Zaman: 07 Kas 2025 08:33

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 02 Oca 2011 23:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: adnan
Araç: lancer
Kan grubu: arh+
slm arkadaşlar. ben de bir 2011 model lancer 1.6 saybiyim arabamın rengi gümüş. gecenlerde talihsiz bi kaza gecirdim arka sag kapı ve camurluk işlem gördü. kapı değişti camurluk düzeltildi. ama kapıdaki renk farkı bariz belli idi buda yetmezmiş gibi kapı icerden acılmaz kapının ic döşemesinin vidası bile eksikti. getir yaparız dediler verdim busefer de rengi tutturamamışlar hasarsız ön kapıyıda boyamışlar bunu yapan yetkili servis iyikide yetkili :) acaba rengi tutturamazsa belkide komple boyayacaktı arabayı. temsayı aradım dönen olmadı şimdi yarın başka bi serviste boyanmıştır diye raporunu alıp avukata vericem. acaba sizin varmı bu konuda bana yardımcı olabilecek olanınız. numaramı yazıyorum 05325595337 lütfen bilgisi olanlar arasın. teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Oca 2011 01:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: evren
Araç: colt czt
Meslek: öğretmen
yok artık daha neler...geçmiş olşun...hakkınızı arayın şonuna kadar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Oca 2011 01:54 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Emek Tuzun adlı kullanıcı var forumda, yarfımcı olacaktır...HAydi TEMSA göster büyüklüğünü...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Oca 2011 01:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERDAL
Araç: 2009 1.5 İNVİTE YAKUT KIRMIZI LANCER
Meslek: ÖĞRETMEN
Kan grubu: Brh+
gümüş_balık yazdı:
slm arkadaşlar. ben de bir 2011 model lancer 1.6 saybiyim arabamın rengi gümüş. gecenlerde talihsiz bi kaza gecirdim arka sag kapı ve camurluk işlem gördü. kapı değişti camurluk düzeltildi. ama kapıdaki renk farkı bariz belli idi buda yetmezmiş gibi kapı icerden acılmaz kapının ic döşemesinin vidası bile eksikti. getir yaparız dediler verdim busefer de rengi tutturamamışlar hasarsız ön kapıyıda boyamışlar bunu yapan yetkili servis iyikide yetkili :) acaba rengi tutturamazsa belkide komple boyayacaktı arabayı. temsayı aradım dönen olmadı şimdi yarın başka bi serviste boyanmıştır diye raporunu alıp avukata vericem. acaba sizin varmı bu konuda bana yardımcı olabilecek olanınız. numaramı yazıyorum 05325595337 lütfen bilgisi olanlar arasın. teşekkürler

Geçmiş olsun.Kardeş hangi servis yapmış bu uyanıklığı ya.Hakkınızı sonuna kadar arayın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Oca 2011 12:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
arkadaşım aracın rengini tutturamadıkları ici aracın kapıyı boyamışlardır ama hakkını arasın ve sana diyeyim arkasında bişey cıkmaz sadece temsa ıkaz eder belki avukatın arac deyerini düşürdüyü icin para tanzim eder

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2011 10:58 
Kullanıcı avatarı

valla arkadaşlar bugun temsadan biri ilen servise gidicez bakalım ne cıkacak. ama sonuc ne cıksada bikere arabadan sogttular bidaha mitsubişhimi asla. birde sizlere unu söylim tanıdık varsa ordan arba almayın alırken ufak tefek hediyelere kanmayın alırken ne yaptıysanız yaptınız. sen al serviste sana güzellik yaparız diyenlere asla inanmayın en büyük örnegi benim bi lamba icin 3 kere gittim servis bana bakmadı renoya baktı nasılda bi güzellik yapmışlar dimi bana serviste :). valla bugun gidiyorum ama işin acıkcası bende cok umutlu değilim olmazsa vericem tüketici haklarına nasılsa olan oldu :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2011 11:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Geçmiş olsun dostum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2011 11:48 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Hakkınızı arayın, biz de arkanızdayız.
Sitemizden bahsedebilirsiniz yetkili servise ve Temsa' ya.
Onların düzgün yapmadığı işin maddi ve manevi ceremesini siz değil, onlar çekmeliler.
MEvzuunuzda sonuna kadar haklısınız.
Gerektiğinde maddi giderime kadar yolu var.
Zararınızı tazmin etmek durumundalar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2011 12:20 

İsim: NİYAZİ
Araç: yaya
Meslek: banka çalışanı
Geşmiş olsun,

Lütfen Servisin adını buradan herkese duyurun hepimiz bilelim...

İyi bir markayı bu kafalar kötü hale dönüştürüyor..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2011 10:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Bu ülkede Mitsubishinin ürettiği araçlar hariç geriye kalan servisinden, distribütörüne kadar hepsi dandik...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2011 13:06 

gümüş_balık yazdı:

Arkadaşım bir ses çıkmadı senden durum nedir.

servisin adını açıkla..

bekliyorum..

slm.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Oca 2011 21:54 
Kullanıcı avatarı

valla arkadaşlar bugun nihayet temsadan ses geldi bana denen yapılan normalmiş yani servisi tuttular demek oluyoki böyle durumlarda temsada yanımızda değilmiş :))) neyse banada başka hak arama yolları düştü

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 14:07 
Kullanıcı avatarı

merhaba arkadaşlar. bana servisi sordunuz ya valla temsada iş yokki temsanın civisi cıkmış servisten daha ne beklenirki. adamı arıyorum telefonu meşgule atıyo birkac saat sonra tekrar arıyorum acıyo ukala kendini beğenmiş artist bi ses tonuyla bide bana fırca atacak adam neden arabana vurdun dun diye :) herşey normalmiş ben ilk gittigimde temsaya gelen kişi beni tutacak dediler bi gttim servise adamlar planı cizmişler iceri girdim direk temsanın adamı servisi savunuyo anlayacagınız temsanın bile civisi cıkmış yazık cok yazık verilen paralara yazık bizim verdiğimiz paralardan alıyolar maaşlarını ama bunun hakkını arayan yok. başka servislere gidiyorum hepsi birbirinden haberdar olmuş hepsi kabul ediyo yapılanı ama biri bile yazı vermiyo sanki hepsi duymuş bunu. anlayacagınız arkadaşlar bu ülkede mitsibişhinmi var derdin var sana sahip cıkacak kimsen yok hele temsa bukadar ukalalık olur yukardan bakıyolar insanlara ama bilmezlerki bizim paramızı yiyolar. neyse arkadaşlar bende zaten satacam arabamı ama bu benim 2 ci mitsubişhim di son olacak bidahamı asla bu yazdıklarımı okuyan temsacıda cıkabilir ama kusura bakmasın bana aksini ıspat edemez. valla birinden daha haber bekliyorum bende bunun sonunu bırakmıycam valla fabrikasınada mail atıcam türkiyede tüketici haklarınada gidicem bi pire ama malesef mide bulandırıyo. en acısı adamlar suclu bide güçlü. valla arkadaşlar bundan sonra iyi düşünücem araba alırken önce servisine sonra arkasındakilere bakıp alıcam. bence sizlerde öyle yapın. herkese kazasız belasız temsa servislerinden uzak güzel günler diliyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 14:11 

gümüş_balık yazdı:
merhaba arkadaşlar. bana servisi sordunuz ya valla temsada iş yokki temsanın civisi cıkmış servisten daha ne beklenirki. adamı arıyorum telefonu meşgule atıyo birkac saat sonra tekrar arıyorum acıyo ukala kendini beğenmiş artist bi ses tonuyla bide bana fırca atacak adam neden arabana vurdun dun diye :) herşey normalmiş ben ilk gittigimde temsaya gelen kişi beni tutacak dediler bi gttim servise adamlar planı cizmişler iceri girdim direk temsanın adamı servisi savunuyo anlayacagınız temsanın bile civisi cıkmış yazık cok yazık verilen paralara yazık bizim verdiğimiz paralardan alıyolar maaşlarını ama bunun hakkını arayan yok. başka servislere gidiyorum hepsi birbirinden haberdar olmuş hepsi kabul ediyo yapılanı ama biri bile yazı vermiyo sanki hepsi duymuş bunu. anlayacagınız arkadaşlar bu ülkede mitsibişhinmi var derdin var sana sahip cıkacak kimsen yok hele temsa bukadar ukalalık olur yukardan bakıyolar insanlara ama bilmezlerki bizim paramızı yiyolar. neyse arkadaşlar bende zaten satacam arabamı ama bu benim 2 ci mitsubişhim di son olacak bidahamı asla bu yazdıklarımı okuyan temsacıda cıkabilir ama kusura bakmasın bana aksini ıspat edemez. valla birinden daha haber bekliyorum bende bunun sonunu bırakmıycam valla fabrikasınada mail atıcam türkiyede tüketici haklarınada gidicem bi pire ama malesef mide bulandırıyo. en acısı adamlar suclu bide güçlü. valla arkadaşlar bundan sonra iyi düşünücem araba alırken önce servisine sonra arkasındakilere bakıp alıcam. bence sizlerde öyle yapın. herkese kazasız belasız temsa servislerinden uzak güzel günler diliyorum

Tüketici hakları yanı sıra zabıtaya da başvurmakta fayda var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 14:16 

Adnan kardeş Servisin adını buradaki tüm MTC lier bilsin ve ona göre hareket edelim bizimde başımıza gelmesin diye soruyorum. HALA SERVİSİN ADINI MERAK EDİYORUM.

Ayrıca temsanında yaptığı iğrenç bir şey..
BİR ingİLİZCE BİR MEKTUPLA GEREKİRSE MİTSUBİSHİ'YE AKTARMAK LAZIM DERİM.

SLM.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 14:22 
Kullanıcı avatarı

slm dostum valla servisin adını neden vermiyorum biliyomusun servisteki satışcı biri var seviyorum onu ve burda servis adı verirsem bende suc işlerim ama temsa bunun distirbütörü ama cok yazık. ingilizce yazıya gelince ben direk japonca yazdırıcam japonyadaki fabrikaya hatta orda bunu takip edecek iyide bi abim var sagolsun. bişey cıkarmı belkide cıkmaz ama cok ayıp yapılan. hele adamdaki havayı bi görseniz ayıp ve cok büyük saygısızlık okişinin ekmeğine bile saygısı yok. benim canım cok sıkılmış sizlerede tavsiyem iyi düşünün iyi karar verin servis secerken. inşallah bi sıkıntı yaşamaz kimse. benim arabam banka kredili ama olsun 2011 model arabamı satıyorum iştende ilgili bi talihsiz durum yaşadım belki mecbur kalacaktım satmaya ama beklemiycem şimdiden satıyorum beni bu arabadan soguttular ya yazıklar olsun onlara

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 14:42 
Kullanıcı avatarı

merak ettim zabıtaya neden başvurucam ? yada ne diyerek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 14:47 

gümüş_balık yazdı:
merak ettim zabıtaya neden başvurucam ? yada ne diyerek

Nihayetinde faturasını ödeyerek bir izmet işçiliği satın aldınız.
Yapılan işçilik ise, ödediğiniz paranın karşılığı değil. ÜStelik işgüzarlık yaparak, boyanmaması gereken parçayı da boyamışlar. Bu düşünceden hareketle serviste birçok açık bulabilirsiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Oca 2011 14:52 
Kullanıcı avatarı

anladım ama ben daha parasınıda ödemedim :) benim kaskomla anlaşması yokmuş kaskom bana bende onlara vericem. bazen düşünüyorum yapmim ödemesini onlar ugraşsın :) inanınki okadar can sıktılarki arabaya binesim bile kalmadı bazen lanet olsun kapatim diyorum ama adamların yaklaşımı cok acı ya. ya belki hani derler ya yarım elma gönül alma bunlarda obile yok be bide ben fırca yiycem nerdeyse :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eyl 2011 01:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: erkan
Araç: lancer 1.6 inform
Meslek: asansör süpervisör
Kan grubu: B -
arkadaşım durumuna üzüldüm..ben de bayramdan iki gün önce lancer aldım..benim de 0 km araçta başıma gelmeyen kalmadı..forumda yazacağım..1-2 gün içinde detaylarıyla..Bu arada sizin olayda son durum ne oldu ??

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: