Zaman: 16 Eki 2025 11:15

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 29 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 01:16 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar hepinize selamlar. forumunuzla yeni tanıştım ve burası gerçekten harika.
Colt'la olan ilişkim de yeni sayılır. Dürüst olmak gerekirse bir arkadaşım alana kadar colt dış tasarım açısından benim pek beğendiğim bir otomobil değildi. Ama arkadaşım sayesinde aracı daha yakından tanıdım ve çok etkilendim diyebilirim. Bu kısa girişten sonra sadede gelebilirim.

Alabilirsem eğer colt benim 2. arabam olacak. ilk arabamı alırken çok daha acemiydim ama hala araba satın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda yeterince bilgim yok. Ben kafama takılan soruları yazmak istiyorum. Bu arada bütçem 16-17 bin arası. Diyelim ki internette bir colt'u beğendim sahibiyle buluştuk araba önümde duruyor.
1- Arabayla ilgili ne tür bilgiler almam, nerelerine bakmam gerek?
2- ekspertiz raporu nasıl çıkarılıyor? (Her arabanın ekspertiz raporu oluyor mu yoksa sadece yetkili servislere bakım yaptıranların mı oluyor?)
3-Özellikle hangi konularda titizlenmem gerek? Yani asla taviz vermemem gereken bir şeyler var mı?
4-Bazı araçlar nispeten uygun fiyatta oluyor ama boya var ya da değişen var deniyor. Bu tip araçlardan uzak mı durmalıyım?
5- 16-17 bin arası temiz colt bulma şansım var mı?
6- İstanbul Avrupa yakasındayım. Arabayı baktırmak için tavsiye edeceğiniz yetkili ya da özel servis var mı?
Bunların dışında eklemek istediğiniz tasvileriniz olursa yazmanızı rica ediyorum.
Hepinize selamlar

En son kordecsine tarafından 12 Oca 2011 15:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 12:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: evren
Araç: colt czt
Meslek: öğretmen
hocam öncelikle foruma hoşgeldiniz diyelim :)

araba almak aşlında şanıldığı kadar zor iş değil

ama herkeş birbirinden korkuyor kazık yemeyim diye :D

16-17 ye temiz colt bulmanız mümkündür...ama hangi modeli iştediğinizde önemlidir...meşela o fiyata dizeli zor bulurşunuz

ben şu an şizin yerinizde olşam;

19 bine kadar fiyat çekmiş tüm colt şahiplerini arardım ve ilk kriterim şerviş bakımı var mı yok mu onu öğrenirdim ;)

şerviş bakımı olanların plakalarını not alır, en yakın mitşubişhi şervişine gider plakaların geçmişini araştırırdım

daha şonra aklıma yatan arabaların şahipleriyle görüşüp mitşubişhi şervişine götürüp ordan baktırırdım

bana şorarşanız önden veya yandan ciddi bi kazaşı yokşa araba alınır...boya olmaşa daha iyi ama 1-2 parça boyalı olşa da şıkıntı yok

telefonda görüşmek yarım şaat, şervişten plaka şorgulatmak bir şaat, aracı şervişte baktırmak 50 TL

yapmanız gerekenler bu kadar...zor değil ;) inş güzel bişi bulurşunuz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 13:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Öncelikle hoşgeldiniz.
kendinizi tanıtın kısmına kendinizi tanıtarak Colt'a bir adım daha yaklaşabilirsiniz :)

Evren kardeşimizinde dediği gibi araba almak çokta zor değil ama temiz araba bulmak biraz zor.

16-17.000 civarı pek tabiki araç bulunabilir fakat
Dizel olmaz, AMT bulabileceğinizi zannetmiyorum.
Manuel colt bulabilirsiniz ama km biraz yüksek olabilir.
bence 16 yı unutun direk 17.000 civarı birşeyler bakın.

*Arabanın boyalı olması sorun değil hangi parçası neden boyandığı sorun.
mesela kaput veya tavan boyalı değilse ben sorun etmem.
çok büyük kazaya karışmamışsa çizik veya sürtmeden dolayı boyalıysa ummrumda bile olmaz.
İstanbul'damısınız bilmiyorum ama özellikle büyük şehirlerde boyasız araç bulmak imkansız gibi birşey.

*Servise gidip expertiz raporu almadan kesinlikle araç almamaya özen gösterin.
yetkili servise gidip expertiz raporu istiyorum derseniz yeterli olur.

*Coltlar 15.000km de bir bakıma girer 15-30-45-60-75 diye gider yine serviste önceki bakımlarının yapılıp yapılmadığını kontrol edin.

Allah yardımcınız olsun.

Kendinizi tanıtmayı unutmayın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 14:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: barış
Araç: Colt 1.3 Invite, AMT
Hoşgeldiniz. vtecmaniaa izlenecek yolu çok güzel özetlemiş: sahibine telefon-servise telefon-ekspertiz. toşu da ekspertizin güzelce altını çizmiş :)

Uzun bir süre temiz Colt arayıp, geçen hafta bulan biri olarak söyledikleriniz dışında aramayla ilgili bir şeyler eklemek isterim. Bunlar daha çok satıcıyla içiniz daha rahat konuşabilmek adına fikir verebilir. Kazıklanmaktan ben de çok korktum vtecmaniaa'nın dediği gibi. Araba ve alım-satımı hakkında bildiklerinize güvenmiyorsanız ve uzun süre kullanmak üzere bir araba arıyorsanız titizlenmekte haklısınız.

* Internette arama yaparken fotoğrafsız ilanları es geçmeyin. Ben sırf aracın fotoğrafı yok diye 3 haftadır görüp de ilgilenmediğim arabayı aldım sonunda :) resim eklemeyi bilmeyen bir satıcı yüzünden gül gibi bir Colt kaçırabilirsiniz. Ya da aracını satacağının çevresinde bilinmesini istemeyen birisi olabilir.
* İlan sahibinin diğer ilanlarını da kontrol edin. Size satıcı hakkında fikir verebilir.
* Takip ettiğiniz ilanlar varsa bilgilerine her seferinde dikkatli bakın, bazı ilanlar her gün yeni bilgilerle güncelleniyor. Bir gün önce 2007 olan araç ertesi gün 2008 olabiliyor ya da kaputu boyalı yazan araç ertesi gün sağ ön çamurlukta boya vardır olabiliyor. Ben bunlardan uzak durun derim.
* Aklınıza yatan bir ilan varsa hemen arayın satıcıyla konuşun, satıcının konuşması bile size araç hakkında fikir verebilir. İlandaki bilgileri tekrar sorun, aynısını sözlü olarak da söyleyebiliyor mu. Ben ilandan çok beğendiğim bir aracı satıcının ıvır-kıvır konuşması yüzünden görmeye bile gitmedim.
* İlanda plakasını sorgulatınca 2000-5000 lira hasar görünen araçları elemeyin, açın sorun nedir diye. Benim aldığım aracın sağ ön farı ve çamurluğu serviste 2000 liraya değişmiş ve tramerde görünüyor. Benim için sorun değil bu mesela.

Özel bir durumunuz yoksa acele etmeyin, sabır önemliymiş ben bunu anladım. Önemli olan içinize sinen bir araba almak. Her bindiğinizde "ulan?" diyeceğiniz bir arabaya gittikçe daha az binmek istersiniz.
İnşallah gönlünüze göre bir Colt bulursunuz. Kolay gelsin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 18:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
kordecsine yazdı:
Arkadaşlar hepinize selamlar. forumunuzla yeni tanıştım ve burası gerçekten harika.
Colt'la olan ilişkim de yeni sayılır. Dürüst olmak gerekirse bir arkadaşım alana kadar colt dış tasarım açısından benim pek beğendiğim bir otomobil değildi. Ama arkadaşım sayesinde aracı daha yakından tanıdım ve çok etkilendim diyebilirim. Bu kısa girişten sonra sadede gelebilirim.

Alabilirsem eğer colt benim 2. arabam olacak. ilk arabamı alırken çok daha acemiydim ama hala araba satın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda yeterince bilgim yok. Ben kafama takılan soruları yazmak istiyorum. Bu arada bütçem 16-17 bin arası. Diyelim ki internette bir colt'u beğendim sahibiyle buluştuk araba önümde duruyor.
1- Arabayla ilgili ne tür bilgiler almam, nerelerine bakmam gerek?
2- ekspertiz raporu nasıl çıkarılıyor? (Her arabanın ekspertiz raporu oluyor mu yoksa sadece yetkili servislere bakım yaptıranların mı oluyor?)
3-Özellikle hangi konularda titizlenmem gerek? Yani asla taviz vermemem gereken bir şeyler var mı?
4-Bazı araçlar nispeten uygun fiyatta oluyor ama boya var ya da değişen var deniyor. Bu tip araçlardan uzak mı durmalıyım?
5- 16-17 bin arası temiz colt bulma şansım var mı?
6- İstanbul Avrupa yakasındayım. Arabayı baktırmak için tavsiye edeceğiniz yetkili ya da özel servis var mı?
Bunların dışında eklemek istediğiniz tasvileriniz olursa yazmanızı rica ediyorum.
Hepinize selamlar

Arkadaşlar birçok bilgi vermiş zaten bende gözden kaçabilecek birkaç noktayı hatırlatmak istiyorum.

Motor ve kaportanın dışında şunları kendiniz de kontrol edebilirsiniz veya öğrenebilirsiniz.

1. LAstikler.. LAstik ölçüleri doğru mu? 195-50-15 195-50-16 205-45-16 Bunlar en yaygın jant ve lastik ölçüleri. Çelik jant yoksa biraz daha değişik bir ölçüydü aklımda yok şuan.

Bu ölçülerde 4 lastik size 450TL-1200TL.. LAstiklerin yeni olması yada yedek lastiğinin olması çok önemli o yüzden. Lastiklerin yılına, diş derinliğine, markasına ve yama olup olmadığını öğrenin. Kısa vadede ilk masraf budur çünkü.

2. Akü: 2005-2006 model araçların aküsünün değişme vakti gelmiştir. Değişmediyse 100-150TL ödemeye hazırlanın.

3. Amortisörler: Colt'un amortisörleri ne yazık ki pahalı.. Tanesi 250TL civarı.. Araç lifte kaldırıldığında mutlaka kontrol ettirin. 4 amortisörü patlak bir colt'a kimse 18bin ödemek istemez değil mi?

4. Yedek anahtar ve kilit sistemi: Kilit sisteminin sağlıklı çalışıp çalışmadığı aracı alırken aklımıza gelen son şeylerden biridir. Yedek anahtar yoksa.. 250TL gibi bir rakamı gözden çıkarabilirsiniz.

5. Cam ve ayna kontrolleri: Sağlıklı çalışıyor mu? düğmelerde deformasyon var mı?

6. Koltuklar: Eğer kılıf varsa mutlaka kontrol ettirin. Benim ön koltukta hasır vardı ve aldıktan 4 ay sonra hasırı kaldırdığımda ŞOK geçirdim. 4 parmak girecek kadar bir sökük vardı. Ne yazık ki ilk alırken dikkat etmemişim. Gerçi zaten ucuza almıştım o yüzden pek takmadım :D

7. Arka cam rezistansı: Bakın bazı araçlardan film sökerken arka rezistansa zarar veriyorlar. Benim arkadaşa fabia aldık.. Kış geldi öğrendik ki rezistanslar mefta.. Çöüzm sanırım arka cam değişimi..

8. Teyp ve yol bilgisayarı: sesi dinleyin, patlak hoparlör var mı? yol bilgisayarında dış sıcaklı görünüyor mu? cd çalıyor mu? bilgisayar ışıkları yanıyor mu?

Aklıma gelenler bunlar.

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 18:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: evren
Araç: colt czt
Meslek: öğretmen
boriş dediğin gibi şabır bu işin vazgeçilmezi...aceleci davranan arkadaşım abş şi çalışmayan bi araba almıştı :D

yine bi arkadaşa araba alırken 3-4 markanın belirli otomobillerini inceleme altına 1 hafta kadar

temiz bi ford fuşion bulduk ama yetişemedik almak için :D

yani ilanları 1-2 hafta kadar inceleme altında tutun

galericiler günlük olarak eklenen ilanları arıyorlar diye duyuyoruz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 18:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
synthicim yeri gelmişken söyleyeyeim tamiri yapılıyo rezistansın.gümüş içerikli sprey boya alıp çalışmayan rezistansın kopuk olduğu yeri bulun ince şerit halinde(iki kağıt parçası arası veya kiminin içinden çıkan hazır kalıp) sıkıyosun.ta taaaa rezistans çalışıyo :D

bu arada arkadaşlar bakılması gerenleri söylemişler bize gerek kalmamış :) mümkünse limitinizi arttırıp düşük kmdekileri bulun ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 22:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Kapak jantin orijinal lastik olcusu 175/65/R14.

Bir seyler de ben ekleyeyim:

1- Bence manuel Colt bakmayin bile. AMT iyidir :)
2- Boya badana islerini sorun etmeyin. Servis bakimli ve kaskolu kullanilmis araclari tercih ederseniz, yetkili servisten butun kayitlari bulursunuz ve kaza ile ilgili degisen/boyanan parcalari civatasina kadar gorursunuz.
3- 2005-2006 modellerde Aku kesin degismistir canim, dayanmaz o kadar :) Ama 2007'de eli kulagindadir :)
4- Araci kisin almak aslinda mantikli. Cunku yazin bazi seyler gozden kacabiliyor. Mesela on takim kisin daha bir ses yapiyor. Ya da akunun durumu kisin belli oluyor falan.
5- Arac 100.000 km'yi askin ise debriyaj ve fren balatalarinin degisip degismedigini kesinlikle sorgulayin. Her biri baya masraf ediyor. Colt'un zaten trigeri falan zincir oldugu icin en dramatik masrafi debriyaj balatasi heralde.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2011 22:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
hilmi yazdı:
synthicim yeri gelmişken söyleyeyeim tamiri yapılıyo rezistansın.gümüş içerikli sprey boya alıp çalışmayan rezistansın kopuk olduğu yeri bulun ince şerit halinde(iki kağıt parçası arası veya kiminin içinden çıkan hazır kalıp) sıkıyosun.ta taaaa rezistans çalışıyo :D

bu arada arkadaşlar bakılması gerenleri söylemişler bize gerek kalmamış :) mümkünse limitinizi arttırıp düşük kmdekileri bulun ;)

Bunu öğrendiğim iyi oldu.. Yahu adam zaten arabadan yana yüzü gülmedi..

Bir Fabia aldı. Bakıma soktu.. Yetkili servis yağ değişimi bakımında abidik gubidik şeylerden 650TL aldı..

Yetmedi, 1 hafta sonra triger kayışı koptu. 1300TL masraf çıktı..

En son bu hafta aracına hırsız girdi ve JVC teybi, laptopu ve okulun sinevizyonunu çaldı.. :( :sorry:

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 01:08 
Kullanıcı avatarı

Arkadaş sordu kaçtı biz boşuna klavye dövüyoz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2011 01:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
SynTheSizer yazdı:
hilmi yazdı:

Bunu öğrendiğim iyi oldu.. Yahu adam zaten arabadan yana yüzü gülmedi..

Bir Fabia aldı. Bakıma soktu.. Yetkili servis yağ değişimi bakımında abidik gubidik şeylerden 650TL aldı..

Yetmedi, 1 hafta sonra triger kayışı koptu. 1300TL masraf çıktı..

En son bu hafta aracına hırsız girdi ve JVC teybi, laptopu ve okulun sinevizyonunu çaldı.. :( :sorry:

bu ne bahtsızlık? :evil: :evil:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2011 18:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: bayrakdar
Meslek: grafakir
Kan grubu: A(-)
boşa klavye dövüyoruz sanmayın bilgilerinizden yararlanmak isteyen başkalarıda olabilir (örnek ben) colt sahibi olma konusunda çok ikna edici bilgiler ediniyorum. Bende yakın zamanda clio belasından kurtulup arkadaşın bahsettiği kriterlerde temiz bir colt sahibi niyetinde olan ve yeni üyelerden biriyim. Bu konularda bilgi veren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2011 18:31 
Kullanıcı avatarı

legolas yazdı:
boşa klavye dövüyoruz sanmayın bilgilerinizden yararlanmak isteyen başkalarıda olabilir (örnek ben) colt sahibi olma konusunda çok ikna edici bilgiler ediniyorum. Bende yakın zamanda clio belasından kurtulup arkadaşın bahsettiği kriterlerde temiz bir colt sahibi niyetinde olan ve yeni üyelerden biriyim. Bu konularda bilgi veren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Kendinizi tanıtın kısmına kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.
hoşgeldiniz.
cliodan sonra colt baya bi iyi gelir. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2011 13:37 
Kullanıcı avatarı

Sanırım tanıtım olayını becerdim :) başka bir konu açmak yerine özellikle barış (boris)'in yazısını okuduktan sonra Colt'a olan eğilimim benimde iyiden iyiye artmıştı. Forum'u incelerken "Colt almak istiyorum ama kazıklanmak istemiyorum" başlığını görünce de hemen atladım. Ben her tarafından gıcırdıyan, sürekli bir yerinden arıza veren, marşa bastığında almayan aldığında 5 dk. sonra stop edebilen eski kasa 2001 model bir Clio sahibiyim. Bugüne kadar araç konusunda çok detay bilgilere önem vermedim benim için önemli olan az yakması parçasının ucuz olmasıydı etrafımdan duyduklarıma ve kendimce araştırmalarıma göre ve tabiki bütçeme göre de bu marka ve modele yönelmiştim. Ama şimdi ailemin yeni üyesiyle beraber (4 aylık bir oğlum var) güvenle, huzurla, severek ve ekonomik kulalanabileceğim bir araç bakıyorum. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misalide bu sınıftaki tüm araçları elimden geldiğince incelemeye çalışıyorum. Şu ana kadar hakkında çok olumsuz birşey duymadığım Colt tercihim olacak gibi görünüyor. Colt kullanıcıları olarak bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız bu ortam gerçekten insanları Colt'a yöneltmek anlamında çok etkili oluyor. Vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2011 14:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
Hoşgeldin grafakir arkadaşım :)
Colt herkesin alamayacağı seçici kullanıcıların uzun uğraşlar sonucu araştırmaları ile sahip oldukları bir araçtır. Bunu öncelikle belirtmek isterim. İkincisi ise coltu araştırırken bence mutlaka direksiyonuna oturmanız ve bir test sürüsü yapmanız gerektiğidir. Aynı paraya alabileceğin bir clio ile colt arasındaki farkı ancak bu şekilde anlayabilirisiniz.
İnşallah beğendiğiniz içinize sinen bir araca sahip olursunuz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2011 15:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: İbrahim
Araç: Carisma arayışında
Meslek: Bilişim Network Tasarım
Kan grubu: B(-)
legolas yazdı:

aynen katılıyorum herkes için gerekli bilgiler olduğundan sorup kaçmışsa bile sorun etmeyelim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2011 16:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: barış
Araç: Colt 1.3 Invite, AMT
legolas yazdı:
Sanırım tanıtım olayını becerdim :) başka bir konu açmak yerine özellikle barış (boris)'in yazısını okuduktan sonra Colt'a olan eğilimim benimde iyiden iyiye artmıştı. Forum'u incelerken "Colt almak istiyorum ama kazıklanmak istemiyorum" başlığını görünce de hemen atladım. Ben her tarafından gıcırdıyan, sürekli bir yerinden arıza veren, marşa bastığında almayan aldığında 5 dk. sonra stop edebilen eski kasa 2001 model bir Clio sahibiyim. Bugüne kadar araç konusunda çok detay bilgilere önem vermedim benim için önemli olan az yakması parçasının ucuz olmasıydı etrafımdan duyduklarıma ve kendimce araştırmalarıma göre ve tabiki bütçeme göre de bu marka ve modele yönelmiştim. Ama şimdi ailemin yeni üyesiyle beraber (4 aylık bir oğlum var) güvenle, huzurla, severek ve ekonomik kulalanabileceğim bir araç bakıyorum. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misalide bu sınıftaki tüm araçları elimden geldiğince incelemeye çalışıyorum. Şu ana kadar hakkında çok olumsuz birşey duymadığım Colt tercihim olacak gibi görünüyor. Colt kullanıcıları olarak bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız bu ortam gerçekten insanları Colt'a yöneltmek anlamında çok etkili oluyor. Vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz. Ben de kayıt olmadan önce aylarca takip ettim bu forumu ve aradığım hemen her cevabı buldum. Kayıt olduktan sonra da olaylar hızla gelişti-tabi alma süreci şimdi bakınca hızlı görünüyor, yoksa bitmek bilmedi :) Şimdi önceden okuduğum başlıkları taze bir Colt kullanıcısı olarak tekrar okuyorum ve buradaki paylaşımın gerçekten faydalı ve öz bir paylaşım olduğunu tekrar görüyorum.

İnşallah siz de gönlünüze göre bir araç bulursunuz. Temiz bir Colt bulduğunuz takdirde aracınızı güvenle, huzurla ve severek kullanacağınıza şüphe yok. Ekonomik kullanım konusuna şimdilik bir şey diyemiyorum, daha depo boşalmadı, hesapsızım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2011 16:18 
Kullanıcı avatarı

Valla ekonomik kullanım için bugünkü benzin fiyatını 4.00 tl den düşünürsek km 'de 30 krş 'tan az yakan bir araç bulmak zaten çok zor fabrika verilerinde bir sapma yapmazsa Colt içinde yine ortalama şehir içi km 'de 30 krş. bence güzel bir veri.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2011 16:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
2008 model 80.000 de benim aracım ve bakımı yeni yaptırdım. Veriler birebir tutuyor arkadaşım... Hatta yazın çok daha az yakıyor.
Hemde shell 97 oktan kullanyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2011 16:49 
Kullanıcı avatarı

sahibinden.com da satış yapanlarında genelde kullandığı cümle dizeli aratmıyor. Ben birşey daha öğrenmek istiyorum yeni bakım yapan birisi olarak mitsubishi'nin servis kalitesi ve fiyatlandırması konusunda da bilgi verebilirmisiniz.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 29 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: