Zaman: 14 Kas 2025 22:51

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 45 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 16:23 

İsim: .
Araç: .
Meslek: .
...

En son senolgonul tarafından 05 Eki 2011 00:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 21:29 

İsim: .
Araç: .
Meslek: .
...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 21:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: musa
Araç: Mitsubishi COLT 2011 1.3 AMT Elegance
Meslek: mühendis
Kan grubu: A +
benim araçtanda aynı şekilde ses geliyordu servise gittim baktılar güya 5 gün ses gelmedş sonra yine aynı ses ardından aracımın sağ ön direğiyle sağ ön konsol arasında daracık boşluğa kağıt sıkıştırdım, ses kesildi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Eki 2011 21:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Ford
Meslek: Kamu
Aynı ses benim arabada da vardı 2 ay öncesine kadar. Kulaklarım keskindir biraz sesin kaynağını bulmuştum. Sol A bandında (şöföre göre sol) ön cama doğru inen plastik kaplama sallanıyordu ve araba esneyince göğüse çarpıyordu, sağ taraf ise daha yekpare idi servise uğradığımda hallettiler bi şekilde ama naptılar bilmiyorum o parça artık sallanmıyor. Benzer şekilde tepe lambasının içinden de mıcırlı yollarda çok sinir bozuçu bi vızıltı geliyordu onu da halletmişlerdi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 09:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
Arkadaşlar maalesef bende de bir ses gelmeye başladı gıcık etti. yalnız benim ses silecekten geliyor. çukurlara girince inceden bir ses geliyor esnemeyle alakalı yani.deneme amaçlı giderken sileceği çalıştırdım çalıştığında ses gelmiyor. baktım baktım kaynağını bulamadım hangi nereden geldiğini bilsem ona göre davranacağım ama....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 11:57 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Sağ ön tarafta bendede bu ses var arkadaşlar, ön sütunun olduğu yerden geldiğinden şüpheleniyorum...

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2011 11:59 
Kullanıcı avatarı

bende direkt sürücü karşısımdan geliyor gibi sanki. büyük ihtmimalde silecekten geliyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 14:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: ömer
Araç: Colt 2009
Meslek: teknik ressam
Benim araç evin altında kapalı garajda duruyo sürekli hava sıcaklığı normal. Yağmur, çamur yok. Evin içi gibi. :) Dün arkadaşlarımıza kalmaya gittik. Evleri şehirden uzak ve dışarısı buz gibi. Akşam saati annesi aradı babasının hastalandığını söyledi. Hemen atladık benim colta ve aracı çalıştırdığım gibi hızlı bir şekilde sürdüm. (Normalde mavi ışık sönmeden ve motor yağlanmadan asla sürmem.) Giderken bahsettiğiniz sesi bende duydum. Baştan direksiyon içinden geliyo sandım. Daha sanki şöför tarafında torpido üstünden geliyo gibi de geldi bana. Kafam fena halde takıldı. O sesi mutlaka bulucam. Şayet plastik soğuktan esnediyse ses kesilir. Çünkü araba şu an garajda bunu en kısa zmanda test edip sizlere yazıcam.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 15:25 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
arkadaşlar,

dediğimi yapın gerisine karışmayın...

1-

ön camdan geldiğinizi düşündüğünüz sesin kaynağı => silecek...çözüm banana silecek

2-

torpidodan geldiğinizi sandığınız sesin kaynağı => sağ ya da sol ön direklerin torpido ile kesistiği yerdeki ara boşluk...çözüm : sünger çokokrem sürülecek ekmek kıvamında kesilip araya sıkıştırılacak...

öpüldünüz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 15:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: ömer
Araç: Colt 2009
Meslek: teknik ressam
Çokokremi arabaya vermem ben yerim. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Kas 2011 15:45 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
arkadaşlar,

dediğimi yapın gerisine karışmayın...

1-

ön camdan geldiğinizi düşündüğünüz sesin kaynağı => silecek...çözüm banana silecek

2-

torpidodan geldiğinizi sandığınız sesin kaynağı => sağ ya da sol ön direklerin torpido ile kesistiği yerdeki ara boşluk...çözüm : sünger çokokrem sürülecek ekmek kıvamında kesilip araya sıkıştırılacak...

öpüldünüz...

cihatım haklısın çünkü ben denedim o ses gelirken sileceği çalıştırdım ses kesildi yerine gelince silecek tekrar o ses gelmeye başladı. silecekten olduğu için bende pek önemsemedim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 12:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Zatarra
Araç: Mitsubishi Colt 1.3 Invite AMT
Meslek: Kamu
Benim 2010 Colttaki ses sag taraftaki havalandırmadan geliyor. Henüz bir çare bulamadım. Tavsiyesi olan? Bahsettiğim yerin fotoğrafını da ekliyorum: http://dl.dropbox.com/u/12669055/Photo% ... 2%2006.jpg

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 14:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: taner
Araç: öz
Meslek: müh
iradi yazdı:
selamlar;bende 2011 var her tarafından ses geliyor, sağ ön cam biraz açıksa tıkırdıyor ,bagaj kapağının içindeki plastik döşeme düzgün değil parke yollarda saca değerek tıkırdıyor. ön konsolun sağı yine plastikten tık tık ses geliyor vs. belki yenilerde böyle ama plastikler sıkıntılı, işçilik kötü.hele biraz geçsin olur ki zaman içinde oturur diye bekliyorum,dikkat etmemeye çalışıyorum.

gerçekten bu kadar kötü mü 2011 coltlar ya? kalitenin gittikçe düştüğünü biliyordum ama bu kadarını tahmin edemiyordum. o zaman coltların eski modellerini almak daha mantıklı öyle mi?

sizce en sorunsuz model hangi yıllarda üretildi?

mesela 2005 coltlardan bazılarına bakıyorum ESP 6 hava yastığı bile var. şok oluyorum. 2011 lerde esp yok 2 hava yastığı ile geçiştirilmiş. nedir bu düşen kalite?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 16:38 
Kullanıcı avatarı

lolklok yazdı:
iradi yazdı:
selamlar;bende 2011 var her tarafından ses geliyor, sağ ön cam biraz açıksa tıkırdıyor ,bagaj kapağının içindeki plastik döşeme düzgün değil parke yollarda saca değerek tıkırdıyor. ön konsolun sağı yine plastikten tık tık ses geliyor vs. belki yenilerde böyle ama plastikler sıkıntılı, işçilik kötü.hele biraz geçsin olur ki zaman içinde oturur diye bekliyorum,dikkat etmemeye çalışıyorum.

gerçekten bu kadar kötü mü 2011 coltlar ya? kalitenin gittikçe düştüğünü biliyordum ama bu kadarını tahmin edemiyordum. o zaman coltların eski modellerini almak daha mantıklı öyle mi?

mesela 2005 coltlardan bazılarına bakıyorum ESP 6 hava yastığı bile var. şok oluyorum. 2011 lerde esp yok 2 hava yastığı ile geçiştirilmiş. nedir bu düşen kalite?

Bilader Allahını seversen git başka araç al sende kurtul bizde kurtulalım... =@

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 20:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
lolklok yazdı:
iradi yazdı:

Kalite düşüşü değil de sadece plastik kaplama ve arka koltuk da bir eksilme var. Mesela makjajlı kasalardaki deri direksiyon eskilerdekinden çok daha güzel.

Bir de "yeni kasa" lafı çok geçince bi ilizyon oluşuyo sanırım. Colt değişmedi arkadaşlar.. Makyaj gördü.. İçerideki bi çok şey aynı..

ESP ve 6 HY ise tamamen donanım pkaeti ile alakalı bişi.. TEMSA getirse, yeni kasalarda da var.. Hatta Siz bi de Colt Plus'ı görün.. İşte o bambaşka bişi :D

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 20:32 
Kullanıcı avatarı

SynTheSizer yazdı:
lolklok yazdı:
iradi yazdı:

Kalite düşüşü değil de sadece plastik kaplama ve arka koltuk da bir eksilme var. Mesela makjajlı kasalardaki deri direksiyon eskilerdekinden çok daha güzel.

Bir de "yeni kasa" lafı çok geçince bi ilizyon oluşuyo sanırım. Colt değişmedi arkadaşlar.. Makyaj gördü.. İçerideki bi çok şey aynı..

ESP ve 6 HY ise tamamen donanım pkaeti ile alakalı bişi.. TEMSA getirse, yeni kasalarda da var.. Hatta Siz bi de Colt Plus'ı görün.. İşte o bambaşka bişi :D

cevabınız için teşekkür ederim. peki temsa neden diğer donanımları ülkemize getirmiyor ki? bu konu hakkında temsa bir açıklama yaptı mı bu güne kadar?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 21:07 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Tanerjiiiim,

senin bir Temsa ajanı olduğundan şüphelenmeye başladım artık :D

çok ciddiyim... 8)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 22:46 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
Tanerjiiiim,

senin bir Temsa ajanı olduğundan şüphelenmeye başladım artık :D

çok ciddiyim... 8)

niye ya ajan ne alaka? :cry: :cry:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 22:59 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Tanerjiiim,

tamam üzülme :D

e mübarek her mesajında laf dönüp dolaşıp TEMSAya geliyor...bak sen fiyatı beğenmedin ya da beğenmemiş gibi yaptın bize sardın, biz de genel olarak Coltu ve fiyat seviyesini savunduk, TEMSA sanki bizim nabzımızı ölçermiş gibi fiyatlandırmayı beklediğimiz yönde yaptı :D ...sonrası aylardır 2 havayastıklı ELEGANCE yüzünden birkez daha gıcık olduğum(uz) TEMSA , 2012 modellerdeki 4 havayastıklı versiyon beklentimizi ölçtü, benim dışımda ciddi bir tepki olmadığı için yine 2 havayastıklı getirdi...bence gayet mantıklı :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Kas 2011 23:54 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
Tanerjiiim,

tamam üzülme :D

e mübarek her mesajında laf dönüp dolaşıp TEMSAya geliyor...bak sen fiyatı beğenmedin ya da beğenmemiş gibi yaptın bize sardın, biz de genel olarak Coltu ve fiyat seviyesini savunduk, TEMSA sanki bizim nabzımızı ölçermiş gibi fiyatlandırmayı beklediğimiz yönde yaptı :D ...sonrası aylardır 2 havayastıklı ELEGANCE yüzünden birkez daha gıcık olduğum(uz) TEMSA , 2012 modellerdeki 4 havayastıklı versiyon beklentimizi ölçtü, benim dışımda ciddi bir tepki olmadığı için yine 2 havayastıklı getirdi...bence gayet mantıklı :D

temsanın yaptığı şey 2 gün önce fiyat arttırıp, sonra sanki indirim yapmış gibi kampanya ayağına fiyatları yine 2 gün önceki seviyesine çekmek oldu. dün gittim bayiye 31000 e bıraktı 2011 modelini. ama ben 2 airbagli arabaya o parayı vermeyi düşünmüyorum. 2. el 2011 invite ilanlarını takibe devam. :good:

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 45 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye