Zaman: 09 Kas 2025 00:37

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 28 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: 11' lancer a birkaç oynama
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2011 00:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağdaş
Araç: Lancer 1.5 inf.
Meslek: satış
16 jant ile 18 /225 45 18 in arasındaki hız kaybı yakıt olarak fark vb. nerden bulabilirim belli bi tablo varmıdır bi araçta test edilen yada bilen biri varmıdır ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2011 23:31 
Kullanıcı avatarı

evt birkaç birşey yaptırdım en yakın zamanda sizlerle paylaşıcam fakat çerçeve.. çerçeve bulamıyorum double din için ?
nerden temin edebilirim güzel bi çerçeveyi.. taktıranlar alanlar fiyat ve yer konusunda yardımcı olabilirmi ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 08:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Lancer
Meslek: Sales&Marketing Executive
Kan grubu: 0rh+
cagdas246 yazdı:
16 jant ile 18 /225 45 18 in arasındaki hız kaybı yakıt olarak fark vb. nerden bulabilirim belli bi tablo varmıdır bi araçta test edilen yada bilen biri varmıdır ?

önceden de yazmıştım sanırım 245 45 18 benim lastikler hız kaybım var yok değil (mesela orjinal lastikleri üzerinde olan lancer rahatlıkla gecebilir yani) ama benim anlamadığım bir şey var ben ataşehir ikinci boğaz köprüsü yolunca cok kolay 180 - 200 yapabiliyorum bu jantlarla ondan sonrası tabi ki de yok denilebilecek kadar kötü ama hala yazılar görüyorum 18"araba 180 zor basıyo diye ilginç
Buluşmalarda da soranlara söylemiştim lastikler yakıtı çok abartılı şekilde etkilemiyor 5.9 6.2 arası değişiyordu benim arac 6.0 6.4 arası gitmeye başladı bu kadar buda tahmin ediyorum ki kimseyi batırmaz.

Size Tercihim 225 45 17 sorunsuz bir şekilde kullanırsınız hatta bende bu ara yeni lastik jant alacağım bu değere düşüreceğim boyutları performans olarak etkisini taktırdıktan sonra yazarım michelin yada Bridgestone potenza düşünüyorum.

Resimleri merakla bekliyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 15:20 
Kullanıcı avatarı

ben 18" beyazlarıma nitrojen doldurup taktırdım şuanda gerçekten inanılmaz memnunum yol tutuş fark eder şekilde artıyo araçta.. ve hız değerlerinde şuanda dediğin gibi 4-5 km. düşerse ancak düşüyo yakıtta bende 6.2 6.6 arasında..

aracın dışı konusunda tek kalan spoiler.. angel far vs. tabiki lükse girenler dışında..

ama ses sisteminde double istiyorum herşeyi ayarladım bikaçda takviye olucak ama çerçeve çok problem yurtdışından ben alamıyorum açıkçası tr dede makul fiyat satan yok.. öyle pandizot döken kişilere flnda yaptırmak istemiyorum orjinal dursun istiyorum kaldım öyle arada..

varmıdır bildiğiniz biyer satan ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 15:31 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
cagdas246 yazdı:
ben 18" beyazlarıma nitrojen doldurup taktırdım şuanda gerçekten inanılmaz memnunum yol tutuş fark eder şekilde artıyo araçta.. ve hız değerlerinde şuanda dediğin gibi 4-5 km. düşerse ancak düşüyo yakıtta bende 6.2 6.6 arasında..

aracın dışı konusunda tek kalan spoiler.. angel far vs. tabiki lükse girenler dışında..

ama ses sisteminde double istiyorum herşeyi ayarladım bikaçda takviye olucak ama çerçeve çok problem yurtdışından ben alamıyorum açıkçası tr dede makul fiyat satan yok.. öyle pandizot döken kişilere flnda yaptırmak istemiyorum orjinal dursun istiyorum kaldım öyle arada..

Bakırköy EMS Sound...
viewtopic.php?f=38&t=2512

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 18:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
cagdas246 yazdı:

elleme artık şu arabayı tek eksigin spoiler :)
double din düzgün biseyler bulursan bana da soyle
genelde zaten cercevesi ile satılıyor beraber

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2011 19:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Nuri
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Tüccar
Kan grubu: b+
double din yaptırdım 2 hafta önce. orjinalleri bütçemi aştığından navitech marka bi alet taktırdım çerçeve işçilik hepsine 1100 tl 8 taksit karta çektim. Cihazdan memnunum ama çerçeve çok iyi oturmadı. SAğ alt köşede kasma var ve dışarı doğru hafif dışarda. Çerçeve alırken dikkat edin çuk diye oturmuyo hepsi. Benim gibi titiz biriyseniz sürekli gözünüze takılır. REsimlerini bir ara eklerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Kas 2011 02:09 
Kullanıcı avatarı

Yazlık Jantlarım 18 Beyaz 3 yıldır nerdeyse kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Toyo larla mükemmel yol tutuyor. Araç siyahsa beyaz jantı tavsiye ederim. Bu arada stoplarıda 2 yıl önce Ziebart ta komple kırmızı folyo ile kaplattım cuk oldu...;)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 28 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: