Zaman: 02 Eki 2025 13:47

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 75 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 22 Tem 2011 17:38 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
Bu fiyata satmanız imkansız 21000 den 23500 e çıkarmışsınız. Aracın gideceği maksimum fiyat 19 dur. Gönül isterki satabilin ama çok zor aynı fiyata 2 gün önce yeni kasa otomatik colt satıldı.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 22 Tem 2011 18:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
İlginç 8)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2011 12:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ALKAN
Meslek: Kimyager
ben 10 gun once falan 2006 polo tam otomatik 1.4 trendline aracımı saatım 23,750 tl ye 60.000 km de ve degisen boya falan hiçbirşey yoktu. park sensoru de vardı ek olarak. yani sahibinden de benim aracımdan daha cok kullanılmıs vurulmus aynı model araclara 25 26 bin tl istiyorlardı. kac aylık ilanlar vardı.. ben aracımı 1 günde sattım. cünkü bence aracımın ederi o kadardı fiyatı ucuk koyarak 2-3 ay bekleyecegime sonra fiyatı düşürecegime hakketigi deger olan fiyata sattım bence.. sözüm meclisten dısarı tabi. ben ikinci el fiyatların bu kadar ucmus olmasından rahatsızım.

insallah istediginiz fiyata satarsınız aracınızı ama zor gorunuyor. hayırlı satışlar

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2011 12:58 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Yani 21000 bile 2007 model colt için fazlayken ilanı 23500 e yükseltmek ilginç :). Aracınızı çok seviyorsunuz satmak istemiyorsunuz sanırım :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2011 16:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Janissary yazdı:
Yani 21000 bile 2007 model colt için fazlayken ilanı 23500 e yükseltmek ilginç :). Aracınızı çok seviyorsunuz satmak istemiyorsunuz sanırım :)

Araç sevilmez mi ya :D 20000 TL birikmişim olsa alabilirdim bu aracı :D O da AMT'nin hakkına...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2011 01:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: ibrahim
Araç: COLT
Kan grubu: B Rh
Aracımın fiyatı 23500 tl dir. Aracıma 20000 tl teklif geldi(yalan değil) kabul etmedim. Boludan bir memur aradı 22700 tl fiyat belirlediğim zaman. Pazarlık düşünüyormusunuz diye hayır dedim. Aracımın fiyatını belirlerken sıfır fiyatı ne ise 10000 tl altını istiyorum. sıfırı 29000 tl ye inerse inanın 19000 bine ineceğim. Asıl sorun şu ki Mitsubishi araçlarımız fazla tanınmıyor. Ve alacak kişiler ilk önce aracı bulup görüp sonra google dan bu siteyi buluyor. Ve bu yorumları okuyup daha ucuz olmalıydı deyip başka marka araçlara yada ihtiyaç sahibi uygun fiyata aracını satmak zorunda olan arkadasımıza gidiyor ve ucuza alıyor. diğer markalara bakarsanız 2. elde bu kadar kayıp yoktur. Ama sebebi bizleriz. Neyse Velhasılı kelam aracımın fiyatı 23500 tl dir ve bir miktar pazarlık olabilir.
İyi aksamlar tüm mitsu dostları...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2011 01:35 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
aracın ederi bence de 23.500 TL seviyelerindedir ancak gel gelelim, yurdum insanı bu parayı Clioya reva görür de yine konu Mitsu olunca otomobil uzmanı kesilir (parçası pahalı, yedek parçası Japonyadan aylarca gelmez, gelse de yolda gemide rutubet kapar :D) ya da cebindeki akrepleri sayar...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2011 01:48 
Kullanıcı avatarı

haklısınız bacey hocam. şimdi ben bu aracı aldığımdan beri bir kere arıza vermedi. suyuna yağına bakıyorsun gidiyorsun. Yurdum insanı neymiş yerli araba. parçası ucuzdur. 2 de birde arıza vereceğine uzun süre arızasız binersin. neyse kaliteyi bilen bilir...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2011 08:21 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

yoldas7 yazdı:
Aracımın fiyatı 23500 tl dir. Aracıma 20000 tl teklif geldi(yalan değil) kabul etmedim. Boludan bir memur aradı 22700 tl fiyat belirlediğim zaman. Pazarlık düşünüyormusunuz diye hayır dedim. Aracımın fiyatını belirlerken sıfır fiyatı ne ise 10000 tl altını istiyorum. sıfırı 29000 tl ye inerse inanın 19000 bine ineceğim. Asıl sorun şu ki Mitsubishi araçlarımız fazla tanınmıyor. Ve alacak kişiler ilk önce aracı bulup görüp sonra google dan bu siteyi buluyor. Ve bu yorumları okuyup daha ucuz olmalıydı deyip başka marka araçlara yada ihtiyaç sahibi uygun fiyata aracını satmak zorunda olan arkadasımıza gidiyor ve ucuza alıyor. diğer markalara bakarsanız 2. elde bu kadar kayıp yoktur. Ama sebebi bizleriz. Neyse Velhasılı kelam aracımın fiyatı 23500 tl dir ve bir miktar pazarlık olabilir.
İyi aksamlar tüm mitsu dostları...

Aracın kasko bedeli 16.850. Açıkçası ciddi alıcı olarak 20.000 verdilerse satsanız iyi olurdu. İnşallah satarsınız ama epeydir yayında ilanınız. Sonuçta bu aracın piyasası neyse odur biz burda ikinci elde fiyatlar yükselsin diye eksik yanlış ya da hayali bilgiler veremeyiz. Forumda daha yeni 21.750 ye 2009 amt yeni kasa alanlar var realistik olmakta fayda var.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2011 22:22 
Kullanıcı avatarı

http://www.sahibinden.com/search.php?c2 ... 5D=&dpage=

2007 model AMT coltların fiyatlarını ve km lerine bakarsanız verdiğim fiyat normal görünmektedir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2011 22:53 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Normal olsaydı şimdiye çoktan satılırdı. :) Bende çok isterim o fiyatlara gitmesine ama gitmez. Objektif olmak lazım.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2011 23:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
yoldas7 yazdı:
haklısınız bacey hocam. şimdi ben bu aracı aldığımdan beri bir kere arıza vermedi. suyuna yağına bakıyorsun gidiyorsun. Yurdum insanı neymiş yerli araba. parçası ucuzdur. 2 de birde arıza vereceğine uzun süre arızasız binersin. neyse kaliteyi bilen bilir...

geçen yaz arkadaşım benim arabadan istedi.bekle 1 ay bulucam dedim, bekleyemedi gitti clio 3 hb aldı. geçen gün gördüm, yağ yakıyo araba ışık yaktı deyip yağ ekliyodu motora.sözüme geldin mi dedim, hiç hatırlatma diyo. :pardon:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011 14:29 
Kullanıcı avatarı

Janissary bey objektifliğinizi anlıyorum. Ama sizin bu colt satıcılarının moralini bozma, piyasayı düşürme gibi bir misyonunuz mu var. Bütün colt ilanlarını baltalama çabalarınız takdire şayan. 2009 satana 2010 u şu fiyata filan. zaten Türkiyede kaç tane satılık colt var. Yazdıklarınız sayesinde insanlar düşüğe satıyor. Neyse bu yazıdan sonrada siteden atarlarsa atsınlar.
Hatta üyeliğimin silinmesini talep ediyorum.
Bütün iyi niyetli arkadaslara iyi günler diler kazasız belasız bir ömür dilerim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011 14:31 
Kullanıcı avatarı

İlanımın silinmesini ve üyeliğimin iptalini talep ediyorum.
Satıştan vazgeçilmiştir...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011 15:30 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bizim forumdaki üyelerin genel tavırlarını anlarsanız genelde objektif insanlarız. Araçların değeri yükselsin diye gördüğümü aldığımı sattığımı söylemeyecek değilim. Öyle olsa zaten insanlar gelip burdan bilgi niye alsınlar tamamiyle yanlı bir sitede ? Sonuçta bugün mitsubishi aracımız varsa yarın satıp tekrar almamız gerekebilir. Madem aracınızın fiyatı normal o zaman burada yazılanları kimse sallamaz şimdiye satılırdı. İlan baltalama böyle olmaz merak etmeyin. İyi bir colt her zaman değerine satılır. Çünkü mitsubishinin alıcısıda satıcısıda bellidir. Burda insanlar sizin 2007 model aracınızdan çok daha ucuza yeni kasa satılıyor daha bişey demeye gerek yok sanırım. Malın değerini satıcı değil alıcı belli eder. Sizinkinide etmiş zaten.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011 15:32 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Bu arada bu site üzerinden çok araç satıldı. Daha geçen hafta arkadaşıma aldık burdan. Yani satan satıyor.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011 16:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
2007-2008 kasa Colt'lar tabiri yerindeyse piç kasa.. neden mi?

Ne 2005-2006'lardaki gibi donanımlı modeller var.. ne de 2009 gibi makyajı var..

Anlayacağınız cebinde 17-18 olan 2007 invite yerine bulabilirse 2005-2006 Instyle alıyor.. Ben yeniden Colt alacak olsam karşıma temiz 1.5 çıktımmı hiçbir 2008 Invite Colt'a değişmezdim.. Hem donanımı fazla hem performansı ;) Ha.. milletin cebinde 20 kaattan fazla varsa direk makyajlı kasa 2. ellere yöneliyor.. 2007-2008 modeller yine kaybediyor.

Olay budur..

Ancak arkadaşın haklı olduğu bir nokta da var. O da 2.el piyasasının yükseldiği.. Benim aracımı kaça aldığımı bilenler vardır 2 yıl önce.. şimdi yazsam millet oha der.. şimdiki piyasa çok daha iyi.. ama biz sürekli bu araçlarla ilgilenirsek arada 2-3bin liralık artışlara bile alaşamayabiliriz..

Şöyle ki ben 2005 model Corsa 1.2'yi 2009'da 15250'ye almıştım.. piyasası 15500-16000 idi.. şuan bu paraya Corsa 1.0 zor bulursunuz.. millet uçmuş.. 19-20'lerden bahsediyorlar.. Madem öyle.. Colt'un da piyasası yükselmiştir.. 17-18'e hemen razı olmamak lazım bence..

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011 17:00 
Kullanıcı avatarı

SynTheSizer bu güzel ve mantıklı mesajınız için teşekkür ederim. Yazdıklarınızda çok haklısınız.
Janissary ben aracımı iyi gösterip satma yanlısı değilim zaten. Taraflı yanlı bir site olması isteğimde kesinlikle olmaz. Yukarıda ki yorum aynı benim düşündüğüm gibi yazılmıştır. Madem öyle alacak arkadaslara fikir olsun. Colt hakkkında bilgi vereyim biraz.
(Kişiden kişiye değişmekle birlikte)
1. Araç içi yol ve motor sesi felaket, (düz yolda sorun yok ama muğlanın mıcırlı yollarında çok kötü)
2. Amt yere göğe sığdıramadığımız, vites geçişleri çok kötü,(sınıfında ki diğer triptonikler hakkında konuşmuyorum). Sollamalarda ilk önce dua etmek gerekiyor.
3. Şehir içi aracı olduğunu düşünüyorum. 4 saat yola gitsem beynim kiliyor.
4. Yetkili servisler(benim gördüğüm) ilgisiz. (10 ay önce 15000 km bakımını yaptırırken lastiklerin durumunu sorduğumda idare eder yanıtını almıştım. Şuan ki bilgilerim o zaman yoktu. 120 km hız ile giderken patladı 3 gün sonra. Lastik parçalandı resmen. Coltun iyi yönü güvenlik. iyi ki almışım dediğim an o andır. En ufak bir sapma yaşamadan kenarda durdum ve lastiği değiştirdim. Lastikçiye gittiğimde abi bu lastiklerle binilirmi araca dedi.)
5. Sürücü koltuğunun rahat olduğunu düşünüyorum. Fakat arka yolcu koltukları bel düşmanı.
6. Süspansiyon olayı kötü. (sınıf ortalaması diyebilirsiniz ama ben colt için konuşuyorum)

Not: Konunun silinmesini ve üyeliğimin iptalini talep etmekteyim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011 18:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 468/detay/

bakın bu araç bizim emmioğlunun, nasıl da tok satıcı :D üstelik 2002 model bir araca 17250 TL istiyor...haa bizim emmioğlu istiyor da veren yok mu bu arabaya bu parayı :D çoook ...

Türk tüketicisi akıllı olsaydı 17.000 TLyi buna değil de 3000 daha koyup şuna vermez miydi?!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... o/?photo=6

kuş işte :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2011 18:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
cihat hocam haklısın ama şu iktisatçıların arz talep meselesei yok mu ehhh işte
colt için adam kazasız demiş ama bence arkadan kazalı o araba

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 75 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye