Zaman: 26 Ara 2025 21:25

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2010 00:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa Uçkun
Araç: Lancer Olacak :)
Meslek: Bilgisayar Öğretmeni
Kan grubu: ARh+
akerimoglu yazdı:
the_patriot yazdı:
Pardon arkadaşlar linki yapıştırmayı unuttum.özür dilerim :)

http://www.araba.com/3161090/Mitsubishi%20Carisma

Sağ ön far değişmiş. Dolayısıyla önden kazalı şüphesi uyandırıyor, muhakkak titizlikle incelenmeli.
Konsol değişip maun kaplama yapılmış. Buradan da aracın çok titiz kullanılmadığı ortaya çıkıyor. Şimdi diğer arakdaşlar bana bu araç 11 yaşında, olacak o kadar demesinler. Nihayetnde adam 11.000,00 TL' lik araca 13.500,00 TL istemiş. Dolayısıyla 4/4' lük bir araç olması gerekiyor.

Araçta LPG yok, dolayısıyla bu arabada sıfır masraf çıksa dahi 1.000 - 1.500 TL LPG masrafı var.
Sunroof yok, bana bu araç GLX değil de GL gibi geldi. Açıklamalar arasına klima var diye yazmış ama, bildiğim kadarıyla GLX' lerde sunroof olması lazım. :fool:

Son olarak araç pırıl pırıl ise teklif edilecek rakam bu araç için 11-11,5 olmalıdır. 13,5' a daha düşük KM' de Avance alınır...

Anladım.Haklısınız.Bende bu paralelde düşündüm ama yinede sizin tecrübelerinize güvenerek fikir almak istedim. Kısacası araç 1.sınıf olsada ki öyle değildir bence genede bu fiyata alınmaz. 11 teklif edeceğim. İnşallah adam beni dövmez bu teklifi verince :P Teşekkürler Ali kardeş :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2010 00:31 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
the_patriot yazdı:
akerimoglu yazdı:
the_patriot yazdı:
Pardon arkadaşlar linki yapıştırmayı unuttum.özür dilerim :)

http://www.araba.com/3161090/Mitsubishi%20Carisma

Sağ ön far değişmiş. Dolayısıyla önden kazalı şüphesi uyandırıyor, muhakkak titizlikle incelenmeli.
Konsol değişip maun kaplama yapılmış. Buradan da aracın çok titiz kullanılmadığı ortaya çıkıyor. Şimdi diğer arakdaşlar bana bu araç 11 yaşında, olacak o kadar demesinler. Nihayetnde adam 11.000,00 TL' lik araca 13.500,00 TL istemiş. Dolayısıyla 4/4' lük bir araç olması gerekiyor.

Araçta LPG yok, dolayısıyla bu arabada sıfır masraf çıksa dahi 1.000 - 1.500 TL LPG masrafı var.
Sunroof yok, bana bu araç GLX değil de GL gibi geldi. Açıklamalar arasına klima var diye yazmış ama, bildiğim kadarıyla GLX' lerde sunroof olması lazım. :fool:

Son olarak araç pırıl pırıl ise teklif edilecek rakam bu araç için 11-11,5 olmalıdır. 13,5' a daha düşük KM' de Avance alınır...

Anladım.Haklısınız.Bende bu paralelde düşündüm ama yinede sizin tecrübelerinize güvenerek fikir almak istedim. Kısacası araç 1.sınıf olsada ki öyle değildir bence genede bu fiyata alınmaz. 11 teklif edeceğim. İnşallah adam beni dövmez bu teklifi verince :P Teşekkürler Ali kardeş :)

Rica ederim.
Siz rakamı teklif etmeden önce arabaya bir bakın. Hoşunuza giderse deyin ki "araç bahsettiğiniz gibi masrafsız ve değişeni olmayan, boyasız bir araç ise 11.000 hayırlı olsun, nihayetinde tüpü, ruhsatı filan bana 13' ü bulacak" ...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2010 01:45 
Kullanıcı avatarı

Ali kardeş başta sen olmak üzere , yine değerli MCT üyelerinin tecrübelerine ihtiyacım var.Galiba bu sefer aradığım carismayı buldum :) Sanırım tek eksiği LPG...Oda olmazsa olmaz değil. Bi bakıp fikir verirmisiniz. 1.6 Comford.2003 model ve 80.000 de..Eğer sizde onay verirseniz adamla tlf ile görüşüp İstanbul'a arabaya bakmaya gidicem. kısmet olursa ve arabada sorun çıkmazsa alıcam. Dört gözle yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... odel/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2010 04:55 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
the_patriot yazdı:
Ali kardeş başta sen olmak üzere , yine değerli MCT üyelerinin tecrübelerine ihtiyacım var.Galiba bu sefer aradığım carismayı buldum :) Sanırım tek eksiği LPG...Oda olmazsa olmaz değil. Bi bakıp fikir verirmisiniz. 1.6 Comford.2003 model ve 80.000 de..Eğer sizde onay verirseniz adamla tlf ile görüşüp İstanbul'a arabaya bakmaya gidicem. kısmet olursa ve arabada sorun çıkmazsa alıcam. Dört gözle yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar...

Hem model yılı hemde Km olarak cazibesi mevcut aracın.
Fiyatta abartı mevcut değil. Eğer dendiği gibi ise araç bence de bulmuşsunuz aracı:)
İstanbulda aracı baktırmak içinde çok seçeneğiniz mevcut olur.
Eğer bakmaya giderseniz siteden bir kaç aklınıza takılan aracın daha telefonunu almanızı tavsiye ederim.
Almazsanız bu aracı onlara bakarsınız.
Hakkınıza hayırlısı.

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2010 10:44 

the_patriot yazdı:

Hocam Comfort donanımda ön sis farları, sunroof, alaşım jant bulunmaz onu söyleyelim.
Bu araca gelince, eğer KM orjinal ise fazla yorulmamıştır. Siz telefonda pazarlığı yapınız. Eğer hala aramadıysanız aracın boya ve değişeni olup olmadığını sorunuz. Tavan harici boyayı da kafaya takmayınız. Değişeni yoksa arabaya nakit 11.500 teklif ediniz. Duruma göre Gaziantep' ten geleceğinizi, titiz olduğunuzu filan da söyleyiniz. Fiyatta bu araç için makuliyet seviyesi 12-13 arasıdır zaten. Bu düşünce ile alabildiğimiz kadar ucuza alalım, LPG masrafını da düşünerek satıcıdan indirim isteyelim.

Daha sonrasında siz buraya gelmeden forumdan bir arkadaşa arabayı baktırırız. Araç İstanbul Anadolu yakasında. Avrupa olsa idi ben gidip bakardım. Anadolu' dan bi arkadaş bizim işimizi halleder...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2010 21:40 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar epeydir takip edemedim forumu , malum tayin sepet işleri
herkese selamlar.bir konuda yardıma ihdiyacım var.2000 mod.yeni kasa carısmam var.sağ ön cam krikosu arızalandı.tayinde erzincana çıkınca elim kolum bağlandı.ne parça var ne usta.bizim araçlarla aynı krikoyu kullanan araçlar var mı acaba, anlaşılan orjinalini buralarda bulamıycaz.bulsakta fahiş fiyattır kesin.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2010 21:59 
Carisma Uzmanı

@sarıca
Ankara veya İstanbuldan telefonla getirtme imkanınız var.

Oto Güven
Adres:Ostim Yıldız Sanayii Sitesi 2.blok No:5 Yenimahalle/Ankara
Gsm:(535) 526 42 32
Telefon (İş):312-3545640
Telefon (Cep):537-6732222

Telefonla sorup bilgi alabilirsiniz.
Ankara Yıldız sanayi sitesindeler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 19:43 
Carisma Uzmanı

@the_patriot
Hocam ilanda ki araç fena değil.
Bir göz atın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-carisma-128-binde-orjinal-1-6-motor-full-servis-bakimli-32325697/detay?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 20:14 

Akşam üzeri eve geldiğimde herzamanki gibi arabayı evin arka tarafındaki müsait yere çektim. Çocuklar top oynuyorlar diye epey bi uzaklaştırdım. Yine de gelip "abi top oynuyoruz sen arabayı şuraya çek" dediler. Ben de onların gösterdikleri yere çekip torpidodaki bisküvileri aralarında paylaştırdım. Ardından arabadaki pılımı pırtımı toplayım derken biri güm diye kaputa oturup ayakkabısıyla kendini yukarı itti. Tabi inip baktığımda iş işten geçmiş, ayağının dopuğuyla sağlam bir sürtme yaparak kaputu çizmiş. Araç siyah olduğundan ve pasta ciladan yeni çıktığınan dolayı yağmur yağsa çizilecekmiş gibi duruyor zaten. Dedim ki 300-500 liramız olmasın, çocuk bu gönlünü kırmadan anlatalım.

- Yavrum bak bu benim borçlanarak aldığım bir araba. Senin de bir zaman sonra araban olacak ve hiçkimse yanından bile dolaşmasın isteyeceksin. Bak burayı çizdin. Benim moralimi bozdun ama sana şimdilik kızmıyorum, lütfen bu konuda dikkatli olun olur mu?

Yüzüme hayin hayin bakıp güldü :) Neyse, dedim ki sizi her gördüğümde bisküvi alıp dağıtacağım. Anlaştık ;)

Az önce nişanlımı eve bırakmak için aşağıya indiğimde sinir krizi geçirecektim. Gece olduğu için fotolayamadım. Arabanın kaputunun üzerinde 3-4 farklı ayak izi, sürtmeler, zıplayıp içeri göçermeler... Dahası arabanın tavanı tavan olmaktan çıkmış. Bir iki nokta taş gibi bir cisimle vurularak hafif içeri göçertilmiş, 7-8 farklı nokta da ayakkabı sürtülerek çizikler içerisinde bırakılmış :(

Şimdi yarın olunca sorsam bunu hangileriniz yaptı, hiçbiri demez ki ben yaptım. Dahası, birbirlerini ispiyonladıklarını düşünelim. Ailelerinin yanına gidip maruzatımızı açıklasak eminim babalarından alacağımız tepki şu,

- Ne olmuş ya, ne oldu bi bakayım... Bu mu birader. Ben de arabanın a...na koydular sandım. Ne olmuş ya, z...çmamışlar ya arabana!

Yeni nesil gittikçe canavarlaşıyor. Biz küçükken sokağımızdaki arabaları bizimmiş gibi sahiplenirdik. Belki maddi değerlerinden bi haberdik ama elden geldiğince dikkatli davranır zarar vermezdik. Şimdikiler gibi kasti hareketle, canavarca hislerle bize bisküvi dağıtmış bir abinin malına kastetmezdik en azından...

Felaket derecede moralim bozuldu. Kaza yapsam, şükrederim. Cana gelmesin mal yerine konur derim. Ama böyle birşey olunca insanın morali alt üst oluyor...

Umarım sizlerin başına bu tarz işler gelmez.

Aracı sattıktan sonra yerine koyacağım araç en fazla 7-8 bin TL' lik olacak. Örneğin Murat 131, 1990 Lancer gibi... Bu mevzu iyi bir ders oldu. Ne zaman ki aklı başında insanların bulunduğu bir semtte yaşamaya başlarım, o zaman imkanlar nispetinde iyi bir araca binerim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 20:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Gecmis olsun Ali. Gercekten talihsiz bir durum.

Dogru soyluyorsun pahali araba almaya degmiyor basina birsey gelince insanin daha cok icine oturuyor.

Bu tarz seyler bazen dunya malina sanki gerektiginden fazla kiymet verdigimizi hatirlatan birer uyari niteliginde basimiza geliyor :)

Boyaya gerek duyulacak asiri buyuk bir cizik/gocuk yoktur umarim?

EDIT: Bu arada az once burada deprem tarzi bir sarsinti meydana geldi onun etkisindeyim hala :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 21:05 

catalyst yazdı:
Gecmis olsun Ali. Gercekten talihsiz bir durum.

Dogru soyluyorsun pahali araba almaya degmiyor basina birsey gelince insanin daha cok icine oturuyor.

Bu tarz seyler bazen dunya malina sanki gerektiginden fazla kiymet verdigimizi hatirlatan birer uyari niteliginde basimiza geliyor :)

Boyaya gerek duyulacak asiri buyuk bir cizik/gocuk yoktur umarim?

EDIT: Bu arada az once burada deprem tarzi bir sarsinti meydana geldi onun etkisindeyim hala :(

Gündüz gözüne tekrar bi bakacağım. nihayetine boya yıpranmış. Yeniden boyatmam değerden düşmesin diye, çünkü araçta hiç boya yok. Ama işte bu şekilde bineceğiz artık...

Edit: Deprem oldu evet, kıraathaneye deprem başlığı açtım hemen :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 21:13 
Carisma Uzmanı

Ali bey
geçmiş olsun.
Yeni nesil felaket. Bisküvi yerine iki üç sille çekseydin durum böyle olmazdı düşüncesindeyim.
İnsanız başımıza her şey gelebilir. Her zaman şükretmemiz gerekli.
Bir de o hınzır bebelerin kalbini kırmadığın için bu ufak bir zararla daha büyük zararlardan kurtulmuşta olabilirsin.
En güzelini Allah bilir.
Çok geçmiş olsun.

En son umera tarafından 03 Eki 2010 21:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 21:14 
Carisma Uzmanı

sarıca yazdı:
arkadaşlar epeydir takip edemedim forumu , malum tayin sepet işleri
herkese selamlar.bir konuda yardıma ihdiyacım var.2000 mod.yeni kasa carısmam var.sağ ön cam krikosu arızalandı.tayinde erzincana çıkınca elim kolum bağlandı.ne parça var ne usta.bizim araçlarla aynı krikoyu kullanan araçlar var mı acaba, anlaşılan orjinalini buralarda bulamıycaz.bulsakta fahiş fiyattır kesin.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-her-turlu-marka-model-aracinizin-cam-kriko-ve-motorlari-temin-ed/detay

İlanda her türlü aracın cam kirkosu temin edilir demişler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 21:25 

umera yazdı:
Ali bey
geçmiş olsun.
Yeni nesil felaket. Bisküvi yerine iki üç sille çekseydin durum böyle olmazdı düşüncesindeyim.
İnsanız başımıza her şey gelebilir. Her zaman şükretmemiz gerekli.
Bir de o hınzır bebelerin kalbini kırmadığın için bu ufak bir zararla daha büyük zararlardan kurtulmuşta olabilirsin.
En güzelini Allah bilir.
Çok geçmiş olsun.

Hocam Allah razı olsun.
Aynı şeyi nişanlım da dedi.
Başta, sen çocuklarla güzel iletişim kurduğum için başımıza bu geldi dedi. Ardından da, onlara güzel davrandığın için büyük felaketin eşiğinden dolaştığımızı düşünüyorum dedi.
Bahsiniz gibi doğruyu Allah C.C. bilir.
Kazanın her çeşidi eşiklerden dışarı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 21:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Carisma 1.8 GDI
Birseyi merak ediyorum ben neden yeni gelenlere karsi surekli sen kimsin siz kimsiniz kendinizi tanitiniz gibi mesaj kirliligi yaratiliyor? Modluk gibi bir gorevi var ise bazi kullanicilarin foruma yazmak yerine ozel mesaj atmak daha mantikli degilmi? Cok sacma geliyo bana 2 sayfada bir siz kimsiniz mesajlarini gormek... Herkes yeni geldiginde forum kurallarini tam olarak bilmeyebilir...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 21:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Carisma 1.8 GDI
akerimoglu yazdı:
Akşam üzeri eve geldiğimde herzamanki gibi arabayı evin arka tarafındaki müsait yere çektim. Çocuklar top oynuyorlar diye epey bi uzaklaştırdım. Yine de gelip "abi top oynuyoruz sen arabayı şuraya çek" dediler. Ben de onların gösterdikleri yere çekip torpidodaki bisküvileri aralarında paylaştırdım. Ardından arabadaki pılımı pırtımı toplayım derken biri güm diye kaputa oturup ayakkabısıyla kendini yukarı itti. Tabi inip baktığımda iş işten geçmiş, ayağının dopuğuyla sağlam bir sürtme yaparak kaputu çizmiş. Araç siyah olduğundan ve pasta ciladan yeni çıktığınan dolayı yağmur yağsa çizilecekmiş gibi duruyor zaten. Dedim ki 300-500 liramız olmasın, çocuk bu gönlünü kırmadan anlatalım.

- Yavrum bak bu benim borçlanarak aldığım bir araba. Senin de bir zaman sonra araban olacak ve hiçkimse yanından bile dolaşmasın isteyeceksin. Bak burayı çizdin. Benim moralimi bozdun ama sana şimdilik kızmıyorum, lütfen bu konuda dikkatli olun olur mu?

Yüzüme hayin hayin bakıp güldü :) Neyse, dedim ki sizi her gördüğümde bisküvi alıp dağıtacağım. Anlaştık ;)

Az önce nişanlımı eve bırakmak için aşağıya indiğimde sinir krizi geçirecektim. Gece olduğu için fotolayamadım. Arabanın kaputunun üzerinde 3-4 farklı ayak izi, sürtmeler, zıplayıp içeri göçermeler... Dahası arabanın tavanı tavan olmaktan çıkmış. Bir iki nokta taş gibi bir cisimle vurularak hafif içeri göçertilmiş, 7-8 farklı nokta da ayakkabı sürtülerek çizikler içerisinde bırakılmış :(

Şimdi yarın olunca sorsam bunu hangileriniz yaptı, hiçbiri demez ki ben yaptım. Dahası, birbirlerini ispiyonladıklarını düşünelim. Ailelerinin yanına gidip maruzatımızı açıklasak eminim babalarından alacağımız tepki şu,

- Ne olmuş ya, ne oldu bi bakayım... Bu mu birader. Ben de arabanın a...na koydular sandım. Ne olmuş ya, z...çmamışlar ya arabana!

Yeni nesil gittikçe canavarlaşıyor. Biz küçükken sokağımızdaki arabaları bizimmiş gibi sahiplenirdik. Belki maddi değerlerinden bi haberdik ama elden geldiğince dikkatli davranır zarar vermezdik. Şimdikiler gibi kasti hareketle, canavarca hislerle bize bisküvi dağıtmış bir abinin malına kastetmezdik en azından...

Felaket derecede moralim bozuldu. Kaza yapsam, şükrederim. Cana gelmesin mal yerine konur derim. Ama böyle birşey olunca insanın morali alt üst oluyor...

Aracı sattıktan sonra yerine koyacağım araç en fazla 7-8 bin TL' lik olacak. Örneğin Murat 131, 1990 Lancer gibi... Bu mevzu iyi bir ders oldu. Ne zaman ki aklı başında insanların bulunduğu bir semtte yaşamaya başlarım, o zaman imkanlar nispetinde iyi bir araca binerim...

Gecmis olsun gercekten arabasina deger veren birisi icin uzucu bir durum. Bence bu tarz olaylarda suc tamamen anne babanin okuzlugudur, cocuk anne babanin egitiminin ve karakterinin aynasidir. Ben hayatimda kimsenin bi tavuguna kist dememis iken bu sekilde hainlik yapan cok cocuk gordum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 21:51 

akcagul yazdı:
Birseyi merak ediyorum ben neden yeni gelenlere karsi surekli sen kimsin siz kimsiniz kendinizi tanitiniz gibi mesaj kirliligi yaratiliyor? Modluk gibi bir gorevi var ise bazi kullanicilarin foruma yazmak yerine ozel mesaj atmak daha mantikli degilmi? Cok sacma geliyo bana 2 sayfada bir siz kimsiniz mesajlarini gormek... Herkes yeni geldiginde forum kurallarini tam olarak bilmeyebilir...

Dünyadaki herkes ilk kez girdiği toplumda öncelikle merhaba veya benzeri bir seslenişle başlar, ardından kendini tanıtır.
Bu durum, forumun kurallarından ziyade, konuşarak anlaşan insanoğlunun adab-ı muhaşeret gereklerinden biri değil midir? Kişi gereğini yerine getirmiyorsa gereğini hatırlatmak bu forumda olduğu gibi, tüm toplumlarda fertlerin görevi değil midir?... Dolayısıyla tespitinizin forumla hiçbir alakası yok!

İlave olarak eklemek isterim. Bir buluşmamızda vatandaşın bir tanesi öyle gazlanmış ki, tanımam etmem, geldi bana şu parça lazım bulabilirsen iyi olur dedi :) Dedim parçacıya uğrarsanız işiniz kolaylaşır, ben parçacı değilim, denetçiyim. O hala sen bana parçayı bul, ben kalıbını döktürür bunu ayarlatırım diyor. Dedim fesupanallah... O dönem Türkiye' nin dört bir yanından yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yolum üzerinde bulunan Aksaray' dan parça alıp yollamışlığımız oluyordu. Vatandaş bunun gazına gelmiş, az kalsın karşımda konuşurken sesini yükseltme diyecekti :)

Edit: Düzeltildi...

En son akerimoglu tarafından 03 Eki 2010 21:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 21:53 
Carisma Uzmanı

@akcagul
ne oldu senin sorunun?
Hallettin mi? hallettiysen sorun neymiş?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 23:14 
Kullanıcı avatarı

umera yazdı:

@umera kardeş.Öncelikle ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim.Bildiğiniz üzere ben Gaziantep'teyim. Gönderdiğiniz ilandaki araç gibi yine İstanbul'da bi araç daha buldum :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8772/detay

Adamla konuştum arabasını çok övdü haliyle.Malum insan malına kötü demez.Uzun lafın kısası Antep-İstanbul uzak mesafe.Gidince arabayı beğenmezsem veya bi sorun çıkarsa ve alamazsam boşuna yol masrafı olacak diye düşünüyorum.Aslında arabanın temizliğinden, alınılabilirliğinden emin olsam hemen gidip alıcam.Sizin gönderdiğiniz araçta çok güzele benziyo.Hem fiyat bakımından beni fazla yormaz. Tek sıkıntım istanbul'da güvenebileceğim bi dostumun arabaya bakıp kontrol edip beni çağırması.O konuda çaresiz gibiyim açıkçası.Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada benim bulduğum araç nasıl sizce.Telefonda 12.750 TL. ye veririm dedi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 23:20 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:

Çok geçmiş olsun Ali kardeş.Sizi çok iyi anlıyorum.Bende sizin başınıza gelen olay benzeri olaylarla hep karşı karşıyaydım eski arabamda.İnsanın morali çok bozuluyo böyle eften püften olan kazalardan ötürü. Yinede çok canınızı sıkmayın Rabbim daha beter kazalardan olaylardan esirgesin.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye