Zaman: 26 Ara 2025 21:24

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 23:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Carisma 1.8 GDI
umera yazdı:
@akcagul
ne oldu senin sorunun?
Hallettin mi? hallettiysen sorun neymiş?

Herhangi bir mudahale yapmadan gaz telinin vidasindan biraz yukseltip rolantisini birde atesleme temizleyici katki ile 1 depo yol gittim duzeldi kendiliginden. Su anda hicbir sorun yok 2000 km kadar yol yaptim herhangi bir duzensizlik bulunmuyor yaza dogru bakim yaptirirkende soyledigin gibi bogaz kelebegini temizletecegim ...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 23:33 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
akcagul yazdı:
Birseyi merak ediyorum ben neden yeni gelenlere karsi surekli sen kimsin siz kimsiniz kendinizi tanitiniz gibi mesaj kirliligi yaratiliyor? Modluk gibi bir gorevi var ise bazi kullanicilarin foruma yazmak yerine ozel mesaj atmak daha mantikli degilmi? Cok sacma geliyo bana 2 sayfada bir siz kimsiniz mesajlarini gormek... Herkes yeni geldiginde forum kurallarini tam olarak bilmeyebilir...

Dünyadaki herkes ilk kez girdiği toplumda öncelikle merhaba veya benzeri bir seslenişle başlar, ardından kendini tanıtır.
Bu durum, forumun kurallarından ziyade, konuşarak anlaşan insanoğlunun adab-ı muhaşeret gereklerinden biri değil midir? Kişi gereğini yerine getirmiyorsa gereğini hatırlatmak bu forumda olduğu gibi, tüm toplumlarda fertlerin görevi değil midir?... Dolayısıyla tespitinizin forumla hiçbir alakası yok!

İlave olarak eklemek isterim. Bir buluşmamızda vatandaşın bir tanesi öyle gazlanmış ki, tanımam etmem, geldi bana şu parça lazım bulabilirsen iyi olur dedi :) Dedim parçacıya uğrarsanız işiniz kolaylaşır, ben parçacı değilim, denetçiyim. O hala sen bana parçayı bul, ben kalıbını döktürür bunu ayarlatırım diyor. Dedim fesupanallah... O dönem Türkiye' nin dört bir yanından yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yolum üzerinde bulunan Aksaray' dan parça alıp yollamışlığımız oluyordu. Vatandaş bunun gazına gelmiş, az kalsın karşımda konuşurken sesini yükseltme diyecekti :)

Edit: Düzeltildi...

Forumda kendini tanitmak bana gore bir gerek degil, bir lisenin forumu olsa ne biliyim bi sirketin forumu olsa o zaman tanitmak gerekir hani ben su bolumde calisan buyum veya bu sinifa giden buyum gibi ama burada dunya geneli bir forumda boyle bir gereklilik olmasi cok sacma bence cunku burada esas olan bilgi paylasimi... Burada benim icin onemli olan kisinin kim oldugu degil hangi araca sahip oldugu... Diyorumya benim kendi fikirlerim bunlar yoksa tabiki biryerde bir ortamda tanimadigin birisi ile konusuyorsan kendini tanitmak tabiki zorunluluktur:) Siz farkli dusunuyorsunuz saygi duyarim buna ama kisi sizin dusundugunuz sekilde hareket etmemis ise onu binlerce insanin okudugu yerde degilde ozel mesaj ile uyarabilirsiniz bence de bu daha uygun tabiki buda benim fikrim sonucta size uyar uymaz bilemem... Burasi sanal bir alem oldugu icin bahsettiginiz turde bir sorun yasamaniz cok normal bende cok benzer hatta daha ileri sacmalikta sorunlar yasadim bununda nedeni buradaki insani gercekten taniyamiyor olmamiz bence. Cunku bana o sorunu yasatacak biri benimle normal hayatta ayni ortamda olmayacak birisi iken burada benimle yazisabiliyor cunku burada insanlari sadece kendilerinin gosterdikleri kadar taniyabiliyoruz... Sizin karsiniza cikan kiside eminimki hala kendini forumda zannederek Neyse sonuc olarak soylediklerimin hepsi tamamen benim fikirlerimdir ve ben baskalarinin fikirlerinede yaptiklarinada saygi duyarim sadece nedenini merak ettim cunku ben bu yazilari okumak istemiyorum her sayfada genelde ayni sey var maalesef... Hayirli geceler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2010 23:44 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
İstabulda ki araçlara Ali beyin dediği gibi forumdan arkadaşlara baktırabiliriz.
Ali bey bu konuda yardımcı olacaktır size.
Eğer kararınız kesin ise gitmeden aracı baktırmanız mümkün.
Verdiğiniz ilan fena değil ama şu var ki adam ne varsa saymış.
Bu araçta polen filtresi yok:)
Aracı tanımıyor gibime geldi..

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 09:38 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
umera yazdı:
İstabulda ki araçlara Ali beyin dediği gibi forumdan arkadaşlara baktırabiliriz.

Hocam araçta polen filtresi yok evet. Ama hani sonradan polen filtresi takılabiliyordu hatırlarsanız. Torpidonun arkasındaki "T" harfi şeklindeki yeri kesip içeri polen filtresi takılabiliyor. Belki öyle yapmıştır.

Açıkçası aracın fiyatı normal. Mavi renk Carismalar' ın fiyatları genelde düşük oluyor. KM de oldukça düşük. Araç %99 benim araba gibi geçiş kasası. Bunun artısı, oksijen sensörü arızası vermez, eksisi ise arka frenler kampana... Torpido ise pırıl pırıl görünüyor. Carismalar' ın torpidosu, göğsü, aracın yıpranmışlığı hakkında oldukça sağlam bilgi verir. Bu itibarla araç mantıklı gibi. Şimdi gördüğüm olumsuz noktaları yazayım,

- Araç geçiş kasası gibi görünüyor (krom panjur, kırmızı mitsu logosu). Eğer araç geçiş kasası ise jantlar ve farlar sonradan değiştirilmiş. Bunun kötü bir yanı yok. Fakat farların bir tanesi (sağ far) sonradan tekrar değişmiş. Muhtemelen bir kazası var, tabi olmayabilir de.

- Satıcı plakayı gizlemiş. Bende bu hareket direkt olarak şüphe uyandırır. Belki eş dost arabayı sattığını bilmeisn düşüncesiyle yapıyorlar ama, bence satılacak aracın plakasını kapatmak normal değil.

- Atiker sıralı LPG + ruhsata işletme mevzusu var. 1.250 TL üste harcatacak.

Sonuç olarak 12.750 TL' ye aracın başka sıkıntısı yoksa (değişen parça, komple boya) bu araç alınır, hayrı görülür.

@the_patriot,
Hocam düşünün taşının. Eğer bu araba iyiyse kesin alırım diyorsanız aracın olduğu yer bana uzak, ama sizin için gider bakarım. Ben avrupa yakası B.paşa' dayım, araç Asya yakası Ümraniye' de.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 12:08 

Kaput ve tavan resimlerim,

Resim

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 13:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
@akerimoğlu
ali kötü çizmiş veletler arabayı. üzüldüm şimdi. bizler gibi arabasına gözü gibi bakan, bir çizik olsa içine dert olan kişiler için can sıkıcı bir durum. Allah daha kötülerinden saklasın demekten başka çare yok....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 14:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa Uçkun
Araç: Lancer Olacak :)
Meslek: Bilgisayar Öğretmeni
Kan grubu: ARh+
akerimoglu yazdı:
umera yazdı:

Hocam araçta polen filtresi yok evet. Ama hani sonradan polen filtresi takılabiliyordu hatırlarsanız. Torpidonun arkasındaki "T" harfi şeklindeki yeri kesip içeri polen filtresi takılabiliyor. Belki öyle yapmıştır.

Açıkçası aracın fiyatı normal. Mavi renk Carismalar' ın fiyatları genelde düşük oluyor. KM de oldukça düşük. Araç %99 benim araba gibi geçiş kasası. Bunun artısı, oksijen sensörü arızası vermez, eksisi ise arka frenler kampana... Torpido ise pırıl pırıl görünüyor. Carismalar' ın torpidosu, göğsü, aracın yıpranmışlığı hakkında oldukça sağlam bilgi verir. Bu itibarla araç mantıklı gibi. Şimdi gördüğüm olumsuz noktaları yazayım,

- Araç geçiş kasası gibi görünüyor (krom panjur, kırmızı mitsu logosu). Eğer araç geçiş kasası ise jantlar ve farlar sonradan değiştirilmiş. Bunun kötü bir yanı yok. Fakat farların bir tanesi (sağ far) sonradan tekrar değişmiş. Muhtemelen bir kazası var, tabi olmayabilir de.

- Satıcı plakayı gizlemiş. Bende bu hareket direkt olarak şüphe uyandırır. Belki eş dost arabayı sattığını bilmeisn düşüncesiyle yapıyorlar ama, bence satılacak aracın plakasını kapatmak normal değil.

- Atiker sıralı LPG + ruhsata işletme mevzusu var. 1.250 TL üste harcatacak.

Sonuç olarak 12.750 TL' ye aracın başka sıkıntısı yoksa (değişen parça, komple boya) bu araç alınır, hayrı görülür.

@the_patriot,
Hocam düşünün taşının. Eğer bu araba iyiyse kesin alırım diyorsanız aracın olduğu yer bana uzak, ama sizin için gider bakarım. Ben avrupa yakası B.paşa' dayım, araç Asya yakası Ümraniye' de.

Ali kardeş ilginiz için tekrar teşekkür ederim..aracı beğendim açıkçası.bi kaç gün düşünücem vede aslında bu fiyat beni aşıyo.Yani 12.750'ye alsam 700-1.000 TL. arası yol masrafım olacak artı olarak.Bide dediğin gibi LPG masrafı...14.500-15.000 civarına patlayacak bana.O yüzden maddi yönden sıkıntı yapacak biraz bana. Diğer yöndende kaçırmak istemiyorum aracı maddiyatı ayarlarsam.Sonuçta KM.si düşük araç vede Avance modeli.Dediğim gibi bi kaçgün düşünelim.Karar verirsem sana bilgi veririm.Bu arada Allah razı olsun sizden.Gerçekten paylaşımcı,yardımsever insanlarsınız...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 15:01 

@seyo,
Arabadan buz gibi oldum inan. Fena moralimi bozdu.
Kaza yapsak, veya birileri hata ile zarar verse cana gelmesin mala gelsin diyeceğim. Göz göre göre zevk için yapılan şeyi insan hazmedemiyor bir türlü...

@the_patriot,
Aracın size maliyeti 15' leri de geçer bilginiz olsun. Ben önceki arabam Carisma' ya 17.000 isteyip 16.500' e satmıştım. Önüne gelen çok fazla istiyorsun diyordu. Görüldüğü gibi arabayı binmek için aldığınızda 12.500 liralık arabaya 15.000 TL' ye bile istediğiniz gibi binemiyorsunuz. Kaldı ki benim Carisma,

- 78.500 KM
- LPG' li ve ruhsata işli
- Komple deri döşeme
- Saymadığım en az 3.000 TL' lik bakım ve aksesuar
ile birlikte gitti. Alan arkadaş zaten birkaç gün sonra memleketine gitmiş. Beni oradan aradı dedi ki, Ali kardeş Ramazan' da oruç tutmana gerek yok, benim duamdan cennete girersin :)

Anlatmak istediğim, kılı tüyü bilmemnesi, 2. el bir aracın binici için binilecek hale gelmesi rutin bakımları ile birlikte bu tarz arabalarda 3-4 bin TL rahatlıkla tutar... Hesabı buna göre yapmak lazım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 19:57 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
Arkadaşlar bugün Osman hocamın Carismasına bakım yaptık.
Motor yağı,yağ filtresi,hava filtresi,buji,üst kapak contası....
Üst kapağı açtığımda beni şaşırtan bir durumla karşılaştım.

Resim

Resim

Resim

Resimlerde gördüğünüz gibi silindir kapağının iç kısmı sanki kahverengi bir sıvı ile kaplanmış gibiydi.
Sizin araçlarınızda da böyle mi acaba? yoksa bir katkı falan mı konmuş daha önce bu araca ?
Fikri olan var mı arkadaşlar?

@Ali bey
Polen filtresi koyan çıkmaz kanımca aracına:)

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 22:43 

Hocam bu bildiğimiz bor katkısı değil mi?

Aracına polen filtresi koyduran var yav, sanırım Mustafa982 ve nightmare115 koydurmuştu yanlış hatırlamıyorsam :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 22:47 
Kullanıcı avatarı

Merhabalar,

ben bir konuda fikir danismak istiyorum bizim lastiklerimizin orjinali 185 65 r14 ancak benim hali hazirda 2 takim 185 70 r14 ve 185 60 r14 kis lastiklerim var yaz lastiklerim orjinal boyutta ancak degistirmek zorundayim kis lastikleri ile yasadigim yerde bu bir gereklilik cunku bu 2 takim lastikte eski araclarimdan kaldigi icin yeni almak istemiyorum elimde lastik varken sizce hangisi bizim aracimiza daha uygun olur? 60 mi 70 mi ? arasinda nasil bir fark olur bunlarin, hayirli aksamlar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 23:07 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
benim motora da geçen ay şöyle bir temizlik yaptık (210bin km de) aynen kahve rengi vernik kaplama vardı. tiner karışımlı bir spreyle baya bi temizledik. hatta bazı yerler kahve gibi olmuştu. ben ustama sık sık giderim. özel proton servisi ama başka markalardada genelde aynı vernik kaplama(!) görürüm. geçen gün de gaz kelebeğini motorum temizledik. ustam senin araba üfürüyor dedi. motor içindeki yüksek basınçtan dolayı yıpranan yerlerden yağ kaçırıyormuş. belki vernik kaplamaya da böyle şeyler sebeb olabilir. neticede ben ayda en az bir kez böyle motor görüyorum. (görmüşsem o arabanın motor problemi var demektir :)
daha önce bahsettiğim benim araçtaki özellikle rampada devir ve performans düşüklüğü 1 haftadır yok (gaz kelebeğini temizletmemişken!) sanki araç kendi kendine düzeldi. bozulmasıda akünün uzun süre yaklaşık 8 saat bağlantısız olmasından sonra olmuştu. acaba beyin kullanımda oluşturduğu verileri sıfırlayıp da belli bir süre kullandıktan sonra tekrar ideal verileri yakalamış olabilir mi? araçta orjinali bozan hem lpg hemde nano sarjır var. bor power ve 5-40 tam sentetik yağı da ekleyebiliriz. daha öncede problem olmuştu ama oksijen sensörünü değiştirnce problem hemen hallolmuştu. yazdıklarımı anlayan yorum yapabilir. bu saatte biraz dağınık oldu galiba sanırsam herhalde.
kerimoğlu abimizede geçmiş olsun. İNANIN SIRF ÇİZECEKLER DİYE SIFIR ARAÇ ALMAYA ÇEKİNİYORUM. 2. EL ARAÇ ALINCA PERT BİLE OLSA TINMIYON :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 23:19 

av.ilhami yazdı:
benim motora da geçen ay şöyle bir temizlik yaptık (210bin km de) aynen kahve rengi vernik kaplama vardı. tiner karışımlı bir spreyle baya bi temizledik. hatta bazı yerler kahve gibi olmuştu. ben ustama sık sık giderim. özel proton servisi ama başka markalardada genelde aynı vernik kaplama(!) görürüm. geçen gün de gaz kelebeğini motorum temizledik. ustam senin araba üfürüyor dedi. motor içindeki yüksek basınçtan dolayı yıpranan yerlerden yağ kaçırıyormuş. belki vernik kaplamaya da böyle şeyler sebeb olabilir. neticede ben ayda en az bir kez böyle motor görüyorum. (görmüşsem o arabanın motor problemi var demektir :)
daha önce bahsettiğim benim araçtaki özellikle rampada devir ve performans düşüklüğü 1 haftadır yok (gaz kelebeğini temizletmemişken!) sanki araç kendi kendine düzeldi. bozulmasıda akünün uzun süre yaklaşık 8 saat bağlantısız olmasından sonra olmuştu. acaba beyin kullanımda oluşturduğu verileri sıfırlayıp da belli bir süre kullandıktan sonra tekrar ideal verileri yakalamış olabilir mi? araçta orjinali bozan hem lpg hemde nano sarjır var. bor power ve 5-40 tam sentetik yağı da ekleyebiliriz. daha öncede problem olmuştu ama oksijen sensörünü değiştirnce problem hemen hallolmuştu. yazdıklarımı anlayan yorum yapabilir. bu saatte biraz dağınık oldu galiba sanırsam herhalde.
kerimoğlu abimizede geçmiş olsun. İNANIN SIRF ÇİZECEKLER DİYE SIFIR ARAÇ ALMAYA ÇEKİNİYORUM. 2. EL ARAÇ ALINCA PERT BİLE OLSA TINMIYON :)

Abi nerelerdesin yav. Fakirhaneye ayda bir uğrar oldun :)
Ben sanki bor power reklamında böyle bir görüntü gördüm diye hatırlıyorum. Bahattin Hoca' nın resmi de görünce çat diye bor power sandım :) Demek ki sağlam salladım.

Açıkçası ömrü azalan motor bu hali alıyor demek doğru olur mu bilemem. Zira ömrü azaldıkça renginden ziyade metal aksamların şeklinin karıncalanmış gibi ufaktan bozulması gerekmez mi? Benimki taamıyla tahmin, yoksa motor konusunad zerre bilgim yok.

Abi aracın eku' su zaten sıfırlamadan sonra sürekli kayıt yapıyor. Bulduğu en uygun değeri de aklına yazıyor. Bunu bir yerden okudum. Nerde okudum onu hatırlamıyorum. Seninki de biraz o hesap oldu anlaşılan.

Araba çizme konusunda ilk kez başıma böyle birşey geldi ama canım çok fena sıkıldı. Ben de dünden sonra kesin kararımı verdim. Arabayı satıp hayallerimin murat 131' ini alacağım. Bu şehirde bize yüz31 çok bile...

Elalemin de ne dediği umrumda değil. Bizim hatun aldırmadı bana 100osbiri, hala yanarım kaçırdığım arabaya. Bu kez bu bahane ile verdiğim kararı uygulayacağım. Çekecem 100otuz1' i, bi de güzel tesko patlatacam mis gibi vallahi :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 23:35 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

1- VALLA kerdeşim biz biraz yaşlı oyuncu gibiyiz takım yorulup da hareket olmayınca son dakikalarda girip biraz hareket getirmeye çalışıyoruz. nefesimiz sizin gibi maratona müsait değil. 2- bizim 2 numaranın presine dayanamıyoz hanımın sinirler bitti bende meslekte yeni bir ortaklık vs. telaşındayım. kısaca eş, iş, çocuk nefes alamaz oldum. şimdi çocuk başında uyandıkça sallıyom. boş buluncada yazıyom. bizim eski foruma girdimde senin bir yazını kopyalayacaktım. selamını alıp yazayım dedim. aşağıdaki sorun ve çözümü sana ait:
- Sabahları soğuk motorda otomatik jiklenin devreye girmemesi

- Gaza basıp bıraktıktan sonra, motor ısınıncaya kadar stop etmesi

- 1. vitesten 2. vitese geçerken hafif tekleme

- Klima açıldığında rölantinin otomatik olarak yükselip tekrar alçalarak otomatik ayar yapmaması

- Belirgin performans düşüklüğü

- Normalden biraz fazla yakıt tüketimi

Yukarıda saydığım belirtiler, gaz kelebeğinin altındaki siyah, bir kibrit kutusu büyüklüğünde, vida yerlerine bakıldığında üçgene benzeyen, rölanti beyni yada jikle motoru diye tasvir edilen parçanın arızalı olduğundan kaynaklanıyormuş. Parçanın yenisi yedek parçacılarda yok. Serviste liste fiyatı 1.190 TL. Çıkma parçacılar İstanbulda 500 TL diyorlar. Ankarada araştırdığımda tek bir yerde bulabildim. O da bendeki parçayı alıp elindekini vermek şartıyla 250 TL olabileceğini söyledi.

Bir dostumun da yardımıyla parçayı 200 TL' ye temin edebildim.

Yukarıdaki sorunların tamamı çözüldü.

Benzer sorunlarla karşılaşan dostlarımıza ışık tutması açısından burada paylaşıyorum.
yukarıdaki sorunlar bende oldu süreklilik arzetmedi bazen oldu bazen olmadı. bu da teşhis ve çözümü zorlaştıryor. ilk fırsatta tekrar bu sağlıklı haliyle bilgisayara bağlatacağım. hatırlarsan 1 ay kadar önce hava akışmetre bozuk diye çıkmacıdan 1 tane almıştım ama çözüm olmamıştı. benim orjinalim bende ve muhtemelen arıza yoktu. ihtiyacı olana duyurulur. jikle motorunda sorun olabilirmi bilmiyorum.

En son av.ilhami tarafından 04 Eki 2010 23:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 23:40 

Abi ellerine sağlık, getiren götüren sağolsun. DH' deki başlıktan aldın sanırım, orada epey bi eklentimiz var bu tarzda, arada bir buraya taşımak lazım.
2 Numarayı da yakın zamanda basketbol sahalarında görmek istiyoruz. Uyusun da çabuk büyüsün kerata :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 23:43 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
Abi ellerine sağlık, getiren götüren sağolsun. DH' deki başlıktan aldın sanırım, orada epey bi eklentimiz var bu tarzda, arada bir buraya taşımak lazım.
2 Numarayı da yakın zamanda basketbol sahalarında görmek istiyoruz. Uyusun da çabuk büyüsün kerata :)

SEN SAĞOL. anne karnında bile çok tekme atıyordu. ayakları hiç durmuyor ya koşucu ya bisikletçi olacak gibi. ama bu hareketle zekayla zor boy atar İŞLEK SIPASI
sana tavsiyem 131 alacaksan illa.. yengeye de 124 al ki sus payı olsun :Rose:

En son av.ilhami tarafından 04 Eki 2010 23:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 23:49 

av.ilhami yazdı:
akerimoglu yazdı:

SEN SAĞOL. anne karnında bile çok tekme atıyordu. ayakları hiç durmuyor ya koşucu ya bisikletçi olacak gibi. ama bu hareketle zekayla zor boy atar İŞLEK SIPASI

Haraket iyidir abi, uyuşuk uşak hiç sevdirmez kendini. Böyle ayakları yattığı yerden motor gibi patır patır çalışacak ki tutup etlerini sıkıp ısırası gelsin insanın :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 23:52 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
av.ilhami yazdı:
akerimoglu yazdı:

Haraket iyidir abi, uyuşuk uşak hiç sevdirmez kendini. Böyle ayakları yattığı yerden motor gibi patır patır çalışacak ki tutup etlerini sıkıp ısırası gelsin insanın :)

uyutmaya çalışırken motor gibi olması bizi baya yoruyor: kızmayalım diyede gülücükleri eksik olmuyor. DARISI BAŞINA
geçenlerde fren balatası (twr marka) için nette gezerken toyota club çıların da orjinal yedek parça fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi olduklarını okudum. (arabalardan da konuşalım ki muhabbetimiz msn/face book olmasın :D )

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2010 23:56 

Sağlık ve selametle büyüsün inşallah.
Darısı başıma dileklerin için de Allah razı ol abi...

Adı Japon olanın neyi ucuz ki Allah aşkına.
Ama marifet yerine ucuz parçayı uydurabilmekte.
Mesela benim arka tampondaki kırık sis farı serviste 150TL + KDV, Accent Admire' ninki oluyor sanırım. Accentinki de parçacıda yok, servis fiyatı 43 TL. Leşçilik yapıp parçacıdan alayım dedim 15-20 TL' ye, aranıp duruyorum. Bulayım da TEMSA avucunu yalasın :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2010 00:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

bizim forumda mı nerde okudum unuttum. temsa mitsu ayrılıyormuş galiba. yani temsa avcunu yalamak üzere zaten. markalar atılım yapmazsa türkiye gibi hareketli bir pazarda yok olmaya mahkum. temsaya gene iyi dayandılar. türkiyede carisma gibi bir araç HALA BİLİNMEYENLER içindeyse düşünün artık. benim aracı boyattığımda marka ve amblem yokken herkes bu ne marka deyip soruyorlardı. ben de gururla mitsu carisma deyince KORE MALI mı diye hava mı alıyorlardı. gerçi biz sonradan en iyi capon 1mil. km garantili toyotadan iyi, avrupada volvoyla aynı fabrika vs. desek de anlatana kadar göbemiz çatlıyo. mitsu istihbaratı geç bile kaldı.DUYUN BİZİ MİTSU YETKİLİLERİ!!!1

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye