Zaman: 26 Eyl 2025 21:01

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 18 Şub 2012 16:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Lancer
Meslek: Kimyager
alihande yazdı:
öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.hoşgeldiniz..trigeri mümkün mertebe acilen değiştirin.firmaların triger kayışına verdiği garanti süresi 2 yıldır.2 yıldan sonra triger kayışı durduğu yerde sertleşir ve biraz zorlanınca kopmaya eğilimli olur.değiştirin kafanız rahat olsun.150 tl gibi bir rakam tutar triger kayışı..spoyleri ben bir aksesuarcıdan boyalı olarak montaj dahil 230tlye sordum geçen ay..yağ ve yağ filitresini 60tlye değiştirdim geçen hafta ama fiyat bana özel öyle oldu sizede maksimum 100 tlye patlar hava filitreside dahil olarak ama serviste değil tabi.dışarıda iyi bir yağcı bulup bunları yaptırmanızda fayda var.benim önerim trigeri,yağı,yağ filitresini,hava filitresini,polen filitresini,benzin filitresini kmsini beklemeden kayıtsız şartsız değiştirin.klima sistemini,fren sistemini,baskı balatayı ve ön düzenide kontrol ettirin.

Teşekkürler

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2012 11:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Arda
Araç: Mitsubishi Lancer 16 MT
Meslek: Teknisyen
Kan grubu: 0 +
fragiledreams765 yazdı:
2006 Lancer M/T ile aranızdayım. Kaporasını verdiğim aracımı pazartesi teslim alacağım. Araç 54000 km'de ancak 5 yılı doldurduğundan trigerin değişmesi gerekiyor diye biliyorum. Bu doğrumudur yoksa bir süre daha idare eder mi?
Ayrıca aracım spoylersiz. Spoyler fiyatları hakkında bilginiz var mı? Fiyatları uygunsa serviste orijinal spoyler mi almak isterim. Fikriniz var mı? Ayrıca yağ ve filtre gruplarının değişimi yaklaşık ne kadar tutar?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şimdiden hayırlı uğurlu ve kazasız yollar olsun.!
öncelikli olarak doğru yönde adım attınız. İkinci el arabalarda maalesef önceki kullanıcının sürme şeklini bilmediğimizden ve yaşı geçmiş arabada ne tip servisleri yaptırdığını veya yaptırmadığını bilemeyeceğimizden, yaşı geçmiş arabada ne olursa olsun triger kayışını, hava, yağ, benzin, polen filitrelerini değiştimeniz sizin ve aldığınız arabanın garantisi haline gelecektir. En azından kafanızı yiyen sorulardan kurtulmuş olursunuz.

yağ kontrolünü sizde yapabilirsiniz (örnek olarak motorda aşınma olup olmadığını basit yön verici bir yöntem benden olsun. Ama bu profesyonel ölçümle kesin sonuç verdiğini unutmayın...

yöntem şudur. arabanın motor yağı kontrol çubuğu çalıştırılmadan önce ve yağ karterde topluyken(standart duran arabada olan bir durumdur) çubuğu çekip üzerinde duran yağı düz beyaz bir kağıdın üzerine bulaşmasını sağlayın (damlatın, yada yağı kağıta sıyırın. daha sonra (araç güvenliği ve yanıcı madde kullanım esaslarına uygun pozisyonda arabadab uzak şekilde) yağ bulaşmış kağıdı bir çakmak vasıtası ile alttan yağın olduğu tarafı ısıtın (çakmağı yağ bulaşmış kağıtın altında yağın tam altına denk gelecek şekilde dolaştırın.)

1- kağıt ısındığı zaman yağ köpürebilir veya buharlaşa bilir / problem yoktur.

2- Eğer kağıt ısındıktan sonra ve yağ yok olmaya yüz tuttuğunda çakmak çakarken çıkan kıvılcımlar gibi kıvılcımlar çıkıyor ise araba motorunda aşınma olmuş veya var anlamına gelebilmektedir.

Yağlama sistemini kontrol ettirmekte fayda var anlamı çıkarılabilir.

3- aşınma olan arabada (lpg sistemleri bu durumda kararsız bırakız çünkü lpgli araba ince yağ kullanımından kaynaklı yağ eksiltmek durumu söz konusudur. buda şaşırtmaya yeter sizi.

bu tip durumlarda iyi bir servis veya uygun gördüğünüz tamirciye gidip mekanik aksamı ufaktan bir gözden geçirmeniz sizin hayrınıza olacaktır.

Saygılarımla

Önemli not: Bu yazılanlar bir bilgi amaçlıdır. Hayırlı sürüşler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2012 10:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Muzaffer KEBABCI
Araç: Toyota Corolla 2007 1.6 124 HP Füme m/t
Meslek: V.H.K.İ. Hastane Muhasebesi
Kan grubu: 0Rh-
herkese iyi forumlar, selamlar... ben mitsu lancer meraklısı olarak sormak istediğim bir kaç şey var, şuan 2001 megane 1.6 16v 107 hp lik bir renault kullanıcısıyım ama yakın zamanda aracımızı satıp uygun bir mitsu lancer almayı düşünüyoruz, satmamızın sebeplerinden birisi model yükseltmek diğeri ise kesinlikle "SAĞLAMLIK" ve sağlamlıktan kastım kaporta aksamının çürüme yapması kaç yıl sürer, elektrik aksamı ve plastik kalitesinin ömrü ne kadardır acaba yani 2007 model temiz bi tane bulsam gönül rahatlığıyla ne kadar binebilirim (mekanik aksamını sormuyorum herşey ortada...) ve bu kasayı ben çok beğeniyorum zaten bütçemde buna yetiyor, çok fazla forumunuzu okuyarak bilgi sahibi oldum yorum yapan herkesin ellerine sağlık benim şuan merak ettiğğim başka birşey ise motor hakkında ve bu kasa lancerlarda çok fazla orjinalliği bozmadan yapılan modifiyelerden zarar ve/veya yarar görenler var mı ist. kartal da ikamet ettiğimden kartal oto sanayi yılmaz ustanın namını duyarak özel servis korkumda kalmadı şuan baktığım bir araç var ve bu aracı aldıktan sonra coi+headers ve komple egzosta masrafım sizce ne kadar olur ve yakıt tüketimi/performans açısından artı ve eksileri neler olur veya ne kadar olur tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim... (bu arada bu konuyu buraya yazmam doğru mu acaba değilse eğer uyarırsanız sevinirim çünkü aktif bir forum kullanıcısı değilim yani forum konusunda acemiyim...)

İki nesne en büyüktür:Bilgi ve yumuşaklık Bilgi ile doğruya yol görünür,yumuşaklık ile insanlara katlanılır.
Hacı Bektaş-ı Veli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2012 14:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Muzaffer bey umarım aradığınız gibi bir araç bulursunuz. Mitsubishi 12 sene paslanmazlık garantisi vermektedir. Kaportadan yana bir sıkıntı duyacağınızı sanmam. Diğer sorularınız için ise bir fikrim yok :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2012 16:54 
Kullanıcı avatarı

teşekkür ederim levent bey...

bu arada forumdaşlarımdan küçük bir ricam daha var bu kasa lancerin vites dişli oranlarını merak ediyorum özellikle de son dişli oranı kaçtır acaba bu konudada yorum ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar...

İki nesne en büyüktür:Bilgi ve yumuşaklık Bilgi ile doğruya yol görünür,yumuşaklık ile insanlara katlanılır.
Hacı Bektaş-ı Veli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2012 23:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail coşkun
Araç: Lancer 2004 Triptonik
Meslek: Emekli öğretmen
Kan grubu: BRh+
assabiyim yazdı:
teşekkür ederim levent bey...

bu arada forumdaşlarımdan küçük bir ricam daha var bu kasa lancerin vites dişli oranlarını merak ediyorum özellikle de son dişli oranı kaçtır acaba bu konudada yorum ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar...

İstediğiniz tüm bilgiler aşağıdaki linkte mevcut. Kullanım kılavuzu yani.
http://www.mitsubishi-motors.com.tr/kul ... /index.asp

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Şub 2012 14:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: erhan
Araç: lancer
Meslek: serbest
Kan grubu: arh+
hocam merhaba 2004 model arabanızın trigerini kaçyıl sonra değiştirdiniz 6 yılı geçmişmiydi acaba ben kayış beklerken sertleşiyor diye biliyorum teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Şub 2012 16:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
assabiyim yazdı:
herkese iyi forumlar, selamlar... ben mitsu lancer meraklısı olarak sormak istediğim bir kaç şey var, şuan 2001 megane 1.6 16v 107 hp lik bir renault kullanıcısıyım ama yakın zamanda aracımızı satıp uygun bir mitsu lancer almayı düşünüyoruz, satmamızın sebeplerinden birisi model yükseltmek diğeri ise kesinlikle "SAĞLAMLIK" ve sağlamlıktan kastım kaporta aksamının çürüme yapması kaç yıl sürer, elektrik aksamı ve plastik kalitesinin ömrü ne kadardır acaba yani 2007 model temiz bi tane bulsam gönül rahatlığıyla ne kadar binebilirim (mekanik aksamını sormuyorum herşey ortada...) ve bu kasayı ben çok beğeniyorum zaten bütçemde buna yetiyor, çok fazla forumunuzu okuyarak bilgi sahibi oldum yorum yapan herkesin ellerine sağlık benim şuan merak ettiğğim başka birşey ise motor hakkında ve bu kasa lancerlarda çok fazla orjinalliği bozmadan yapılan modifiyelerden zarar ve/veya yarar görenler var mı ist. kartal da ikamet ettiğimden kartal oto sanayi yılmaz ustanın namını duyarak özel servis korkumda kalmadı şuan baktığım bir araç var ve bu aracı aldıktan sonra coi+headers ve komple egzosta masrafım sizce ne kadar olur ve yakıt tüketimi/performans açısından artı ve eksileri neler olur veya ne kadar olur tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim... (bu arada bu konuyu buraya yazmam doğru mu acaba değilse eğer uyarırsanız sevinirim çünkü aktif bir forum kullanıcısı değilim yani forum konusunda acemiyim...)

lancerin kaportasının düzeltme macun yada boyasıyla oynanmadıysa ve denizde kullanmıyacaksanız :) çürümez.
plastik aksam çok kalitelidir güneşten etkilenmez. kimyasal madde dışında deforme olmaz.
elektrik aksamındada kurcalanma olmazsa hiçbir sıkıntı yaratmaz.
lancerlerde performans adına pek bir şey yapılamıyor, hava filtresi uygulaması olabilir.
performansı sizin megane kadardır. tüketimi belki 100 km de yarım lt. fazla olabilir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Şub 2012 21:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail coşkun
Araç: Lancer 2004 Triptonik
Meslek: Emekli öğretmen
Kan grubu: BRh+
denizefe yazdı:
hocam merhaba 2004 model arabanızın trigerini kaçyıl sonra değiştirdiniz 6 yılı geçmişmiydi acaba ben kayış beklerken sertleşiyor diye biliyorum teşekkürler.

6 yılı geçmemeli. Zira km dolarsa dolduğu zaman, dolmazsa en fazla 4 yıl içinde değiştirilmesi gerekir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Şub 2012 09:14 
Kullanıcı avatarı

seyo yazdı:
assabiyim yazdı:

lancerin kaportasının düzeltme macun yada boyasıyla oynanmadıysa ve denizde kullanmıyacaksanız :) çürümez.
plastik aksam çok kalitelidir güneşten etkilenmez. kimyasal madde dışında deforme olmaz.
lancerlerde performans adına pek bir şey yapılamıyor, hava filtresi uygulaması olabilir.
performansı sizin megane kadardır. tüketimi belki 100 km de yarım lt. fazla olabilir.

performans hakkında bu çok küçük oynamalar için lancer' ın bu kasasında oynama yapılamamasına şaşırdım ve üzüldüm açıkcası, yakıt konusuna gelince de benim aracım BRC LPG kitli ve son güncel ölçümüm SHELL SAMANDIRA LPG fiyat: 2,53 tl alınan yakıt miktarı 20 tl ve yakıtı aldığım tarih 19/02/2012 aracımın km: 127936 , 23/02/2012 tarihinde yakıtım (lpg) tamamen bitti ve bittiği andaki km : 128046....

20 tl'lik yakıtımı aldığımda depomdaki lpg'yi tamamen bitirmeye çok yaklaşmıştım çünkü kendiliğinden yakıt bitip benzine geçtiğinde 4 km boyunca ben de ısrarla el ile tekrar lpg ye alıyordum ve artık el ile lpg ye alır almaz sistemi hemen yine benzine atıyordu...

OPET'ten aldığım EURO LPG ile bu km'ye çok çok yakın değerler elde etmişliğim oldu ve yukarıda yazdığım lpg değerlerinde %100 şehiriçi kullanımdır ve 2000-3000 dd sakin kullanımda geçilmemiştir buna ilaveten 3 kez performans denemesi yaptım hemde KARTAL KÖPRÜSÜ üzerine yanyol bağlantısından çıkarken arabamda birinci, ikinci, ve üçüncü viteslerde 6000 devir ve birazcık üstünü görerek bunların iki denemesinde birinci ve ikinci vites 6000 dd üstü ve ikinci vitesin yaklaşık 6300 devrinde 95-98 arası bir değer gördüm (kadran sapmasından dolayı tam yazamıyorum) ve üçüncü ve son denememde yine aynı yerde bu sefer 1,2,3. viteslerde 6000 dd üzeri görerek yaklaşık 125-135 km civarına çıktığım oldu :))

bu değerlere oranla acaba lpgli lancer kullanan forumdaşlarım bana güncel tüketimlerini yazabilirlermi...
cevaplarınız için teşekkür ederim... herkese kazasız belasız sürüşler....

Hacı Bektaş-ı Veli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2012 19:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: M. Ali
Araç: 2005 colt 1.3 invite amt g.p.
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: 0Rh+
assabiyim yazdı:
performans hakkında bu çok küçük oynamalar için lancer' ın bu kasasında oynama yapılamamasına şaşırdım ve üzüldüm açıkcası, yakıt konusuna gelince de benim aracım BRC LPG kitli ve son güncel ölçümüm SHELL SAMANDIRA LPG fiyat: 2,53 tl alınan yakıt miktarı 20 tl ve yakıtı aldığım tarih 19/02/2012 aracımın km: 127936 , 23/02/2012 tarihinde yakıtım (lpg) tamamen bitti ve bittiği andaki km : 128046....

20 tl'lik yakıtımı aldığımda depomdaki lpg'yi tamamen bitirmeye çok yaklaşmıştım çünkü kendiliğinden yakıt bitip benzine geçtiğinde 4 km boyunca ben de ısrarla el ile tekrar lpg ye alıyordum ve artık el ile lpg ye alır almaz sistemi hemen yine benzine atıyordu...

OPET'ten aldığım EURO LPG ile bu km'ye çok çok yakın değerler elde etmişliğim oldu ve yukarıda yazdığım lpg değerlerinde %100 şehiriçi kullanımdır ve 2000-3000 dd sakin kullanımda geçilmemiştir buna ilaveten 3 kez performans denemesi yaptım hemde KARTAL KÖPRÜSÜ üzerine yanyol bağlantısından çıkarken arabamda birinci, ikinci, ve üçüncü viteslerde 6000 devir ve birazcık üstünü görerek bunların iki denemesinde birinci ve ikinci vites 6000 dd üstü ve ikinci vitesin yaklaşık 6300 devrinde 95-98 arası bir değer gördüm (kadran sapmasından dolayı tam yazamıyorum) ve üçüncü ve son denememde yine aynı yerde bu sefer 1,2,3. viteslerde 6000 dd üzeri görerek yaklaşık 125-135 km civarına çıktığım oldu :))

bu değerlere oranla acaba lpgli lancer kullanan forumdaşlarım bana güncel tüketimlerini yazabilirlermi...

Selamlar sizin değerlerinize göre 1lt LPG ile 13 km civarı gidiyorsunuz ki bu değer çok iyi geldi bana. Benim araç 2005 manuel zavoli kitli 1lt LPG ile 9,75km gidiyorum son ölçümlerime göre.
Arabanızı hangi devir aralığında kullandığınızı öğrene bilir miyim?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2012 11:38 
Kullanıcı avatarı

malialp yazdı:
assabiyim yazdı:

Selamlar sizin değerlerinize göre 1lt LPG ile 13 km civarı gidiyorsunuz ki bu değer çok iyi geldi bana. Benim araç 2005 manuel zavoli kitli 1lt LPG ile 9,75km gidiyorum son ölçümlerime göre.
Arabanızı hangi devir aralığında kullandığınızı öğrene bilir miyim?

yukarıda belirttiğim gibi 3 performans denemem dışında şehir içinde 1800 / 2400 devir aralığından hiç şaşmadım ama ağırlıklı olarak 2000 dd sabit devir yapmaya çalıştım elimden geldiğimce yani 60 la gitmek istersem vitesi 4 e atıyordum ama devri yükseltmiyordum...

Hacı Bektaş-ı Veli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2012 11:42 
Kullanıcı avatarı

Hala umutla bu kasada küçük motor modifiyesi (cold air intake+heeaders vs...) yapılabiliyor diyebilecek birisini bekliyorum... lütfen bilen varsa.... bu kasa bu model (2004-2007) 98 hp'lik motorla oynayanı internette bulamadım forumdaşlarım YAAARRRRDIIIIIIIIIIMMM :)

Hacı Bektaş-ı Veli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Şub 2012 16:06 
Kullanıcı avatarı

seyo yazdı:
assabiyim yazdı:

bu arada benim aracım megane ve mitsu lancer ın yakıt tüketimi değerlerinin olduğu bir siteye rastladım ve benim aracımdan daha falza yakıt tüketmesinin olanaksız gibi birşey olduğu düşüncesine varmaya başladım ama sizin yazdıklarınız düşündürdü beni bir de siz inceler misiniz linkleri versem tekrar bir fikir ve görüş paylaşsak ?

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=15629 bu lancer ın

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=10585 bu da benim megane ve tabiii olarak bu linklerde benzin tüketim değerleri mevcut ama daha az benzini tüketen daha az lpg de tüketir değil mi? ayrıca bu sitede bir çok aracın teknik bilgileri açısından bilgi edinilebilir, duyurulur..

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar....

Hacı Bektaş-ı Veli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Şub 2012 23:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: M. Ali
Araç: 2005 colt 1.3 invite amt g.p.
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: 0Rh+
assabiyim yazdı:

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=10585 bu da benim megane ve tabiii olarak bu linklerde benzin tüketim değerleri mevcut ama daha az benzini tüketen daha az lpg de tüketir değil mi? ayrıca bu sitede bir çok aracın teknik bilgileri açısından bilgi edinilebilir, duyurulur..

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

Verdiğiniz sitelere göre bizim Lancer sizin Megane den az yakması lazım, doğrudur. Ancak sizin değerler hakikaten çok iyi ki; Mersin'de yaşıyorum yani trafik o kadar yoğun değil ve gittiğim yol genelde düzlük. Ayrıca bende 2000 d/d civarı kullanırım hep ancak tüketimim 10 Lt civarı LPG de.
Bunun sebebi ya zavoli kitimin ayarları iyi değil ya da her seferinde okul-ev yani 13 km civarı süren yolculuğum diye düşünüyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Şub 2012 09:36 
Kullanıcı avatarı

malialp yazdı:
assabiyim yazdı:

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

Verdiğiniz sitelere göre bizim Lancer sizin Megane den az yakması lazım, doğrudur. Ancak sizin değerler hakikaten çok iyi ki; Mersin'de yaşıyorum yani trafik o kadar yoğun değil ve gittiğim yol genelde düzlük. Ayrıca bende 2000 d/d civarı kullanırım hep ancak tüketimim 10 Lt civarı LPG de.
Bunun sebebi ya zavoli kitimin ayarları iyi değil ya da her seferinde okul-ev yani 13 km civarı süren yolculuğum diye düşünüyorum...

bu megane ' ı bende çözemedim arkadaş, arabayı benzine alıyorum (bu arada benim egzosda kat. iptal) benzini varya sömürüyor resmen şehir içinde 20 km lik mesafede ibrenin aşağı indini görüyorum ama araç lpgdeyken daha önceki mesajlarımda ilettiğim devir aralıklarında kullanıyorum sonuç bu açıkcası benim için bile şaşırtıcı bi durum diyorumya bende çözemiyorum bu reno'yu :)

Hacı Bektaş-ı Veli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Şub 2012 17:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: huseyin
Araç: lancer 2006
Meslek: teknisyen
Kan grubu: 0rh+
benim lancerda atiker takılı 2008 de taktırdım yaklaşık 52000 km yaptım her depoda km sıfırlayıp fullerim hiç 10 lira 20 lira yakıt almam ful depo 32 lt lpg ile 305-320 km arasında yol gidiyorum yaklaşık 1 lt ile 10 km gibi oluyor ama %7 daha ucuz diye son iki depoyu tp den doldurdum birinde 280 km diğerinde 290 km yol yaptım şimdi son depoyu shell den doldurdum eğer bu depoda 300 km nin altında gidersem demekki bakım yaptırmam lazım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Şub 2012 17:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: huseyin
Araç: lancer 2006
Meslek: teknisyen
Kan grubu: 0rh+
lancer ına araba bilgisayarı yapmak isteyen arkadaşlar
viewtopic.php?f=18&t=2678

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Şub 2012 18:07 
Kullanıcı avatarı

belki benim renonun lancerdan yaklaşık 100 kg hafif olması yakıt tüketimini etkileyebilir belkide lancerdeki hp/tork oranının araç ağırlıyla olan orantısı yakıt tüketiminde magane1 e kıyasla olumsuz yönde de olabilir :S bilemedim şimdi ben kartal eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorum ve yakacık (kartal) da oturuyorum yani benim günlük yaptığım km 18-20 civarı ve E-5 güzergahını bazen dönüşte kullanıyorum ama işe gelirken sürekli yanyoldan geliyorum ne bilim belki bu bile bir etkendir dicem ama mersindeki öğretmen arkadaşımız bizim burda trafik olmamasına rağmen şu km diyince şaşırdım acaba 98 hp bu kasa ve ağırlığa yetersiz geliyo olabilir mi? geçmiş konu ve forum yazılarında bazen yokuşta zorlanmalar olduğu sözlerini okumuştum (110 hp olsaydı şu kasa tadından yenmezdi bee!!! belki 110 a çıkarabilirim diye o kadar cai+headers+komple düz egzos fln araştırıyorum :) bu arada turbo charger vs... uygulamalar bana göre iyi değil yani kendi düşüncem ama ne bilim kaliteli bir performans hava filtresi motoru rahatlatabilir ve aynı şekide headers+egzos flnda.. daha ileri gitmek bana göre deil.. herşey tadında güzel... ) bu yüzdendir belki işte ne bilim... bilemedim şimdi... acizane yorumlarım işte... iyi forumlarr.....

Hacı Bektaş-ı Veli

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Mar 2012 19:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: hüseyin
Araç: lancer 1.6 at plus 2006
Meslek: asker
arkadaşlar 1.6 at plus 2006 lancer aldım. fakat araba hakkında çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
kaput
tampon
sağ ön far
bunları en uygun fiyat nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 913 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye