Zaman: 12 Mar 2026 08:05

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 10:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: mıtsubıshı colt 1,5 instyle florit yeşil
Meslek: çalışan
Kan grubu: Arh+
ürünü bu yaz almıştım. teknosadan kvk garantili uzun yola çıkmadığım için çok az kullandım ürün sorunsuz çalışıyor çok temiz üzerinde çizik dahi yok güncelleme yaptım faturası 259 tl den aldım ama başkasına gitmesin diye forumdaki arkadaşlara 195 tl den kargo ücretsiz faturası, garanti belgesi ve kutusunla beraber gönderecem ilgilenen arkadaşlara duyurulur niye satıyorsun diye soranlara kredi kartları yüzünden borç yüküm bir hayli arttı bu yüzden

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 10:19 
Kullanıcı avatarı

birde sünnettendir diye çok cüzi bir pazarlığa açığım hehe:))

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 10:30 
Kullanıcı avatarı

olabilir vedat hocam sana özel indirimde yapabiliriz sorun değil senin burada emeğin çok

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 14:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
hocam şu davigasyonun bir linkini yada resmini atarmısın siteye...

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 15:24 
Kullanıcı avatarı

tamam akşama atarım memur olduğum için eve gidemiyorum ama akşam cep telefonu ile çeker eklerim amacım sahibinden.com dan değil de forumdan birisine satmak o yüzden düşün fiyat verdim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 22:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
elinizdeki cihazın bire bir örneğinin bulunduğu herhangi bir site adresinide verebilirsiniz.Tabi ayrıca cihazın şuanki durumunuda görsek iyi olur.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 10:03 
Kullanıcı avatarı

vedat hocam hızlı maşallah dün evde uyuya kalmışım kusura bakmayın hocam işten sonra yorgunluktan tomtom xxl modeli 5.0 inç ekran yeni sürüm yazılım yüklü gelişmiş şerit özelliği ben çok memnun kaldım uzun yolda sadece 2 kez kullandım tek kelime ile güzel zaten internetten araştırabilirsiniz genel fiyatı 260 tl üzerinde çizik dahi yok gerçekten çok temiz illa fotoğraf isterseniz size bu akşam koyarım eğer memnun kalmassanız geri iade alırım hemen

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 14:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yasin
Araç: 1990 Lancer Special Edition :)
Meslek: Biomedikal
Hayırlı satışlar ;)

Vedatın paylaştığı linki tam inceleyemedim, sizden özellikleriyle ilgili özet bir bilgi alabilirmiyim
bluetooth yok sanırım, av in ve fm transmitter varmı?
Tomtom da harita güncelleme ücretlimi?
Ürünün fotoğraflarını da alırsak tamam olacak

Follow Me Home - Uğurlama & Karşılama Işığı Modülü İçin Lütfen Aşağıdaki Linke Tıklayın.
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=37&t=2405

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 15:46 
Kullanıcı avatarı

iyi günler yasin bey ürün kutusunda sıfır ayarında bu akşam fotoğraf ekleyecem çizik dahi yok üzerinde tomtom dünyada bilinen en iyi markadır zaten o yüzden aldım fm transmtter blueooth yok 5.0 inç ekranı var ekran gece ve gündüz otomatik ayar yapar yolculuğun durumuna göre biliyorsunuz türkiyede tek gelişmiş şerit özelliğne sahip buda otoban ve otoyol giriş ve çıkışlarında çok yardımcı oluyor hangi şeritte nasıl ve ne kadar gideceğini söylüyor ekranın gelişmiş olması yolda çok yardımcı oluyor birde ses düzeyi araba da son sesle gitseniz bile rahatlıkla duyabilirsiniz güncelleme konusuna gelince 2 yıl boyunca ücretsiz güncelleme yapabiliyorsunuz birde güncellemesi çok uygun fiyat tomtom bu konuda başarılı birde hangi yolda kaç km hız yapabilceğini ekranın sağ alt köşesinde yazıyor buda başarılı uygulama

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 16:29 
Kullanıcı avatarı

doğru ama gelişmiş şerit özelliği tomtom a ait özellik sadece

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 17:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
Bende 2 tane nav cihazi var. yeni aldigim next 525 modelinde primo 1.2 var ve serit yardimi mevcut. Hatta otobanda sagda bi ekran cikiyor ve mola yerleri hakkinda bilgi veriyor. Ama en sevdigim ozellik butun yol bilgilerini detayli vermesi. Hiz ve yukseklik grafigi ve gezi sonunda takip edilen yol izi kaydi var. Mesela bi tokat attiniz yolda eve gidince tam yerini falan gorebiliyorsunuz

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 17:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
Navigasyon cihazı her şöferde olması gereken ve verilen paranın karşılığını hakkıyla veren bir alettir

Bildiğim yollarda bile bazen giriyorum daha kestirmeden götürür belki diye :) Bu benim dediğim faydayı (başarsoft yazılımlı) her navigasyondan elde edebilirsiniz. Transmitter, blutuut gibi özelliklere boşa para vermeyede hiç gerek yok bence. Bende navitech b432 Primo var gayet memnunum...

Benimkinde ve hatta genel olarak tümünde ömür boyu güncelleme ücretsizken tomtomda neden 2 yıl anlayamadım?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 17:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 3008
Meslek: Information Technology
navitech ömür boyu güncelleme ücretsiz fakat güncelmeden sonra cihaz sıyırmaya başlıyor. bende vardı gayet iyi açlışıyordu memnundumda en son uzak yolda gittiğimde bazı yolların yanlış ve olmadığını fark etmişdim bunun üzerine güncelleme yaptıştım daha sonra ankaraya yolum düşdü navigasyonu kurdum istnabuldan çıkmama rağmen navigasyonda hala istanbulda dolaşıyordum ve yolda değil arazide yeşillerin üzerinde geziyordum :) zaten o gecenin sabahına karşıda çalınmışdı cihaz araçdan.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 18:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
iDEA yazdı:
navitech ömür boyu güncelleme ücretsiz fakat güncelmeden sonra cihaz sıyırmaya başlıyor. bende vardı gayet iyi açlışıyordu memnundumda en son uzak yolda gittiğimde bazı yolların yanlış ve olmadığını fark etmişdim bunun üzerine güncelleme yaptıştım daha sonra ankaraya yolum düşdü navigasyonu kurdum istnabuldan çıkmama rağmen navigasyonda hala istanbulda dolaşıyordum ve yolda değil arazide yeşillerin üzerinde geziyordum :) zaten o gecenin sabahına karşıda çalınmışdı cihaz araçdan.

Deme yaaa :shock: bende güncelliyim diyodum sıkıntı olursa teknik servise gönderirim artık.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 20:27 
Kullanıcı avatarı

benim 2. cihazım ama güncelleme tavsiye etmiyorum bende navitech vardı kafayı yedi güncelleme sonrası onuda arkadışımailir vermiştim halletti ama sorunu şerit özelliği birçoğunda var ama tomtom yeni cihazlarında gelişmiş şerit özelliği var mesela ankara otoyolundan sincana giriş yaparken arabayla giderken karşımızda ve üzerimizde duran tabelanın birebir aynısı cihazda çıkıyor ve yanıp sönerek 4 şeritli yolda nereye döneceğimizi gösteriyor ama bilmiyorum piyasada çok fazla navigasyon cihazı başkalarında da olabilir tabi ki

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 22:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
yenibirdünya yazdı:
benim 2. cihazım ama güncelleme tavsiye etmiyorum bende navitech vardı kafayı yedi güncelleme sonrası onuda arkadışımailir vermiştim halletti ama sorunu şerit özelliği birçoğunda var ama tomtom yeni cihazlarında gelişmiş şerit özelliği var mesela ankara otoyolundan sincana giriş yaparken arabayla giderken karşımızda ve üzerimizde duran tabelanın birebir aynısı cihazda çıkıyor ve yanıp sönerek 4 şeritli yolda nereye döneceğimizi gösteriyor ama bilmiyorum piyasada çok fazla navigasyon cihazı başkalarında da olabilir tabi ki

Evet tabela göstermesi de mevcut.. Daha doğrusu IGO 8 ve Primo serilerinde tabela gösterme ve kavşaklarda resimli yardım mevcut..

Ama navitech'in ömür boyu güncellemsi ile ilgili Başarsoftun sorumlusu meşhur Bülent Tekcan pek iç açıcı şeyler söylemiyor. Bi aldatmaca varmış onu söyliyim. Biliyorsunuz Başarsoft'un Türkiye de birebir destek verdiği markalar Next, TomTom ve Garmin. Ayrıca IGO programlarının da Türkiye'de ortağı onlar. O açıdan Navigasyon işinde güncelleme olarak en garantisi Next, TomTom ve Garmin'dir.

Örneğin Primo kullanan cihazlarda 1.2 sürümü sadece Next'lerde mevcut. Primo 1.1 ile 1.2 arasında bile çok fark var.

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2011 22:24 
Kullanıcı avatarı

http://imageshack.us/g/834/imag0894.jpg/

ilanları ekledim htc marka 2.0 megapixel ile çektim ışık zayıftı ama cihaz sorunsuz onu söyleyeyim

doğan hocam kesinlikle katılıyorum bende çok araştırmayı severim hatta orman işletme müdürlüğünde çalışıyorum genellikle garmin kullanıyorlar ama biraz pahalı cihazdır

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2011 17:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 3008
Meslek: Information Technology
zaten karakolda ifade verirken, ifadeyi alan memur da sormuştu düzgün çalışıyormu diye. çünkü oda güncelleme yapmış ve çalışmaz olmuş öyle demişdi bana. buda gösteriyorki navitech sabıkalı bir marka.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 07 Eki 2011 22:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yasin
Araç: 1990 Lancer Special Edition :)
Meslek: Biomedikal
bende de bir arkadaşımın emanet navitech navik i var, Ankarada şehir merkezindeki sokak ve caddeleri bulamadığı oluyor çanakkaleden ankaraya dönerken bursa otoyolunda salaklaştı, çayır çimen gösterdi, amasradan istanbula gelirkende aptal aptal yerlere soktu beni, benim olsa kesin güncellerim diyordum, iyiki bi cesaretle girişmemişim :D

Follow Me Home - Uğurlama & Karşılama Işığı Modülü İçin Lütfen Aşağıdaki Linke Tıklayın.
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=37&t=2405

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 09 Eki 2011 10:51 
Kullanıcı avatarı

sorun değil vedat hem arkadaşlar bilgi sahibi oluyor

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye