Zaman: 09 Kas 2025 10:50

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 18 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2011 18:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: emre
Araç: mıtsubıshı lancer
Meslek: ögrenci
SAYIN FORM ÜYELERİ HERKESE MERHABA.

KISMET OLURSA YAKIN ZAMANDA BİR LANCER SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM. 2010 VEYA2011 MODEL BÜYÜK İHTİMALLE BU 1.6 İNVTE OLACAK.HER ZAMAN BENİ DURUŞUYLA CEZBEDEN BU ARAÇ MİTSUBİSHİNİN UZUN VE KÖKLÜ GEÇMİŞİNE VE HATRI SAYILIR BİR ARAÇ OLAN EVO YU YAPAN FİRMAYI NE KADAR TEMSİL ETMEKTEDİR ?

BENİM SADECE KABACA GÖRDÜKLERİMDEN BİR TANESİ HEM AİLE VE UZUN YOL ARABASI HEMDE SPOR BİR ARAC OLAN LANCER DA ÖRNEĞİN CRUZE CONTROL YOK, HER MODELİNDE (ASX,L200,LANCER gibi...) VE UZUN YILLAR DEĞİŞTİRMEDİĞİ SABİT BİR KOKPİT VAR. BUNLARIN SEBEBİNİ BİLMİYORUM AMA BAŞTAN BERİ DEDİĞİM GİBİ ARACI SEVİYORUM.

SİZLERİNDE OLUMLU VE OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM.

SAYGILAR.

En son tired warrior tarafından 13 Ara 2011 15:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ara 2011 22:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
Merhaba arkadaşım foruma hoşgeldin.öncelikle 1.6 2010 model yok.2010 lar 1.5.ben 1.5 invite kullanıyorum.bu aracı kullanmak değişik bir duygu.arabana daha binmeden hayranlık duyarsın zevkle binersin bakışlar hep üzerindedir.kullanırkende hoşuna gider ama biraz zaman sonra sorgulamaya başlarsın o neden böyle şu şöyle olsaydı felancı marka böyle yapmış diye.bazen kızarsın başka araca niyetlenirsin ama kolay kolay bu arabadan vazgeçemezsin.araç teknik olarak sağlamdır.kaliteli malzeme kullanılmış yol tutuşu güvenliği çok iyi.biraz göreceli olsada bence seri bir araç.ve yakıt tüketimi emsallerine göre çok uygun.bunun yanında donanımsal olarak bazı eksiklikler var ve malesef paranlada alamıyosun bazılarını cruise control gibi.(bu arada asx de c.c var)eh araç çok kaliteli olunca alınabilir fiyalara insin diye sanırım bazı yerlerdende kısıyolar.örneğin boyası ince,ön göğüs malzemesi pek kaliteli değil bazı yerlerdede işçilik kusuru olabiliyor.sade kokpit tasarımı sanırım mitsubishi nin felsefesi.sade ve kolay kullanılabilirliliği ön planda tutuyolar.görüntü değil işlevsellik önemli diyorlar.(bu benim yorumum)fakat sonraki modellerde artık değişeceğini düşünüyorum.ana hatlarıyla ben anlattım ama bu forumda çok daha fazlası tartışıldı paylaşıldı sen iyice bir göz at sonra kararını ver

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2011 11:14 
Kullanıcı avatarı

SAYIN PRECİOUS YAPTIĞINIZ YORUMLAR İÇİN TESEKKUR EDERİM. 2010 LAR ARASINDA 1.6 OLMADIGINI BİLMİYORDUM. KISMETSE 2011 OLUR. YAPTIGINIZ YORUMLARDAN ANLADIĞIM KADARIYLA LANCER BU SEKILDE BİR EFSANA OLMUS VE FİRMADA FAZLA ÜSTELEMİYOR. SAĞOLSUN YERLİ İTHALATCIDA BUNUNLA İLGİLİ BİR ATAKTA BULUNMUYOR. SADECE KAFAMA TAKILAN SÖYLEDİĞİNİZ BOYA OLAYIDIR. UMARIM BİR SONRAKİ VERSİYONLARINDA BUNLARI AŞAR. BEN BEĞENDİĞİM ARACI FAZLA KARŞILASTIRMAK İSTEMEM AMA TEK AKLIMDA MUADİLİ CIVICLER VARDIR.

SAYGILAR.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2011 12:04 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
tired warrior.
şu büyük harfle yazma olayını bırakırsanız çok seviniriz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2011 13:18 
Kullanıcı avatarı

Afedersiniz dalgınlıkla oldu bundan sonra ki yazılarımda dikkat ederim sayın sinir kupu.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2011 15:14 
Kullanıcı avatarı

Sayın form üyeleri başlıktanda anlaşılacağı gibi sizi bir lancer almaya iten nedenler neler olurdu ?
Siz bir firma yetkilisi olsaydınız en önce yapacağınız değişiklik ne olurdu ?

Saygılar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2011 18:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Harun Işık
Araç: Lancer
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: B +
2010 Model Otomatik Lancer'ım var. Gördüğümüz an tutulduk , görünüş olarak müthiş bi araç bence. Motoruda fena sayılmaz daha kuvvetli olabilirdi.Otomatik falan ama 7.5 / 8 lt ortalama yakıyor 100 km de buda çok değil :) Konforlu , güvenli , dikkat çekici , modifiyeye çok açık bi araba.. Özellikle evo body kit yaptırmak isterseniz arabanın dikkat çekmesi 2 kat artıyor.

Ben bir firma yetkilisi olsaydım ;

1. Stok 1.8 harici araçlara bagaja subwoofer koyardım.
2. 1.8 Intense'in şanzumanını değiştirirdim :)

Harun Işık

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2011 20:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
servislerden donanıma,motorlardan şanzımana pazarlamadan reklama bisürü şey yazabilirimde şimdi açıkcası üşeniyorum bunları çokkere buralarda yazdık tartıştık.temsa yetkilisi bile bi zaman sonra uğramaz oldu.yani aramızda şu şöyle bu böyle olsaydı iyi olurduyu çokkez yaptığımız için bundan sonrası boş tekrar olur.belki temsa yetkilisi olsa döktürürdük

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2011 20:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: erkan
Araç: lancer 1.6 inform
Meslek: asansör süpervisör
Kan grubu: B -
öncelikle :MCT: ailesine hoşgeldin arkadaşım.....

Neden mi lancer....

Önce ekonomi....F/P olarak en iyi yerde olan araçlardan biri...
Güvenlik................ bknz.yukarısı...
Şekil.................... bknz.yukarısı...
sağlamlık.............. tabii ki capon...şüphesi olan mı var....sağlamlığından....
Performans........... tabii ki yetmiyor....Nedeni ise ben eski racing çiyim..yani sürat kanımda var..teker yapasım geliyor arabayla ama kıyamıyorum :)

LANCER......
Nereye gitsen baktırır,nerede konuşsan iyidir derler :)

eksikleri yok mudur vardır tabii..ama ARTILARI daha fazladır..Bir de EVO görünümlü olursa tadından yenmez..Ben de birşeyler yaptım kendimce..

Ben çok üst seri arabalar kullanmadım....en iyisi AUDi A6 RS ti....şimdi bunları mukayese etmiyorum ama şu videoyu bir izle...çok şey anlatıyor...

http://www.youtube.com/watch?v=Ees2aZcD ... ture=share

Yani pahalı diye en iyisi olmak zorunda değil.....Ama bu araba aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor bence...

Gecelerce araştırdım o mu bu mu şu mu diye....Test sürüşlerine gittim bir çok aracın....ama LANCER başka...
Sabah evden çıkarken,akşam eve döndüğüm de ilk işim arabama bakmak olur...Gece kafam esince çıkar iki tur atarım :) rahatlar gelir uyurum...

bizim evde 2 si şirketin aracı, 3 araç var...ikisini toplasan bir LANCER etmez bence... :)

:shy: :shy: Ne oluyo yav...kaptırmışım kendimi....

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAYSAN HAFTA SONU BİR TEST SÜRÜŞÜ YAPTIRABİLİRİM.... :kart:

pm atarsın..

HEDEF
2013 evo...
2015 porshe carrera inşallah :)
Sonrasını bilmiyorum.....

Herkese Selamlar,Saygılar...
....ErKaN...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ara 2011 10:36 
Kullanıcı avatarı

erkan17 yazdı:

Neden mi lancer....

sağlamlık.............. tabii ki capon...şüphesi olan mı var....sağlamlığından....
Performans........... tabii ki yetmiyor....Nedeni ise ben eski racing çiyim..yani sürat kanımda var..teker yapasım geliyor arabayla ama kıyamıyorum :)

LANCER......

eksikleri yok mudur vardır tabii..ama ARTILARI daha fazladır..Bir de EVO görünümlü olursa tadından yenmez..Ben de birşeyler yaptım kendimce..

Ben çok üst seri arabalar kullanmadım....en iyisi AUDi A6 RS ti....şimdi bunları mukayese etmiyorum ama şu videoyu bir izle...çok şey anlatıyor...

Yani pahalı diye en iyisi olmak zorunda değil.....Ama bu araba aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor bence...

Gecelerce araştırdım o mu bu mu şu mu diye....Test sürüşlerine gittim bir çok aracın....ama LANCER başka...
Sabah evden çıkarken,akşam eve döndüğüm de ilk işim arabama bakmak olur...Gece kafam esince çıkar iki tur atarım :) rahatlar gelir uyurum...

bizim evde 2 si şirketin aracı, 3 araç var...ikisini toplasan bir LANCER etmez bence... :)

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAYSAN HAFTA SONU BİR TEST SÜRÜŞÜ YAPTIRABİLİRİM.... :kart:

pm atarsın..

HEDEF
2013 evo...

....ErKaN...

Sizi anlıyorum sayın erkan17 sanırım lancer sahibi olmak bir aşk ve ayrıcalık. Gercektende biraz unutulmuşta olsa lancer sahibi olmak banada büyük bir haz verecektir bundan eminim. Videoda sürücü aracı yoldan bir türlü cıkartamadı. Hem spor hemde bir 4 kapılı sedan bu kadar yırtıcı olabilir.

Teklifiniz için çok tesekkur ederim sayın erkan17 inanın bunu cok isterdim ama istanbul da değilim. Ama bulduğum ilk lancer la tanısacağım. :) Umarım planlarınızdaki araclara en kısa zamanda sahip olursunuz. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ara 2011 17:20 
Kullanıcı avatarı

Sanırım bu konuda lancer pilotları fikirlerini pek fazla beyan etmek istemiyorlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 11:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Lancer
Meslek: Sales&Marketing Executive
Alıntı:
LANCER DA ÖRNEĞİN CRUZE CONTROL YOK

1.8 intense modelinde mevcut

Lancer için çok farklı şeyler söylene bilir aracın albenisinin çok olmasındaki en büyük etken ilk defa bir lancer modeli evo ile aynı çizgileri taşıması ve yan yana tasarlanması o yüzden herkesi ilk görüşte bir etkileyişi normal.
1.6 invite güzel araç 1.5 e göre biraz daha sessiz yakıt konusunda da bir sorun cıkarmaz size sitede bir kaç araca gördüm lpg takıldığını ben tavsiye etmiyorum kimseye,araclar az yakıyor sadece benzin pahalı oldugu için cok yakıyor diye yorumlar oluyor benim aracımda 18" jant var takmadan önce aman efendim çok etkiler dediler aracı benim kullandıgımda 16"jantla 7litre yakıyordu
simdi 18"ile 8 litre yakıyor.minimum 5.5 devirde vites atıyorum tanıyan bilir babam yada amcam arabayı kullandında değer 6.4 6.2 arası gidip geliyor.
size simdiden hayırlı olsun.
Sorunuzun cevabını bende Barış abiden öğrenmiştim :)
Bu paraya bunun gibisini geçtim buna yakın bir araba bulabilirmisin ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 17:29 
Kullanıcı avatarı

Verdiğiniz cevap için tesekkur ederim sayın pecelution. Evet benımde arastırmalarım sonucunda lancer ların gözle görünür kroniklesen bir sorunları yok. Sadece herkesinde sıkıntı duydugu tek sorun donanım yetersizliğidir. Araç genel olarak sade, kullanımı kolay, sağlam ve ihtiyacları tam olarak saglayabilen güvenli bir araç. Hem vahşi görünümlü bir spor, hemde tam bir aile arabası.

Tabiki bu fiyata bu özelliklerde baska bir araç alabilmek gercekten zor.

Saygılar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 18:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Sert
Araç: Lancer Invite AT
Meslek: Mühendis
Otoparkta, alışveriş merkezlerinde, iş yerinde tek olmak hoşuna gidiyorsa
Yoldaki her 10 kişiden 3 ündeki sıradan arabaya sahip olmak senin için de sıradansa
arabana her binişinde yada inişinde şöyle bir bakıp wayy güzelmiş demek istiyorsan
hatta nadir de olsa yolda arabanla giderken başka bir lancer görüp benim arabam da bu kadar güzelmi yaaa diye aklından geçirmek istiyorsan
Servise götürdüğün zaman acaba mı dedikten sonra arabaya binince kötü herşeyi unutturan bir araba istiyorsan
LAANNNNNCEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 19:10 
Kullanıcı avatarı

baris_sert yazdı:
Otoparkta, alışveriş merkezlerinde, iş yerinde tek olmak hoşuna gidiyorsa
Yoldaki her 10 kişiden 3 ündeki sıradan arabaya sahip olmak senin için de sıradansa
arabana her binişinde yada inişinde şöyle bir bakıp wayy güzelmiş demek istiyorsan
hatta nadir de olsa yolda arabanla giderken başka bir lancer görüp benim arabam da bu kadar güzelmi yaaa diye aklından geçirmek istiyorsan
Servise götürdüğün zaman acaba mı dedikten sonra arabaya binince kötü herşeyi unutturan bir araba istiyorsan
LAANNNNNCEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Farklı olmak her zaman fark yaratır. Her zaman bir adım önde olmak ve sıradan hayatın sıradan seylerini terk ederek kendine göre yasamını düzenlemek arabanla baslar diğerleriyle devam eder bana görede. Allah nasip ederse en kısa zamanda eve bir köpek balıgı alacağım :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 19:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağdaş
Araç: Lancer 1.5 inf.
Meslek: satış
ilk galeride gördüğümde hayran kalmıştım.. sonra ilk arabam olucağı için bi fiesta aldım hamlığımı atıym öğreniym alışıym diye.. o fiesta bana mucize geliyodu.. taki.. o güzel güne kadar :D

arabada sadelikten yana olan benim gibi biri için kokpit mükemmel.. yol tutuşu gerçekten bindiğim bir çok araca göre mükemmelki bende astc yok.. motor sesini beğenmeyen arkadaşlar olabiliyo.. spor egzos + motor sesiylede bnm için vazgeçilmez.. o yüksek devirlerde gerçekten bindiğinizin makina olduğunu anlıyosunuz..

tabi en önemlisi verdiğiniz paraya oranla aldığınız hizmet.. yani arkadaşlarında belirttiği gibi kimse mercedes konforu yok bmw performansı fln beklemesin.. ama azınıda düşünmesin.. bence gayet güzel..

uzun yolda anlıycaksınız aracın rahatlığınıki ben her uzun yol yaptığımda bikere daha seviyorum arabamı.. sanki kısa mesafe gitmişsiniz gibi iniyosunuz arabadan.. ses sistemi yapılırken bütün taban koltuk yanları vs. söküldü o malzeme kalitesinide gördükten sonra gerçekten içim rahat..

en önemlisi ben arabanın içinde rahat ediyorum tavana mesafesi mükemmel ve camın dibine uzansamda elim yetişmiyo (bkn 1.90 cm. boyundayım) o insana gerçekten sürüş keyfi yaşatıyo..

ses sistemimde var arabada rahat daha ne olsun :D

bu arada hoşgeldiniz :D :MCT:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Ara 2011 19:26 
Kullanıcı avatarı

cagdas246 yazdı:
ilk galeride gördüğümde hayran kalmıştım.. sonra ilk arabam olucağı için bi fiesta aldım hamlığımı atıym öğreniym alışıym diye.. o fiesta bana mucize geliyodu.. taki.. o güzel güne kadar :D

arabada sadelikten yana olan benim gibi biri için kokpit mükemmel.. yol tutuşu gerçekten bindiğim bir çok araca göre mükemmelki bende astc yok.. motor sesini beğenmeyen arkadaşlar olabiliyo.. spor egzos + motor sesiylede bnm için vazgeçilmez.. o yüksek devirlerde gerçekten bindiğinizin makina olduğunu anlıyosunuz..

tabi en önemlisi verdiğiniz paraya oranla aldığınız hizmet.. yani arkadaşlarında belirttiği gibi kimse mercedes konforu yok bmw performansı fln beklemesin.. ama azınıda düşünmesin.. bence gayet güzel..

uzun yolda anlıycaksınız aracın rahatlığınıki ben her uzun yol yaptığımda bikere daha seviyorum arabamı.. sanki kısa mesafe gitmişsiniz gibi iniyosunuz arabadan.. ses sistemi yapılırken bütün taban koltuk yanları vs. söküldü o malzeme kalitesinide gördükten sonra gerçekten içim rahat..

en önemlisi ben arabanın içinde rahat ediyorum tavana mesafesi mükemmel ve camın dibine uzansamda elim yetişmiyo (bkn 1.90 cm. boyundayım) o insana gerçekten sürüş keyfi yaşatıyo..

ses sistemimde var arabada rahat daha ne olsun :D

bu arada hoşgeldiniz :D :MCT:

Tesekkur ederim sayın cagdas246, gercekten aklımdakı aracın bu kadar olumlu yorum alması beni cok mutlu ediyor. Her lancer sahibi olumlu yada olumsuz tüm yönlerini tüm acık yüreklilikle ortaya koymakta bu gayet güzel. Tabiki firma ile ilgili bazı sorunlar var ama bu bir cok firmada aynı. İnsanları tam anlamıyla mutlu etmek cok zor, öncelikle neyi ne zaman ve ne sekılde istediğini bilmektir.

Saygılar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2012 21:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: lancer 1.5 invite AT
Meslek: memur
erkan17 yazdı:

Neden mi lancer....

LANCER......

pm atarsın..

HEDEF
2013 evo...

....ErKaN...

video için teşekkürler, izlerken bile inanamadım

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 18 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat