Zaman: 17 Ara 2025 20:54

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 52 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 21:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Kan grubu: 0 rh
bayide tek colt vardı gümüş mavisi vede elegance model gönlümde hep kırmızı renk var coltda çok güzel duruyo bu kırmızı . Elegance mı invite mı derseniz ikisi hakkında bilgim yok hangisi iyidir bilmiyorum şimdi kırmızı renk diye tuttursam ne kadar zamanda gelir bide şubat zammınıda alırmıyız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 21:39 
Kullanıcı avatarı

vtecmaniaa tşk ederim . yarın sabah birde onları telefonla arayım. telefonlada indirim yaparlarmı tereddütteyim

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: selam
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 22:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: soner
Araç: colt
Kan grubu: a
ewet yapar.ben aracımı 29 ekimde aldım 28600 tl fiyatı vardı 28000 tl ye 1.3 invite aldım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 22:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: evren
Araç: colt czt
Meslek: öğretmen
ismail bey siz arayın bir de acele etmeyin benim tavsiyem

sonuçta sürekli sıfır araba alma şansınız yok

o yüzden içinize sinmesi bence çok önemli

kırmızı istiyorsanız kırmızı alın, sonra pişmanlık duymayın ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 23:15 
Kullanıcı avatarı

tşkler yarın sabah kalkınca hemen arıcam

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 23:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
kuzen 5 kapı alacaksan siyah alma bitek onu diyim beyaz çok güzel oluyor beş kapılıda.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Şub 2011 23:55 
Kullanıcı avatarı

bayide bi tek gümüş mavi var hayalimdede kırmızı vardı napçam bilmiyom bi de bu invite elegance modeli kafamı karıştırdı invite yok piyasada

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2011 13:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
İnvite getirmiceklermiş galiba.
Sıfır alanlar elegance almak zorunda kalacak.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2011 14:30 
Kullanıcı avatarı

Gençler özerle konuştum bugün Aldatmaz zamsız fiyattan colt almış bir kaçtane cuma günü bütün araçlara %5 zam gelicek haberiniz olsun cumadan önce almak isteyen arkadaşlar alsınlar arabalarını.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2011 18:27 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
eses yazdı:
bayide bi tek gümüş mavi var hayalimdede kırmızı vardı napçam bilmiyom bi de bu invite elegance modeli kafamı karıştırdı invite yok piyasada

ben sizin yerinizde olsam 2 havayastıklı elegance almam...bundan sonra da almam aldımam abi eleegance...adam gibi donanım getirsinler...almayın ellerinde kalsın...Japonyayı harekete geçirsinler...yanlışlıkla getirilmiş diye bizi uyutmaya yönelik bir açıklama yapılmıştı bir yetkili ağızdan...yanlışta ısrar edilmesin, 2 havayastıklılar evine dönsün...ya da yanlışlık değil bundan böyle invite yok desinler biz de Colta alternatif üretelim...kimse kusuruma bakmasın, markaya olan gönül bağımı herkes bilir ama yanlışa da yanlış demem gerekir!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2011 20:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
bacey yazdı:
eses yazdı:

ben sizin yerinizde olsam 2 havayastıklı elegance almam...bundan sonra da almam aldımam abi eleegance...adam gibi donanım getirsinler...almayın ellerinde kalsın...Japonyayı harekete geçirsinler...yanlışlıkla getirilmiş diye bizi uyutmaya yönelik bir açıklama yapılmıştı bir yetkili ağızdan...yanlışta ısrar edilmesin, 2 havayastıklılar evine dönsün...ya da yanlışlık değil bundan böyle invite yok desinler biz de Colta alternatif üretelim...kimse kusuruma bakmasın, markaya olan gönül bağımı herkes bilir ama yanlışa da yanlış demem gerekir!

Sen hala alternatif uretmedin mi hepimizin kacis planlari hazir :LOL:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Şub 2011 23:10 
Kullanıcı avatarı

Bir metre öteye gitmem hacı cz3 ü yeni aldım her türlü 4 yıl bağlıyım markaya :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011 11:25 
Kullanıcı avatarı

termin yazdı:
Bir metre öteye gitmem hacı cz3 ü yeni aldım her türlü 4 yıl bağlıyım markaya :)

2. eli olu diye olmasin o :LOL: :Yahoo!:

Aydin 1.8 lancer'i bi satsin, bak bir daha ugruyor mu mitsuya.

Showroomun yaninda bile gecmez artik :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011 11:54 
Kullanıcı avatarı

yok bilalim garanti bankasından bağlıyım mitsubishi'ye :D gerçi sıkıntı yok seviyorum aracımı keyif alıyorum kullanmaktan hızlı, atak güvenli vs. vs. işte hepimizin bildiği şeyler. Mitsubishinin ralli ruhu var kardeşiiiiimmmm...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011 11:56 
Kullanıcı avatarı

Vallahi havadan bi para gelse hemen alacağım aydının 1.8'i şimdilik yolda bir bond çanta içinde 500 bin Euro bulmayı ümit ediyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011 13:58 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
catalyst yazdı:
termin yazdı:

Lem benim üzerimden politika yapma. Ama ben marka içinde kalmak için gerçekten çaba sarf etmeme rağmen ben kişisel durumumdan hem de markadan kaynaklı çeşitli sıkıntılar var:
kişisel olan:
- eşimin kasım aynıda doktorasını vermesine rağmen henüz kadroya atanmamaış olması sebebiyle yaşadığım ödeme güçlükleri
- taşınmam vesilesiyle işe gidiş geliş mesafemin artması (git gel 2. köprüden 120 km, birinci köprüden 90 km ama 1. köprü genelde tıkalı oluyor) ve servisin saatleri trafikte çok zaman kaybetmem ayrıca servisin çok kalabalık ve konforsuz oluşu sebebiyle araçla gidiş gelişe ihtiyaç olması ama mesafeden dolayı masrafları karşılıyamamam
- doktora tezimin son dönemeçlerine girdiğim bu dönemde servis saatlerine bağlı kaldığımda verimli çalışamamam ve de araçla gidiş gelişe ihtiyaç duymam

marka ile ilgli (özelde temsa)
- takasta ya ölü fiyat vermeleri (maksimum 30 bin lira şaka gibi)
- hatta bazen takasa yanaşmamaları (colt ile takas bile sordum inanın ama üste para vermeye yanaşmıyorlar. forumdan tanıdıkları için düşük fiyat daveremiyorlar doğrudan reddediyorlar.) yani kendi sattıkları aracın arkasında durmuyorlar kısaca.
- vialle lpi'den başka lpg dönüşüm sistemi düşünmediği için bu konudaki indirim ve en olmadı uygun taksitlendirme adına temsa'nın hiç bir kolaylık sağlamaması.

Allah sonumuzu hayr etsin agalar. Ben de markadan kopmak istemem ama bu koşullar altında ancak
- taşınıp ev-iş arası mesafe azalırsa
- mitsubishi dizel araç getirirse
- mali durumu önümü görebileceğim biçimde sağlama alır ve de aracı sürmek ihtiyacım azalırsa (şu koşullarda bu mesafe için benzinli araç sürmek açıkçası israf)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011 14:35 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
_opeth yazdı:
2.0 tdi gelecekmiş gibi bi duyum aldım bi arkadaştan.

ula 2.0 tdi neden gelsin? zaten avrupada bile bıraktılar 2.0 tdi olayını 1.8 dizel var. karıştırıyor olmayasın?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011 16:04 
Kullanıcı avatarı

Onun vergisini kim ödeyecek laaaaa...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011 18:41 
Kullanıcı avatarı

sinir kupu yazdı:
catalyst yazdı:
termin yazdı:

Lem benim üzerimden politika yapma. Ama ben marka içinde kalmak için gerçekten çaba sarf etmeme rağmen ben kişisel durumumdan hem de markadan kaynaklı çeşitli sıkıntılar var:
kişisel olan:
- eşimin kasım aynıda doktorasını vermesine rağmen henüz kadroya atanmamaış olması sebebiyle yaşadığım ödeme güçlükleri
- taşınmam vesilesiyle işe gidiş geliş mesafemin artması (git gel 2. köprüden 120 km, birinci köprüden 90 km ama 1. köprü genelde tıkalı oluyor) ve servisin saatleri trafikte çok zaman kaybetmem ayrıca servisin çok kalabalık ve konforsuz oluşu sebebiyle araçla gidiş gelişe ihtiyaç olması ama mesafeden dolayı masrafları karşılıyamamam
- doktora tezimin son dönemeçlerine girdiğim bu dönemde servis saatlerine bağlı kaldığımda verimli çalışamamam ve de araçla gidiş gelişe ihtiyaç duymam

marka ile ilgli (özelde temsa)
- takasta ya ölü fiyat vermeleri (maksimum 30 bin lira şaka gibi)
- hatta bazen takasa yanaşmamaları (colt ile takas bile sordum inanın ama üste para vermeye yanaşmıyorlar. forumdan tanıdıkları için düşük fiyat daveremiyorlar doğrudan reddediyorlar.) yani kendi sattıkları aracın arkasında durmuyorlar kısaca.
- vialle lpi'den başka lpg dönüşüm sistemi düşünmediği için bu konudaki indirim ve en olmadı uygun taksitlendirme adına temsa'nın hiç bir kolaylık sağlamaması.

Allah sonumuzu hayr etsin agalar. Ben de markadan kopmak istemem ama bu koşullar altında ancak
- taşınıp ev-iş arası mesafe azalırsa
- mitsubishi dizel araç getirirse
- mali durumu önümü görebileceğim biçimde sağlama alır ve de aracı sürmek ihtiyacım azalırsa (şu koşullarda bu mesafe için benzinli araç sürmek açıkçası israf)

Dostum ah temsa ah diyorum baska da birsey demek istemiyorum konusturmayin beni burda yine :D

Ben aracimdan cok memnunum yuksek ihtimal de 3 sene daha rahat kullanirim insallah ama bir dahaki arabam yuksek ihtimal mitsu olmayacak. Simdiden konusmak icin erken gerci ama inanin yoruldum artik ortada o kadar cok sacmalik var ki, gerek temsayla alakali, gerek turk insaniyla alakali vs. akintiya karsi kurek cekmenin pek fazla anlami olmadigini dusunuyorum artik.

Bazi seylerin duzelmesi icin birilerinin bedel odemesi gerekiyorsa ben mitsuya binmeyerek uzerime dusen bedeli odemeye hazirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Şub 2011 18:48 
Kullanıcı avatarı

Hacı binmeyelim tamam hepimiz satalım arabamızı da yerine ne koyacağız. Elle tutulur sorun çıkarmayan ne var... Toyota mı hadi gidelim o zaman toyota alalım hepimiz...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 52 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye