Zaman: 26 Eyl 2025 21:01

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 46  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 17 Eki 2011 19:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Nedim
Araç: Lancer 2004
Meslek: Kamu
Kan grubu: Arh+
eray yazdı:
zeybek yazdı:
bobin üzerinde şu bilgiler olsun "Denso 099700-048"

hocam baktımda internetten biraz pek çözemedim olayı:) denso bobinin markasımı? yan sanayii alırsam üstünde bu yazı olurmuki yada yan sanayi alırken dikkat et bu yazsın üstünde mi demek istediniz?

Denso, bosch gibi bir firma. Bizim araçlarda da bobin vs. gibi malzemeler Denso markalı.
Denso'nun 099700-048 kod numaralı ürünü bizim 4G18 motorlarda kullanılan ürünü. Bobine yaklaşıp baktığında bu numaraları görürsün. Çıkmacıdan alırsan bu bilgiler olsun demek istedim.

Forumdaki bilgilerden yan sanayi çin malı bobin kullanan arkadaşlar sıkıntı yaşadıklarını belirtmişlerdi. Bu nedenle çıkma da olsa orijinal kullanmak daha iyi olur.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Eki 2011 09:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Eray
Araç: 2005 Lancer 1.6 plus
Meslek: Doktor
zeybek yazdı:
eray yazdı:
zeybek yazdı:
bobin üzerinde şu bilgiler olsun "Denso 099700-048"

hocam baktımda internetten biraz pek çözemedim olayı:) denso bobinin markasımı? yan sanayii alırsam üstünde bu yazı olurmuki yada yan sanayi alırken dikkat et bu yazsın üstünde mi demek istediniz?

Denso, bosch gibi bir firma. Bizim araçlarda da bobin vs. gibi malzemeler Denso markalı.
Denso'nun 099700-048 kod numaralı ürünü bizim 4G18 motorlarda kullanılan ürünü. Bobine yaklaşıp baktığında bu numaraları görürsün. Çıkmacıdan alırsan bu bilgiler olsun demek istedim.

Forumdaki bilgilerden yan sanayi çin malı bobin kullanan arkadaşlar sıkıntı yaşadıklarını belirtmişlerdi. Bu nedenle çıkma da olsa orijinal kullanmak daha iyi olur.

anladım hocam.. bakayım kayseride bir tane sağlam çıkmacı var önce oraya bakarım umarım bulabilirim..teşekkürler..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2011 23:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış
Araç: 2005 Lancer
Meslek: Serbest
Selam Dostlar..

1 hafta içinde bende 2005 lancer almayı düşünüyorum biriyle anlaştım işallah bi aksilik çıkmaz ise alacam.
Araçta sol ön çamurluk değişmiş 2 parçada boya varmış. 5664 e attığım mesajda da 1350 tl hasar raporu var. Bu zannedersem bana sıkıntı çıkarmaz. Eşe dosta sordum sıkıntı olmayacağını söylediler.
Yinede sizin de fikirlerinizi almak isterim.
Fiyat ise 17500

bir sorum da 1.6 invite modelleri kaç beygir bu arabaların 2005 lerde.?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011 00:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ramazan
Araç: Lancer 2006 OV
Meslek: Akademisyen
Merhaba arkadaşlar
2006 model Ov Lancera LPG kiti taktırıyorum. Atiker ve Landi Renzo arasında kararsız kaldım. Uzun süren araştırmalarım ve bizzat Lancer OV kullanıcılarının görüşleri doğrultusunda Landi Renzo markaya karar verdim. Ustam LPG kiti ile beraber araç lpg ye geçince benzin pompasının çalışmasını durduran bir cihaz da takacağını söyledi. Böylece benzin poımpasının daha uzun ömürlü olacağını söyledi. Simit tank takılacak 1650 TL ye. Aslında Atiker daha hesaplı ama motor arıza lambasıyla uğraşmak istemedim. Bir de enjektör olarak bazı detaylardan bahsetti usta.

Neyse denemelerden sonra görüşlerimi paylaşırım. Bu arada Kahramanmaraşlı Lancercılar sanayide hangi ustaya gidiyorlar? Not: aracı 19000 e aldım. İlk başlarda benim de canımı sıktılar işte tutulmuyor parça yok falan diye ama aracı kullanınca değerini anlıyorsunuz.
İyi forumlar herkese

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011 13:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: rıza
Araç: sundurlu
Meslek: Fotoğrafçı
yirci yazdı:
Merhaba arkadaşlar
2006 model Ov Lancera LPG kiti taktırıyorum. Atiker ve Landi Renzo arasında kararsız kaldım. Uzun süren araştırmalarım ve bizzat Lancer OV kullanıcılarının görüşleri doğrultusunda Landi Renzo markaya karar verdim. Ustam LPG kiti ile beraber araç lpg ye geçince benzin pompasının çalışmasını durduran bir cihaz da takacağını söyledi. Böylece benzin poımpasının daha uzun ömürlü olacağını söyledi. Simit tank takılacak 1650 TL ye. Aslında Atiker daha hesaplı ama motor arıza lambasıyla uğraşmak istemedim. Bir de enjektör olarak bazı detaylardan bahsetti usta.

Neyse denemelerden sonra görüşlerimi paylaşırım. Bu arada Kahramanmaraşlı Lancercılar sanayide hangi ustaya gidiyorlar? Not: aracı 19000 e aldım. İlk başlarda benim de canımı sıktılar işte tutulmuyor parça yok falan diye ama aracı kullanınca değerini anlıyorsunuz.
İyi forumlar herkese

Merhaba..
Ben de 2005 lancer 1.6 var. Aldıktan sonra atiker lpg kiti takdırdım. yaklaşık, 15.000km oldu. Ne arıza lambası yandı, ne de rolantide en ufak bir dalgalanma. LPG'nin markasından ziyade, ustalık ve işçilik çok önemli. Benim gittiğim ustanın referansları sağlamdı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2011 11:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet emre
Araç: lancer
Meslek: otomasyon
Kan grubu: 0rh-
herkese merhabalar.. bu siteye yeni üye oldum bilen arkadaşlar varsa bi sorum olucaktı. 3 hafta kadar önce 2006 model lancer plus mt aldım aracım lpg li aracımın arıza lambası yanıyor bunun sebebinin tüpten olduğu söylendi benim merak ettiğim ben bu lambayı kendim söndüre bilirmiyim ? bana yardımcı olursanız çok memnun olurum lamba gerçekten sinir bozucu şekilde yanıyo.
herkese iyi günler....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2011 11:23 
Kullanıcı avatarı

Merhaba..
Ben de 2005 lancer 1.6 var. Aldıktan sonra atiker lpg kiti takdırdım. yaklaşık, 15.000km oldu. Ne arıza lambası yandı, ne de rolantide en ufak bir dalgalanma. LPG'nin markasından ziyade, ustalık ve işçilik çok önemli. Benim gittiğim ustanın referansları sağlamdı...

iyi günler arkadaşım nerede oturuyosun olmuyor dediğin bütün sorunlar benim aracımda var senin ustana bi göstermek istiyorum cvp atarsan çok memnun olurum tekrar iyi günler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2011 11:25 
Kullanıcı avatarı

lpg ayarı düzgün değildir, ayarlatın obdII vardır lpgcide ordan söndürürler

çok teşekkür ederim bide onu deniycem

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2011 19:05 
Kullanıcı avatarı

memocan37 yazdı:
Merhaba..

iyi günler arkadaşım nerede oturuyosun olmuyor dediğin bütün sorunlar benim aracımda var senin ustana bi göstermek istiyorum cvp atarsan çok memnun olurum tekrar iyi günler...

Ben Tokat'ta yaşıyorum. Buraya gelme imkanın varsa yardımcı olurum. Sizin lpg Kitinin markası nedir?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eki 2011 19:24 
Kullanıcı avatarı

te193545 yazdı:
termik problemini çözdüm. kontağı onca korkuma rağmen söktüm. iç kısmında iki tane bakır eğri büğrü parça var. kontak çevrildiğinde bunlar birbirine temas ediyor ve araba çalışıyor.açtığımda bunların aşırı derecede gress yağı ile kaplandığını gördüm. Parçaların birbirine temas eden kısımları temizleyip taktığımda ilk günkü gibi çalışır duruma geldi. başına böyle bir sorun gelen olursa mutlaka bana ulaşsın.

Dostum bende bu hafta sonu kontak termiğini söktüm. İçindeki bakır parçalar kararmış. Parçaları yağsız kontak spreyiyle güzelce temizleyip geri taktım. Sonuç seninki gibi mükemmel! Önceden arabayı çalıştırmak için tutukluk yapmadığında bile anahtarı sonuna kadar bastırmam gerekiyordu. Hatta fazla güç uyguladığım için anahtarın plastik aksamı kırılacak diye korkuyordum. Şimdi az bişey dokunur dokunmaz marş alıyor araba. Kontağında problem olanlara tavsiye ederim....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 11:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: hilmi
Araç: lancer 1.6 comfort M/T
Meslek: Devlet Memuru
arkadaşlar bu arka sis farı uygun olan accent admira kaç model ya da direk admira sis farı deyince bizim 2006 model lancere uyar mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 11:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: hilmi
Araç: lancer 1.6 comfort M/T
Meslek: Devlet Memuru
arkadaşlar bu arka sis farı uygun olan accent admira kaç model ya da direk admira sis farı deyince bizim 2006 model lancere uyar mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 00:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: hakan
Araç: lancer 1.6 2006
Meslek: Mağza Müdürü"
Kan grubu: ARh+
selam arkadaşlar bende aranızdayım 2006 model

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2011 03:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Eray
Araç: 2005 Lancer 1.6 plus
Meslek: Doktor
hakananli yazdı:
selam arkadaşlar bende aranızdayım 2006 model

hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler versin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 18:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bugra
Araç: Lancer 2005 1.6 Comfort
Meslek: Yazılım
Kan grubu: ARh+
Aracın modelini yükseltmeye karar verdim.. Bilginize.. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Kas 2011 21:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Nedim
Araç: Lancer 2004
Meslek: Kamu
Kan grubu: Arh+
hyildiz07 yazdı:

Benim de sol sis farı çerçevesiyle birlikte kırılmıştı. nette aradım taradım çoğu yerde ikisi bir arada yok olan yerde fiyat 100 TL.'den yukarıya doğru gidiyor. Ben de Accent admira'nın sis farını aramaya koyuldum o bile zor bulunuyor. Telefonla Topkapı'da bir firmada 60'a buldum. Biraz daha araştırınca Manisa Akhisar'da 45 TL.ye (otosadik.com) bulup aldım. Çerçevesi siyahtı boyattım hafta sonu takacağım. Çerçeve cam lamba hepsi içinde Kore malı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2011 16:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: narkolar
SATILIK 2004 OTOMATİK ALMAYI DÜŞÜNEN KAÇIRMASIN BUKADAR TEMİZİNİ BULMANIZ ZOR

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2011 20:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: erhan
Meslek: serbest
Kan grubu: arh+
arkadaşlar herkeze merhaba ben2006 model lancer sahibiyim fren balatalarını değiştirdim ama ses sorunundan kurtulamadım hı tec marka iyi dediler taktırdım olmadı ötüyor sıkıntı çıkarmayan bir marka biliyormusunuz birde arabamı alalı 3 ay oldu 65000 km de 80000 ağır bakımında neler yapılacak bilmiyorum ve otomatik vites şanzıman yağı için bilgisi olan varmı teşekkürler

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: 2005 lancer bakımı
MesajGönderilme zamanı: 30 Kas 2011 23:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: suat
Meslek: memur
Kan grubu: 0RH+
arkadaşlar aracımın triger kayışı, balatalar, filitrelerin değişim zamanı geldi bildiğiniz istanbul anadolu yakasında olan usta varmıdır.
parçaları dışarıdan alsam daha hesaplı olur düşüncesindeyim.
bana yardımcı olursanız sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Ara 2011 03:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
denizefe yazdı:
arkadaşlar herkeze merhaba ben2006 model lancer sahibiyim fren balatalarını değiştirdim ama ses sorunundan kurtulamadım hı tec marka iyi dediler taktırdım olmadı ötüyor sıkıntı çıkarmayan bir marka biliyormusunuz birde arabamı alalı 3 ay oldu 65000 km de 80000 ağır bakımında neler yapılacak bilmiyorum ve otomatik vites şanzıman yağı için bilgisi olan varmı teşekkürler

mrb
benim eski lancerde valeo balata vardı ses yapmıyordu.
80,000 de triger seti, şanzıman yağı kesin değişmesi gerekenler.
ama bu km nin 100,000 e kadar yolu var.
buji, filtreler v kayışı falan kontrol edilir gerekirse değişir.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 46  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye