Zaman: 09 Kas 2025 09:39

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 65 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2012 13:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: salih
Araç: lancer 2010
Meslek: işsiz
Kan grubu: 0+
Pecelution yazdı:
Benim anlamadığım bir şey var bu site Temsa ya mı çalışıyor sanıyor herkes ?
yada Temsa bu yazdıklarınızı kâale alıyor mu? sanıyorsunuz cidden merak içindeyim..

bu site temsaya çalışmıyor elbette ama memnun olan yüz müşteri yerine memnun olmayan bir müşterinin kazanılması ticarette çok önemli bir konudur.kurumsal bir şirketin, bu tür siteleri, forumları, şikayetleri ve hatta memnuniyet fun club ları dikkate almamaları o şirketlerin müşteri hizmetleri ve arge lerinde ciddi sıkıntılar var demektir.temsa buraya yazdıklarımızı ne dikkate alır bilmem ama ben ilk 10 000 km ye kadar araba alacak arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ediyordum aracımı şimdi aracımı bilen biliyor bilmeyenlere de buradan ve aklıma gelen her yoldan ulaşıp kötü reklam yapmaya devam edeceğim ta ki temsanın aracımın sorunlarını benim istediğim şekilde çözene kadar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2012 19:49 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
Valla bit başlık açıp belirtiniz tamam. Siz fark edileceksiniz diye forumu gereğinden fazla kullanmamanızı rica ediyorum. Burası hesaplaşma değil paylaşma yeri. paylaştınız biz de cevap verdik. Yeni gelişmeler olursa da haber verin bu ortamdan. mükerrer mesaj ve şikayette bulunmayalım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2012 18:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
Yalnız bazı şeyleride karıştırmamak gerek.aracı kötülemek ayrı satıcıyı,servisi,distrübütörü kötülemek ayrı şey.her üründe olabilecek ayıplı bir ürünün size denk gelmesi hoş olmasada olabilir bir durum.ki sizde söylüyorsunuz araçta bi sorun yoktu bakıma girince oldu diye.bu durumda suçlü servistir,distrübütördür onları kötüleyebilir her yerde afişe edebilirsiniz.ancak yüzde 99,9 oranında sorunsuz üretilmiş ve sorunsuz çalışan bir aracı kötülerseniz bende buna itiraz ederim.çünkü siz benim aracımıda kötülemiş ve değerini düşürmüş oluyorsunuz.lütfen birde bu açıdan bakın.sakın kendini düşünüyorsun demeyin daha geniş düşünmeniz için söyledim bunu.yoksa biz temsayı heryerde yerden yere vuruyoruz.temsadan bi cacık olmaz ama allahtan arabalarımız sorunsuz diyoruz.sizi bu duruma düşüren servisi bizde heryerde afişe edelim önermeyelim.oraya gitmeyelim.bundan fazla yardım nasıl yapabilirizki

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Nis 2012 22:34 
Kullanıcı avatarı

işte aracımın başına gelenler;izmit arp,adapazarı bayraktar,libadiye çamlıca,izmit ustalar (şimdi yetkili değil. araç seyir halinde yol sesini motor sesini kabin içine alıyor dedim sapsağlam iki ön bilyeyi değiştirdiler.ses şikayetim hala devam ediyor)temsadan gelen cevap bu araç bir sport sedan herkes bu aracı sesi (benim şikayetçi olduğum) için alıyor.
Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Nis 2012 02:06 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
Ses konusunda birşey diyemem ama fotoğrafların anlattığı şey sizin servise dayalı bir sorun yaşıyor olduğunuzdur. Tazmin ettirebilirsiniz zararlarınızı. Temsa hiç birşeyi üstüne almadığı gibi bu işe de "müdahil" olmaz. Araçlardaki çeşitli "ses"lerden şikayetçi olan çok arkadaş var. Bundan çeşitli yerlere yalıtım yapılarak kurtulmanın yolları tartışıldı. Siteye sorunu yaşadığınızda yazsaydınız belki bu kadar badire gelmezdi başınıza. Son olarak Lancer hakkındaki düşüncem şu: Dünyanın en mükemmel aracı değil ama sınıfının en iyi otomobillerinden birine sahipsiniz. Bunun aksini bir iki şansız kişi söyler ama onaylayan binlerce kişi bulabilirsiniz. Umarım sıkıntılarınız tez zamanda biter de siz de otomobilinizin tadını çıkarırsınız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Nis 2012 03:29 
Kullanıcı avatarı

arkadaşım siz tamamen bir servis kurbanısınız.tüm servisler araca zarar vermeme için azami dikkat gösterip çeşitli malzemelerle korumaya alırken sizin gittiğiniz servis sanki inadına iş yapmış.hadi pislettiniz bari temizleyip verin aracı.ikincisi araç motor sesini içeri alıyor.bu bir arıza değil malesef mitsubishi lancer klasiği diyelim.keşke araştırsaydınız yada almadan test sürüşü yapsaydınız.ama servise ne demeli motor sesi alıyor diye bilyelerin değiştiği nerede görülmüş.tam mahkemelik iş.bence siz aracınızı istanbulda arkadaşların önereceği bir servise gidip sorunlarınızı çözdürün

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2012 14:24 
Kullanıcı avatarı

araç, motor ve yol sesini olduğu gibi kabin içine alıyor serviste evet ses var dediler hiç alakası olmayan iki ön bilyeyi değiştiler.sorun yine çözülmedi dedim hala şikayetim devam ediyor dedim aracımı temsaya götürdüm bu sefer arka bagaj halısının altına battaniye gibi birşey koydular.arabaya izolasyon yaptıklarını söylediler ve hala bu şekilde araç 100 km nin üzerindeyken kabinde dehşet bir gürültü var bu sese tahammül edemiyorum
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2012 15:57 
Kullanıcı avatarı

Dediğimiz gibi araç yol ve motor sesini içeri alıyor.yol sesi zaten japon araçlarında standart.örneğin toyotalarda içeri gelen yol sesi(corolla) lancerdan daha fazla.siz bu ses olayını başka bir lancer a binip deneyin bakalım.sizin araçta bizimkilerden daha fazla yada farklı bir ses varmı biz bilemeyeceğimiz için siz başka bir lancer a binin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Haz 2012 19:44 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Salih Bey geçmiş olsun.

ben de 2011 Invite aldım. Hem de sıfır. Bu şikayetlerin hiçbirini de yaşamadım. İkinci arabayı alacak olsam yine Lancer alarım. Servisle aranızda ciddi bir problem olmuş anlaşılan. Hangi servis bu? Okudum tüm yorumları ama bulamadım. Servisin adını verirseniz en azından gitmeyelim de bizim de başımıza gelmesin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2012 12:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: ferdi
Araç: lancer
2004 model mercedes var dıyorsun mercedesin o zamanki fiyati ney onu yaz 2... 8 senelik araç mitsubishini aynı fiyattaki aracıyla karsılastır sonra gel burda mesaj yaz benim 3 tane racım var bir tanesi 2007 doblo 1.3 multi 2010 lancer invite 3 2010 evo yas 32 bende bu raçlar hiç arıza vermedi niye vermedi kullanmasını bildigim için sen düzensiz devir kullan el freni çek v.s sonra burda su araba arıza yaptı yok şu oldu bu oldu.kazalar %95 söför hatası %5 araç hatası v.s benıim rabam yeni çukurdan geçsem bir şey olmaz el freni çeksem bir sey olmaz mantığla devam edersen sana tank verseler oda arıza yapar saygılar :oops: :LOL:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Haz 2012 14:31 
Kullanıcı avatarı

penner yazdı:
2004 model mercedes var dıyorsun mercedesin o zamanki fiyati ney onu yaz 2... 8 senelik araç mitsubishini aynı fiyattaki aracıyla karsılastır sonra gel burda mesaj yaz benim 3 tane racım var bir tanesi 2007 doblo 1.3 multi 2010 lancer invite 3 2010 evo yas 32 bende bu raçlar hiç arıza vermedi niye vermedi kullanmasını bildigim için sen düzensiz devir kullan el freni çek v.s sonra burda su araba arıza yaptı yok şu oldu bu oldu.kazalar %95 söför hatası %5 araç hatası v.s benıim rabam yeni çukurdan geçsem bir şey olmaz el freni çeksem bir sey olmaz mantığla devam edersen sana tank verseler oda arıza yapar saygılar :oops: :LOL:

öncelikle benim nasıl araç kullandığımı bilmeden yorum yapma.aracından memnunsan güle güle kullan.bu konuyu ben kendi aracımla ilgili olarak açtım nasıl araç kullandığımla alakalı değil en yi sürücü sen isen gel de madalyanı takalım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Haz 2012 14:41 
Kullanıcı avatarı

Adriclarna yazdı:
Salih Bey geçmiş olsun.

ben de 2011 Invite aldım. Hem de sıfır. Bu şikayetlerin hiçbirini de yaşamadım. İkinci arabayı alacak olsam yine Lancer alarım. Servisle aranızda ciddi bir problem olmuş anlaşılan. Hangi servis bu? Okudum tüm yorumları ama bulamadım. Servisin adını verirseniz en azından gitmeyelim de bizim de başımıza gelmesin.

izmit ARP otomotiv yetkili satıcı ve servis.
bazı cevaplar soruların içinde olur siz 2011 invite dan bahsediyorsunuz 2011 modellerinde bu aracın motor hacmini 1,5 ten 1,6 ya çıkarmalarının nedeni de apaçık ortadadır bunu sorgulamak lazım neden acaba.ayrıca en çok şikayet ettiğim gürültü konusunda ise 2011 lerde biraz olsun giderilmiş durumda.benim yaşadığın sıkıntıları muhtemelen üretici farketmiş bir üst modelini upgrade ederek piyasaya sunmuş.ne yazıkki benim aracımla ilgili kesin bir çözüm bulunamamıştır.ne servis çalışanları ne de temsa genel merkez de çalışanlar işlerinden olmamak pahasına her ne koşullarda olursa olsun markalarını savunmak zorundalar ve araçtaki çoğu kusuru müşteriye yüklüyorlar.sizin aracınızda sıkıntı yaşamamanız güzel birşey umarım uzun yıllar sorunsuzca kullanırsınız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2012 21:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: GÖKHAN
Araç: 850 T5
Meslek: MEMUR
Kan grubu: ORH+
Bizim düşüncemizde aracımız arıza vermesin diyoruz modelli araba alıyoruz. o kadar para veriyoruz ve arabadan beklentilerimiz oluyor. ben bu parayı bu arabaya veriyorsam sahsım adına Karşılığını almam gerek. Ne kadar çok sorunlarla karşılayoruzdur farklı markalarda ama gündeme gelmiyordur. Aracın sıkıntısınız dile getidiğiniz için teşekkür ederim inş sıkıntıları giderirsiniz
NOT: bu devirde daha da dikkatli olmamız gerekiyor yetkili servislerin.bayilerin ve servislerin ne yaptığını biliyoruz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Haz 2012 22:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: lancer 1.6 mt
Meslek: Kuyumcu
Kan grubu: A+
Salih abi merhaba öncelikle forum a göz atarken yazdıklarınızı gördüm ve gercekten üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Hatta bi ara baslıgı okudugumda aha dedim "proton un bır arabası var aynı bızım lancer onu satmışlar adamcagızın basını yakmışlar" dedim ama okuyunca öyle değilmiş anladım.Öncelikle baslıgın bence nacizane fikrim biraz yanlış olmuş "performans ve donanım sıfır" 40 bin tl civarında alabileceğin en donanımlı yakıtına göre performansı en yüksek araclardan birine sahipsiniz.Ha tabiki bizlerinde mitsubishi markasıyla alakalı olsun temsa ile alakalı olsun bir dünya sıkıntımız var bunu kımse ınkar edemez.Ben sizlere bir kaç sıkıntımı paylaşayım mesela 4*4 sınıfında bır dünya şampiyonumuz var Pajero diye bu ısmı sadece gercekten mitsubishi kullanıcıları biliyor bence 4*4 araçlar içerisinde Türkiye pazarında 1. olmasa bile rahatlıkla 2. diyebilrim ama ne temsa nede mitsu. bu konuyu ırdelemiyor.L200 diye bir canavar varki sınıfındsa yanına yaklaşan yok her branşta.Colt diye bir ufaklıgımız varki sınıfında cekişeceği araç yok ama gelin görünki insanlar bu araçları bılmıyorlar cunku tanıtılmıyor reklamı yapılamıyor.Bende ısterım reklamı yapılsın aracımın piyasası artsın ama yapmıyorlar işte.Gelelim sizin sıkıntınıza 162,000 km 2005 model bir colt u sıfır alıp pert e cıkarttım tek yaptıgım masraf lastik-yag ve benzin.75000 binde sıfır alınmış bir lancer sattım 2009 model tek masrafım benzin ve yag.Su anda 85000 de bir coltum var ıkıncı el aldım keyfe keder yaptıgım masraflar hariç tek masrafım amartisör.Demek istediğim Mitsubishi markası kullanan 100 kullanıcının 99 u bu araçlardan ufak tefek sıkıntıları olsada memnundurlar geriye 1 bilemedin 2 kişi kalıyorki onlarda sizin gibi şanssızlar deyeceğim.Mercedes kullanıcısı oldugunuzu söylediniz gecen gün Düzce den gelirken yolda kalan bir 350e miydi neydi hemide 1 2 yaşında bir mercedes gördüm ben yanından içinde 6 kişi olan colt la geçtim şimdi bu durumda kımse diyemez "Mercedes isim tamam görüntü tamam ama cabuk bozuluyo"Bunlar istisna.Bence siz mitsubishi ye değil kendi şanssızlığınıza kızın.Bir sözümüz varya "kavun değilki g....tünü koklayalım" cok doğru araba bu kavun değilki şans.Sıkıntılarınız en kısa zamanda cözülmesi dileği ile hoşcakalın.

2014-??? Lancer 1.6 invite bende...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Haz 2012 23:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fatih
Araç: lancer 1.6 mt
Meslek: Kuyumcu
Kan grubu: A+
Ayrıca aracınızı İstanbul Yıldızlar yada Aldatmaza göstermenizde fayda olacaktır.Memnun kalacagınıza inanıyorum.(Biraz pahalı ama :)))

2014-??? Lancer 1.6 invite bende...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Haz 2012 14:51 
Kullanıcı avatarı

İsim: adnan
Araç: carızma-1999
Meslek: makina bakım onarım
merhabalar ben adnan makina bakımcısıyım 99 carizmam var bende bu arabamdan sonra 1.6 ınvite almayı düşünüyordum fakat bu olaydan sonra sanırım dikkatli secim yapacağım gibi ayrıcada basınıza gelenler gercekten hoş değil inşallah sağlıklı bir çözüme ulaşırsın slm lar saygılar hayırlı sürüşler olsun herkese

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Tem 2012 13:53 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar aracımı artık yetkili servise götürmek istemiyorum,izmit te veya yakın mesafede özel servis önerilerinizi bekliyorum.öncelikli problem debriyaj ve periyodik bakım için
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Tem 2012 00:43 
Kullanıcı avatarı

aracın üzerindeki üst bagaj bağlama yerinin kapağı tam üç kez seyir halindeyken düştü ve kayboldu.her seferinde garantiden taktılar fakat son defasında 50 tl ücret istediler (izmit ARP otomotiv yetkili servis) temsa ile yapılanResim telefon görüşmelerime istinaden bu kez de ücretsiz yapıldı ve yerine silikon ile sabitlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Tem 2012 15:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ugur
Araç: Subaru Impreza2.0R,11 lancer 1.6 invite
Meslek: kaptan
Selamlar okuduklarima gercekten uzuldum ve sasirdim.Izmitte ikamet ediyorsunuz sanirim musait bir zamanda aracinizi gormek ve incelemek isterim sizde benim aracima bakarak bir karsilastirma yapabilirsiniz uygun gorurseniz.Bu arada artik bir seyden eminin 20 kusur ulke gezdim cesitli araclari inceleme firsatim oldu su anda da Rusyadayim bir suredir ve bir arkadasimda lancer var ve burann kislari malum agirdir ve bazi bolgelerde yollar cok kotu ve araclari genelde insanlar cok sert kullaniyorlar.Boyle kullanima ragmen burdaki araclar en azindan benim cevremdekiler tik demiyor ve sorun cikarmiyorlar.Kesinlikle Turkiye ye ayipli veya avrupaya yada diger ulkere satamayacaklari maliyeti dusurulmus araclar gonderiliyor.Burda bu kadar sert kullanilan ayni arac Turkiyede o kadar dikkat edilmesine ragmen mahvoluyo.Sahsi izlenimim bu yondedir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Tem 2012 03:47 
Kullanıcı avatarı

GETz READY yazdı:
Selamlar okuduklarima gercekten uzuldum ve sasirdim.Izmitte ikamet ediyorsunuz sanirim musait bir zamanda aracinizi gormek ve incelemek isterim sizde benim aracima bakarak bir karsilastirma yapabilirsiniz uygun gorurseniz.Bu arada artik bir seyden eminin 20 kusur ulke gezdim cesitli araclari inceleme firsatim oldu su anda da Rusyadayim bir suredir ve bir arkadasimda lancer var ve burann kislari malum agirdir ve bazi bolgelerde yollar cok kotu ve araclari genelde insanlar cok sert kullaniyorlar.Boyle kullanima ragmen burdaki araclar en azindan benim cevremdekiler tik demiyor ve sorun cikarmiyorlar.Kesinlikle Turkiye ye ayipli veya avrupaya yada diger ulkere satamayacaklari maliyeti dusurulmus araclar gonderiliyor.Burda bu kadar sert kullanilan ayni arac Turkiyede o kadar dikkat edilmesine ragmen mahvoluyo.Sahsi izlenimim bu yondedir.

teşekkürler arkadaşım yorumuna aynen katılıyorum, ülkemizde bilinçli tüketici olmadığı(yada çok az)için uyanık tüccar her zaman malı götürüyor biz de şans, kader, kısmet deyip bu tür şeyleri sineye çekiyoruz.izmit te oturuyorum müsait olduğunuzda aracı görmek için bana ulaşabilirsiniz(0533 6214763)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 65 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye