alinirmi? Malum 100 binin uzerinde dizel alinmaz diyorlar kolay kolay. Haliyle km benddde artacak sonra benim rahat satma ihtimalim nedir aldigim paraya. Yada benzinli almak dahami iyi olur. Aylik yapacagim yol miktari tas catlasin 400km olur.
Araci disarda bi iki sefer gordum ama icini inceleme firsati yakalayamadim. O yuzden genisligi hakkinda bir fikrim yok. Bunu niye soruyorum. Uc kisilik bir aile icin bu arac yeterli olurmu. Ben esim ve bebek. Aracin icinden cok bagaji ufak gelebilir mi diye dusunuyorum acikcasi.
Aracin sahibinden.com daki ilan numarsi 231827223
Hasar sorgusuda asagidaki gibi cikiyor. Sizce aracin fiyati nasil. Ne kadar oljrsa uygun olur. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Alıntı:
Kayitlarimiza gore ***3964 Sasi no lu arac 2 adet kazaya karismistir. KZ1: 01/02/2011 Carpma KZ2: 08/05/2008 Carpma EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 5 TL'dir. Sorulariniz icin http://goo.gl/JmGroF YASAL UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icin http://goo.gl/dPUvHw

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Colt 1.5 DI-D invite
MesajGönderilme zamanı: 19 Eyl 2015 12:20 
Kullanıcı avatarı

Aslinda kac gundur forumu okuyorum. Internettende arastirip okudum. Ama insan gene de sorma ihtiyaci hissediyor. Ikinci el icin isin acigi piyasanin hali ortada bazi araclara istedikleri paralari gorunce insanin arac alasi gelmiyor. Bu arac en azindan parasinin hakkini veren bir arac. Satarkende belki digerlerine gore gec satilir ama illaki alicisi cikar. Kaldiki burayi okuduktan sonra satista cok sikinti cikacagini dusunmuyorum.
Ilk arac dizel olursa acemi icin zormu olur. Ne gibi sikintilar yasayabilirim bu konuda.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Colt 1.5 DI-D invite
MesajGönderilme zamanı: 19 Eyl 2015 15:17 
Kullanıcı avatarı

Ilk arac olarak almaya niyetim var colt u. Oncesinde acemiligi atayim diye ufaktan biraz getz surmuslugum var. Ama asil acemiligi alacagim aracla aticam. Bu araca alismak, bunu kullanmak o kadar zor olurmu ki benim acimdan.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: